Keresés

Részletes keresés

raistlin Creative Commons License 2000.07.14 0 0 20
Gentleman,

Egészséges hozzáállás! Uraim! Íme a követendő példa!! És persze mint hatodik Lenin is megmondta: Tanulni, tanulni, tanulni!

Raist

Előzmény: Gentleman Looser (14)
raistlin Creative Commons License 2000.07.14 0 0 19
Endorfin!

Teccenek a linkek! Tudtam, hogy jól tájékozott vagy. 8-)
Raist

Előzmény: Endorfin (17)
jinjang Creative Commons License 2000.07.14 0 0 18
Kösz! És azt is megköszönném, ha megtanítanál rá, hogy kell ilyet csinálni.
Előzmény: Endorfin (17)


Endorfin Creative Commons License 2000.07.13 0 0 17
jinjang Creative Commons License 2000.07.13 0 0 16
Örülök, ha segíthettem, momentán nincs más címem, én a http://www.pszichologia.hu/iszex.htm -ről jutottam el oda, itt más linkek is vannak szex témában, keresgélj.
Előzmény: firecat (15)
firecat Creative Commons License 2000.07.13 0 0 15
Hm, nagyon érdekes és hasznos oldal, köszi. Ha van még hasonló címed ne habozz megosztani velünk ...
Előzmény: jinjang (13)
Gentleman Looser Creative Commons License 2000.07.13 0 0 14
Ez nekem magától értetődik. Minden nőnek máshol, máshogy jó. Ha éppen olyat csinálunk amikor nem csak rajtam múlik, nyugodtan izgassa magát. Sőt, nekem még izgató is nézni, hogy egyszerre kétféleképpen hergeli magát.
Előzmény: raistlin (9)
jinjang Creative Commons License 2000.07.13 0 0 13
Nem hiszem, hogy szükséged volna ötletekre, úgy látom, elég kreatív vagy. De a női orgazmusról itt többet is megtudhatsz: http://szexterapia.com/szexterapia/alapok/noi.shtml
Egyébként a hüvelyi izmoknak nagy szerepük van a hüvelyi orgazmusban, ezek fejlesztésére valók a Kegel-gyakorlatok. (Ezek orgazmustól függetlenül is hasznosak a nőknek.) Erről pedig itt olvashatsz: http://szexterapia.com/szexterapia/levelezes/level7.shtml
Előzmény: firecat (11)
firecat Creative Commons License 2000.07.13 0 0 12
Én is figyelmes típusnak érzem magam, de úgy fest ez nem elég :( Az rendben, hogy fejleszthető, de nem árt tudni, hogy mit és hogyan kell fejleszteni, persze ezt megintcsak neki kellene jobban akarni, mert lehet, hogy én már most jobban szeretném, mint ő :)

"módszere nálunk az volt, hogy a kedvesemet csak nagy kín keservvel tudtam rá(m)venni, azaz nagyon kellett küzdenem érte, és így eléggé ki voltam rá éhezve, mire megkaptam"
Ezt hogyan kell érteni ? Még mielőtt bármi lett volna köztetek te már akkor megkívántad őt és a beteljesülés váltotta ki a dolgot ?

"oda, hogy (tudom, ez most hülyén hangzik, de tényleg így van) egyszerre röppensz el a két helyen, majd végül oda, hogy működik a dolog önállóan is."
Tényleg elég hülyén hangzik, mert sajna azt sem értem mit akarsz ezzel mondani, de lehet, hogy igaz :)

Előzmény: Bringa (10)
firecat Creative Commons License 2000.07.13 0 0 11
"ha vmi újat kapok, ami nagyon felizgat, hát az segít"
Lehet ötleteket adni ! :)
"próbálkozz mindenfélével"
igyekszem, igyekszem ... a múltkor selyemsállal kötözködtünk,
meg jégkockákkal játszottunk :)
Előzmény: jinjang (7)
Bringa Creative Commons License 2000.07.12 0 0 10
Én is sokáig küzdöttem azzal a problémával, amivel a kedvesed, azaz hüvelyen nem ment. Amikor végre vettem a bátorságot, és ezt bevallottam a páromnak, meglepődött, ahogy ezek szerint Te is, mondván, hogy az elődeimnél nem volt ilyen baj. Erre csak egy válaszom volt: az ő elődei sem tudtak erről.
Lehet, hogy ez kiábrándító, de olvasmányaim szerint a nők nagytöbbségének a legérzékenyebb pontja NEM a hüvelyében van. Persze, ahogy azóta tapasztalom, a dolog fejleszthető, és működik ;o)
Ennek egyik módszere nálunk az volt, hogy a kedvesemet csak nagy kín keservvel tudtam rá(m)venni, azaz nagyon kellett küzdenem érte, és így eléggé ki voltam rá éhezve, mire megkaptam, és ráadásul olyan szerencsés vagyok, hogy ő igen figyelmes típus, így hát bekövetkezhetett a csoda.
És aztán igyekeztük tudatosan fejleszteni a dolgot, és nem fordultunk el undorodva a szeretkezés közben a maszturbálástól sem. Nem tudom, akik ezt elutasítják, nincs-e némi kissebbségi érzésük? Mert az én páromat kimondottan izgatja ez a dolog, így ezzel nincs baj. És ahogy az ember eljut onnan, hogy de jó volt, és közben még Ő is bennem volt, oda, hogy (tudom, ez most hülyén hangzik, de tényleg így van)egyszerre röppensz el a két helyen, majd végül oda, hogy működik a dolog önállóan is. Hidd el megéri!
Bocs, hogy hosszú voltam!
raistlin Creative Commons License 2000.07.12 0 0 9
Gentleman!

