Keresés

Részletes keresés

krz Creative Commons License 2001.04.04 0 0 3
lya, ugy konnyu, ha valaki tudja, mirol van szo:))
Előzmény: vamzer (2)
vamzer Creative Commons License 2001.04.03 0 0 2
Hát, rendőrségi ügyeket hiába keresne szegény a Tőkepiacban.

Volt egy ÁPTF-célvizsgálat akkortájt a Credit Lyonnaisnél, az dereng, utána szinte teljes treasury csere, meg hogy egy CL-es ürgének , előtte OTP-s volt, csak nem jut eszembe a neve - rendőrségi ügye lett belőle. Az OTP-s csapatból meg többen mentek a K&H-ba, onnan sefteltek egymással.
Valami devizahatáridős ügyletek kapcsán nyúlta le a saját bankját mindegyik, meg egy-két ügyfélportfolióba pakoltak be buktákat, de hát ezek akkoriban szokásosak voltak, a vérzivataros 98 őszi események utófinanszírozásának tekinthetőek.

Abba ne igazán reménykedj, hogy a PSZÁF-tól valamit is kapsz. Akkoriban még nem voltak nyilvánosak a határozatok, de ha igen, a vizsgálatok semmiképp sem.

Nálad van most valamelyik alkalmazásban?
Szegény!

798081 Creative Commons License 2001.04.03 0 0 1
Hívd a PSZÁF-et (az ÁPTF utódja). A nyilvános adatokat ki kell, hogy adják vagy legalábbis meg kell, hogy mondják a fellelhetőségüket. A Magyar Tőkepiac csak nagyon keveset árul el.
Előzmény: columo99 (-)
krz Creative Commons License 2001.04.03 0 0 0
elso korben nezd meg a magyar tokepiacot a konyvtarban, biztos tettek kozze hivatalos kozlemenyt.
Előzmény: columo99 (-)
columo99 Creative Commons License 2001.04.02 0 0 topiknyitó
Segítség. Infóra lenne szükségem. Személyes érintettség okán muszáj lenne tudnom olyan dolgokat, amelyekhez nem férek hozzá.
Régen történt, 99 elején, jan/febr hónapok. Az (akkori) ÁPTF vmilyen vizsgálatot folytatott a Credit Lyonnais-nál, és erősen elmarasztalták a bankot a treasury és/vagy a bróker-tevékenység szabályellenessége miatt. Van itt olyan, aki erről többet tud ? Köszi

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!