Keresés

Részletes keresés

meecroba Creative Commons License 2024.01.06 0 0 30

Ma éjjel a gardróbban működésbe lépett egy porszívó, magátol, a dugaljba való csatlakoztatás nélkül. 

Ketten észleltük a feleségemmel. nem tudom mit gondoljak.

Agnoszticizmus Creative Commons License 2006.06.22 0 0 29
A paranormális jelenségek nem sűrűn ismétlődő események.
DOGMAN Creative Commons License 2002.05.28 0 0 28
"itt volt a világvége"
Kár hogy multi módban nincs noclip cheat.
Elgyalogolhattál volna odáig, ahol a párhuzamosok a végtelenben találkoznak...

DOGMAN [ZSIR]

Előzmény: CREATOR (27)
CREATOR Creative Commons License 2002.05.27 0 0 27
Na mivan emberek senkivel nemfordul elő semmi parajelenség?
Az igazság az hogy nem csak a lobbanáspont-on vannak parák a hétvégén az áramszolgáltató jóvoltábol kedvenc szerverünk a Landor-dva pihenni kényszerült, igy beugrottam Wolfozni na ott is volt para bőven. Az egyik kedvenc a Tundra ment ahol allies sniper-t alakitva belefutottam egy airstrike-ba, akkorát repültem hogy sértetlenül egy domb tetőn ladoltam amire fizikailag fel se lehetett volna mászni, na ha már itt voltam elindultam a domb másik oldala felé de ott nem volt semmi , itt volt a világvége. Amig tartott a löszer szedegettem le a gaz nácikat amikor elfogyott fogtam magam és leugortam de akkorát patantam vissza hogy ugyan ott találtam magamat ahonnan leugrottam ekkor már kezdtem sejteni hogy egy másik dimenzióba kerültem. Szerencsére maradt egy gránátom amit magam alá ejtve sikerült a respawn pontra jutnom.
DOGMAN Creative Commons License 2002.04.18 0 0 26
beba: nagy jövő előtt állunk, már életünkben is másolnak bennünket!!
(a másolást a CTRL-C-re értem, nem lopásra)
:))))))

DOGMAN[ZSIR]

Ui.: ZSÍÍRRR CREATOR !!!!!

Előzmény: bebaszov (25)
bebaszov Creative Commons License 2002.04.18 0 0 25
akit esetleg felizgattunk és egyéb ZSÍRos megmozdulások után is érdekl?dik, annak:

free.x3.hu/bebaszov

sasolja er?sen a Hentes Történések menüpontot
bebaszov [ZSIR]

CREATOR Creative Commons License 2002.04.18 0 0 24
Látjátok mióta itt hagytuk a tpikkot azóta minha kezdene lehalni, na de ne vesszen kárba ide kanyaritok egy ZSIR-ros beszámolot:
2002. április 16.: zsírmalac ma úgy döntött, laza lesz és megbüdösödik. betömte magát egy befőttesüvegbe, majd magára gumizott egy celofánt és kigurult a déli napsütés alá szolizni. Lajosbácsi talált rá három óra múlva, amikor feltűnt neki egy iszonyú bűzt árasztó, füstölgő befőttesüveg a terasz közepén. nem sejtette, miféle tartalom párolog belőle, mivel az ismeretlen eredetű, sárgás gőz teljesen elborította az üveg belsejét, ezért gyanútlanul felemelte - volna, ha a befőtt nem lett volna odaragadva a kövezetre a gusztustalanul bugyogó, fortyogó sárga, gennygyanús massza által. annyira tüdőszomorítóan büdös volt ez az egész jelenség, hogy Lajosbácsi a művelet közben kénytelen volt egymás után többször lekapni a lábáról a gumicsizmát és nagyokat szippantani a mélyéről, friss levegő reményében. ezután hentesünk óvatosan kerülgetni kezdte az üveget és megpróbált rájönni, mi a lónyál tartózkodhat benne, amikor a celofán a belső nyomásnak engedelmeskedve hirtelen robajjal felszakadt és utat engedett a sztratoszférába lövődő zsírmalac rettenetes megtestesülésének. Petiqét azonnal nosztalgikus érzések kerítették hatalmába és már rohant is a Shilka felé, hogy lecsalogassa zsírmalacot az égről, de Lajosbácsi még időben elgáncsolta, nehogy az önként lezuhanó zsírmalac terebélyes ZSÍRja alá trappolja magát. mivel ezek után egy különleges vegyi századot kellett mozgósítanunk, hogy újra lakható területet varázsoljanak a tanyánkból, szüneteltettük a lótermelést és a klán ismét ráért henteskedni egy jót.

