Keresés

Részletes keresés

tdeak Creative Commons License 2000.08.28 0 0 125
De rossz nekik istenem . . .
http://www.pgsm.hu/online/ceginfo/sajto/00jan31.html

persze az lemaradt a példálózásban, hogy a Connect Austria ügyfelei 1 ATS-t fizetnek a csúcsidőben . . . (meg maga az állítás sem igaz, ti. hogy az ONE-nál nincs kedvezményes, de ez nem lényeges most)

tdeak Creative Commons License 2000.08.01 0 0 124
Tegnap érkeztem vissza a téma szempontjából inkriminált Ausztriából, és két megjegyzésem van :
1. Az egy Connect Austria (amely 1800-as) kivételével, - amelyen bolyongva sem hívást kezdeményezni, sem hívást fogadni nem bírtam - sehol nem okozott problémát Bécs belvárosában a telefonálás, sem a max, sem az A1 hálózatáról. (A tele.ringre - az ő állításukkal szemben - nem bírtam felmászni). Igy elesik az az érv, hogy az 1 ATS-rendszerű percdíjak elviselhetetlen torlódást okoznának a hálózaton.
2.Venni akartunk egy tele.ringes mobilt, és az áraikat nézegetve látszódott, hogy 20 % Merwersteier nyomja a percdíjaikat. Ebből kifolyólag elesik a másik kedvenc érv, mely szerint az alacsonyabb árak megalkotását nehezítik a nemkedvezményes távközlési adóterhek.
Előzmény: Burgonya (123)
Burgonya Creative Commons License 2000.07.07 0 0 123
....És az Úr mondááá, minden ember érdeke legyen az alacsony percdíj....ámen...
tdeak Creative Commons License 2000.07.06 0 0 122
Kedves Okostojás !

Irod : "Közülük nemhogy csúcsidőben, de még azon kívül sem szívesen telefonál senki. De ti nem ezt bíráljátok. Ez a sztrájk csak azok érdekeit szolgálja leginkább, akik nem bérből-fizetésből élnek. (Ezt nem sértésnek szántam.) Ugyanis ha"

nem, a fenét nem. Pontosan azt írtam az előbb : ha egy vállalkozónak kedvezőbb lenne a mobiltelefon üzemeltetés - is - , akkor ugyan valszleg nem fogja felemelni az alkalmazottainak a fizetését, de lehet, hogyha újabb munkaerőre lenne szüksége, akkor nem gondolkozik - esetleg - annyit. Eléggé sok helyen vannak ehhez hasonló barmok, úgyhogy énszerintem arra senki se építhet, hogy "majd a melóhelyről telefonálok". Meg egyébként is, ez a lépés mindenkinek jó lenne.
A felhívásban csakugyan nem volt szó ezekről, dehát ahogy nem volt nehéz végiggondolnunk mást, úgy nem nehéz továbbvinni ezeket a gondolatmeneteket sem.

Előzmény: Okostojás (121)
Okostojás Creative Commons License 2000.07.05 0 0 121
Kedves tdeak!

Harmadszor olvasom el a felhívást és másodszor írom le, hogy nem volt benne szó semmi olyanról amikről most beszélsz. KIZÁRÓLAG A CSÚCSIDŐ ELLEN SZÓLT A SZTRÁJK! Minden példa amit hozol sántít, mert nem kell ahhoz sok pénz, hogy valaki fenntartson egy mobiltelefont. A csúcsidős telefonáláshoz már igen. De, hogy te megeressz egy vészhívást, vagy csak annyi kell, hogy utolérjenek, ahhoz nem.

Ti az ellen emeltetetek szót, hogy miért kényszerítenek mindenkit a csúcsidős sávba és miért ilyen drága a csúcsidő. Ennek meg semmi köze azokhoz a kisemberekhez akiket példának hozol. (Körzeti orvos, vészhelyzet, munkakeresés) Közülük nemhogy csúcsidőben, de még azon kívül sem szívesen telefonál senki. De ti nem ezt bíráljátok. Ez a sztrájk csak azok érdekeit szolgálja leginkább, akik nem bérből-fizetésből élnek. (Ezt nem sértésnek szántam.) Ugyanis ha én 8-16-ig dolgozom a munkahelyemen, akkor nem fontos a mobil csúcsideje. Ha viszont vállalkozó vagyok, akkor nem mindegy, hogy mekkora költséggel termelem ki a hasznomat. Mellesleg nem hiszem, hogy százalékosan olyan nagy lenne a mobilköltség aránya a benzinhez, vagy az egyéb közüzemi díjakhoz képest. Ha ez mégis számottevő akkor az a vállalkozás rosszul lett felmérve.