Teccik a hozzáállás! Asszem, mindazok a fiúk,akik sértőnek érzik, valószínűleg így morfondírozhatnak közben: "A francba! Én itt megteszem a tőlem telhető legtöbbet, ez meg itt közben magát simogatja. Kellek én még ide?"
Elárulok egy titkot: a nőknek sokkal jobb, ha egyesülés közben még a csiklójukat is simogatják. És itt nem pusztán az orgazmusra gondolok, hanem az addig vezető "útra" is. Szóval egészségesebb úgy közelíteni a kérdéshez: "Megsimogatom inkább én neki, hogy még jobbat/többet/izgalmasabbat nyújthassak számára." Tudom ajánlani a lovaglós pozíciót, így a fiú keze teljesen szabadon kószálhat és közben a tempót és a behatolás szögét is a lány diktálhatja.

Megjegyzés: a csikló tényleg érzékeny műszer, a simogatás, masszírozás és dörzsölés közül kizárólag gyakorlattal lehet megtalálni a megfelelő mértékűt, de az élet úgy szép, ha tele van kihívásokkal!

Raist

Előzmény: Gentleman Looser (8)
Gentleman Looser Creative Commons License 2000.07.12 0 0 8
Mer lenne megalazo? Egyszerre nem lehet mindkettot csinalni (legalabbis nehez), engem ugyan nem zavarna. Csinalja azt, ahogy jo neki, en meg segitek.
Előzmény: Srác (2)
jinjang Creative Commons License 2000.07.12 0 0 7
"a fejében van a gond, szinte egészen bizonyos így mindent összevetve, de vajon hogyan segíthetnék ezen, vagy hogy jobban ellazuljon"
Na, most még nehezebbet kérdeztél, mert ezzel nekem is sűrűn vannak problémáim. Mármint az ellazulással. (Pedig sose voltam vallásos. De az tényleg közrejátszhat. Viszont az általad leírt jelek biztatóak.) Hát a félálom, meg a csekély mértékű alkohol segít kikapcsolni, de akkor meg passzív az ember. De ha vmi újat kapok, ami nagyon felizgat, hát az segít nekem a legjobban. Szerintem próbálkozz mindenfélével, hátha vmitől nagyon beindul.
Előzmény: firecat (6)
firecat Creative Commons License 2000.07.12 0 0 6
Persze, persze egyeseknél még a fül nyak, vagy mellbimbó nyalogatása is kiváltja ... :) Igen én is gondoltam arra, hogy a hiba nem bennem van, de előbb inkább magamban kerestem a dolog okát. Az biztos, hogy nem egyszerű eset, mert régebben elég mélyen vallásos volt és eleinte még az orális játékokra se nagyon volt hajlandó, velem csinált ilyet először. Amúgy is nagyon szelíd természetű, de igyekszem finoman vadabbá tenni,
úgy fest sikerrel, mert míg először csak csendben várta míg a dolgok bekövetkezzenek a legutóbbi alkalommal már nagyon aktívan részt vett a dologban, még karmolt is :)) Szóval visszatérve, hogy a fejében van a gond, szinte egészen bizonyos így mindent összevetve, de vajon hogyan segíthetnék ezen, vagy hogy jobban ellazuljon. Az, hogy túlságosan is rám figyelne az szerintem nem áll fenn, inkább fordítva érzem, egyszer meg is kaptam tőle, hogy kicsit figyeljek magamra is.
Előzmény: jinjang (4)
firecat Creative Commons License 2000.07.12 0 0 5
Hogyan "így" ?
Előzmény: táncosokkal farkaló (1)
jinjang Creative Commons License 2000.07.12 0 0 4
Nehezet kérdeztél, legalábbis számomra. Én ugyanis nem tudok különbséget tenni a két fajta orgazmus között. Persze lehet, hogy azért, mert nekem eddig csak hüvelyi volt. Ugyanis én hüvelyi behatolás nélkül is ott érzem az orgazmust (azért nem úgy írtam, hogy csiklóizgatással, mert én nem tudom igazán meghatározni, hogy hol van a csiklóm, van ugyan egy pont, ami talán kissé érzékenyebb a környékénél, de nem sokkal, és azzal a ponttal együtt, vagy anélkül, de nagyobb felület simogatásával is lehet elérni orgazmust - na ezt csak egyes tapasztalatlan fiatalemberek okulására írtam le, akik esetleg azt hihetik, hogy csak a csiló izgatása vagy a hüvelyi behatolás útján tudják eljuttatni kedvesüket a gyönyörök kertjébe).
Egyébként én olvastam olyan szakirodalmat is, hogy nem is különbözik annyira a kettő, csak másképp élik meg.
Annyi számomra bizonyosnak látszik, hogy nem az idővel van gond. Meg nem is a 'célszerszámmal'. :-)
Szerintem a hiba a hölgy készülékében, nevezetesen a fejében keresendő, és te nem sokat tudsz ez ellen tenni technikailag. Legfeljebb lélektanilag.
Valamiért nem tudja igazán elengedni magát lelkileg szeretkezés közben, talán olyankor túlságosan is figyel arra, hogy neked jó legyen. Egy művi dolognál ilyenre nem kell figyelni. Az előző barátjánál meg isten tudja miért, de annál az egynél nem figyelt annyira rá.
De ezt csak példaként hoztam fel, 1000 más lelki oka is lehet.
Remélem segítettem.
Előzmény: firecat (-)
Eger A. Marson Creative Commons License 2000.07.12 0 0 3
Nekem is volt ilyen baratnom, de megalazonak azert nem mondanam. Inkabb kenyelmetlen, ill. eleg illuziorombolo tud lenni. Szoval engem egy kicsit zavart, de ha tenyleg szeretitek egymast ez nem lesz gond.
Egyebkent tudom ajanlani, hogy csinaljatok az asztalon. Marmint ugy hogy o rafekszik, te pedig allva nyomulsz, mert ilyenkor, vagy te vagy o konnyen hozzafer a csiklohoz.