azon ritka alkalmak egyike forgott fent, hogy a harcoló egyedek száma alkalmassá tette a szervert egy kis tömegmészárlás megejtésére (átlag 16 baka vonult önként hadászatba), akár bemelegítő klánháborúnak is beillett a henteskedés, bár néhány kulcsfontosságú HUN ember minden bizonnyal vörösboros meditációs tanfolyamon vett részt, mivel nem nagyon tűnt fel nekünk Blondy [HUN] (olajvajda), CREATOR [HUN] stb jelenléte. ApWar [HUN] és Pepike [HUN] azonban keményen állták a ZSÍRrohamot és befeszített szőrösmellel képviselték klánjuk imázsát.
az első pályán (bennfenteseknek: atesz ctf 2-24) megtette hatását a magyarnóta. bebaszov ugyanis egy BMP drivereként Győri Szabó József és a Száztagú Magyar Cigányzenekar kazettáit nyomatta a verda audiorendszerén, amikor a taktusokra felfigyelő Raepa egyből beszaltózott mellé gunnernek. ketten együtt már szimbiózist alkottak, mivel összedolgozásuk eredményeképpen az első 15 percet egyetlen hanyattvágódás nélkül voltak képesek túlélni a csapágyas motort is túlrivalgó cigányzenét árasztó BMP-ben. ráhangolásképpen a T72-ben csücsülő Stormbird gunner és FCs driver segítségével pár ingyenlövés erejével töpörtyűkrémmé szelídítettük a naívan a bázisunk felé töfögő két M60-ast, majd lelepleződés történt: Pepike [HUN] annyira ráállt a még mindig bömbölő nótakazettánkra, hogy Raepának szériában kellett nyeletnie vele a heat-csulákat, hogy elejét vegye Pepike magányos, ám kegyetlennek igérkező, "lefejelem-önként-egy-bmp-orrát-önszántamból-még-ma" kódnevet viselő gyalogrohamainak következményeit. azonban valakinek ezzel olyannyira megsértettük érzékeny nato-lelkét, hogy addig nem nyugodott, amíg pár rpg-küldeménnyel rá nem beszélte bebaszovot és Raepát a BMP-ből való távozásra. ám ők még ekkor is képesek voltak taktikázni: az ellenség megzavarása érdekében nem egyben, hanem pici, ZSÍRos darabokban hagyták el az üléseket.
bebaszov és Raepa, miután kölcsönösen összekaparták egymást, új taktikát dolgoztak ki. nevet is adtak neki: "te-előremész-30 métert-én-nézem-ahogy-fejberúg-egy-lövedék-aztán-cserélünk". arra viszont nem számítottunk, hogy ApWar - aki épp egy m16-ossal igyekezett a faluszéli templom felé halotti misét celebrálni - annyira hamar rájön a taktika lényegére, hogy az első 100 méter megtétele után egy fülZSÍRromboló sorozatot fűz bebaszov hallójárataiba. respawn után bebaszov nem hagyta annyiban a ZSÍRveszteséget és bosszúszomjat kiáltva, energiát nem kímélve meglapult a falu melleti domboldalt borító susnyás jótékony árnyékában. jött is a préda gyanútlanul, buggyoscsizmában, ostorral a szájában. bebaszov rögvest célzásra emelte ZSÍRfakasztóját, ám hirtelen megrökönyödött. ApWar ugyanis a következő pillanatban egy gatyástyúkot rántott elő pávatollas kalapja alól, földhözvágta, majd géppisztolyával nagyokat lőve az állat kloákája alá, táncraperdítette. bebaszovnak olyannyira megtetszett a mutatvány, hogy kitárazta az ak47-est és a csőbe egy tízfillérest töltött, hogy azzal jutalmazza az előadást. a hatás nem maradt el: a sebesen célja felé süvítő jutalomlövés lengőbordán pendítette ApWart, aki bezuhant a gatyástyúk rendületlen tánclépései alá, hogy aztán a jól idomított szárnyas halálos mértékű tyúklábtúltengésben részesítse. bebaszov ezután - miközben a fák között hatásosan rejtőzködő csapattársait kereste - annyira észrevétlenül került az ellenséges bázis közvetlen közelébe, hogy ezt maga sem vette észre. akkor eszmélt, amikor egy Pepikegyanús Pepike osont el nagy sebességgel előtte. ApWar minden bizonnyal valamikor őt is kloákás kezelésnek vetette alá, mert olyan virtuóz lábmunkával tért ki bebaszov ZSÍRos lövedékei elől, hogy klánvezérünk hasrazuhant a röhögéstől és csak akkor hagyta abba a hangos hahotázást, amikor száját már teljesen eltömték Pepike súlyos, olajos sorozatai.

