Keresés

Részletes keresés

artist_not_engineer Creative Commons License 20 perce 0 0 24549

Így van. Közkeletű elvárás, hogy a nők legyenek monogámok, a férfiak meg ne.

Miközben a kutatások azt mutatják, hogy a férfi és a női szexualitás alig különbözik egymástól.

Előzmény: perverzpasi (24547)
Csbk78 Creative Commons License 1,5 órája -1 0 24548

Szeretem a tüzet.... Bakancslistás..😜

Előzmény: Macska jaj (24545)
perverzpasi Creative Commons License 2 órája -1 4 24547

Szia !

Valósnak tartom ,amit leírtál . Azt bizonyítod ezzel Te is , hogy a nők "elnyomásának" része az, hogy a nők monogámok , a pasik nem. Pedig a matriarchátus épp a teljes promiszkuitásról szól (amúgy a Kamaszutra is).

 

Biztatok mindenkit a 3-as , négyes , teljes "kavarodás" szexre , önkéntes alapon , sokkal tovább együtt fogtok maradni   és mindenki kielégült lesz és ezért boldog is egyben .

Előzmény: harmasban33333 (24546)


harmasban33333 Creative Commons License 17 órája 0 8 24546

Sziasztok!

Leírom a történetünket, gondolom itt jó helyen lehet.

Idén leszünk 9 éve házasok, 45/41 éves pár vagyunk.

Már házasságunk előtt 1 évvel is beszélgettünk a dologról, és el is mentünk egy swinger klubba, de az nem a mi világunk, rájöttünk első alkalommal.

Aztán próbáltunk itt-ott keresgélni, bulikon, strandon, de nem is igazán tudtuk, hogy kell, majd kicsit elsikkadt a dolog esküvő után, mert jöttek a gyerekek.

Tavaly ősszel viszont újra erősebben előjött a téma, mert egy ideje megint elkezdtünk beszélgetni róla. Leginkább engem izgatott a dolog, hogy milyen lehetne "külső" szemszögből látni az imádott kedvesemet, leginkább az izgatott, hogy milyen lehet látni őt úgy, hogy orálisan kényeztet másokat.

Keresgéltem netes oldalakon, hogy mi a "kínálat", és találtunk egy nálunk pár évvel fiatalabb srácot, aki párokhoz szeretett volna csatlakozni. Kisportolt és kulturált volt a képeken. Feleségemről pedig tudni kell, hogy 183cm magas, természetes D kosaras cicikkel, 2 gyerek után is remek formában, homokóra alkattal. Nem az a tipikus anyuka, akiket sajnos az iskola környékén látok többségében. Szóval szeptemberben összehoztunk egy kötetlen beszélgetést a delikvenssel, aki élőben is szimpatikus volt, és neki is mi. Megbeszéltük, hogy nagyjából ki, mit vár el a dologtól, kinek mi férhet bele, stb. A lényeg, hogy egyetértés volt a szimpátia mellett. Jól indult a dolog (bár tapasztalat hiányában nem tudtuk mi a jó ilyenkor).

2 hét múlva összehoztunk egy találkozót egy búvóhelyen, munkaidőben, 3 óra hosszra tervezve.

Feleségemmel előtte napokon át mindent megbeszéltünk, kinek mi fér bele, igazából a lényege az volt, hogy bármi, ami senkinek sem fájdalmas. Bár feleségem mondta, hogy első alkalommal csak normál aktus(ok)ra tervez, mivel az orálishoz kell a kialakult bizalom. Azt is megbeszéltük, hogy először kettesben kezdenek, hogy meglássuk, működnek e együtt. Így indítottuk a dolgot első alkalommal.

Aztán amikor elindult a dolog, a becsatlakozott harmadik fél egyből azzal kezdte, hogy a kezdeti finom közeledés után szájával a feleségem combjai közé vezette magát, egészen a kéjes elélvezésig. Ezután viszont legnagyobb meglepetésemre, ő vette kezelésbe a a frissen csatlakozott partnerünket. Majd kérdezte menet közben, hogy jövök e csatlakozni. Hozzá kell tenni, hogy amikor láttam négykézláb térdelni az asszonyt 2-3 méterről, miközben valakit szopott, az baromi izgató volt, hisz sosem láttam így őt előtte, mert mindig együtt voltunk. Hamar mögé is térdeltem, és finoman elkezdtem hátulról dugni. Én elélveztem, mialatt a másik fél még nem, és végül nem is így ment el. Ebben a 3 órában 3 menet is belefért (orálisan végül csak engem vitt végig), és utána sokat beszéltünk a dologról. Mindketten nagyon izgatottak, és kielégültek voltunk. Nagyon jól sült el a dolog. Nekem szinte már az első alkalom majdnem mindent megadott, amit vágytam a dologtól, és szerencsére nem esett rosszul semmi, mert ugye ez is benne van a pakliban, hogy élőben nem fér bele, ami képzeletben igen. De itt most mindkettőnknek tök oké volt minden. Nem volt senkiben tüske, sőt inkább a közös megélése a dolognak, az volt a legjobb az egészben.

