Keresés

Részletes keresés

Justin Creative Commons License 2000.11.05 0 0 74
Hehe.Én akkor szerettem,mert divat volt szeretni,ezt két gusztustalan férget,az összes klónjával együtt.(kb ált harmadik).Mostanra viszont megjött az eszem.Azt hiszem nekik ezt nem kéne erőltetni.Igaz kissé divatjamúlt ez a topic,mert mostanában nem hallani róluk.Esetleg tizenöt év múlva ismét:-)
Max Headroom Creative Commons License 1998.10.02 0 0 72
De jo, ilyen is van. Egy "fikazos" platformnak indult es jol "beleronditottak" azok akik tulajdonkeppen birjak a MT-ot.
MaCs, Zoldubi, Mogorva, egyetertunk.

Penzt viszont nem adnek ki erte...

"What am I doing? Ta-ta-talking to myself?"

Alien Creative Commons License 1998.10.02 0 0 71
A feleségem szerint, aki szereti ezt az együttest, azzal védi a zenekart, hogy nézzem meg, hogy ennyi idő után is képesek voltak a visszatérésre. Azt mondja, igény volt van rájuk. Ismerve a körülményeiket, (egy nő - Nora - miatt), oszlott fel a csapat. Én úgy értelmezem, hogy nem volt idő abban az időszakban rájuk unni. Valami hianyozhatott az embereknek, hogyha ennyi év után ismét visszatudtak térni. Nem volt lezárva a dolog.
A magánvélemenyem nekem is az, hogy pénzszagú a dolog. És sajnos megmutatkozik az a tendencia, hogy kihasználják, üzletet csinálnak a hallgatók nosztalgia iránti vágyából. Amire ugye valójában igény van, hisz nézzük csak meg, mennyien hallgatják a Sláger Rádiót is. (Nem fuckolni akarva).
Azt viszont eléggé tisztessételennek tartom, hogy amivel egyszer már sikert értek el, (és betegre keresték magukat vele), azt minek elővenni újból, és gyakorlatilag ugyanazt eladni mégegyszer. (Lásd: Bad Boys Blue - Your Woman'98)
Lehet, hogy az emberek ciki régi számokat hallgatni, és megnyugtatja Őket az, ha mai dalokat hallgatnak úgy, hogy azok tulajdonképpen a régiek?
Csülök Creative Commons License 1998.06.29 0 0 70
Fontos téma, most, hogy állatira unatkozom (rajtam kívül álló okok miatt) ehhez is hozzászólók, tartalmasan:
Jumáhárt, jumaszól, Limaszól!
Bocs :)
Lakki Creative Commons License 1998.06.26 0 0 68
Hant!

Az elvetemült szirup rajongók tanulányozásához nem kell elmenni az MT koncertre, sokkal olcsóbban is meg lehet úszni.
Lak

hant Creative Commons License 1998.06.26 0 0 67
Kedves Nosztalgiázók!
Akkor végülis ki fogja őket nézni vasárnap? Vagy csak mindenki azért megy el, hogy régi ismerősökkel találkozzon vagy megnézze magának az elvetemült szirup-rajongókat?
A tér melyik részén találkozzunk?
hc Creative Commons License 1998.06.26 0 0 66
Bocs, hogy ilyen sokáig nem válaszoltam, de ritkán jutok net-közelbe (hely-, és időzavar). A cipészinasnak annyi köze van a dologhoz, hogy a régi ántivilágban az volt az igazi sláger, amit a suszterinasok munkaközben is birtak fütyülni. Azaz egyszerű, könnyen megjegyezhető, fülbemászó dallam. A suszterinasok pedig MTV és Viva nomeg Z+ hiján csak a fülbemászást hallhatták, a tenyérbemászó pofát nem láthatták. (lásd: Anders&Bohlen)
A klasszikusokról csak annyit: a fiam 10 éves, apja aktiv d.j., aki hétről hétre viszi haza a legfrissebb, legtutibb zenéket, amiből a fiatalúr mazsolázhat a kazettáira. Mégis gyakran veszem észre, hogy az alant említett klasszikusaim nincsenek a helyükön (megállapodás szerint, amit hallgat azt félreteszi, nehogy elkeverje), avagy a gyerekszobában éppen a Tutti-fruttit üvölti már ötödször a magnó!!
myname Creative Commons License 1998.06.25 0 0 65