Ha majd a komplett mobildrágaság miatt emeltek szót, akkor majd megint vitatkozhatunk, hogy a kábeltv, vagy a mozibajárás olcsóbb-e, de most itt nem ez a téma.

Aki nem vesz színes TV-t az nem fog csúcsidőben telefonálni.

Okostojás

Előzmény: tdeak (120)
tdeak Creative Commons License 2000.07.05 0 0 120
Kedves Okostojás !

A példa lényege ez volt : nemigazán működik az a való életben, hogy mindenki olyan beruházásra adja a pénzét amely feltétlenül szükséges. Asszem ezt nem sikerült megkérdőjelezned.
Hogy a mobiltelefon mennyire létszükséglet, az megintcsak felfogás kérdése. Ha nincs (mobil)telefonod, akkor vészhelyzetben nem tudsz intézkedni, ha munkát keresel nem tudnak utólérni és még sorolhatnám órákig. (És még mindig nincs szó arról, hogy "eEurope", meg hasonlók). A TV-ből nem muszáj színeset venni, van fekete-fehér, autóból is van olyan, amelyik kevesebbet eszik. Viszont mobiltelefonból nincsen sem fekete-fehér, sem pénztárcakímélő, stb.
Mára a mobilkommunikáció kulcságazat lett, a cégek forgalma és - elvileg - a potenciális megteremthető munkahelyek száma függ ettől (pontosabban a hatékony és gyors kommunikációtól, aminek a mobil meghatározó eleme). Tehát minél esélytelenebb egy vállalkozónak a növekedését biztosító szolgáltatásba beruháznia, és minél gazdaságtalanabb ezt a szolgáltatást üzemeltetni, az annál rosszabb a potenciális leendő munkahelyekre, végén az országra nézve.
Ma a mobiltelefon üzemeltetése nem gazdaságos, nem segíti a cégek/egyének növekedését, így az ország felemelkedését, tehát a sztrájk jogos volt. (Ugyanez persze igaz a Molra, Matávra, és az összes monopóliumra is)

Előzmény: Okostojás (119)
Okostojás Creative Commons License 2000.07.04 0 0 119
Kedves tdeak!

Az a baj, hogy igen speciális és szélsőséges helyzetet hoztál fel példának.
1. Legjobb tudomásom szerint az ügyeletes orvosoknak van szolgálati mobilja. Ha tegyük fel mégsincs neki, akkor felmérheti, hogy neki milyen jól jönne ilyen esetekben, és havi 1-2k-ért, vagy egyszeri 20-25k-ért beruházhat egybe.
2. Amennyiben nincs neki, akkor felhívhatom az embert akinél éppen tyúxemet műt. (Vagy az első, második, ... szomszédot.)
3. Nincs olyan falu amiben egyórás bicikliutat tudsz tenni háztól-házig célirányosan. Ha pedig az orvosnak biciklivel kell neki a tanyára érni, akkor régen rossz. Valószínűleg nekem, mert messze vagyok a falutól, van valamilyen motoros járművem. Fogom magam és bemegyek érte. Ha nincs motoros járművem se, akkor nem lesz nekem se telefonom.
Szerintem nem az ilyen esetek miatt szerveződött ez a sztrájk. Az én olvasatomban az a lényeg, hogy drágák a CSÚCSIDŐS percdíjak. Ti nem azt akartát(j)ok elérni hogy adjanak mobiltelefont mindenkinek (tehát maga a mobil legyen ténylegesen olcsóbb), hanem, hogy csökkenjenek ezek a tarifák és engem ez zavar, hogy nem is törekedtek arra, hogy észszerű felhasználásban gondolkodjatok, hanem kiemelitek a csúcsidő drágaságát és egy országot akartok emiatt magatok mögé állítani.
A másik kérdésed: Szerintem a társadalmunk igen sok mindenre azt gondolja, hogy az a mindenapi életéhez feltétlenül szükséges. Ilyen pl. a személygépkocsi, a mobil vagy a távirányítós színes TV. Mert ugye nyugaton mindenkinek van és már mi is a nyugathoz tartozunk. Csak nem veszik észre, hogy a gazdaságunk és a fizetések nem tartanak ott. Most közhely lenne azt mondani, hogy nagyszüleink is megvoltak nélküle, de az én szüleim közel 20 éves kocsijában kb. 65.000 km van aminek 70%-át az öcsémmel mi raktuk bele suhanckorukban. Édesanyám nem hajlandó még kérésre sem azzal menni, ha meg tudja oldani tömegközlekedéssel. Ő belátja, hogy neki ez drága. Szerintem a lakosság 90%-a azt mondja, hogy minden családnak kell egy autó. Én is azt mondom. De sajnos még nem tartunk ott. Nem az áraknak kellene olcsóbbnak lenni, hanem a béreknek magasabbnak. Én személy szerint mindenféle árunál, szolgáltatásnál felmérem az ár-minőség-mennyiség viszonyt ill. hogy mennyire van nekem erre szükségem. Ha valami nem tetszik akkor nem veszem meg. Ez mindenre vonatkozik, még az elemózsiára is. Ha drágának találom a sonkát, vagy úgy érzem, hogy nem nyújt akkora élvezetet amennyibe kerül akkor megeszem a parízert is. Pedig meg tudnám venni mindennap a sonkát.