az igazi népirtás a következő, utcai harcos pályán következett be, bár ebből bebaszov sokat nem észlelt, mivel önként magára osztott zászlóvédő szerepben tündökölt egészen a harcok végeztéig. míg csapattársai előrerohantak, gyorsan ásott egy kis gödröt a bázis melletti domboldal egyik szamócabokrában, hogy aztán kényelmesen szügyre feküdve belehelyezhesse hullámokban rezonáló sörhasát. mivel a népek általában a város közepén röffentették össze gyilkos szándékaikat és a pályát a ködös időjárásból kifolyólag jótékony homály borította, bebaszov csak akkor vette észre, hogy közvetlen közelében harci helyzet van kialakulóban, amikor a háta mögött az ellenség zászlója felé igyekvő FCs alárúgott egy három főt számláló támadó osztag vezéregyéniségének. bebaszov pördült is meg rögtön, hogy testi-lelki támogatást nyújtson csapattársának, ám sörcsöcse félúton beszorult az imént ásott kényelmi gödörbe és a maradék két támadó egyike ZSÍRelszívó vákuumot keltő gránáttal gyalázta meg FCs fizikumát. aki ZSÍRt gyaláz, ZSÍR által huny el. bebaszov gyorsan lecsatolta sörcsöcsét, továbbpörgött és egy teljes bizon-tárral térítette respawn-pontra a hepciáskodó provokátorokat ( közülük az egyik tutira Pepike volt, őt már távolról fel lehetett ismerni: lábai még hasonkúszás közben is az ApWartól imént tanult tánc ritmusára rángatóztak ). eközben OBI Dud kihasználta a zászlónk bizontalan helyzetét és megbugázta a lepedőt, hogy aztán több háztömböt ügyesen körbegyakorlatozva szembetalálja magát Stormbird NATOszándék-gátló megmozdulásával.

mindent összevetve: a klán több, mint 6 órát töltött a tömegmészárlások kellős közepén, több tonnányi ZSÍRt kifolyatott, mégtöbb tonnányi ZSÍRt elvesztett ( be is iratkoztunk zsírmalachoz egy dagasztótornára ), mindeközben keményen nyomta a ZSÍR-gesztust ( megtekinthető a képtárban ), most pedig érdeklődést csigáz: nemrég megtörtént az első, bemelegítő ZSÍRZSÚR, ahol néhány aktívan ZSÍRozó klántag kifejezte ottlétét. a beszámoló a közeljövőben aktualizálódik itt, a Hentes Történésekben.
MINDEN JOG FENNTARTVA A ZSIR KLÁN RÉSZÉRE!

Creator!

