Keresés

Részletes keresés

MTE48 Creative Commons License 24 órája 0 1 5900

Rabasket

Előzmény: Amarill0 (5899)
Amarill0 Creative Commons License 24 órája 0 0 5899

Hogy található meg Spotify-on?

Előzmény: realfan (5898)
realfan Creative Commons License 26 órája 0 0 5898

Perceken belül élesedik az új podcast adásunk, ajánljuk mindenkinek, akinek jól esne most a politikától eltávolodva hallgatni néhány észrevételt az elmúlt szezonról és a hogyan továbbról.

kutyara der Creative Commons License 1 napja -9 6 5897

fizetett poltikai hirdetes?;)


en nem vagyok egy futyi fanatics(sot xdxd) csak az elfogultasag boki a csorom… 11szezon a bebes egis kormend eraban: 

11bol 9szezon felsohaz,9szezonbol 6ban top4 a bajnoksagban (2ezust,2bronz,2 4.hely) egy kuparany… egy tizezres varosbol…ugy lettunk/vagyunk folyamatosan es permanensen tenyezo a magyar kosarlabdaban hogy kb minden minden tenyezo folyamatosan jatszik ellenunk es megyeszekhelyek kozott maradtunk versenykepesek. ugy hogy amikor a piramisjatekos csalo lelakta a klubot ez nemhogy predesztinalva nem volt, de az volt a konkretan maga a csod… 

a vezetoi kepessegeit lehet minositeni,a despotizmust!!! lehet minositeni,a hirechiaban betoltott szerepet is lehet gaznak talalni,szomoru hogy kik nincsenek miatta a klub korul de a szandekait meg az eredmenyeit szemelyes frusztraciobol elhazudni egyreszt gaz masreszt kontraproduktiv….

nem o volt a gore amikor ez a csapat utoljara likviditasi gondokkal kuzdott,vagy megforditva amikor o volt a gore akkor mindig volt valahogy(na ez pl. korabbi vagy megkorabbi vezetosegekrol nem mondhato el,az idosebbek emlekeznek a marc kilepese koruli evekre ugye…..)

megertem ezt az attitudot abban az orszagban ahol harommeteres multireklamokon nez rank a gonosz soros meg gyurcsany meg haburo,de mielott egy ilyet beir vagy bemasol valaki legalabb nezze meg a masik oldalat annak a kurva tizforintosnak…..

 

mindenki beirja hogy ne hozzuk be ide a politikat aztan valahogy mindig csak oda lyukadunk ki hogy kire is kene szavazni…vagy hogy ki ellen… 

es nekem tenyleg senkim bebes(lehet tobb okom van utalni mint neked) csak nem vegletesen egydimenziositott a gondolkodasom

 

barki nyer vasarnap remelem ennek vege lesz🙏🏻

 

Előzmény: hisztudjátok (5895)
MTE81 Creative Commons License 2 napja 0 0 5896

Jól emlékszel, ez egy régi sztori már. Ha nem most lennének a választások, akkor valószínűleg már múlt időben beszélnénk róla. Vasárnap eldől.

Előzmény: realfan (5893)
hisztudjátok Creative Commons License 2 napja -2 12 5895

Bárki írta,sajnos így mennek a dolgok nálunk.

 

“A polgármester arról beszél nincs köze a klub szakmai irányításához, miközben nyílt titok, hogy Ön maga a szakmai irányítás. Miközben a "haver" felteszi a kérdést a klub ankétján, mi köze Bebes Istvánnak a klubhoz!? A válasz természetesen a jól begyakorolt forma szerint: Semmi!  Csakhogy, az ankét után miért megy raportra a klub ügyvezetője és csapatkapitány a helyi étterembe Önhöz!? Biztos csak jót beszélgettek. A csapatnál nem történik úgy kifizetés, hogy Önt erről meg nem kérdeznék, Pista bácsi mehet az utalás?  Játékosokat hoz és küld el annak ellenére, hogy a szakmai stáb igényt tartana rá, mérkőzés közben üzenget a szakmai stábnak mit is tegyen.... 

Ha beüt a szar mossa kezeit, Önnek semmihez semmi köze, valahogy mindig más a hibás.... 

