Keresés

Részletes keresés

XANTIi Creative Commons License 15 perce -1 0 74627

De micsoda póráz ez a fitymasz kezében! Bármikor bármivel zsarolhatja a V.D.-ot ha ő nyerne. Lehetne lábtörlőnek használni.

 

Előzmény: gunji jackdaw (74625)
Diótörő Creative Commons License 15 perce -1 0 74626

Az a csatornamászó is a magánélete miatt mondott le EP. tagságáról.
lehet mindenkinek magánélete, de MO-n a melegnek lenni az nem szerencsés, főleg ha az illető főpolgi akar lenni.

Ezt már régebben ki kellett volna teregetnie ( káming aut ) és akkor nem maradna ilyesmi az utolsó napra.

Előzmény: gunji jackdaw (74625)
gunji jackdaw Creative Commons License 30 perce -1 0 74625

https://telex.hu/belfold/2024/06/08/ungar-peter-szerint-tavoznia-kell-a-kozeletbol-marki-zay-peternek-aki-vallalhatatlanul-beszelt-vitezy-david-maganeleterol

Ungár itt sem cáfolja, azóta sem cáfolták, hogy ne lenne az.

De nem is a szexuális irányultsága fontos most, az a magán ügye, hanem az, hogy miközben a pedofidesz keményen támadja a melegeket és a baloldalt, eközben most Orbán a baloldali-ellenzéki LMP jelölt Vitézy Dávidot támogatja. És aki most ezt felhozza (MZP), azt támadják. Tisztára, mint a bicskei gyerekbántalmazási botránynál.
Nem véletlenül próbálnak annyira sok embert mozgósítani a nyáj meggyőzése érdekében.

Előzmény: Diótörő (74623)
Diótörő Creative Commons License 45 perce -1 0 74624

Nem Fenyőfa mondta, hanem Márki-Zay valahol.Pardon.

Diótörő Creative Commons License 45 perce -1 0 74623

Valahol olvastam, hogy Fenyőfagergő egy ATV-s műsorban azt mondta, hogy kihívója meleg lenne.

Vajon ebben az egyre jobban eldurvuló kampányban miért nem mondta el korábban ( már ha igaz ), mert egy meleg mindig zsarolható, pl. korábban készült fotók stb.

És ez egy főpolgi esetében nem szerencsés szituáció.

gunji jackdaw Creative Commons License 6 órája -2 0 74622

https://444.hu/2024/06/08/akkora-mozgositast-nyom-a-fidesz-hogy-valahol-reggel-9-re-mar-mindenkit-lekopogtattak

Ezek normálisak??? Hétvégén reggel nyolckor nyomják már a csengőt, amikor az ember végre pihenhetne az egész hetes gürcölés után... Így milyen alapon akarnak szavazatot maguknak, ha ennyire se tisztelik a választóikat?

RJancsi Creative Commons License 7 órája -2 1 74621

Tudod (még ha igaz is lenne), óriási a különbség aközött, ha valakit önként adott pénzzel támogatnak (akár belföldről akár külföldről) és aközött, ha egy  kurmány az ország működtetésére és fejlesztésére beszedett adókat saját fényezésére és az ellenzék lejáratására, rágalmazására költi. Az önként adott támogatást a támogatott joggal használja fel saját céljaira. De még a fideszhívőktől beszedett adót sem szabadna kampányfinanszírozásra költeni, akkor sem, ha az adózóitok ezt kifejezetten helyeslik. Az ellenzéki érzelműek adójából az ellenzék lejáratását finanszírozni meg akkora bunkóság amire csak ti vagytok képesek. Rakj a földre egy tükröt, letolt gatyával guggolj fölé aztán nézz szembe az erkölcsi színvonalatokkal. 

Előzmény: Pöpec Ficsúr (74616)
gunji jackdaw Creative Commons License 8 órája -2 0 74620

Kapirgálj, drága, a saját megafon körül a havi 1,4 milliós fizukkal: https://444.hu/2024/05/31/atlagban-havi-14-milliot-kereshetnek-a-megafonosok

 

De, ne mond, hogy nem állnak veled szóba: ha ne a Gyurcsány, de az Orbánnak mennie kell, akkor ki legyen a kiskakas? Értelmes válaszokat várok.

Előzmény: Pöpec Ficsúr (74616)
lufi77 Creative Commons License 8 órája -2 0 74619

XANTIi Creative Commons License 11 órája -2 0 74618

Azért a magyar építőiparnak minden tisztelet kijár. mert ilyen masszív és lerombolhatatlan plafonokat és födémeket készít.