Mystikal Laki Creative Commons License 2002.04.15 0 0 23
Ohh már értem.. de nem csak a villanásponti operációban vannak ilyen parák.. :)
freeze flash Creative Commons License 2002.04.15 0 0 21
Az nem paranormális, hogy hajnalban írtam ide, reggelre meg eltűnt?!
CREATOR Creative Commons License 2002.04.15 0 0 20
Igen ez tényleg nem a valóság, ezek a dolgok akkor fordulnak meg velünk ha összejövünk HUN-ok, ZSIR-ok, Sirály-ok meg aki arra jár és Operálunk egy Flashpoin-ton 1985-ben a Cold War Crisis idején. Tegnap is előfordultak parák nagyonsok helyben futó katonát láttam és olyan M113-at ami mikor felrobbant ugy engedett le mint egy lufi majd késöbb lehetett hallani a robbanást is. Jonny [Sirály Team] tegnap hatalomátvételre készült, megkért hogy a parancsnokát lőjük le, mert ő már félt a parancsnoktól és Jonny akart a főnök lenni. Mi ezt szivesen megtettük de nem őt nevezték ki hanem Blondy [HUN] a lázadók officere let az új parancsnok.
Előzmény: Mystikal Laki (19)
Mystikal Laki Creative Commons License 2002.04.14 0 0 19
Na szóval.. miről is beszéltek? :))
(milyen játék vagy mi ez? :))
npeti ZSIR Creative Commons License 2002.04.14 0 0 18
...ülök a fák között. Éppen csécsiszalonnás csokoládét rágcsáltam, amit még bebaszov tukmált rám, hogy ne éhhezzek a hosszú úton, amit az ellenséges vonalak között kell megtennem! Szóval éppen azt rágcsálom, amikor elsuhant az orrom előtt egy árnyék...hát mit ne mondjak, két marokra szorítottam a csécsiszalonnás csokoládét, majd a zsebembe csusszantottam, és lassan, szügyön csúszva kióvakodtam a bokorból, ami addig fedezékemül szolgált! És akkor látom ám, hogy egy óriási LAG vonult el az órom előtt! Az árnyék amit láttam azonban nem tőle származott, hanem a társától RémEmbertől...ZSIIIIR gondoltam, most végre egy csapásra megszabadulhatok két gyűlölt ellenségemtől...felemeltem kalasnyikovom (mé' mit gondoltatok csúzli vagy oldalas volt nálam?) és céloztam...azonban éppen akkor hasított belém a felismerés, amikor egy golyó járta át a fejem. A felismerés és a golyó nem fértek meg így rövid úton elhaláloztam, de hogy mi is volt amire rájöttem, hogy ez a mocsok LAG meg a haverja az a RémEmber mindig együtt vadásznak azzal a tetves F.A.D.E.-del!!! Hát nem a F.A.D.E. csinált ki?!!!
Lehet hogy paranorm, de szerintem mégis az!!!

npeti

MessoR Creative Commons License 2002.04.14 0 0 17
Nem jo!

Szorakozni jo lenne de sajnos ez a vilag nem errol szol azt hiszem, bocs de a tema kicsit infantilis , ne haragudj ha a valaszok is azok!

Udv:

Messor

Előzmény: eMM (16)
eMM Creative Commons License 2002.04.14 0 0 16
Hehe
Mér nem mentek 1 RPG-s toicba inkább?
jó itt (is) szórakozni?
Előzmény: Stormbird (15)
Stormbird Creative Commons License 2002.04.13 0 0 15
eMM!

"azért én valahogy azt hiszeMM,hogy a topicnyitó,neMM ilyenfajta jelenségekre gondolt...."

Jó, igazad van! Akkor itt egy igazi PARANORMÁLIS jelenség:

A topicnyitó gondolt valamire... ,de nem ilyenre!

Storm

Előzmény: eMM (9)
Vad Creative Commons License 2002.04.13 0 0 14
egyszer egy bluesfesztiválon ellopták a hálózsákom.
Hajnalba abban aludtam el, ott volt körülöttem. Reggel nézek körül, én megvagyok, hálózsák sehol.
Ez idáig persze normális jelenség. Mint ahogy az is, hogy a következő éjszakára sikerült szereznem egy másikat. És itt jön a furcsaság: reggel felébredek, nézek körül: a zsák megvan, de én nem vagyok sehol.
npeti ZSIR Creative Commons License 2002.04.13 0 0 13
ZSIR!