Summa summárum én ezen sztrájk céljaival nem értek egyet, mert ha szükségesnek érzem a telefont akkor veszek, legfeljebb nem telefonálok csúcsidőben.

Okostojás

P.S.: Nekem is van előfizetésem.

P.S.2.: krics, tdeak! Ugyan hagyjátok már abba.

Előzmény: tdeak (114)
sommázó Creative Commons License 2000.06.29 0 0 118
Húúú! Itt vannak ám a "tökös" legények!
Csak így sommásan.
Rastaman Creative Commons License 2000.06.29 0 0 117
Most ez miert kell?
Mar olvasgatom egy ideje, de kezdem unni...
:(
tdeak, legalabb te hagyd abba, ha mar mas nem kepes ra!
Előzmény: tdeak (116)
tdeak Creative Commons License 2000.06.29 0 0 116
krics !

Anyád a kis barátod az. Nem tőled kérdeztem, hogy mért gondolja azt amit mond, hanem Okostojástól, és az ő válaszára vagyok kíváncsi egyedül, a tiedre nem. Nem tudom mit kajabálsz ezen a "jó szakember - nem jó szakember"-en - javasolnám, hogy menj el egy vidéki kórházba például és ott mondogassad ezt a minimálbéren tengődő orvosoknak, nővéreknek, biztos, hogy sikerül megszegetned velük a hippokratészi esküt.Ha te annyira jó szakember vagy, akkor tanulj még azért egy kicst hejesebben írni ("talász").
Nem tartozik rád, de elmondom : én egy tanárhoz, orvoshoz stb. képest nagyon-nagyon jól fizetett munkavállaló vagyok, és bőven meg tudom fizetni azt a mennyiséget, amit eltelefonálok - mindamellett 1. jogom van drágának tartani 2. belőlem nem veszett ki teljesen az a bizonyos empátia nevű érzés, ami a hozzád hasonló merdzsós aranyláncos mobilbaugató barmokból az anyjuk köldökétől való elszakadás óta hiányzik ; így fel tudom fogni pl. Fülelő helyzetét, így nem azt mondom neki a te szinteden, hogy akkor vagy ne biciklizzen, vagy ott dögöljön meg az úton.
Álláskeresés ügyben meg ne nekem adj tanácsot, adj annak a 250.000 embernek akinek valóban szüksége van erre.
Abban igazad van, hogy nem hőbörögni kéne ; hanem tenni, például a hozzád hasonló vérszopó szemeteket már végre belökni a Tiszába, ott a halállomány nagy részének újraéledéséhez úgyis szükség lenne táplálékra.
Menj vissza az egyik konkurrens, konzolra emlékeztető nevű újságnak a fórumaiba, ott betonkodjál állat módjára.Dixi.

