Keresés

Részletes keresés

pecs-edem Creative Commons License 2024.05.13 0 0 38

Üdv!

 

A masztizás nem biztos, hogy azért van mert nem tudja kielégíteni a férfi a nőt. Például nálunk ritkán tudunk együtt lenni a Kedvesemmel, kb kétheti 1-2-3 alkalom, mivel külön élünk. A libidó viszont működik rendesen, sokkal gyakrabban kívánjuk egymást, telefonon szoktunk szituációs gyakorlatokat elképzelni, erről beszélni, esetleg csat-en írásban, olyankor szoktam maszturbálni(azt, hogy ő szokott-e, még nem kérdeztem), vagy utána könnyítek magamon :).

Az együttlétek alatt volt ,hogy aktus közben, együtt izgattuk a klitoriszát, amit nagyon élvezni tud, én is begerjedek attól, ha ő élvezi, és magához is nyúl, illetve együtt is nagyon izgató volt! Arról is szó volt, hogy ö magának csinálta már, ami teljesen rendben van.

Tehát nem rovom a szemére, nem érzem azt, hogyha ön kielégíti magát, azért van mert rossz az együtt töltött intim idő! Sőt nagyon tudjuk élvezni, és mindent megbeszélünk, úgy teszünk, ahogy egymásnak a legtöbb örömöt tudjuk nyújtani! Számomra és számára is nagyszerű amikor együtt jutunk  a csúcsra, van hogy a maszti is besegít ebbe, többször egymás után.... :)

Előzmény: csip.csiripp (15)
SZEKI37 Creative Commons License 2024.05.12 0 0 37

Sziasztok olvasgatom itt a pro és kontra hozzászólásokat. Nagyon tetszik ez a fajta nyitottság amivel itt néhányan kezelik ezt a dolgot. Nem vagyunk már tinik a nejemmel de eddig nem sikerült rávennem hogy előttem vagy akár együtt csináljuk. Én rendszeresen masztizom imádom az extrémebb helyeket dolgokat. Ő sokkal prűdebb neki ehhez hangulat magány kell. Engem már az is izgat ha beszélünk róla.Mostanában kezdett kicsit megnyílni már fotózhatom aktus közben előtte utána. Sőt már magá is tartotta a kamerát miközben közösültünk.Talán ebben is megtörik a jég egyszer. Most itt ül mellettem és olvagatja a topikot. Remélem használnak az írásaitok. Sziasztok!!

yesterday41 Creative Commons License 2019.04.30 0 0 36

Az egyenjogúság nevében miért ne csinálná egy nő is. Minden férfi maszturbál, akkor nézzük el a hölgyeinknek is.  Persze első a jó páros szex, de üres óráinkban egyedül is mehet mindkét félnek, ha annyira kívánjuk.



freetimes Creative Commons License 2019.04.30 0 0 35

Kedves Zita!

Ezt nagyon szépen megfogalmaztad!!

Előzmény: Törölt nick (28)
ptoba1898 Creative Commons License 2019.04.29 0 0 34

Ja igen, még annyi, hogy hölgyek véleményét 

szívesen fogadnám, hogy mikor alkalmas

próbálkozni, mikor vagytok kívánósok?:)

Köszi annak aki esetleg megosztja velem.

Előzmény: ptoba1898 (33)
ptoba1898 Creative Commons License 2019.04.29 0 2 33

Minden nő masztizik, csak nem -beszélnek róla.

Lehet nem olyan sűrűn, de csinaljak.

Én már egy jóideje ha nem vagyok otthon

akkor elrejtek egy hangfelvevőt, vajon mi zajlik otthon.

Igaz nem sűrűn hallok olyat ami érdekelne, de bizony

kaptam már rajta így a párom. Rohadt izgató csak hallgatni is.

Ahogy zihál, nyög, cuppog a puncija. Persze nem tud róla és nem is

fog, nem buktatom le magam :)

Ez az én kis perverzióm, alig várom minden alkalommal, hogy vissza hallgathassam és ha nincs is rajta semmi, akkor is nagyon izgatott vagyok. 

cic-poc Creative Commons License 2019.04.29 0 0 32

Szia írj beszéljünk.

Előzmény: Törölt nick (30)
Törölt nick Creative Commons License 2019.04.29 0 0 31

Szia! Felvehetlek?

Előzmény: Törölt nick (28)
Törölt nick Creative Commons License 2019.04.29 0 0 30

:)

Előzmény: ekc124 (29)
ekc124 Creative Commons License 2019.04.29 0 0 29

Irigylem a férjedet :-)

Előzmény: Törölt nick (28)
Törölt nick Creative Commons License 2019.04.29 0 7 28

Sziasztok!