Az idő múlásával minden emészthetővé válik. Csak szűk baráti körben szoktam elárulni, hogy nekem már Máté Péter és Szécsi Pál is nagyon tetszik. Rajongani persze most sem rajongok értük, de elmaradt az obligát fanyalgás. Modern Tóking ügyben a helyzet hasonló. Néha még dúdolok is velük !!! A koncertre viszont biztos nem megyek. Ahhoz további tíz év is kevés lenne.
Mallory Creative Commons License 1998.06.24 0 0 64
ModerTóking....
Ez volt az egyetlen dolog, amivel sikeült valamennyire beilleszkednem a(z osztály)társadalomba... azt mondtam magamnak, hogy jajdetetszik és ezt megmondtam az osztálytársaimnak, akik abban a fél évben eggyel kevesebb dolog miatt tudtak b*sztatni.
Hálával tartozom ezért tomaszandersznek és ditterbólennek..... de még mostanra sem sikerült megértenem, hogy mi a jó a mt-ban...
Egyébként a média tényleg nagyon komolyan tud befolyásolni, ha sokszor nyomnak valamit, akkor megszokod, ismerôs lesz és ez szinte kötelezôen vehet ahhoz, hogy csökken az ellenérzésed... Ez ott tapasztalható, amikor valami nyilvánvalóan hányinger nóta állandóan ott motoszkál a füledben. Ez így van kitalálva...
Wágner úr Creative Commons License 1998.06.24 0 0 63
Fura dolgok ezek, sztrovacsekok! Izlések mindig változnak, minden kornak megvan a maga zenéje. Zenésznél pedig a tudást érdemes értékelni, mármint a hangszer "kezelését".
Nos, az is igaz, hogy azt is lehet mondani, lám, milyen ügyes az a négergyerek a tiviben, azt a lemezjátszót mennyire Lyól tekergeti, nyekeregteti ide-oda, csak nekem valahogy ez nem az igazi, de biztos a kortól meg a sok Sörtől van ez nekem.

Annak idején, amikor még nem voltam Wágner, viszont játszottam egy bandában, volt egy nagyon fürgekezű szólógitárosunk. Na, ez akkora futamokat játszott, hogy mindenki bámult. Elindult, mondjuk, a gitárnyak tetejéről és lement az aljáig, meg vissza, és mindezt félelmetes gyorsasággal. Mondtuk is, hogy hűűű!

Egyszer pedig volt egy közös bulink valami vénszatyor bandával, akiket nagyon-nagyon utáltunk. Náluk meg játszott egy olyan öreg dagadt vastagujjú OSZK-zenész. Hát, képzeljétek el, rosszul lettünk, de főleg a virtuóz szólósunk - ez a pali csak úgy lazán lejátszotta ugyanazokat a futamokat, de úgy, hogy csak rátette a nagy szőrös mancsát a húrokra és végighúzta a pengetőt, aztán fogást váltott és végighúzta visszafelé. Puff! Ami kijött belőle, az meg ugyanolyan volt, mint a mi "fürgekezű" haverunknál. Naaagyon utáltuk, de naaagyon!

Na, egészségtekre! Még szerencse, hogy a Sört mindenki virtuóz módon tudja meginni :)))

josarien Creative Commons License 1998.06.24 0 0 62
Isten lássa lelkemet nem akarok kötekedni kedves hc , de a mai könnyűzenében mi a komoly művészeti alkotás? Nem az, amit annak nyilvánítanak?
Akiket felsorolsz, (Pink Floyd, Dire Straits. ZZ Top, Rolling Stones, Bob Marley, Edda), korszakok képviselői, de ne mélyedjünk jobban bele!
A 21.éves fiam kiröhög a Rolling, vagy a Beatles hallatán. A szegény faterom meg csörömpölésnek nevezte amit az OMEGA, ILLÉS,
ROLLING csinált.
Lakki Creative Commons License 1998.06.24 0 0 61
...nem nagyon tudom mit csinálhatott régen egy cipészinas, de hátha ő is úgy galambkodott a mester körül, vagy valami ilyesmi..
Lakki Creative Commons License 1998.06.24 0 0 60
Megint szia Ubi,

1általán nem rossz a cipészinas definíciód.

Angyal Creative Commons License 1998.06.23 0 0 59
most megy a Danubiuszon!:-)))))))))))))))
Valentine Creative Commons License 1998.06.23 0 0 58
hc! Csatlakozom az előttem kérdezőhöz. Mért cipészinas egy dallam? Zenész vagyok de ezt valahogy nem értem. Please clarify. Köszi!
Valentine Creative Commons License 1998.06.23 0 0 57
Télleg jó volt tologatni a dömpert a Balaton-paron. És szólt a Yo! my hot, yo! my sawl!
Aztán egy év múlva azzal cikiztünk mindenkit a suliban, hogy modentókingos. Mert akkor már a Depes Mód volt a menő. Ej, megöregedtünk!
Zölduborka Creative Commons License 1998.06.23 0 0 56
Na hogy az elobbi hozzaszolasomnak mi koze a cipeszinassaghoz, arrol halvany lila dunsztom sincs! De hulye vagyok te jo eg!!! :(((

Ubi

Zölduborka Creative Commons License 1998.06.23 0 0 55
Lakki!