Második alkalomra kb. egy hónap múlva került sor, szintén búvóhelyen. Itt már bátrabban álltunk neki a dolgoknak, és már feleségem orálisan is kielégítette a partnert, ami számomra nem kicsit volt izgalmas. Mintha még egy szintet léptünk volna.

Azóta minden hónapban összehozunk egy ilyen 3 órás találkozót, és nagyon kellemesen töltjük, már a popó is belefért a dologba.

Sokat beszélgetünk előtte is, utána is. Kis túlzással megerősítette a kapcsolatunkat. Egyikünk sem akar külön dolgot, csakis együtt, hisz pont ez nekünk a lényeg, hogy bármi is történik, együtt éljük meg. Nekem nagyon izgató őt látni, neki pedig nagyon kellemes, hogy ketten lesik a kívánságait, és egyszerre két farokkal gazdálkodhat.

 

Féltem kicsit előtte, hogy eleve nem fog összejönni a dolog, mert először a feleségem nem nagyon akarta a dolgot, nem értette, miért kérdezem erről, miért jó ez nekem, és miért lenne jó neki. De szerencsére feleségem alapvetően nyitott ember, bármiben benne van kipróbálás szempontjából, max azt mondja, hogy nem volt jó, és többet ne. De itt erről szó sem volt, és egyikünknek sem volt kínos, vagy kellemetlen.

Attól is féltem, hogy élőben rosszul fog érinteni a dolog, vagy ilyesmi, de ez sem történt meg, sőt.

 

Pár hete már az is feljött részemről, hogyha neki esetleg izgató lenne, akkor részemről mehet a kipróbálás úgy is, hogy 4-en vagyunk (3 férfi felállásban). De ezt még egyelőre nem érzi, hogy miben lehet még jobb. De ahogy a "sima" 3-as felállás is eleinte számára nem volt értelmezhető, úgy ki tudja, mikor lesz esetleg ilyen próba is valamikor a közel jövőben.

 

Csak ezt akartam elmondani itt a nagyérdeműnek, hogy aki még csak gondolkodik a dolgon, nyugodtan vágjon bele, max nem lesz második alkalom, ettől rosszabb elvileg nem történhet. Viszont okozhat hatalmas örömöt, és izgalmat, ha még is bejön a dolog. Persze úgy gondolom, hogy ehhez stabil kapcsolat kell, mert ha bármi gond van, akár ronthat is a helyzeten.

Macska jaj Creative Commons License 23 órája 0 2 24545

Tüzesebb....állítólag 

Előzmény: jwkllr (24544)
jwkllr Creative Commons License 24 órája 0 1 24544

Az monják, hogy a roma és a négus csajoké melegebb.

Előzmény: Macska jaj (24539)
jwkllr Creative Commons License 24 órája 0 1 24543

Biztosan nem hívtad a piócás embert!.

Előzmény: jwkllr (24540)
perverzpasi Creative Commons License 26 órája 0 1 24542

Nálunk ismeretlenek - rövid ismerkedés után , és 30-as pasik .

Előzmény: Macska jaj (24539)
jancsiii Creative Commons License 27 órája 0 0 24541

Nekünk az ismerősi kör jött be. Ismert az előélet, viselkedése, akár még a szexuális kultúrája és ugye egy jó ismerőssel kevésbé feszélyezett gátlásos az ember.

Hátránya ha nem ismeritek rendesen el járhat a szája nehéz megszabadulni tőle stb. És még egy jó baráti haveri kapcsolat is rámehet!

Előzmény: Macska jaj (24539)
jwkllr Creative Commons License 28 órája 0 1 24540

Sokba került a doki?

Előzmény: Rolexfan (24538)
Macska jaj Creative Commons License 28 órája 0 1 24539

Sziasztok! Roma pár vagyunk,a férjem vágya hogy egy másik férfi kényeztesen engem,első alkalom lenne ,hol kezdjük az ismerkedést? Ismeretségi kör,vagy idegenel?Persze a diszkréció kölcsönös. 