Hát akiko pedig engem lőttél fejbe...ne már ez is mekkora parnorm eset, mert lehet, hogy Messor [ZSIR]már szimpatikus viszonyban áll velem és így amikor fejbelőtt akiko, azt érezte mintha őt is fejbe lőtték volna! Egyébként amit pedro, meg a többiek leírtak velem hébe hóba fordul elő csak! Nah, már ezért is jó ez a topic (köszönjük meg szépen az indítójának), mert így értesülhetek arról, hogy micsoda szörnyűségek is vannak a világban! Persze amikor Dogmannal játszom...nah az kész paranorm, olyankor olyan mintha az X-aktákat ZSIRoznám!
Szóval háromszoros ZSIR a topicnyitónak, aki nélkül nem is tudnám, hogy mik történnek a vadvilágban! :)
ZSIR! ZSIR! ZSIR!

npeti[ZSIR]

Előzmény: akiko (12)
akiko Creative Commons License 2002.04.12 0 0 12
Sziasztok!

Nagyon megorultem, mikor ratalaltam erre a topicra, ugyanis egesz eletemben foglalkoztattak a parajelensegek, bar nehany kerdesben nem ertek teljes mertekben egyet Egely Gyorgyel.
Hadd osszak meg veletek nehany tortenest, amik velem estek meg. Valaki azt allitotta egy tv musorban, hogy Magyarorszagon kiemelten sok parajelenseg tortenik, ugyanis ott egy ter-ido kapu van. Ezt cafolnom kell, ugyanis en Vancouverben ugyanugy ki vagyok teve ezeknek. Vegyuk peldaul a mar lentebb is bemutatott esetet, ami Prank-al esett meg, amikor nem tudott kiszallni a teherautobol, hat velem ez pontosan ugyanigy itt is elofordult!
A masik eset pontosan tegnap tortent, amikor npeti t 2 alkalommal (ezek gyors egymasutanban tortentek) 200 meterrol SVD Dragunovval fejbelove semmi sem tortent, o tovabbra is vigan mazsolazott cukorkak utan kutatva a ladakban, eszre sem veve a letallapotaban bekovetkezett valtozast. (Erre bizonyitek, hogy kesobb osszevitatkoztak messorral, ki is volt akit fejbelottek, de nem vette eszre). Ennyi erovel a gombvillammal is megszurkalhattam volna.

Remelem sikerult hasznos beszamoloval gazdagitanom a topicot!
Minden jot kivanok mindenkinek.

Előzmény: CREATOR (11)
CREATOR Creative Commons License 2002.04.12 0 0 11
...eltelt egy nap és Dogman nem szidta a telefontársaságot, az internetszolgáltatót és a buzi, láma köcsögöket.
...egyszer a tenger közepén ébredtem, felkiálltottam "bassz a tengerben respanoltam" rámszóltak "gyere ki" kétméter után megfulladtam.
Hát mi ez, ha nem paranormális!
zsosz Creative Commons License 2002.04.11 0 0 10
eccer topikot nyitottam...
Előzmény: Törölt nick (-)
eMM Creative Commons License 2002.04.11 0 0 9
azért én valahogy azt hiszeMM,hogy a topicnyitó,neMM ilyenfajta jelenségekre gondolt....
Mystikal Laki Creative Commons License 2002.04.11 0 0 8
Hát az úgy volt hogy szépen sétálgattam kezemben jó öreg ak47-esem készen a legapróbb ellenséges megmozdulások elsimítására, amikor hirtelen a pingem felszökött ezres magaslatoba és egyik pillanatról a másikra 10-20 méteres repkedéssel váltottam a helyemet, és ennek következtében teljesen elvesztettem a tájékozódási képeeségemet amikor egyszercsak megjelent egy csomó ember körülöttem. Azt hittem barátok, mert hát együtt jöttek, de kiderült hamar, hogy ezek bizony csak az antiterrorista elhárítócsoport tagjai lehetnek, mert mire ez az eszembe jutott, addigra a gondolatomat közvetítő neuklon helyét elfoglalta az agyamban egy jó tucat M16os töltény és a következő pillanatban már kívülről figyeltem a holttestemet érő lövedékeket és a ct-k hangos, irtózatos gonosz üdvrivalgását, de hálisten nem sokáig örülhettek, mert egy jóravaló csapattárs barátom PARÁjával halomra lyuggadta kevlar borította kékruhás testüket, és a sok ólom elnehezítette őket, ezáltal holtan rogytak össze a porba.
MessoR Creative Commons License 2002.04.11 0 0 7
Hello!