Előzmény: krics (115)
krics Creative Commons License 2000.06.29 0 0 115
Na, kis baratom... Nem vagyok kandos, soha nem is voltam. Az, hogy az elso emailcimem kandos, az egy dolog. Ott melozott valami haver 1000 eve, es ott adott accet. Mellesleg en is 30 fele kozeledek, ugyhogy te nekem ne pofazzal, hogy csalados ember igy, meg ugy. Ha jo szakember vagy, miert is nem talasz normalis allast? Ha meg nem vagy jo szakember, akkor meg menjel banyasznak, vagy hamiskartyasnak, vagy barmi masnak... Nem tudom, mit dolgozol most, de ha nem keresel vele eleget, akkor nem kotelezo azt csinalni, csinalj mast. Fenntartom, ha nem birod megfizetni a szolgaltatast, ne hasznald. Ha meg nem csak azert kell a mobil - nem azert hogy legyen, mer' az jo bammeg -, mert az hozza tartozik a megelhetesedhez/munkadhoz, akkor ne mondd mar nekem, hogy nem keresed meg az arat. Gondolkozni kellene, nem hoborogni egyfolytaban.
Előzmény: tdeak (114)
tdeak Creative Commons License 2000.06.29 0 0 114
Köcsög, retves, idióta csököttagy, röviden krics !

Nekem - 30 felé közeledve - ne tarts előadásokat, hogy hogyan kell dolgozni, s hogyan kell pénzt keresni, te f@szkalap. Mellesleg igazad van, tényleg nagyon ideges lettem, hogy az ilyenek, mint te, még nem úsznak hason lefelé a Dunán. Kotródjál vissza a kandóba, és tanuljál informatikát, mert kell a sok hozzád hasonló nagyszájú senkiházi, hogy a családos emberek elől vihessék el a munkalehetőségeket.

kedves Okostojás !

Az a gond, hogy ti a lényeget nem értitek a dologból. Legyen igazad, akinek drága a mobil az ne vegye, álljon neki kalkulálni, hogy megéri-e neki telefonfülkéből, stb. stb. stb. (Most ne gondoljunk sem az ilyen "e-Europe", meg a "távközlés a gazdaság motorja" meg ehhez hasonlókra.). Mondjuk egy körzeti orvos kiszámolta, hogy ó, drága a mobil, nem kell az nekem, majd hívnak a kedves betegek ahogy tudnak. Orvosunk mondjuk egyedüli a faluban, és egyszer elmegy mondjuk a falu másik végére beteghez. Ezalatt a falutól 30 km-re lévő tanyán valakinek - nevezzük Okostojásnak - a felesége/gyereke hirtelen elkezd sugárban vért hányni. Nosza, ez a valaki - vagyis Okostojás - szépen elszalad a telefonhoz, és hívja a körzeti orvost. Kicseng, felveszi - mondjuk - a doktorné.
O(kostojás) : Nagy baj van, az asszony/gyerek vért hány, sürgősen jöjjön az orvos !
D(oktorné) : Hát az uram nincs itthon, elment valami másik beteghez tyúkszemet leoperálni
O: De az asszony/gyerek itt meg vért hány, sürgősen ide kell jönnie !!
D: Óh, semmi baj, felpattanok a biciklire, elugrok érte 1 óra, kiér biciklivel a tanyára 2 óra.
O. De hát nem igaz, hogy nincs egy rádiótelefonja !
Hát nincs bizony, mert ő nem krics-féle kispöcs (pontosabban nagyf@sz), hanem csak egy szerencsétlen körzeti orvos, aki kiszámolta, hogy neki elég a telefonfülkéből telefonálnia, vagy otthonról a vezetékesről, mert amennyit ő telefonál, meg amennyit őt hívják, arra nem éri meg, vagyis nem tudja behozni azt a pénzt, amit ráköltene. (Mivel a te olvasatodban ilyen egyszerű a világ. Például sok embernek nem hozza be a gáz azt a sok pénzt amit rákölt, mégis muszáj neki, mert esetleg télen megfagyna.)
Különben nem egészen értem, mért zavar az titeket, hogy valakiknek drága a mobil, és ez ellen valamit tenni akarnak. Az egy dolog, hogy az ilyen krics-formájú seggfejeknek az IQ szintjéből ennyi telik, de téged pl. mért zavar ez?
Meg mégegy kérdés : szerinted mi tartozik még a "ne vedd meg baaameg, ha eccer drága" kategóriába? (Ezeket teljesen komolyan kérdezem, és komoly választ is szeretnék)

Előzmény: krics (112)
Okostojás Creative Commons License 2000.06.28 0 0 113
tdeak!