Rolexfan Creative Commons License 2 napja -10 0 24538

Én tartok/félek a nem egypasis nőkttől. Volt egy szeretőm, igényes, elegáns külkereskedő nő, házas volt a férje egy ismert énekkarban énekelt, sokat szerepeltek külföldön. Egyszer kaptam a nőtől valamit, máig se tudom mit, elszíneződött a farkam, sőtét bordó lett foltokban

perverzpasi Creative Commons License 2 napja 0 1 24537

Szia !

 

Én egy kevésssel idósebb vagyok Tőled , de amit írtál azzal maximálisan egyetértek .

Előzmény: Trabi fiú (24536)
Trabi fiú Creative Commons License 2 napja 0 2 24536

Ha figyelmesen elolvastad láthattad,hogy ez a történet a 70-es években tehát a 180-20 éves koromban történt.De a nyitottság ma sem jelent közönségességet.Igaz akkoriban még nem volt aids de volt tripper,candiloma stb.A nyitottság ma is a része a nemi életemnek és soha semmit nem kaptam el pedig rühellem a gumit.De vállalom a veszélyt.Ebből kiindúlva utazni,nyaralni sem veszélytelen elmenni mert hosszan lehetne sorolni a veszélyeket.Elütnek,kirabolnak,megerőszekolnak,rossz kaját eszel,elrabolnak stb és még sok ezer veszély fenyeget.De vagy otthon maradsz rettegve a bajtól vagy élvezed az életet.A döntés a te kezedben van.Viszont azt sem szabad összekeverni ha egy nő szeret dugni és van néhány állandó partnere mellettem és vannak az igénytelen útszéli kurvák akik számára ismeretlen a higiénia.Nem ugyanazok a nők.Ilyen útszéli luvnyákra én sem fanyarodnék.Az igényes callgirlök meg sokkal tisztább sok feleségnél.Ők rendszeresen járnak dokihoz és nagyon megválogatják kivel szexelnek és akik azt megtudják fizetni valószínű igényesek ők maguk is.De a feleségeink(nőink)sem adják oda magukat egy szakadt csövesnek a veszély meg úgyis fennál ha nem dugnak félre.Egy fürdőben,dokinál,kórházban is össze lehet szedni bajokat.Ha belegondolsz a tv reklámokban ahol folyás,gomba és egyébb elleni szereket reklámoznak azok miért is vannak?Csak nem azért mert a punci amúgyis hajlamos a fertőzésre magátol is?Mert ugye nem minden nő kurva és dug félre naponta kéteséletű pasikkal.De te sem gyanusítod meg a nejedet ha mondjuk valami kenőcsöt,kúpot használ a puncijára.Ugye?Szóval lehet élni egy oxigén sátorban félni mindentől meg lehet élvezni az életet.Én ezt az utóbbit teszem immár 66 éve!

Előzmény: Rolexfan (24535)
Rolexfan Creative Commons License 2 napja -9 0 24535

Köszi, hogy elmesélted. Érdekes. De ez ma az AIDS/herpesz korban nem veszélyes? Másik kérdés ezek a rögtön kefélő csajok nem túl közönségesek?