Az az igazi paranormalis viselkedes amikor 1 m-re hasalsz a flag elott, egyszer csak megjelenik Apwar egy uaz-ban es hipp-hopp mar el is tunik az uaz meg ottmarad, viszont a flagot elcsente, es mar tobb Km-re jar.
Ehhezkepest a kanaltrukk a mmatrixbol vasari bohockodas!
Mi ez ha nem para?
Mas parjelenseg amikor azt hiszed, hogy ott vagy , de nem, vagy ha igen megsem.

Udv:
Messor

DOGMAN Creative Commons License 2002.04.11 0 0 6
A PARAJELENSÉG ÉN VAGYOK !!!!
pedro870 Creative Commons License 2002.04.11 0 0 5
Szal ülök a heliben, és az egyszer csak belefúródik orral a földve. DE! Nemhogy horpadás okkurált volna, a MI az orrán kezdett el pörögni, majd megállt de rotor rotált tovább. Ilyet én még nem éltem át! Egyedül voltam az utasfülkében, közvetlenül az ablak mellé szólt a jegyem. A személyi terminálban southpark ment épp. Megigazítva a napszemüvegem, ami persze többe került, mint az egész heli, kinéztem az ablakon, ami jelen helyzetben elég meglepő perspektívát nyújtott a világra. És B+, hát nem egy veréb repült elém! ÉS beszélt hozzám! Nézem nézem, hát nem is veréb hanem egy Viharmadár. És röhög! És...most kapaszkodjatok meg: egy kurva nagy KUBAI szivar volt a szájában! És csak mondta a viharveréb, csak mondta: "Nagy olajban vagytok fiúk, nagy olajban, hehehehe, rece-fice, zsírozzatok ki mert nagy olajban vagytok, hehehehe".
Stormbird Creative Commons License 2002.04.11 0 0 4
...Mivel már harmadszor haraptatott fűbe Akiko hátramaradt AI-ja, óvatosan közeledtem a gyanúsan csendes susnyáshoz. Néhány bizalomerősitő bokoraláZSÍRozás után meggyőződtem róla, hogy aki eddig ott volt az most nincs ott. Miközben gondolataimban idáig jutottam, belémnyilalt a felismerés, hogy a zászló -mely egyébként onnan ahol én álltam, jól láthatóan a rúdon lobogott- nagyhirtelen a hátamon is megjelent, mintegy duplikációjaként annak, amely a rúdon lengedezett. Sok időt nem adtam magamnak az értetlenkedésre, hanem lódöglében megindultam a HQ-nk felé, talpig zászlóban. Messor eközben utóvédharcokat folytatott ApWar-ral és igyekezett alkalmazni a rugalmas elszakadás technikáját. Mintegy kétszáz méter megtétele után Messor 20-30 méteres paranormális szökellésekkel utolért, sőt meg is előzött. Legnagyobb meglepetésemre, már az Ő hátát díszítette a kérdéses kelme... De ekkor Ő már halott volt valójában. Ez a tény persze cseppet sem akadályozta abban, hogy újabb mintegy 5-600 métert megtéve a zászlót az őt megillető helyére tegye...
OBI Dud Creative Commons License 2002.04.11 0 0 3

...és akkor Dogman pingje 30 volt stabilan 3 órán keresztül...

Bocsi! :) De ez is PARA nem?

