Keresés

Részletes keresés

tarp Creative Commons License 2001.03.20 0 0 3
Ok, és ha lehet, a MIDI fileokkal egyidőbelküldd el az oldal adatait (user, könyvtár, jelszó). Ja, és pár szót arról is, hogy milyen jellegű hangzást szeretnél a MIDI-ből kihozni. Várom leveled,

Üdv: tarp

Előzmény: dangerfield (2)
dangerfield Creative Commons License 2001.03.19 0 0 2
Az mp3-ak visszaküldése megoldható úgy, ha az extra.hu-ra feltöltöd FTP-vel. Regisztrálok egy oldalt erre a célra.
Előzmény: tarp (0)
dangerfield Creative Commons License 2001.03.19 0 0 1
Szia tarp, kösz a segítséget, emailben küldök egy-két midi fájlt. Tulképp némi fogalmam van erről a témáról, de elég amatőrnek számítok a megfelelő profi eszközök híján. A Roland SCC-1 hangjait mp3-ba korábban úgy varázsoltam át, hogy átkötöttem a Roland kártyámat a másikba és átjátszottam a felvételt wav-ba. :o)) Majd "noise reduction" és "right click mp3". :o)) Viszont kevés a hangszín és még hangszerelhetnékem lenne, egyelőre SB Live! és egyéb eszközök hiányában ez nem megy.
Előzmény: tarp (0)
tarp Creative Commons License 2001.03.19 0 0 0
Szia,

a megoldás szerintem egy olyan hangkártya, amelyik támogatja a soundfontokat, pl. Diamond MX-300, vagy Sb LIVE!, stb. Nekem SB LIVE! kártyám van, és el vagyok látva soundfontokkal rendesen, úgyhogy szívesen segítek neked. Csak azt nem tudom, hogy a kész MP3-akat hogyan küldöm vissza. Ugyanis csak egy lassú internetkapcsolatom van, CD-re meg nem tudok írni. Na mindegy, ez részletkérdés. Szóval a MIDI-ből csinálunk WAV-ot, abból meg MP3-at. Ha nem túl hosszúak (időben) a MIDI fájljaid, akkor olyan 3-4 megás MP3-ak lesznek belőle.
Na üdv, és ha érdekel a dolog, keress az otthoni e-mail címemen: tarp@telnet.hu

Előzmény: dangerfield (-)
dangerfield Creative Commons License 2001.03.19 0 0 topiknyitó
Kedves Mindenki, nagy-nagy segítséget szeretnék kérni. Van egy csomó midi-fájlban elkészített, meghangszerelt zeném, amit szeretnék minél profibb minőségben áttenni mp3-ba. A midik eredetileg Roland SCC-1-es hangártyára készültek, és jó lenne valami sokkal profibb minőségben hallani őket, többféle kütyün. Ha tudsz nekem ebben segíteni, akkor kérlek tedd meg! A midi fájlokat emailben elküldöm. Előre is kösz a segítséget!

dangerfield (A 7th Alien)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!