Nekem úgy tűnik eddigi hozzászólásaidból, hogy csak csúcsidőben tudsz telefonálni és azt is a legelőnytelenebb díjcsomagból. Amennyiben neked az elérhetőség a célod, akkor ugye az ügyfeleid, kapcsolataid 1-2k forintból már megtalálnak. Ha pedig te is tartani akarod velük a kapcsolatot, akkor meg próbáld ki, hogy mibe (és mennyi időbe) kerül neked ha levelet írsz nekik, vagy a sarki telefonfülkéből telefonálsz. (Mert ugye a mobil drága.) Valószínűleg rájössz majd arra, hogy te is azért használod, mert sokkal kényelmesebb és igen sok pénzt takartasz meg vele. Felmérhetted, hogy behoz-e annyit, mint amennyit költesz rá. Én is fizetnék inkább egy bejárónőt, de úgy érzem, hogy egyelőre nem éri meg. Tehát nem szerződök vele, de nem is sztrájkolok, hogy Nepálban olcsóbb.

krics Creative Commons License 2000.06.28 0 0 112
Na,mi van,kis kocsog? Ideges lettel? Hat, idefigyelj, kis baratom. Nem kell hasznalni a mobilt, ha nincs ra penzed. En nem tudom, nalatok az a szokas, hogy a rokonok dobjak ossze a mobilra valot a kis fiacskajuknak - neked -, valamint gondolom az internetet is ok fizetik, hogy mindig ezzel peldalozol. Tudod, van, akinek kell a mobil. Ha kell neki, akkor azert kell, mert azzal (is) dolgozik. Ha pedig ezt teszi, akkor van ra penze. Ha nem teszi ezt, akkor nem kell neki a mobil, akkor meg minek hasznalja? Tovabbra is fenntqartom, hogy nem nyuszogni kell, meg irni, hanem dolgozni. Meg akkor is, ha az ilyen kis pocsoknek, mint te, ez nem tetszik. Ez esetben szaladj a csaladhoz, hatha adnak meg penzt mobilra/netre/mozira/akarmire, hiszen nalatok ez a szokas.
Előzmény: tdeak (111)
tdeak Creative Commons License 2000.06.28 0 0 111
Akkor biztos anyád veszi. Fizessél csak nyugodtan percenként másfélszáz forintot, és jó hangosan ugassá a merdzsódban, hadd hallja mindenki, hogy neked ez nem drága.
Tapló köcsög.

Előzmény: krics (110)
krics Creative Commons License 2000.06.27 0 0 110
Hat, lehet, hogy neked apuci veszi a mobiljegyet, nekem nem. Tudod, dolgozni kell,es akkor van penz. Ilyen egyszeru ez. Persze, akinek budos a munka, az ne telefonaljon.
Előzmény: tdeak (96)
en.tigris Creative Commons License 2000.06.23 0 0 109
En nem mondtam, hogy jó lesz, sőt biztos, hogy sokkal inkább a hátrányait fogjuk érezni. :(((
A Matáv-ot tényleg szét kéne verni, jővőre aszem feloldják a valamely monopóliumát...ezt Te biztos jobban tudod, de ettől még beztos nem lesz jobb.
A magyar piac tizede a németének s Deutsche Telecom nyereségének a negyede mégis hazánkból származik.
Előzmény: tdeak (108)
tdeak Creative Commons License 2000.06.23 0 0 108
Előzmény: en.tigris (107)
en.tigris Creative Commons License 2000.06.23 0 0 107
Miről mondjak le? Amiről csak akkarod arról mondok le. Én csak annyit írtam, hogy valamiről le kell mondani, ha nincs pénzed mondjuk cípőre akkor elveszed vagy sztrájkolsz, nehogymá lemondjál valamiről.
Megvettél egy szolgáltatást és utána háborogsz, hogy drága? Amikor megvetted tudtad, nem? Egyébként akkor lesz verseny, ha belépünk az Unióba, addig biztos nem. Miért csökkentenének így is dinamikusan nő az előfizetők száma, majd hülyék lesznek.
Előzmény: tdeak (105)
tdeak Creative Commons License 2000.06.23 0 0 106
http://www.prim.hu/online/cikk.prm?id=10611
"Zuhannak a telefonálási költségek az osztrákoknál

MTI Sajtóadatbank

2000-06-22

A Telekom Austria a nappali beszélgetések tarifáját több mint 50 százalékkal, az internetezés
telefon-díját mintegy 30 százalékkal csökkenti július 1-jétől.

A jelentős árcsökkenés nyilvánvalóan a magánszolgáltatók támasztotta heves versennyel függ
össze. Amióta Ausztriában közel három éve liberalizálták a telefonpiacot, a magánszolgáltatók
egyre újabb fordulókban csökkentik az áraikat szinte követhetetlen ütemben.