 

Számunka sem tabu dolog ez. A férjem a munkája miatt sokat jár külföldre és akár tartósan is. ilyenkor előfordul hogy ő is és én is. Sokszor utazik az USA-ba jelentős idő eltolódással, de ilyenkor is előfordul, hogy akár úgy, hogy felhívjuk egymást, általában ő engem, mert az én napirendem kiszámíthatóbb. Van az is hogy Skypeot is igénybe vesszük ehhez. De igen az is hogy "magányunkban" egyedül. Nem érezzük bűnnek sőt mi is beszélünk is erről. Mi több ez néha még akkor is előfordul ha együtt vagyunk, nagyon jó szexuális kiegészítő tud számunka lenni.

 

Szerintem sokszor olyan misztifikálunk túl vagy állítunk be bűnnek, vagy tabunak ami nem az. Legyünk nyíltak és fogadjuk el, hogy emberek vagyunk vágyakkal.

 

Zita

szexpar Creative Commons License 2019.04.27 -2 0 27
Sziaztok. Szép csinos párommal (37évesek vagyun) keresünk Budapesti helyes sportos testalkatú max 40 éves korig pasit hármas szexre. Csak arcképes fotoval irj a szexfeleség@gmail.com ra :) csinos szexi a párom
Meztelen ember Creative Commons License 2019.02.25 0 0 26

Masztizol, vagy szex van a kirándulás alatt ? 

Előzmény: pamo34 (25)
pamo34 Creative Commons License 2019.02.25 0 2 25

Néha kirándulhatok az engedélyével. Csak nem független és nem a közelben lakó pasikkal. Egy pasival csak egyszer csinálom.

Előzmény: Meztelen ember (24)
Meztelen ember Creative Commons License 2019.02.25 0 0 24

Miért lenne egy masztiból harag ? 

Pláne meg így hogy a párod 2 hetente jár haza.  Addig jó még masztizol , addig nem más pasikat nézegetsz.

Előzmény: pamo34 (22)
Flőrt895 Creative Commons License 2019.02.25 -1 0 23

Telón masztinék ha hőlgyel írj a többit privátban email:titkosrandi89@freemail.hu

 

pamo34 Creative Commons License 2019.02.25 0 1 22

Én rendszeresen csinálom. Néha a párom előtt, gyakrabban egyedül. De nincs belőle harag és sértődés. Az igaz, hogy a párom külföldön dolgozik és 2 hetente jár csak haza.

Törölt nick Creative Commons License 2019.02.24 0 0 21

Az enyém is kopasz titokban..... 

szgaboo81 Creative Commons License 2016.08.23 0 1 20

Nincs abban semmi gond, hogy a párunk masztizik. Legyen férfi vagy nő!

Szerintem mindenki szokott köztük én is, párom is. Van itthon hozzá segédeszköze, és mondja is. 

Nekem is van fleshlight használom is :)

Ettől függetlenül egymásnak esünk és nagyokat szexelünk. Sajnos a meló miatt van mikor csak 2 órát látjuk egymást. A páromnak reggel és este jön meg a szexuális vágya :) De ha délbe jönne rá és otthon lennék nem lenne akadály. 

 

 

csip.csiripp Creative Commons License 2016.08.22 0 3 19

Na, akkor megnyugodtam, hogy nem én vagyok az egyetlen nő, aki délben akar szexelni. :) Nézd, ő nem tehet róla, hogy akkor vágyik rá. Ha néha nem masztizna olyankor, akkor kb. házisárkánnyá válna a sok elfojtott vágytól. Úgyhogy szerintem annak inkább örülj, hogy olyankor masztizik.

Ha este nincs hozzá kedve, akkor csinálj neki. Egy-egy finom érintés, fülébe súgod, mit tennél vele legszívesebben (bár ha nincs más otthon, csak ti, nem kell sugdosni sem), kérd meg, hogy olvassa fel neked a kedvenc erotikus történetét, vagy nézzetek együtt pornót. Alapozd meg a hangulatot, ne az legyen, hogy hazajössz, elvonulsz magadba, vagy alig szólsz hozzá, aztán este meg kitalálod, hogy na, akkor most legyen szex. Hangold rá.

Azt továbbra sem értem, miért tagadja előtted a masztit, bár ha már felróttad ezt neki, akkor lehet, hogy azért. A lelkiismeret furdalás meg nem teszi könnyebbé a helyzetet. Próbálj meg megbarátkozni azzal, hogy olyankor masztizik és pornót néz, amikor nem vagy otthon. Talán ha látja rajtad, hogy ezen nem problémázol, felenged ő is és jobban fogja kívánni a veled való együttlétet is.

