Keresés

Részletes keresés

Erasmus Creative Commons License 2000.06.15 0 0 2
Nem tudom, feltűnt-e, de nem vagy egyedül. Ahány férfi, annyiféle. Ha mondjuk összeszedsz tíz vagy húsz tulajdonságot, és ezek kisebb vagy nagyobb mértékével méred a férfiasságot-nőiességet, és így megmérnéd az embereket, azt vehetnéd észre, hogy a férfiak és nők világa persze elválik, de azért van átfedés. Tehát ha viszonylag ritkán is, de akár olyan pár is összejöhet, ahol a nő lelkileg férfiasabb vonásokkal bír, mint a férfi.

Te ilyen partnerre vágysz? Vagy csak olyan átlagosan nőiesre, aki elfogadja, hogy te is az vagy lélekben? Vagy mindegy? Ha találnál olyan kissé rendhagyó mentalitású lányt, aki nem vár el tőled klasszikusan férfias karaktert - sőt, még vonzzák is a te nőiesebb lelki vonásaid - akkor nem is kell biszexnek lennie?

Szerintem lány is igen sokféle van. Mivel a legtöbb ember sztereotípiákban gondolkodik (ez érthető, a világ így működik), nem csoda, hogy viszonylag ritkábban találsz olyant a lányok között, aki nem. De azért biztosan van ilyen is. Ha sok lány barátod van és szívesen beszélgetsz velük, akkor elég jó esélyed van, hogy előbb-utóbb találsz néhány olyant is, akivel összepasszoltok. Szerintem ezt a témát is szóba hozhatod különböző beszélgetésekben.

Egyébként magam sem vagyok olyan klasszikus alkat (bár nőiesnek azért nem tartom magam), és az én barátaim zöme is ellenkező nemű, úgyhogy meg tudlak érteni.

Előzmény: harmas (-)
RIPityom Creative Commons License 2000.06.12 0 0 1
Hey,
nicsak egy csajcsávó :)

RiP

pitya Creative Commons License 2000.06.11 0 0 0
0 olyan emberrel talalkoztam eddig a kornyezetemben, aki ezt igy tudta magarol. asszem bennem van valami hasonlo, de csak kicsit.
Pitya
Előzmény: harmas (-)


harmas Creative Commons License 2000.06.10 0 0 topiknyitó
Sziasztok,

Lehet, hogy hulyen hangzik a topiccim, de nemigen volt jobb otletem.

Olyan sracnak tartom magam, aki nem nagyon tud azonosulni az "atlagos" ferfifelfogassal, bar az ebbol eredo gatlasossagom kompenzacioja keppen gyakran hangoztatva akar neha machon is viselkedik. (Egyebkent eleg nagy meglepestest okozva nehany lanynak, aki ezert szeret belem...) Tehat sokkal jobban erdekel az olyan kedvesseg es gyongedseg, amit altalaban lanyok adhatnak egymasnak, mint a kifejezett szurascentrikus, trofeagyujtes, machista hozzaallas.

Heteroszexualis vagyok, es elkepzeles szintjen sem vonzanak a melegek, csak a lany-lany, a fiu-lany, ill. leginkabb a 2 lany - 1 fiu szerelmenek gondolata (lasd harom ember - egy szerelem topicom), valosaga, es álma ;-). Sok lany baratom volt, akikkel nem volt szexualis kapcsolatom es belulrol valahol inkabb lanynak ertelmezem, erzem (?) magam. Sajnos keves konkret baratnom volt egyebkent, aki igazan meg tudta volna erteni, hogy mit jelent ez. Mig haveri szinten nagyon birnak a lanyok, akikkel jartam, azok sokszor sokkal sztereotipoikusabb ferfi fellepest vartak tolem. Nem utolsosorban ezert (bar nem csak ezert) foglalkoztat a leszbikus, ill. a biszex lanyokkal valo kommunkacio gondolata.

A topic tehat ez lenne:
- Ismertek olyan fiukat, lanyukat, akiknek erzelemvilaga, gondolkodasa (akar kulsejuket meghazudtolva) a masik nem erzelemvilagahoz, gondolkodasahoz all sokkal kozelebb? Mennyire tetszik ez nektek ill. mennyire idegesit?
- Esetleg ti is ilyenek vagytok? Mennyiben problema ez szamotokra?
- Egymasba szerelmes lanyokkent, ill. fiukkent gondoljatok, hogy egy ilyen fiu/lany esetleg hozzatok hasonlo lehet? Magatokat kifejezetten leszbikuskent, melegkent meghatarozva, lehetsegesnek tartotok egy ilyen fiuval/lannyal valo komoly par- (ill. harmas) kapcsolatot?

harmas

P.S. Egy masik topicban valo hozzaszolasaimbol kiveheto egyebkent, hogy inkabb a dolog lelki oldala, egymas megertese erdekel, mint a kizarolag szexualis megkozelitesek. ...Es racionalis szovegezesem ellenere nagyon erzelmi, intuitiv, almodo(zo) beallitottsagu vagyok ;)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!