Keresés

Részletes keresés

nagyanyo5:0 Creative Commons License 2024.05.19 0 0 504

Orosz állam------->balliberális álom

Ugrik, mint Paks II.

Előzmény: Burbon Lalyos (503)
Burbon Lalyos Creative Commons License 2024.05.19 0 0 503

Hogy lesz igy megbizható a magyar EU elnökség ha a magyar külügyminisztériumban már több az orosz kém mint moszkvában?

 

 

 

 

 

Szijjártó és Orbán érintett az orosz kémbotrányban.

 

Egy ilyen volumenű behatolás után egyértelműen felmerül a miniszter felelőssége, az orosz titkosszolgálatokkal való együttműködés gyanúja, ami felveti annak lehetőségét is, hogy a magyar külügyminiszter, Szijjártó Péter, orosz kém, orosz ügynök, aki az orosz államnak dolgozik Magyarországgal szemben. Ezt támasztja alá a magyar orosz állami kitüntetés is. Ha Szijjártó letagadja a bizonyított külügy elleni orosz kibertámadást, akkor az oroszokkal van. Szijjártó fedezi és leplezi az orosz titkosszolgálatok Magyarország elleni akcióit. Mivel ezek miatt nem tettek semmit az oroszokkal szemben, együttműködnek velük, az oroszok ehhez Szijjártó és a magyar külügy engedélyét és támogatását élvezik. A nyilvánosságra került belső dokumentumok bizonyítják, hogy az orosz kibertámadások, ha egyáltalán "támadásnak" lehet őket nevezni, s nem beengedésnek, megtörténtek, a külügy pedig tudott róluk. Hónapokon át nem törént semmi, az oroszok pedig mindenhez hozzáfértek, a legbizalmasabb külügyi információkhoz, levelekhez, munkatársak adataihoz.

nagyanyo5:0 Creative Commons License 2024.05.19 0 0 502

Neked már Börni sem jött be:DDDDD

Előzmény: pici mici a pók (501)
pici mici a pók Creative Commons License 2024.05.18 -1 0 501

Ennyit az Orbán elnökségről !!! 

 

Semmi titkot nem fognak átadni, semmi lényeges kérdést nem fog senki targyalni ezekkel az ruszkik spionok barartai EU-arulokkal

 

 

 

 

https://24.hu/belfold/2024/05/16/szijjarto-peter-orosz-hekkertamadas-kulugyminiszterium-szakszolgalat-jelentes/

 

Szijjártó Péternek legkésőbb 2021 szeptemberében tudnia kellett, hogy Vlagyimir Putyin titkosszolgálatai, a GRU, az SZVR és az FSZB is feltörte a magyar külügy rendszereit, és onnan több esetben adatokat lopott, levelezéseket továbbított magának, lényegében mindent láttak, ami a külügyminisztériumban történik. 

 

Szijjártónak tudnia kellett, hogy ez az ellenséges támadássorozat gyakorlatilag ellehetetlenítette a külügy informatikai rendszerének biztonságos működését.

 

.Ennek tudatában vette át mégis kereken három hónappal később, 2021. december 30-án Moszkvában Szergej Lavrov orosz külügyminisztertől az orosz Barátságért Érdemrendet, a legmagasabb állami kitüntetést, amit külföldi kaphat.

pici mici a pók Creative Commons License 2024.03.27 -1 1 500

F*desz szégyen: ugrik a soros elnökség?

 

jaj ne mar!

 

Hat Varga mar a kessel szaladgalo Obama Bin Latens ferjenel tart ... hat hogy lesz ebbol akkor egy kis jo zsitos allasoso Brusszedli kinevezes Orban Elnoksege alatt ?

 

 

 

nagyanyo5:0 Creative Commons License 2024.03.20 -1 0 499

Csak úgy, mint Paks2

pici mici a pók Creative Commons License 2024.03.20 -1 1 498
Ifj. Subássy Géza Creative Commons License 2024.01.31 -9 0 497

Hiú ábránd ez.

 

Megkapják ők is a kokainpénzt a segílykéből.

 

Mindegy azoknak, hogy vakcinabiznic vagy háborús gempa, csak ömöljön.

Előzmény: gépeszű (496)
gépeszű Creative Commons License 2024.01.31 0 2 496

Mi volna ebben a "szégyen" ?

 

Ugyebár a "26 másik tagállam" reménykedve pislog Orbán Viktorra, hogy vétózza már meg azt, amitől ők is félnek, persze csak magukban. Szóval mostanság a sunyi, lapító beszariság a meghatározó "európai érték".

 

Nincs sok sajnálnivaló azon a soros elnökségen.

 

az eu nevű szétrohadó gittegylet van soha nem látott mélyponton.

Előzmény: shu14 (-)
Ifj. Subássy Géza Creative Commons License 2024.01.30 -7 0 495

Nem tudom egyébként, hogy miért jó, ha megutáltatja magát az EU egy full EU-párti országban.