Nem vagyok benne biztos, csak talalgatni tudok, de szerintem egy dallam vagy ritmus attol lesz cipeszinas-fele, hogy csak totyogni lehet ra, mint a sz@rogalamb, de rendesen tancolni na azt nem.
De most igy utolag belegondolva valoszinuleg nem errol van szo.

Ubi

Lakki Creative Commons License 1998.06.23 0 0 54
Mitől cipészinas egy dallam?
hc Creative Commons License 1998.06.23 0 0 53
Halihó! Mint szakértő (d.j.), az a véleményem, hogy arra, hogy valaki a discoban rázzon rá egyet arra tökéletes, mert tényleg amolyan 'cipészinas' dallama van és semmi maradandót nem hagy maga után. A probléma ott kezdődik - és ez vonatkozik a techno- house-, Jimmy- és lakodalmas-őrületekre - ha valaki ezt igazi, komoly művészeti alkotásnak tartja. Én játszottam akkor is és játszom most is. Akkor a nagy felhajtás miatt irtózatosan utáltam őket. A buliingemet volt vagy 50 jelvény elől és egy MT-jelvény a hátam közepén. Ma egy kicsit nosztalgikus nekem is, azonkivül az új változatot nagyon igényesen keverték. De ha zenére vágyom, akkor továbbra maradnak a régi kedvenceim: Pink Floyd, Dire Straits. ZZ Top, Rolling Stones, Bob Marley, Edda (csak régi), Mini, stb...
Kismókus Creative Commons License 1998.06.23 0 0 52
Zöldubi!
Nagyon teccett a megnyilvánulásod! Mosolyra fakasztott és ez jól esett igy munkaidő után.

Kismókus

Lakki Creative Commons License 1998.06.23 0 0 51
Tom, hogy vicc volt. De miből?..
Zölduborka Creative Commons License 1998.06.23 0 0 50
Lakki!

Csak vicc volt!
Mar az elejen sejtettem!
De hogy mibol...?

Ubi

Lakki Creative Commons License 1998.06.23 0 0 49
Ó Ubi!
Ha tudnád, hogy én mennyire nem szeretem őket...megnyerném a 'Kinemszereti a Modern Talkingot és miért' versenyt.
Zölduborka Creative Commons License 1998.06.23 0 0 48
Kismokus!

Igen eltalaltad, bar en (az udvarlos tema alapjan) kettovel ifjabb vagyok nalad. Orulok, hogy a "szadbol vettem ki" a szot ;))))

Lakki!

Csak halkan azzal a notaval, mer van itt egy par emberpalanta, aki nem szereti annyira ezt a ket zeneileg a csucsokat dongeto,igenyes, ketsegtelenul zenesznek termett uriember altal otvonalasra firkantott gyongyszemet! :)

Szakal006!

:))))))))))

Ubi

Lakki Creative Commons License 1998.06.23 0 0 47
Éljen! Ettől énekelnem kell! ...jumáhárt, jumászól..
josarien Creative Commons License 1998.06.23 0 0 46
Jó. Akkor lesz egy jó éjszakám! :-)))))
Lakki Creative Commons License 1998.06.23 0 0 45
jos, eszembe nem jutott MT vagy SG, CCC de még HHB rajongónak sem tartani..
josarien Creative Commons License 1998.06.23 0 0 44
OK.Lakki! Hasonló az álláspontom, csak globalice tettem fel a kérdésemet, mielőtt MT., vagy S.G.- hívőnek tartanál. (az előbbit még meghallgatom, mivel a koromnál fogva, amikor nyomultak, akkor elég sok szép emlék kötődik hozzájuk...)
Lakki Creative Commons License 1998.06.23 0 0 43
Kedves bombázó!
No akasztás...
A cikist azt úgy értettem, hogy én nagyon cikisnek érezném, ha valahol Modern Talkingot hallgatnék. De azt is tudom, hogy aki meg szereti az meg nem érzi cikisnek, hogy ő szereti.
Vagy ha a lakásomban cicagombolyagos képek lennének a falon. Bár az polgárpukkasztásnak nem rossz, de az nincs kiírva hogy én most nem polgárt pukkasztok, és ki sem bírnám a cicákat gombolyaggal a falon. Mint ahogy hosszú, sőt rövid távon MT-éket sem.


Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!