Az egykori állami tulajdonú vállalatból Telekom Austriánál a nappali beszélgetések percdíja egész
Ausztria területén a legdrágább tarifacsomagban - ahol a legcsekélyebb az alapdíj - az eddigi 2,68
schillingről 1,12 schillingre csökken, de még így is közel a duplája a magánszolgáltatók némelyike
által kínált legolcsóbb árnak, s a legolcsóbb tarifában is kétharmaddal drágább a legolcsóbb más
kínálatnál. Az online tarifa terén a Telekom Austria saját állítása szerint a mostani csökkentéssel a
legolcsóbb internet-hozzájutást biztosítja.

Ugyanakkor a TA továbbra is impulzusokban méri a beszélgetések idejét, míg a
magánszolgáltatók ma már szinte kivétel nélkül másodpercekben mérik az időt, s ez akkor is
jelentős megtakarítást jelentene, ha a percre számolt díj azonos lenne.

A TA őszre tervez újabb nagy tarifarendezést - ami Ausztriában a piac liberalizálása óta kizárólag
csökkenést jelenthet -, s állítólag akkor szintén áttér a másodpercekben történő időmérésre."

Előzmény: szalka (102)
tdeak Creative Commons License 2000.06.23 0 0 105
Akkor mondjal le te. A magyarok tulnyomo tobbsege nem akar, es en sem.
Előzmény: en.tigris (104)
en.tigris Creative Commons License 2000.06.23 0 0 104
Valamiről mindig le kell mondani.
Előzmény: Burgonya (103)
Burgonya Creative Commons License 2000.06.23 0 0 103
Pl. mondjak le lakásról, autóról, ennivalóról, szórakozásról.....
szalka Creative Commons License 2000.06.21 0 0 102
Valoban dragak magyarorszagon a percdijak, sot maga az elofizetes is, dragabbak mint nyugaton, sot ha a realertekben a fizetesekhez nezzuk akkor meg hajajaj.
DE , hozzatartozik a dologhoz, hogy Mo-n szinte mindenki akcioban veszi a telefonjat, ahol a piaci ar harmadert negyedeert, vagy meg kevesebbert hozzavagjak az emberhez a keszuleket. Le is koti magahoz a szolgaltato 1-2 evre a hasznalot, es az elofizetesben, percdijban beleepitve mindenki aztan szepen torleszti a reszleteket.
Az sajnos igaz, hogy annak sem olcsobb, aki nem akcioban vette a keszuleket, de azok ugyis olyan kevesen vannak, meg az megteheti.
en.tigris Creative Commons License 2000.06.21 0 0 101
Ok. Egy normális állam neked még támogatná is.
Megértelek, de mondjuk az emberek max. 10%-ának létszükséglet.
Előzmény: fülelő (100)
fülelő Creative Commons License 2000.06.21 0 0 100
en.tigris:
Pl.: Az én helyzetem. Mozgássérült vagyok. El szoktam járni hosszabb távra bicikli "túrázni" (max 50km sugarú körben.) Tudom, nem kötelező, de nem árt a kondimnak. Csak az a baj, ha egyszer lekerülök a drótszamárról akár szándékosan, akár nem, akkor igen komoly akadályokba ütközik a visszakerülésem. Viszont ha egyszer már rajta vagyok, akkor minden gond nélkül nyomatom, amíg ki nem fulladok. Szóval nekem elsősorban arra kell a mobil, ha a fenti, vagy egyéb más vészhelyzet előáll, akkor tudjak segítséget hívni (a kisforgalmú közutakon az autósok, tapasztalataim szerint nem tulzottan segítőkészek...)
És én is jobosnak tartom ezt a "sztrájkot".
A roggyantsági járadékhoz képest baromi sok az a csúcsidős 160 ft/min díj (praktikum privát)
Előzmény: en.tigris (98)
en.tigris Creative Commons License 2000.06.21 0 0 99
Aha.
Előzmény: Burgonya (97)
en.tigris Creative Commons License 2000.06.21 0 0 98
Például?
Előzmény: fülelő (93)
Burgonya Creative Commons License 2000.06.20 0 0 97
Ezt nagyon belénk verték: ha kevés a pénzem, mondjak le mindenről.....
tdeak Creative Commons License 2000.06.20 0 0 96
Főleg, amíg apuci veszi a mobiljegyet mi?
Előzmény: krics (95)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!