Mert olyan durva hazugságoktól sem omlik rá a hazudozó mocskokra, amik égbekiáltóak!

A város vezetőinek kampányát fikázz az a NER-csicska, akik a többszáz milliós Európa legmagasabb hirdetési pénzeit költik lejáratásra! Egy ilyen kis országban.

XANTIi Creative Commons License 13 órája -2 0 74617

Ennyi? Vótmá! Lejárt szavatosságú hazudozás. De ki fizeti a megafos sokEZER milliós rágalom kampányait?

Bezzeg arra sincs válasz, hová lett a városunk 60 milliárdos Modern Városok pénze!

Előzmény: Pöpec Ficsúr (74616)
Pöpec Ficsúr Creative Commons License 13 órája -5 1 74616


VAJON KIK ÉS MILYEN PÉNZBŐL FINANSZÍROZZÁK CSŐZIK DRÁGA KAMPÁNYÁT?

 

 

Csőzik László érdi polgármester DK-s felesége, Bősz Anett évekkel ezelőtt elkottyantotta, hogy a hazai baloldalt egy ideje már a globalista hálózatok finanszírozzák Amerikából. ------------------------

Politikai marketinggel foglalkozó szakemberek szerint a Csőzik László jelenleg is futó polgármesterjelölti kampányára költött összeg elérheti a 100 millió forintot. Joggal vetődik fel a kérdés, hogy honnan van ennyi pénze egy magát párton kívüli függetlennek beállító politikus… 

 

Vajon kik és milyen pénzből finanszírozzák Csőzik drága kampányát? - Érdi Hírek (erdihirek.hu)

Előzmény: Magasles 2 (74541)
gunji jackdaw Creative Commons License 22 órája -3 0 74614

Karácsony a minap: „Azt a hírt kaptam, hogy Ungár Péter anyukája, Schmidt Mária mindent bevetve győzködi Orbánt, hogy Szentkirályi lépjen vissza Vitézy javára”.

(forrás: https://hang.hu/belfold/mar-a-fideszben-is-azt-hiresztelik-hogy-visszalephet-szentkiralyi-alexandra-164706)

És ugye Ungár (és az LMP) áll Vitézy mögött.

Előzmény: RJancsi (74612)
gunji jackdaw Creative Commons License 22 órája -3 1 74613

Drága barátom! Hogy van a kognitív disszonanciád? Tudod, az az az érzés, amikor az egyik percben itt Bősz Anett szivárványos képére köpködsz, majd a másik topikban Vitézy Dávid főpolgi jelölttel kampányolsz. Tudod ő is megy a Pride-ra (meg meleg, de legalább normálisnak veszi).

Aggódom érted. Írj hamar. ;)

Előzmény: Pöpec Ficsúr (74609)
RJancsi Creative Commons License 22 órája -3 2 74612

Balexandra egy hete még azt ígérte, hogy esze ágában sincs visszalépni. Visszalépett? Igen. Hazudott, vagy hazudott? Ez IS választási ígéret volt, ami egy hetet ért meg. 

Azt állítja, hogy saját döntése volt, nem egyeztetett senkivel. El tudod képzelni, hogy BÁRMELYIK(!!!) fideszes egy országos kulcspozícióért menő harcban anélkül visszaléphet, hogy ne egyeztessen a keresztapával? Legfeljebb úgy, hogy egyeztetés nélkül utasításba kapja: ennyi és ne tovább. Hazudott vagy hazudott? 

 

Csőzikre visszatérve, amikor még a polgármesterségért kampányolt, ugyan sejthető volt, de senki sem gondolta, a fidesz milyen aljas megtorlásban részesíti a renitens ellenzéki településeket, és unortodox gazdaságpolitikájával hogyan viszi államcsőd közeli helyzetbe az országot. Talán csak a törököknél volt nagyobb az infláció. Az Önkormányzatok hatásköreit durván megnyírbálták és központosították (ez is globalizáció, csak itt a Karmelita a központ), bevételeit meg elvonták a NER vitézek cégeihez átjátszva. Emellett az egyébként is nehéz helyzetbe kerülő Önkormányzatokra új adókat vetettek ki. 

Ilyen feltételek mellett csak egy végletekig cinikus féreg kérheti számon, hogy mi nem valósult meg. És csatlakozva XANTIi kérdéséhez, mi valósult meg O1G 60 milliárdos ígéretéből amit ő és AA személyesen ígért a városnak?

 

Előzmény: Pöpec Ficsúr (74609)
XANTIi Creative Commons License 23 órája -3 0 74611

De hol van a modern városok 50 milliárdja? Amit ez a keresztapa személyesn ígért?