EAM.

Előzmény: Srác (2)
Srác Creative Commons License 2000.07.12 0 0 2
Szvsz ez majdhogynem hétköznapi dolog. Nekem is van 1 hölgyismerősöm, akiben akármekkora pénisz hullámozhat, csak úgy megy el, ha közben izgatja a csiklóját. No persze ez a férfi számára kicsit megalázó érzetű lehet...
Előzmény: firecat (-)
táncosokkal farkaló Creative Commons License 2000.07.12 0 0 1
Nem vagyunk 1f0rmák, szerencsére. Azért én nem hasonlítgatnék így.
Előzmény: firecat (-)
Gentleman Looser Creative Commons License 2000.07.12 0 0 0
Orgazmusig nyalni egy nőt kétszer egymás után nem 0 teljesitmény...
Előzmény: firecat (-)
firecat Creative Commons License 2000.07.12 0 0 topiknyitó
Köztudomású, hogy a nők kétféle orgazmusra is képesek. Az egyik vaginálisan a
másik a csikló izgatása által. Mivel én férfi vagyok sajnos nem tudom érzésbelileg
a kettő közti különbséget felfogni, hiszen nekünk csak egyfajta jutott, ráadásul
szakértők szerint az ezzel együtt háromfajta orgazmus mindegyike különböző
érzést nyújt. Egyrészt szeretném megkérni a hölgyeket a lehetetlenre, azaz
próbálják meg leírni ,mit jelent a kettő közti különbség. A leginkább viszont
a következő kérdésre keresem a választ: Barátnőmet eddig még csak orálisan
sikerült kielégítenem, azaz a csiklóját nyalogatva, de így is egymást követően
csak maximum kétszer sikerül eljutnia a csúcsra és a második alkalommal is már
csak nagyon nehezen, azt mondja, hogy a második után már olyan mintha kínoznám.
Ez számomra elég furcsa, mert őt megelőző barátnőimnek szinte bemelegítés volt
a kettő, dehát mindenki más és más, szóval ezt még teljes mértékben elfogadom.
Vaginálisan viszont még nem sikerült eljuttatnom a csúcsra, pedig nem szoktam
elkapkodni a dolgot, minimum egy órás meneteket rendezünk, de volt már példa
hosszabbra is, ennek az az eredménye, hogy a sok visszatartás miatt néha nekem
sem sikerül elélveznem a végén :o) A múltkori már legalább másfél óra volt
és elég intenzív, szóval nem hiszem hogy az időtartammal lenne a probléma,
vagy ha mégis, akkor feladom, hogy ily módon juttassam örömhöz, pedig nagyon
szeretném neki megadni eztafajta élvezetet is. Azt mondta az aktus maga is
örömet okoz neki, de csak olyan szinten mint az előjáték, mert nem jut el a
csúcsra. Kérdeztem, hogy volt-e már rá példa azt mondta igen kétszer, még régen
a legelső partnérével és egy másik alkalommal, amikor egy méretes műszerszámmal
önkielégített egy pornófilm alatt. Ennek hallatára azon is elgondolkodtam
hátha szerszámom kicsi, de teljesen normális méretű, sőt megis jegyezte,
hogy valamivel nagyobb/vastagabb, mint annak akivel az első sikerült.
Szóval remélem valamilyen technikai fogással orvosolható a dolog kérek mindenkit
segítsen, vagy ha további információk szükségesek, akkor megszerzem azokat :).

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!