A mérhetetlen hatalomvágya és kapzsisága odáig vezetett hogy a város kasszája üres, sajnos önerőből egy "lyukat" nem tud a város befoltozni, kizárólag EU-s vagy állami forrásokból valósul meg az a kevés dolog is. A klub kasszája talán még üresebb, ha a szóbeszéd igaz 100+ millió hiánnyal rendelkezik. 

Azt sajnálom hogy dr. Szabó Barna is bele ment ebbe a bábszínházba és engedte, hogy a mindenek atyja madzagon rángassa.”

Csőstüljövünk! Creative Commons License 2 napja -1 7 5894

Vettem a fáradtságot, félretettem sok ellenérzést, meghallgattam a vaol.hu-n a kosárlabdát érintő podcast beszélgetést a jelenlegi polgármesterrel.

 

Nem csalódtam, minden a régi...

Ellentmondások, önfényezés, ködösítés, felelősséghárítás, semmitmondás és némi riogatás, hogy mi lesz, ha nem úgy alakul a jövő, ahogyan ő tervezi.

 

Eszköz a körmendi kosárlabda. A politika eszköze. Ez a legszomorúbb.

 

realfan Creative Commons License 2 napja 0 2 5893

Amúgy ezt az infót már hónapokkal ezelőtt írtad te is itt a topicban, nem? Szóval ez a "füles" már elég sok emberhez eljutott és még csak nem is ezekben a napokban/hetekben.

Előzmény: MTE81 (5892)
MTE81 Creative Commons License 2 napja -2 4 5892

Ha Bebes, akarom mondani Barna nyer, akkor igen. Ha Patonay, akkor nem. Mielőtt jönne értem emiatt a fekete autó, hozzáteszem: “feltételezésem szerint”.
Meg nehogy mindjárt megkapjam, hogy inkorrekt vagyok a legendával. Mert ami jár, az jár.

Előzmény: DRodman91 (5887)
kendeffy Creative Commons License 3 napja 0 4 5891

Ebben a kérdésben. Ne túlozzunk:-))))

Előzmény: peli_w (5889)
Mivagyunka... Creative Commons License 3 napja 0 2 5890

Igen. :-)

Igazából - szerintem - ezt szeretné mindenki, akinek valóban fontos a körmendi kosárlabda, aki túl tud látni az egyéni, önös érdeken és felül tud emelkedni azokon.

Sajnos, mostanában nem ez az irányadó...

Pedig de jó volna!

 

Előzmény: peli_w (5889)
peli_w Creative Commons License 3 napja -5 1 5889

'Különben Pelinek igaza van'

 

Ez lehetne a fórum mottója is ;)

Előzmény: kendeffy (5888)
kendeffy Creative Commons License 3 napja -2 2 5888

Jobb lenne, ha már hétfő lenne és tudnánk, hogy ki nyert -én nem vagyok körmendi szavazó én Nekem mindegy, hogy ki a polgármester. Mert akkor lehetne, gyorsan lépni a csapat jövöjét érintő alapkérdésekben. Különben Pelinek igaza van, legyen a kosárlabda csapat a minimum, amit mindenki akar. Körmenden és azon is túl.

DRodman91 Creative Commons License 3 napja 0 4 5887

Na az még pont hiányozna...

Előzmény: Febr.15 (5885)
Mivagyunka... Creative Commons License 3 napja 0 0 5886

Így volna jó. Igen.

 

Előzmény: peli_w (5882)
Febr.15 Creative Commons License 3 napja -2 3 5885

Ferencz Csaba ----> a kosárlabdacsapat leendő ügyvezetője..(?)

 

Természetesen érdemei elismerése mellett,most tényleg emiatt várunk egy 39 éves játékos döntésére (sokan amúgy még mindig megváltóként) mert egyelőre még nem eldönthető milyen pozició jöhet végül össze?

realfan Creative Commons License 3 napja -1 7 5884

Árkot ásni azért tudnak a politikusok, mert vannak tapasztalt, felnőtt emberek, választópolgárok, akik még mindig hagyják magukat hülyére venni hisznek nekik mindent.