Hol van az elvett gépjármű adónk?

Hová lett az elvett ún. szolidaritási adónk?

Csak nem vodafont és repteret vettek rajta?

Látod kis zsellér így lehet pofára esni a genyóskodással!

Szívesen!

Előzmény: Pöpec Ficsúr (74609)
RJancsi Creative Commons License 23 órája -3 1 74610

És ha ilyen tájékozott vagy, milyen alapon írtad Gyurcsányra és Csőzikre, hogy ők is azok? Nincsenek a listádon. Vadász, vadász, már megint hazugságon fogtalak. 

 

Az meg hogy Gyurcsányt és Csőziket az amerikai katonai hadműveletekkel mosod össze, az még Gyurcsány böszmeségénél is szánalmasabb. Te olyan sötét vagy, hogy a negró világít a szádban! 

Ezzel a lendülettel a vezéredet is mosd össze az oroszok csecsenföldi, grúziai (ma már Georgia) tevékenységével vagy akár az Ukrajna elleni támadással. Ez már nem fér a szerényen pallérozott elmédbe, ugye? 

Előzmény: Pöpec Ficsúr (74604)
Pöpec Ficsúr Creative Commons License 23 órája -9 2 74609

Választási ígéretek és ami megvalósult belőle

 

Hazudtunk reggel, éjjel meg este...

 

Negyven milliárd forint, azaz negyvenezer millió forint volt az önkormányzat bankszámláin, amikor Csőzik László 2019 októberében beült a polgármesteri székbe. Sokan elhitték választási ígéreteit, ezért rá szavaztak. Lássuk, mi teljesült

gunji jackdaw Creative Commons License 25 órája -3 0 74608

És ezek közül hány akcióban vett részt a korábban betett képen szereplő három úr? (Nem védeni akarom őket.)

Előzmény: Pöpec Ficsúr (74604)
gunji jackdaw Creative Commons License 25 órája -3 1 74607

No, mi újság, Pöpec úr? Megvolt az eligazítás? Ez így soványka rágalmazás és rémhírkeltés. Tessék bizonyítani, amit összefirkálgatsz. Ez így különben már BTK-ba ütközik.

 

Gyurcsány nem érdekel, bukott ember, ne légy ennyire szerelmes belé, káros az egészségnek. Nem is azt mondta, amit a szájába adtok: https://hang.hu/belfold/gyurcsany-ferenc-sosem-mondta-hogy-pocsek-ember-aki-nem-akar-meghalni-ukrajnaert-164506
MZP-re emlékszek, a kérdés az volt hozzá, hogy miniszterelnökként mit tenne, ha a NATO felkérné segítségnyújtásra. Erre mondta ezt, mert NATO tagokként kötelességeink is vannak. Abban hibázott, hogy ehhez parlamenti hozzájárulás kell.

A másik három idézettel mi a gondod? Hogy nem az oroszoknak szurkolnak?

 

És amúgy mi ebben a háborúpártiság? A fideath által suly(o)kolt háborús pszichózis az micsoda? Az, hogy választás előtt a királyi atomháborúval riogatva hirosímai riportfilmet sugároz, az nem háborús pánikkeltés? Hogy a magyar kormány 66 BTR-t ajándékozott Szerbiának, akkor végül ki is a háborúpárti?

https://delhir.info/2024/06/03/ki-hazudik-a-szerb-media-szerint-orban-viktor-66-es-nem-26-btr-harcjarmuvet-kuldott-ajandekba-aleksandar-vucicnak/

Előzmény: Pöpec Ficsúr (74599)
XANTIi Creative Commons License 25 órája -3 1 74606

Hiteles forrás az hétszentség!

Nem szégyenled magad ilyen hazug mocskot terjeszteni?

Most konkrétan az orosz-ukrán háborúról van szó.

Ne tekeregj, maszatolj!

Jogerős bírósági ítélet mondja ki, hogy az orosz minicár HÁBORÚS BŰNÖS! Ezt nem kisebbíti sok más gazember tette!

A gazdád és kitartód ezt a gazembert nyalja, elárulva Európát.

Előzmény: Pöpec Ficsúr (74604)
recoil Creative Commons License 25 órája 0 1 74605

Polgármester

Választókerületi képviselő és

EP lista

Előzmény: Diótörő (74596)
Pöpec Ficsúr Creative Commons License 25 órája -11 2 74604

Tudod ki a tömeggyilkos?