Előzmény: Törölt nick (494)
Törölt nick Creative Commons License 2024.01.30 -9 0 494
pici mici a pók Creative Commons License 2024.01.28 0 0 493

 

"Öt európai tisztviselő és diplomata szerint az EU készen áll arra, hogy lépéseket tegyenek Budapest ellen.

 

Ha Orbán Viktor a februári csúcstalálkozón ismét blokkolja a megállapodást, akkor a 7. cikkely alkalmazása Magyarország szavazati jogának megfosztására valós lehetőséggé válhat

 

– mondta az egyik uniós diplomata."

 

https://index.hu/kulfold/2024/01/26/europai-unio-brusszel-magyarorszag-kizaras-orban-viktor-ukrajna-segely/

pici mici a pók Creative Commons License 2024.01.07 0 0 492

Charles Michel to run for EU election, triggering top job scramble

 

The move piles pressure on leaders, as countries seek to avoid Viktor Orbán seizing outsize influence during Hungary’s 6-month Council presidency.

 

https://www.politico.eu/article/charles-michel-to-run-for-eu-election-2024-top-jobs-viktor-orban/

 

Michel plans to take up his seat in the European Parliament mid-July if he’s elected, meaning EU leaders will have to agree quickly on a successor for his vacated Council post. If they don’t, Hungarian Prime Minister Viktor Orbán, whose country will take over the rotating presidency of the Council of the EU in July, would lead the meetings — a broker-role normally undertaken by the European Council president.

 

That scenario — an unchecked Orbán ruling the Council roost for the six months directly after the 2024 European election — is one most of the other 26 leaders of EU countries would be desperate to avoid, given escalating tensions between them and Orbán, for example over the Union’s support for Ukraine and Hungary’s rule-of-law infractions.

It’s the first time a sitting Council president will be a candidate in a European parliamentary election. Michel would normally have stayed on in the job until the end of November, when the new College of Commissioners would be installed. While Michel’s move is legally kosher, it piles extra pressure on European leaders, as they usually have more time for wheeling and dealing during the great top-job carve up that always comes after the five-yearly EU ballots.

 

 

Michel would not specify whether his decision to run for a seat in the Parliament means he would be interested in other top jobs, such as becoming the lead candidate for the European liberals, the bloc’s third-largest political camp, for the European Commission presidency, or whether he wants to succeed Didier Reynders — who is also from MR — as Belgium’s EU commissioner.

pici mici a pók Creative Commons License 2023.12.16 -1 0 491

Majd az Soros elnökségről is kiküldik kavezni :-)))))))))

pici mici a pók Creative Commons License 2023.12.13 -1 0 490

Döbrögi jó példája annak, hogy az EU ebben a formában miért működésképtelen.

 

Igaz, de megérdemlik.  Hulljon szet az egész es legyen újra egymással harcoló NEMZETEK területe. Orban ugysi az preferalja, meg a Balkant......

 

 

Megígérik a pénzt a jogallamisagert aztán másnap mar Orbán változtatja is a választási szabályokat hogy győzni tudjon!  Az EU meg tapsol.

Előzmény: shu14 (485)
Eszkimóssy Károly Creative Commons License 2023.12.13 -8 0 489

Nahát, ki lehet az a német EP-képviselő?

 

Tippelhetek? Jóbarát? Hányan vannak? Fünf?

Előzmény: pici mici a pók (488)
pici mici a pók Creative Commons License 2023.12.13 -1 0 488

A közelgő magyar elnökség különleges pillanatai”.  Fotóalbumot csinált egy német EP-képviselő arról, milyen autokratákkal találkozott idén Orbán és Szijjártó

Eszkimóssy Károly Creative Commons License 2023.12.09 -12 0 487
Eszkimóssy Károly Creative Commons License 2023.12.09 -12 0 486

Akkor végül is beszart a topikod, de így még érvényesebb?

Előzmény: shu14 (485)
shu14 Creative Commons License 2023.12.09 -2 0 485

Döbrögi jó példája annak, hogy az EU ebben a formában miért működésképtelen.

Előzmény: pici mici a pók (484)
pici mici a pók Creative Commons License 2023.12.09 0 0 484

Dehogy ugrik, az EU becsicskult, mar a pénzek is jonnek es lehet készülni a torok csatlakozasra is

 

 

Guy Verhofstadt: Orbán zsarolása működik

- hl - 2023.12.08. 06:25

 

 

 

Megvan, hogy Magyarország mit csinálna az Európai Unió élén

 

Karóczkai Balázs követés 2023.10.03. 15:25

 

  • Kovács Tamás Iván Magyarország brüsszeli nagykövete egy workshopon beszélt arról, mik lehetnek a jövő júliusban kezdődő magyar soros elnökség alatt a prioritások: az unió bővítési folyamatáról szóló diskurzus napirenden tartása mellett többek között a demográfiai kihívások és az illegális migráció elleni fellépés lehetnek majd főbb ügyek.

Magyar EU elnökségre felkészítő workshopsorozatot szervez az Euroatlantic tanácsadó cég, partnerségben Neumann János Nonprofit Közhasznú Kft.-vel és Gazdaságfejlesztési Minisztériummal (GFM), aminek egyik célja, hogy felkészítsék a magyar vállalati és kkv-szektort, hogy milyen lehetőségeket jelenthet számukra a 2024 júliusától kezdődő magyar uniós soros elnökség.