Úgy általában véve is, de kampányhajrában pláne, amikor egyik politikus sarazza a másikat, akkor én nem onnan indulok ki, hogy éppen ki mondja és kire, hanem onnan, hogy na, ennek is szavazat kell, úgyhogy a kiindulópontom az, hogy hazugság.

Ugye volt most a napokban ez egy plakátlefújós történet, nyilván ott is mindkét fél állítja, hogy a másik volt; de ami minket jobban érint, ez a Paár-ügy, itt is mindkét fél állítja, hogy a másik hazudik, saját oldala meg ugye a tisztesség maga. A magam részéről egyiknek sem hiszem egy szavát se, hiszen tudni nem tudom, mi történt, de azt tudom, hogy ilyenkor mindenkinek vannak érdekei, amik miatt habozás nélkül hazudhatnak, bárkinek. Aztán amikor ezen hazugságokat szűrő nélkül fogadják be a választópolgárok, a mi esetünkben a szurkolók (is), ott mélyül az árok.

 

Azzal nem értek egyet, hogy idővel minden kiderül, hiszen a politika, kiváltképp Magyarországon, nagyon sok bizonyítékkal szolgál ennek ellenkezőjére. De azt viszont tényleg látni fogjuk idővel, hogy ha jön Putesz, valóban a másodosztályba viszi-e a csapatot vagy ellenkezőleg, felfelé váltunk irányt; ha pedig Szabó nyer, akkor kiderül, hogy tud-e viszonylag sima lenni az átmenet és tudja-e garantálni a stabilitást. Attól viszont például határozottan tartok, hogy a vesztes fél ha később nem is, a következő hónapokban nem fogja magát összetörni, hogy a másiknak segítsen, sőt... Ez az idealisztikus "egy hajóban evezés" szerintem reménytelen, de ne legyen (ebben sem) igazam.

elefantbaby Creative Commons License 3 napja -1 2 5883

Én nem használom a +-jeleket,ezért ideírom Neked:maximális tisztelet,és egyetértek a mondataiddal. 

Előzmény: peli_w (5882)
peli_w Creative Commons License 3 napja -2 7 5882

Egy kisváros Körmend, ennek megfelelő anyagi lehetőséggel (áldjuk az eget, hogy van az EGIS, én azt gondolom ha nem lenne, már kosárlabda sem lenne, legalábbis biztos nem nb1-es..), ennek megfelelő gyerekmennyiséggel. Egyszerűen nem fér bele, hogy ne egy irányba húzzon mindenki. Meg kéne érteni, hogy a csapat, a csapat jövőre az nem konc, nem pozicióharc, hanem valami olyan különleges plusz a városban, amiért mindenkinek kutya kötelessége a maximumot tenni, egy irányba, akkor is ha nem ő van a vezető ülésben. Aki pedig a vezető ülésben van, kutya kötelessége lenne nem hadakozni, meg árkokat mélyíteni, hanem a helyzetet konszolidálni, gesztusokat tenni és segíteni a nem közvetlen pozícióban lévőket abban, hogy ők is tehessenek a klubért. A körmendi kosárlabda legyen már városi minimum. Nagy pofon volt a 2024-es szezon, de simán jöhet még rosszabb, az utolsó utáni pillanatban van a klub, a város, hogy ezen megpróbáljon fordítani. És még ha jó lépéseket tesz, akkor sem lesz könnyű, mert egyszerűen nem olyan a játékosállomány és nem olyanok az anyagi lehetőségek.

 

Bocsánat de nem Körmenden élve én rohadtul leszarom ki lesz a polgármester (és tippre a körmendi csapatnak szurkolók, azt követők több, mint fele nem Körmenden él, hanem szerte a megyében és az országban..), nagyon jó lenne az amúgy is végtelenül buta, egyszerű, megosztó politikától megtisztítani a kosárlabda környéki dolgokat.

 

Persze, tudom, nem így megy, hanem hatalom, pozíció, én akarom, én mondom meg, a másik ne szóljon bele, ne segítsen, majd én tudom azt és társaik. Csak éppen ezzel azt érjük el, hogy 2026-ban még lehet, hogy nb1-es klub lesz Körmenden, de 2036-ban már biztosan nem, erre nagyon komoly fogadást is kötnék.

 

Változtatni kell, egyirányba húzni. A kosárlabda legyen városi minimum.

