Keresés

Részletes keresés

A Nagy Szellem Creative Commons License 2001.06.17 0 0 0
0 sört nyertél?
Előzmény: _LaJoS_ (-)
_LaJoS_ Creative Commons License 2001.06.17 0 0 topiknyitó
Olvassa-e valaki az ugyelet@index.hu postafiókot? A tegnapi nap folyamán ugyanis (több e-mail címről is) az alábbi levelet küldtem erre a címre:

============================
Hali!

Nem tudom, hogy az előző levelem elment-e (sajnos gyanítom, hogy nem), így újra próbálkozom.

A http://index.hu/sport/vizipoloeb/dreherjatek/ lap szerint én vagyok az a szerencsés, aki a pénteki Index - Dreher közös kvízjátékot nyertem. A játékszabályoknál leírtak szerint: "A nyertest elektronikus levélben értesítjük ki, és nickjét másnap 10 óráig megjelenítjük a játék oldalalán.", de én semmilyen levelet nem kaptam. Mivel "A nyertesnek 48 órán belül jelentkeznie kell. Amennyiben a nyertes eddig nem jelentkezik, nyereménye elveszik", ezért kiváncsi vagyok, hogy mikor jár le ez a határidő. Beleszámít-e a hétvége is (ami ugye a játékban szünet), vagy sem?
Mikor (milyen időpontokban/napszakokban) lehet érte menni? Pl. vasárnap este, hétfő reggel-délben-este, munkaidő előtt-után-helyett :-), stb.

"személyazonosság igazolása mellett" Vigyek személyit? :-DDD

Ha nem jó helyre írtam (ami meglehet, mert a játék weboldalán nincs kint egy e-mail cím sem), akkor légyszi írd meg, hogy kit kellene ezekkel a kérdésekkel "zaklatni".

Köszi,

_LaJoS_
============================

Nemhogy a nyertest kiértesítő e-mailt nem kaptam meg (bár arról nem is szól a fáma, hogy mikor értesítik ki a nyertest), de válasz sem nagyon jön erre a mélre. Miért?
Valószínűleg elvetélt ötlet volt ezt a topikot a tészerkben nyitni, mert azt még talán annyira sem olvassák az "illetékesek", mint a levelesládát, de hátha...
Szóval a kérdés fel van téve, a válasz vagy a _lajos_@egon.gyaloglo.hu-ra, vagy a spanyol inkvizíció e-mail címére (sinkvizicio@freemail.hu) jöhet. Nem szép dolog megvonni a jól megérdemelt Söröt :-)))

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!