Előzmény: Trabi fiú (24534)
Trabi fiú Creative Commons License 2 napja 0 1 24534

Érdekes témákat feszegettek.Leírnám az én esetemet is ami nem biztos,hogy csak velem történt meg és az sem biztos,hogy nem fog mással is megtörténni.A lényeg,hogy mindenkit izgat a félrelépés legyen nő vagy férfi akár.én fiatal koromban zenélgettem és a színpadról nem volt nehéz becsajozni főleg nem 18-20 évesen.De aztán megismertem egy csajt aki szűz volt és nem adta magát könnyen én meg nem akartam feladni és végülis házasság lett belőle és megszűntek a csajozások is.Napi 3x szexeltünk és megismertük egymás testét és a szexet is.A nejem egyre féltékenyebb lett ami rányomta a bélyegét a kapcsolatunkra is és már a zenekar is szóvá tette,hogy otthon hagyom az asszonyt vagy én se menjek.Így megegyeztünk abba,hogy külön költözünk egy darabig,de közben ha úgy alakul szexelhetünk másokkal is.Mivel az alaptalan féltékenykedése miatt már kezdtem kiábrándulni a nejemből így amikor külön költöztünk megdugtam más csajokat persze.Aztán összefutottunk a nejemmel és megkérdezte megcsaltam-e?Én bevallottam egyet és nagyon kiakadt mivel ő tartotta magát ahhoz,hogy amíg házasok vagyunk nem csal meg.De ez átírta benne a fogadalmat és ahogy a nőknél lenni szokott mindent megsokszoroznak amit kapnak legyen az öröm vagy bánat ezzel is így volt.Még aznap lefeküdt egy ismeretlen sráccal amikor almesélte a barátnőjének,hogy megcsaltam.Épp egy presszóban dumáltak erről amikor bejött egy motoros srác és a barátnője rábeszélte,hogy szedje fel és álljon bosszút rajtam.Addig azt vallotta,hogy ő csak érzelmekkel és normál körülmények közt tud szexelni,na ez is megdőlt és ott a közelben egy parkban a fűvön dugatta meg magát és 3x is elélvezett közben.Aztán még azon a hétvégén lefeküdt egy konkurens banda dobosával,hogy azzal is fájdalmat okozzon.Aztán a következő héten megint találkoztunk és büszkén mesélte,hogy bizony ő is megcsalt és elmesélt mindent.Na itt jönnek be azok a dolgok amik sok embert izgatnak ezügyben.A fájdalom(,hogy megcsaltak)mellett bejött egy hatalmas izgalom egy vágy,hogy érezzem a punciján a másik pasi ízét illatát és lecsaltam az albérletünkbe és hatalmasat szexeltünk miközben ő részletesen mesélte ahogy kinyalták,megdugták amivel fájdalmat akart okozni de épp az ellenkezőjét érte el.Megőrültem érte amit nyilván ő is észrevett.

Egyből mondta is,ha ez kell hozzá,hogy így vágyjál rám ezt megkaphatod máskor is!Persze visszaköltözött és még vehemensebben dugtunk mindennap 3x hétvégén meg egész nap.Aztán mikor mentem játszani ő elment másik buliba és nem a két szép szeméért hozták haza buli után.Viszont addigra már átértékelte magában a dolgokat és már nem tartotta fontosnak,hogy hűséges legyen és arra is rájött,hogy másnak is van fasza és nyalni is tudnak és mással is tud többször is elélvezni sőt arra is rájött,hogy ezzel még fel is izgat.Így amikor hajnalban hazaértünk majdnem mindig telelőtt puncival jött haza a buliból.Ha nem volt telelőve akkor csak leszopta a srácot aki hazahozta.Talán már akkoriban kezdődött bennem az a vágy és érzés,hogy izgat amikor más is dugja a nőmet.Később ezt én magam is kértem a nőimtől és már 25 éve élek egyedül és nyitott kapcsolataim vannak a nőkkel.Nem élek senkivel együtt és csakis dugunk érzelmek nélkül csupán vágyból.Ebbe a nők is belemennek de nem egyszer azért szűnt meg a kapcsolatunk mert amikor rábeszéltem más pasikra is a nőmet ő beleszeretett hisz nőből van és az érzelmek fontosabbak neki,mint a vágy.sok nőm volt és erről sokat kérdeztem őket és vannak akik képtelenek megtenni viszont vannak nem is kevesen akik gond nélkül,élvezetből dugnak más pasikkal is akár a jelenlétemben is.

Rolexfan Creative Commons License 2 napja -11 0 24533

"Ha neki ennyi elég, tegye. Addig fontos a kapcsolatunk, amíg mindkettőnknek az."

Szó szerint ezt írtad. Ebből más következik, mint amit alább magayrázol. Te tényleg össze vissza beszélsz.

 

És még valami, ami régóta jár a fejemben. Az ember arról beszél amit régebben csinált. Pl. az én képeim se mostanság készültek, amikor jártak fotózni hozzám ezek a nők eszem ágába se volt erről irogatni. Szerveztem a következő alkalmat. Amig 3-asban dugtam a haver feleségét sohasem írtam róla. Amit épp csinál az ember, az nem téma, azt csinálja. 

Előzmény: artist_not_engineer (24532)
artist_not_engineer Creative Commons License 2 napja 0 3 24532

Kérdezz, arra tudok válaszolni.

Ha ismeretlenül feltételezésekbe bocsátkozol, azzal nem tudok mit kezdeni. Ahogy a személyeskedéssel sem. Én sem írok neked olyat, hogy janiskodsz... Kérlek, te se tedd.

 

> Szóval tőled mehet a párod bármikor, nem fogsz sírni utána.