Előzmény: ementálib (5880)
justafan Creative Commons License 3 napja -1 0 5881

+1

Előzmény: ementálib (5880)
ementálib Creative Commons License 3 napja -3 7 5880

maradjunk annyiban hogy ez ellen a végletekig megosztott,szélsőséges,minden rossz forrásának a másikat beállító szektás gondolkodásmódnak a feloldására egyik fél sem tett fikarcnyit se… és ez kurva szomorú. 

 

sokak szerint ez valami fekete-fehér,jók-gonoszak,tündék-orkok harc…siralmasak vagytok

 

 

 

Basketballfan Creative Commons License 3 napja -1 4 5879

Mi "vidékiek" végképp nem tudunk beleszólni ki legyen a polgármester Körmenden, de nagyon bízunk benne, hogy a legjobb döntést hozzátok!

Szeretnénk ezután is meccsre járni és azt is, hogy újra méltó helyére kerüljön a körmendi kosárlabda!

Azt viszont borzasztó látni, hogy a többi csapat már légiósokat igazol, mi meg még azt sem tudjuk, ki lesz az edző..

Remélem tényleg vasárnaptól, mindenre fény derül!

 

MTE FOREVER!

mögb Creative Commons License 4 napja -2 2 5878

majd minden kiderül egyszer....

Csőstüljövünk! Creative Commons License 4 napja -1 7 5877

Gyanús  vagy te nekem, semmiből jött emberke...

 

Megint indul a keverés.

 

Előzmény: gpetya68 (5872)
reYKK Creative Commons License 4 napja -10 3 5876

gpetya

tele a gatya

 

megtisztulast Kormendre es eros kosarlabdat!! Az Putesszal biztos lesz!

Előzmény: gpetya68 (5872)
hisztudjátok Creative Commons License 4 napja -2 7 5875

Szép próbálkozás Putesz lejáratására.Ha beszéltél volna vele igazából tudhatnád komoly tervek vannak mind játékosok mind szakma visszahozatalára.Első hozzászólásod és te szeretnél politika mentes kosárlabdát.

 

Előzmény: gpetya68 (5872)
ptbbtb Creative Commons License 4 napja -2 9 5874

“Több csapat is megkeresett, különösen jólesett a körmendi legenda, Patonay Imre hívó szava, de inkább a szívemre hallgattam – mondta a szerződés aláírásakor Paár Márk.”

Melyik szó utal arra, amit írtál?

Előzmény: gpetya68 (5872)
Mivagyunka... Creative Commons License 4 napja -2 10 5873

Te viccelsz, ugye? :-)

 

(A játékos nyilatkozata amúgy nem arról szólt, hogy Patonay elzavarni akarta volna...)

 

Előzmény: gpetya68 (5872)
gpetya68 Creative Commons License 4 napja -13 2 5872

A klub kozlemenye egyszeruen nevetseges!! Sokkal elegansabban kellett volna fogalmazni, foleg a Kristofra utalo resz nalam elegge kivagta a biztositekot!

 

Attol fuggetlenul meg lehet kerdezni a Puteszt, hogy miert terjeszti belso korokben, hogyha o nagy esellyel polgi lesz akkor nem ad penzt a varos a csapatnak, mert szerinte “nagy szarban van a klub, o ehhez nem asszisztal”. Ezek utan meg el is zavarja Markot a klub kozelebol erre hivatkozva. Ez szamomra erthetetlen es felhaborito! Mar nem csak a polgarmester, hanem a jelolt is beleszolhat a klub ugyeibe??

 

Eddig ketsegtelenul Imret valasztottam volna, de barmennyire is utalom a fideszt, nagyon remelem hogy a Barna jo kiindulas lesz a klub koruli katyvasznak felszamolasara! 

 

Politikamentes kosarlabdat Kormendre!!!!

MTE mindorokke!

MTE81 Creative Commons License 4 napja 0 6 5871

Kisstílűek, nevetségesek és amatőrök vagyunk egyszerre. A klub bennmaradt, a vezetés viszont kiesett az első ligából. Hívjátok Flokit a hajóácsot. Lesz mit dolgozni ezen a viharvert dereglyén.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!