Előzmény: azurka12 (18)
azurka12 Creative Commons License 2016.08.22 0 0 18

a pláne az volt,hogy tényleg szexeltünk is közösen és jó is volt mindig de  észrevételeim szerint így is mindig másra vágyott de soha nem mondta el,hogy mi is legyen az,voltak lopott pillanataink is de sokszor csak reggel vagy este tudtunk együtt lenni ő pedig inkább délután mint általában a nők nagy része dél és fél kettő között kívánják jobban a szexet,míg mi férfiak vagy legalábbis én a nap bármely szakaszában,de van úgy,hogy a meló miatt nem lehet,na akkor mi van?én melózok az asszony meg otthon egyedül masztizik és mikor az ember este szeretne egy jót szeretkezni akkor meg vagy csak immel-ámmal vagy nagyon ritkán még sikerül is egy közös orgazmust is kicsikarnia magából és mikor meg kérdeztem,hogy mi van teneked nem kell, válsz -hát a nők nem igénylik mindig,de akkor mégis?De azért kihúztam már belőle is,hogy néha azért szokott csak nem vallja be ,hogy rendszeresen,sőt még le is tagadja,hogy én mit képzelek róla,de mégis foltos a bugyi,szextörténeteket olvasgat és pornót néz,meg kitudja még .

Fel, támadunk! Creative Commons License 2016.08.21 0 0 17

Szerintem ez nem fokmérője egy kapcsolatnak, minden embernek szüksége lehet magánéletre, ami valóban csak az övé, még a szeretett társ sem tartozik bele. Az emberek eltérő mértékben igénylik ezt, illetve élik meg jól a teljes nyíltságot, persze ez még az éppen aktuális helyzettől is függ. Lehet közösen maszturbálni úgy, hogy az egy különleges, erotikus alkalom, de a mindennapokban mégis egyedül csinálja az ember. 

Előzmény: Meztelen ember (16)
Meztelen ember Creative Commons License 2016.08.21 0 0 16

Az jó ha egy kapcsolatban, házasságban  működik a maszti egymás előtt, nem kell titkolni, bujkálni.Nem mindig  a két embernek egyszerre van igénye, ideje a szeretkezésre.

Előzmény: csip.csiripp (15)
csip.csiripp Creative Commons License 2016.08.21 0 0 15

Az, hogy masztizik, szerintem tök rendben van. az, hogy titkolja, nem. Bár az is kérdés, hogy mi oka van rá, hogy ezt titkolja előled? Ha te masztizol, te is eltitkolod előle? Ha igen, akkor kicsit gondokozz el, hogy neki ezt miért rovod fel, ha te is ugyenezt teszed. Téged a maszti miért zavar? Lehet, hogy nem tudod neki megadni azt, amire vágyik, ezért masztizik inkább? Akkor inkább gondolkozz el azon, hogy mit tehetnél ezellen.

Az én kapcsolatomban teljesen oké a maszti mindkét fél részéről. Van, amikor az ember inkább erre vágyik, vagy csak erre van lehetőség és kész. Ez nem megcsalás, nem csinálunk belőle nagy ügyet, ennyi.

gerkán Creative Commons License 2016.08.21 0 0 14

volt olyan is ,hogy majdnem rajtakaptam de tagadta,ja és a zuhanyzóból is szűrődnek ki hangok néha.

gerkán Creative Commons License 2016.07.25 0 0 13

már rávettem én is az asszonyt,hogy csinálja közben ha már úgy is jól fel van izgulva és nagyon izgis nekem is ha köznem jó őneki is,főleg ha sikerül együtt elmenni az nagyon jó és kielégítő mindkettőnknek.

Gotohell Creative Commons License 2016.07.25 0 0 12

Valószínüleg elhanyagoltság érzete lehet a dologban, vagy nem megfelelö izgatás / kielégítés a közös szex során. Amit aztán nem akar nagyon megosztani, nehogy ezzel megbántsa a másikat. Nálunk pl. tök öszintén beszélünk mindenröl: azt csinálhat, ott és ahogy / akivel jól esik neki. Elvégre különálló lélek, különálló testtel. Egyik sem a tulajdonom, csak odavagyok mindkettöért. ;)))))

 

Szóval Ö azt mondja, önállóan nem masztizik, mert ideje sincs rá, meg indíttatása sem igazán. Ha vágyik valamire megvárja, míg hazaérek. ;) Akkor viszont rendszeresen "besegít" a saját maga izgatásában, azt nagyon élvezi, ha nézem. Öt is izgatja, meg engem is. Néhanapján elöfordul, hogy meg is maradunk ennél, ha túl fáradt mindenki, illetve egyfajta változatosság is. De ha mégis bármikor külön eszébe jutna, az Ö dolga... :)

szgaboo81 Creative Commons License 2016.07.25 0 0 11

Engem nem zavar, megszokta osztani velem. Mikor éjszakás vagyok akkor felszokott hívni, hogy épp benne van a vibri.

Reggel akkor mindig bugyi nélkül vár :)

 

azurka12 Creative Commons License 2016.07.25 0 0 10

várom a véleményeket,észrevételeket,írjatok ti mit fedeztetek fel.

Törölt nick Creative Commons License 2016.07.21 0 0 9

attól függ, melyik ujjával? a hüvelyk azért eléggé megalázó, nem?

Előzmény: azurka12 (-)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!