Sehol sem írtam ilyet. A veszteséget mindig el kell gyászolni. A kicsitől a nagyig egyformán. Kicsi, ha elhagyom a kedvenc sapkámat, óriási, ha elhagy a feleségem.

 

> Ha elhagy egy nő, akit szeretsz az baromira fáj, értelmetlenné, üressé válik az életed, sokan a halált választják ha elhagyja őket akit szeretnek.

Igen, rettenetesen fáj. Napokig csak sír az ember. Volt már benne részem. Mai napig szoktam vele álmodni, pedig már 18 éve szakítottunk. Nem azért, mert ő volt az igazi, vagy ilyesmi. A nagy őben amúgy sem hiszek. Hanem mert fontos része volt az életemnek tíz éven át. Szerencsére normálisan oldottuk meg, azóta is szoktunk néha beszélgetni. De hiányt vagy vágyat már olyan 6 hónappal a szakítás után sem éreztem vele kapcsolatban. Elmúlt, meggyászoltam, vége.

Az életem pedig nem vált akkor sem üressé, és most sem válna. Annyi minden jó van benne. Nem kizárólag az az egy, hogy jó párkapcsolatban élek. Halált meg pláne nem választanék ilyen miatt.

 

> meg akarja tartani minden áron

Megtartani? Nem tulajdon. Nem akarom megtartani. Azt szeretném, hogy újra és újra engem válasszon. Ehhez pedig az kell, hogy odafigyeljek rá. Méghozzá olyan módon, ami nem áll távol tőlem. Nagyon nehéz lehet kicsavarodva élni, hogy megfeleljek egy nőnek. Ezért érdemes úgy ismerkedni, hogy legyen nagyfokú hasonlóság. Akkor fog akarni valaki kapcsolódni velem, élvezni a társaságomat, ha én jól érzem magam. Ez a vonzalom egyik alapja. Összefoglalva: Önazonos élet, amiben jól érzem magam, és odafigyelés a másikra. Ennél többet nem tehetek. Nem korlátozhatom.

Olvastam egy statisztikát, miszerint a legtöbbször olyan helyen találnak maguknak szeretőt vagy új párt az emberek, ahol sok időt töltenek együtt. Az egyik ilyen a munkahely. Akkor szerelemféltésből ne engedjük dolgozni sem a párunkat? Szerintem ez hülyeség.

Ha odafigyelünk magunkra, a párunkra, a stabilitás és az újdonság megfelelő arányára, akkor megtettünk minden tőlünk telhetőt. Ha a másik is így tesz, akkor valószínűleg hosszú ideig jól fogjuk magunkat érezni együtt. De ez sem garancia arra, hogy halálunkig. Kár is lenne ezen görcsölni.

Előzmény: Rolexfan (24529)
Macska jaj Creative Commons License 2 napja 0 1 24531

Párom volt párszor,persze lebukot amitt megbocsátotam, most feldobta hogy 3 - a vágya, hogy nézne ahogy kenyeztett engem egy férfi. Állítólag nemigazán élvezte az utszélivel ,bár visszajaro volt 1 nel .

Előzmény: Macska jaj (24526)
Rolexfan Creative Commons License 2 napja -12 0 24530

Dehogy beleélveztem a puncijába. Első alkalommal felugrott és a haverhez lépet: Nem haragszol? kérdezete. Nem én akartam! volt a válasz, de visszagondolva nagyon nem őszintén hangzott.

Előzmény: jwkllr (24528)
Rolexfan Creative Commons License 2 napja -12 0 24529

Szóval tőled mehet a párod bármikor, nem fogsz sírni utána.

 

Ezzel csak egy probléma van: Ha az ember szeret egy nőt, akkor azt meg akarja tartani minden áron. Ha elhagy egy nő, akit szeretsz az baromira fáj, értelmetlenné, üressé válik az életed, sokan a halált választják ha elhagyja őket akit szeretnek.

 

Két eset lehet nálad: vagy nem szereted a nőt, vagy össze vissza beszélve janiskodsz itt, folyamatosan.

 

Előzmény: artist_not_engineer (24525)
jwkllr Creative Commons License 2 napja 0 3 24528

Őt is megújjazod?

Előzmény: Rolexfan (24523)
artist_not_engineer Creative Commons License 2 napja 0 1 24527

Nem. Nem vonz. Engem a nő vágya indít be.