 

Tudom, az alábbi táblázat szerinti háborús bűnösök:

 

Előzmény: RJancsi (74603)
RJancsi Creative Commons License 26 órája -3 1 74603

Tudod ki a tömeggyilkos? Putyin és a csürhéje, akinek ánuszrózsáját a gazdád és te is széles nyelvcsapásokkal kényezetitek. 

Ne próbáld velünk elhitetni te abortusz-szökevény, hogy nem az oroszok indították a háborút, nem ők lépték át katonákkal, harci járművekkel az ukrán határt és nem ők kezdték lőni nemcsak az ukrán honvédséget hanem a civil lakosságot (időseket, nőket, gyerekeket) IS!

Na ők az igazi tömeggyilkosok. Ráadásul annyi becsület (ennek a szónak nézz utána, a ti szókincsetekben ismeretlen fogalom) sem volt bennük, hogy hadüzenetet küldjenek.  Egyszerű sunyi módon bevonultak, nyilván abba az álomba ringatva magukat, hogy náci mintára villámháború lesz és napok alatt elérnek a magyar határig. Nem így történt. A sokkal kisebb és esélytelenebb ukrán nép fegyvert fogott a hazája megvédésére és még mindig kitart a túlerőben levő oroszokkal szemben.

A világ kulturált és demokratikus része természetesen a gyengébbet, a kiszolgáltatottat támogatja HONVÉDŐ harcában. De putyin pincsije és csicskásai - veled együtt - kimondatlanul Ukrajna és az ukrán nép, beleértve az ott élő és még el nem menekült magyar kisebbség orosz leigázását akarja. Nem szégyelled a mocskos pofádat, hogy ilyen hozzászólásokkal rágalmazol embereket? 

 

Meséld már el, mit jelent számodra a "békepártiság" különösen az orosz-ukrán viszonylatban. Attól, hogy a kopasz kakadu és a csüngőhasú erősíteni akarja az oroszok befolyását a magyar gazdaságra béke lesz Európában? Hogy látod Ukrajna sorsát, jövőjét? Szerinted normális, hogy egy békés európai országot a XXI. században erőszakkal felszámoljon és újraosszon (ha egyáltalán) egy ázsiai nagyhatalom? Ha annyira oda vagytok a nemzeti szuveneritásért, mondd már el, ez miért nem illeti meg az ukránokat? 

 

Nyilván nem fogsz egyik kérdésemre sem válaszolni, túl primitív vagy ahhoz, hogy gondolkodjál, és elég gyáva, hogy mást mondj mint amit a gazdáid előírnak. 

Előzmény: Pöpec Ficsúr (74599)
XANTIi Creative Commons License 26 órája -3 0 74602

Ilyenek gazdagodnak, mint a 3 nevű hadügyminiszter. Aki ugye katonai repülőgépgyárat vett, a német fő fegyvergyár beszállítója. Akiknek ugye ÜZLET lenne a háború!

No az ilyenek akarják ezt elmaszatolni és másra tolni a közbeszédet.

Előzmény: Pöpec Ficsúr (74599)
XANTIi Creative Commons License 26 órája -3 0 74601

Mi ez a nyomi kibicelés? Pártfeladat?

Előzmény: Nullaszázalék (74600)
Nullaszázalék Creative Commons License 26 órája -2 3 74600

Mi ez a rendetlenség, zavarodott  összevisszaság? Hová lett a liberós magabiztosság?  Meghekkelik a helyi madarasokat?

Előzmény: XANTIi (74598)
Pöpec Ficsúr Creative Commons License 26 órája -8 2 74599

Tömeggyilkosok.

 

Lelepleződött a baloldal, ezt mondták Magyarország háborús részvételéről

 

 

Azért támogatják a fegyverszállításokat, mert a háború folytatásában érdekeltek finanszírozzák őket.

XANTIi Creative Commons License 27 órája -3 1 74598

El KELL menni!

Meghálálni a sok uszítást, háborús heccelést. Hazudozást, népbutítást. Az ilyen magaslesrőlstüszivadászficsúr kibicek mocskolódását. Az adóink megafosra költését miközben a gatyánk lyukas....Meghálálni az EU elleni szófosást, meghálálni az evvel elveszített SOKEZER MILLIÁRDOT.

Meghálálni a kórház, rendelés bezárásokat.

Előzmény: Diótörő (74596)
RJancsi Creative Commons License 28 órája -3 0 74597

Kesztyűbáb? Csak egy újabb kihasználható és eldobható törlőkendő... akarom mondani nő a fideszes honatyák  látókörében. Ha nem lennének túlkorosak, még az anyjukat is bedobnák a "közösbe" a hatalomért.

Előzmény: XANTIi (74593)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!