Az első workshop arról szólt, miért is fontos, hogy a tagállamok között rotációs rendszerben fél évre egy ország látja el a tagállamok szakminisztereiből álló Európai Unió Tanács (röviden: Tanács) vezetését. Ennek kapcsán többek között Fábián Gergely, a GFM iparpolitikáért és technológiáért felelős államtitkára, Gelényi Csaba korábbi nagykövet, illetve Kovács Tamás Iván, Magyarország Belgiumiba és Luxemburgba akkreditált nagykövete osztotta meg a hallgatósággal, hogy a politikai és diplomáciai körök mellett a gazdasági szereplők is profitálhatnak a magyar soros elnökségből.

Fél évig Brüsszel mellett Budapest lesz Európa fővárosa

Először Fábián Gergely tartott köszöntőbeszédet, aki beszédében hangsúlyozta, a magyar soros elnökség rendkívüli lesz már abból az okból kifolyólag is, hogy a jövő évi EP-választások után a magyar elnökség idejére esik majd az Európai Parlament alakulóülése, ahol többek között az Európai Bizottság tagjait, illetve az állam- és kormányfőket tömörítő Európai Tanács elnökét is megválasztják.

(*)(*)Gibson Creative Commons License 2023.10.23 -14 1 483

,,..előbbiek amiatt is aggódhatnak, hogy Magyarország lesz az EU soros elnöke 2024 második felében,.."

 

Nem aggódnak, egyenesen be vannak sz@rva ....

Előzmény: pici mici a pók (482)
pici mici a pók Creative Commons License 2023.10.23 -1 1 482

Valahogy nem pörög ez a sorosozós elnökségi topik.

 

Putyin csicska tett rola hogy prpogjon!

 

 

 

 

 

https://index.hu/kulfold/2023/10/23/haboru-oroszorszag-ukrajna-orban-viktor-vlagyimir-putyin-kulugyek-tanacsa/

 

 

A Politico című lap reggeli hírlevelében írtak arról, hogy hétfőn tartják a Külügyek Tanácsának ülését. A lap úgy értesült, hogy 

a találkozón néhány külügyminiszter problémaként vetheti fel Orbán Viktor és Vlagyimir Putyin előző heti találkozóját és kézfogását. 

Uniós politikusok már az előző héten is kritizálták a miniszterelnököt emiatt. A Politico szerint előbbiek amiatt is aggódhatnak, hogy Magyarország lesz az EU soros elnöke 2024 második felében, és hogy ezzel összefüggésben Magyarország olyan bizalmas információkhoz is hozzájuthat majd, amelyeket akár Moszkvával is megoszthat.

 

 

Előzmény: TotalBottle (481)
TotalBottle Creative Commons License 2023.10.02 -1 1 481

Valahogy nem pörög ez a sorosozós elnökségi topik.

MedveSzaga Creative Commons License 2023.10.02 -1 0 480

Augusztus 20-n hány európai miniszterelnököt látott vendégül? - Kellett volna? Neked nem elég ha karigerit a 360 fokos forgatós Annaléna látogatja?

Előzmény: ZártaLak (477)
ZártaLak Creative Commons License 2023.10.02 0 0 479

Igyekszik rászolgálni.

Előzmény: MedveSzaga (478)
MedveSzaga Creative Commons License 2023.10.02 -1 0 478

Ha elveszik az orbáni dagadéktól az EU vezetését annak mindenki örül. - Hát a soros elnökséget kevered az ÍJU vezetésével.

Előzmény: Ewery Car (462)
ZártaLak Creative Commons License 2023.10.02 0 1 477

Augusztus 20-n hány európai miniszterelnököt látott vendégül?

Előzmény: MedveSzaga (476)
MedveSzaga Creative Commons License 2023.10.02 0 0 476

Oh a sors fintora, a kor bezárul! - Te én már 2002-ben is olvastam olyasmit, hogy  a Patás meg elszigetelődik.

Előzmény: Spy der Man (475)
Spy der Man Creative Commons License 2023.10.01 0 0 475

Oh a sors fintora, a kor bezárul!

 

Ficot az Orbán átok buktatta meg es az Szijjártó-átok hozta vissza hatalomba!

 

Es most megint próféta Fico.  :0) Most mar az elnökség ELŐTT elszigetelődik

 

  •  
  • Robert Fico, az ellenzéki Irány-Szociáldemokrácia (Smer) elnöke szerint Magyarországot az a veszély fenyegeti, hogy az európai uniós elnökség bejezése után nemzetközileg elszigetelődik. A volt szlovák miniszterelnök szerdai pozsonyi sajtótájékoztatóján úgy vélte, hogy a mai magyar kormány ezt meg is érdemli.

 

http://www.kisalfold.hu/csallokoz/fico_szerint_magyarorszag_elszigetelodik_es_meg_is_erdemli/

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!