Amúgy hogyhogy itt tetted fel a kérdést? :-)

Előzmény: Macska jaj (24526)
Macska jaj Creative Commons License 2 napja 0 1 24526

Voltatok már hivatásosal ,vagy szedtetek föl útszéliprostit? Milyen volt ,miben másabb ? 

artist_not_engineer Creative Commons License 3 napja 0 1 24525

Ha neki ennyi elég, tegye. Addig fontos a kapcsolatunk, amíg mindkettőnknek az.

Előzmény: Rolexfan (24521)
perverzpasi Creative Commons License 3 napja 0 1 24524

Maximálisan egyetértek Veled 

Előzmény: Egy Harmincas Pár (24507)
Rolexfan Creative Commons License 3 napja -11 1 24523

Különben nem vagyunk egyformák ez a szép a világban. Nekem eszem ágában sincs lemondani erről a nőről. Pedig mérgében, hogy nem tudunk együtt  lenni néha megsért, sőt néha  szakít velem. De csak nevetek ezen, Múltkor is elköszönt aztán rám írt: Mi van veled? miért nem írsz?

És tudom, ha alkalom adódik mindig ír, hogy  Ráérek most, ha akarsz találkozni. És ha talizunk elolvad a kezemben, nagyon izgalmas nő. Nagyon fontos neki a szex.

Macska jaj Creative Commons License 3 napja 0 1 24522

Szia! Nem alakult ki érzelmi kötődés az alkalmi szex alkalmával ? Főleg ha jó volt? 

Előzmény: artist_not_engineer (24520)
Rolexfan Creative Commons License 3 napja -9 1 24521

"Másik féltése? Mitől féltem?"

 

Csak erre válaszolok. A párodnak is egy élete van, ha összeakad valakivel, aki nagyon, nagyon bejön neki akkor kiteszi a szűrödet.

Előzmény: artist_not_engineer (24520)
artist_not_engineer Creative Commons License 3 napja -1 2 24520

> A szerelem csak úgy jön.

Mondom, én nem ezt tapasztalom. :-)

A vonzalom, az jön. Utána rajtam múlik, hogy tovább megyek-e az úton. Nekem ott lesz ebből szerelem, ahol elkezdünk kölcsönösen lépkedni egymás felé. Ha a másik ezt nem akarja, vagy van köztünk bármi egyéb akadály, akkor nem lesz. Persze én magamban éltethetném és erősíthetném ezt az érzést. Folyton rá gondolni, meg titkos üzeneteket váltani. De ennek számomra semmi értelme nincs az önszivatáson kívül.

És vele olyan dolgok, mint érzékenység, a másik féltése, féltékenység stb. 

Érzékenység? Az az én alapvető tulajdonságom, nincs köze egy másik emberhez.

Másik féltése? Mitől féltem? Felnőtt ember. Azt és úgy csinál, amit csak akar. Ő döntése, ő felelőssége. Én annyit tehetek, hogy nem bántom, nem akarom kihasználni, stb.

Féltékenység? Az általában a saját bizonytalanságunkból ered. Miért is akarnám kontrollálni a másikat? Miért akarom megmondani neki, hogy mit ne csináljon másokkal? Sokkal jobb, ha megkérem, hogy velem mit csináljon. Mi az, amitől én jól érzem magam vele. Ha ez megvan, akkor a többi idejével, energiájával miért is nem gazdálkodhat szabadon? Szerintem addig jó egy kapcsolat, amíg minden nap egymást választjuk. Addig nincs mitől félni, utána meg már minek.

 

Nem hiszem, hogy lenne nagy ő vagy különleges találkozások. Nők tucatjaival tudnék szerelemben és jó párkapcsolatban élni. És ezek a kapcsolatok mind különbözőképpen lennének jók. Mert nem egy sablonra akarnám felhúzni, hanem az adott nővel közösen építeném fel.

 

Szinte mindegyik partneremmel kialakult érzelmi kötődés. Ami teljesen jó és természetes. Hiszen a szex nem csak a testről szól. Tartjuk a kapcsolatot szexrandikon kívül is. De ez nem jelenti azt, hogy bármelyik is veszélyeztetné a házasságomat. A feleségem áll hozzám a legközelebb. Jó barátom, szeretőm, társam. Élvezem a társaságát lassan 18 éve. Támogatjuk egymást. Rengeteget beszélgetünk. Közös programjaink és projektjeink vannak. És addig együtt is leszünk, amíg ezek így vannak. Aztán ha ez hamarabb múlik el, mint meghalnánk, akkor válunk. De ha el is múlik, az belülről jön, és nem külső okok miatt.

Előzmény: Rolexfan (24517)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!