OBI Dud

bebaszov Creative Commons License 2002.04.11 0 0 2
zsírmalac ma tomporkondicionáló trappolásra indult a tanyamenti sásnál. legnagyobb megdöbbenésére a sás már nem volt a helyén, de ezt csak akkor vette észre, amikor háromszáz métert már elhaladt mellette. mivel így zsírmalac teljesen nyílt célpontot nyújtott a szomszéd tanyán rendszeresen őrjáratot tartó böllérkülönítmény számára, BEPARÁZOTT. szügyrevágta magát és amennyire testi adottságai engedték, kúszni kezdett, amit a tanyánkról látcsővel figyelő Lajosbácsi (műkedvelő hentes, zsírmalac egyik géndonora) inkább előrehaladási fetrengésnek nevezett el.
zsírmalac aggodalma nem volt hiábavaló. pár perc múlva a távolban egyszerre három antiszociális beállítottságú hentes is megjelent, harci teheneiken a nevetségesen gyakorlatozó zsírmalac felé dübörögve. a bocik már önmagukban elég PARÁS látványt nyújtottak: patáikon spenótzöld térdzokni, buta fejükön szarukeretes napszemüveg és usanka, mindemellett ritmusosan a szovjet himnusz bevezető sorait énekelték. ami ennél még PARÁZTATÓBB volt: a hátukat megülő hentesek kezében ZSÍRficamító eszközök lifegtek, melyekről köztudott, hogy fél mérföldes távolságról is képesek eltéríteni a kiszemelt préda ZSÍRját, ennek következtében a delikvens csak annyit vesz észre, hogy hirtelen kifordul önmagából és gyorsulási versenyt fut a saját ZSÍRjával.
zsírmalacra is hasonlóan borzalmas kínhalál várt, mert az egyik bátor lovag már emelte is az eszközt célzásra, ám hirtelen indulattal egy büdös gumicsizma robbant az arcába. zsírmalac ekkor már tudta, hogy úton van a következő PARAjelenség: Lajosbácsi csűrt elő a csűr mögül egy T72-es tankkal, melynek ágyúcsövére már rá volt készítve a következő, bűzduplex típusú gumicsizma. a támadóalakulat életben maradt tagjai a belátható távlataikat mérlegelve annyira bePARÁZtak, hogy már későn vették észre a hátulról csendeskombájnnal mögéjük kerülő bebaszovot, aki vidáman learatta az egész bandát, majd a helyzsínre érkező, bal kezében hurkatöltőt lóbáló Lajosbácsi segítségével eltalpalta a csárdást a maradványokon.

az igazi PARAjelenségek azonban akkor következtek be, mikor borospincénkbe térve önként beszorultunk a hordókba. Lajosbácsi ekkor lelepleződött: ebédre minden bizonnyal ismét csülkösbablevest lapátolt, mivel borzalmas robbanások és emésztési hangok közepette a hordója mintegy negyvenhat percen keresztül pattogott a plafon és talaj között, majd gázokkal telve mértani pontossággal megállt a mennyezet és a pince betonpadlója közötti felezőpontnál.

így PARÁZIK a klán, ha természetfelettire vágyik.

CREATOR Creative Commons License 2002.04.11 0 0 1
Hát igen nálam is előfordult már ilyen! Az ugy történt hogy szaladtam csak ugy magamban és egyszercsak megjelent a zászló a hátamon na hát ha már igy estt gondoltam felszaladok vele a világitó torony-hoz amikor felértem a dombtetőre akkor látom hogy valaki a levegőben ül mozdulatlanul kb 5 méterre a föld-től és alatta ott a lezuhant helikopter amiből ki kellet volna zuhannia na ezen ugy elcsodálkoztam hogy nem vettem észre hogy egy szellem /Ghost [HUN]/ a hátam mögé osont és alattomosan lelőtt.Ez még nemminden amikor felkeltem fucsa neon zöld arcam lett és nemtudtam sajátmagamat irányitani majd később jöttem rá hogy Shadowzsolt-tal ugyanabba a testbe kerültem.
Amugy bocsi a sok sületlenkedésért de ez velem sajnos tényleg megesett aki nem hiszi kérdezze meg Shadowzsolt-ot, Ghost-ot, Pepikét, Messort.
pedro870 Creative Commons License 2002.04.11 0 0 0
Hát az úgy volt, hogy Prank a teherautó hátuljában ült és nem tudott kiszállni. Aszondta, hogy ő még a zászlóknál van. Erre FCs elkezdte lőni. Messor kiabált, de nem is volt ott. És akkor FCs hirtelen eltűnt. Pláne ő nem is hallotta, hogy "Fel, fel, ti rabjai..." Johnny meg kiakadt, hogy mire fel a reassign. De Prank továbbra is csak zászlókat látott...

Értetlenkedőknek BOCS, de ez PARANORM :))))

Előzmény: Törölt nick (-)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!