Keresés

Részletes keresés

Allia Creative Commons License 2000.06.08 0 0 2
Én ugyan nem vagyok orvos, de hét hetesben van sajnos tapasztalatom.
Kedves AToM, nem akarlak lelombozni, de a két hetesre ne igyál még. Drukkolok nektek nagyon, de anőgyógyászom szerint a terhességek jó része az első 10 héten belül megszakad. Ennek különböző okai vannak, ismertek, ismeretlenek egyaránt. Csak annyit tudnék mondani, hogy éljétek úgy az életeteket, ahogy eddig is, és ha már túl vagytok a tizedik, vagy inkább tizenkettedik héten, akkor verjétek nagy dobra a gyermek áldást, és onnantól aztán követni az orvosi utasításokat. Szerintem elég fiatalok vagytok még, de ezt nektek kell eldönteni, vagy inkább kérdezzétek meg asszonykád orvosát.
jinjang Creative Commons License 2000.06.08 0 0 1
Helló AToM!

Fordulj hozzám bizalommal, nekem is volt egy korai vetélésem, de nekem utána azt mondták, hogy jó lenne, ha 6 hónapig nem esnék teherbe. (Mi be is tartottuk azt a 6 hónapot, utána lett meg a fiam.) Meg azt is mondták, hogy akinek vetélése volt, az automatice veszélyeztetettnek tekintendő az összes többi terhessége alatt, és ezért a terhesség első 3 hónapjában tartózkodni kell a nemi élettől. (A terhestornától meg végig, legfeljebb csak könnyű gyakorlatokat.) Amennyire tudom, a pete elég korán beágyazódik, és ha az jól sikerült, akkor nem lehet baj egy orgazmusból. De vannak nők, akiknél kbző okokból nem tud a pete elég erősen beágyazódni, és ezért náluk gyakori a vetélés, sokszor csak úgy hordható ki a terhesség, ha végig ágynyugalomban marad a hölgy.
Persze én csak az orvosok pár szavas felvilágosításaira és az általám olvasott szakirodalomra támaszkodva állítom ezeket, ha van errefelé szakember, szóljon hozzá!

jinjang

Előzmény: AToM (-)
rg58 Creative Commons License 2000.06.08 0 0 0
En eddig 0 alkalommal hallottam rossz hatasokrol, bar nem vagyok jaratos a dologban...


AToM Creative Commons License 2000.06.08 0 0 topiknyitó
Sziasztok Fórumosok!
Azzal a szándékkal szeretném útjára indítani ezt a topicot, hogy aki mostanában hasonló cipőben jár, választ kaphasson kérdéseire.
Egy két hete terhes nő férje vagyok (férj már lassan egy éve) és már volt egy vetélésünk három hónapja. Az kb. 7 hetesen ment el. Mindenekelőtt arra szeretnék választ kapni, hogy az orgazmus nincs-e rossz hatással a kezdődő terhességre? Gondolok itt a pete beágyazódása VS méhösszehúzódás.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!