Keresés

Részletes keresés

pimre Creative Commons License 2023.12.03 0 0 64

Ma ettem = ma megnéztem. Hülye okostelefon:-)

Előzmény: pimre (63)
pimre Creative Commons License 2023.12.03 0 0 63

meg annyit teszek hozzá, hogy tegnap az asztali gépemen jelentkezett a hiba office 2021 alatt. Ma még ma ettem egy laptopon office 365 alatt, és azon is ugyanez volt a jelenség 

Előzmény: pimre (62)
pimre Creative Commons License 2023.12.02 0 0 62

Ez a topik szerintem is halottnak tűnik, de hátha.

A számítógépemen eddig nem volt gond a letöltéssel, de most egyszerre lett. Ha letöltök egy fájlt, amit levélben kaptam, akkor megkérdezi, hogy engedélyezem-e a szerkesztést.  Ez rendben is van, tudom, hogy megbízható, ezért engedélyezem. Amit viszont ekkor megnyit, az egy használhatatlanan valami egy kis képecskével:

 

 

Szerencse, hogy ha ekkor bezárom, és újra megnyitom, akkor megkapom a használható formában:

 

 

A jobb oldalon látható két kép azonos azzal, ami a hibás megnyitáskor látható. Viszont azon az itt bal oldalon megjelenő képek a fentinél egyáltalán nem látszanak.

 

Tehát megoldódik a probléma, de azért kellemetlen. Tudjátok az okát, és a megoldását?

oregbela Creative Commons License 2018.04.29 0 0 61

Sziasztok!
Sajnos halottnak tűnik a topic, de hátha tud valaki segíteni!

Egy prezentációban egy osztály tanulóinak fényképe jelenik meg sorra egy-egy dián, az átmenet effektekkel van beállítva.
Szerettem volna megoldani, hogy minden dia megjelenésekor egy hangfájl lejátszásra kerüljön, amiben az illető neve van felmondva egy wav állományba. A diákhoz beszúrtam a hangfilét, ami egy szimbólum formájában meg is jelenik ott, de sajnos a lejátszást csak egy vezérlő böködésére indítja el!
Megoldható ez valahogyan, lehetőleg VB nélkül?

Terka49 Creative Commons License 2013.03.09 0 0 60

Szeretnék egy kis egítséget kérni a hozzáértőktől. Azokat a képes, zenés üzeneteket, amiket az adott programmal letöltök, csak diákban tölti le.

Tudok tenni valamit, hogy ne így legyen?

Tyorotyere Creative Commons License 2013.01.09 0 0 59

 

Sziasztok!

 

Előadást kell tartanom nemsokára és a pptx ben van két videó! Microsoft office 2010 em van abba is csinálták! Azt szeretném megkérdezni, hogy hogy tudom megcsinálni azt, hogy a pptx egy fájl legyen a videókkal együtt? Azt már próbáltam, hogy beszúrás és videó fájlból de nem működött! Átvittem az asztali gépemre csak a pptx et és semmi videó :D Ezt a megoldást szeretném mert Ipadra akarom felrakni és ezt tudomásom szeritn csak így lehet, hogy lejátsza ha egy fájlként felrakom!

 

Ha tudtok légyszíves segítsetek mert szükségem lenne rá! Köszönöm!!!

Ms.Erasure Creative Commons License 2012.09.30 0 0 58

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni: ppt-ből szeretnék videót konvertálni, de:

- 2 éve még minden jól ment a Wondershare nevű-vel (kivéve, h néha lefagyott), most már csak hatalmas logóval adja (talán csak a próbaverziókon?) 

- Leawo, Moyea és E.M Free is kipróbálásra került (szintén óriási logók, ill. nem mindig megfelelő minőségű kép). 

Korábban készítettem videókat a YT-ra, de sajnos a gépemről már törölve lettek az eredetik, csak a ppt-k maradtak meg. A feltett videókból csak 1 volt logómentes programmal, szóval azokat nem tölteném le.

Olyan programot szeretnék, ami logómentesen készít, és ha lehet, ingyenes legyen. Előre is köszi a segítséget.

st.Jeromos Creative Commons License 2012.09.10 0 0 57

Szépen beírja egyí keresőbe, hogy: Poverpoint to dvd és nekilát mazsolázni a találatokban, lehetőleg ingyenes verziót keressen.

Elvileg ez is az.

 

Előzmény: haborgo1975 (53)
Szunyó Creative Commons License 2012.03.26 0 0 56

30 napos (trial) verziót elég sok helyről.

Előzmény: Voloncs (55)
Voloncs Creative Commons License 2012.03.26 0 0 55

Power Pointot honnan lehet ingyen letolteni?

Előzmény: Szunyó (54)
Szunyó Creative Commons License 2012.02.12 0 0 54

Sziasztok! (Hátha jár még erre valaki. :))

 

Jelentkezett egy gond, amire nem találok megoldást. A peloponnészoszi háborúról készítek diasorozatot, ehhez letöltöttem két fontot a netről: az adonais.ttf-et és a diogenes.ttf-et.

Mindkettő ttf formátumú, a PP2007 mégsem ismeri fel, csak a diogenest. Benn vannak a Windows/Fonts könyvtárban -újraindítottam az egész rendszert, gépestül-, látszódnak a PP-ben a Betűtípusok felhozatalban, mégis amikor kijelölöm, hogy a szöveg adonais- típusú legyen, még előnézetben sem mutatja meg, hogy milyen lenne és nem is hajtja végre a formázást. Diogenesnél igen. Wordben megcsinálja mindkettővel. Csak a PP nem akarja.

 

Okés, most megcsinálom csupa diogeneses nagybetűvel az adonais-os szöveget is, nem ez a gond. Hanem hogy vannak itt más betűtípusok, amiket szintén nem ismer fel a PP. Eddig nem jött elő, de most végigpróbáltam a többit is és érdekelne, hogy ez miért van és hogyan lehet kiküszöbölni.

 

Előre is köszi!

haborgo1975 Creative Commons License 2011.05.24 0 0 53

SK-nak igaza volt, ezt nem PowerPoint-ban kellene csinálni, hanem egy videó szerkesztő programban.

Nem kell utána a konvertálással szórakozni. Ha egyáltalán lehet.

Előzmény: andras39 (46)
Darth Sion Creative Commons License 2011.05.24 0 0 52

Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogyan lehet a diavetitést megcsinálni úgy hogy a dián lévő képek, szöveg a dia képernyön való megjelenités után kattintásra jelenjen meg. Vagyis azt szeretném hogy üres dia jelenjen meg elöször majd kattintás és a képek, szöveg, stb megjelenjen. Előre is köszönöm a választ.

Üdv Gimre

Kovacsics Klaudia Creative Commons License 2011.05.20 0 0 51

Sziasztok!

 

A power point 2007-es változatánál lenne egy problémám. Ha elindítok egy diavetítést egy másik monitorra kivetítve, elkattintva nem tudok mást csinálni a gépen, mert akkor a diavetítés megáll egy képnél. Van egy olyan lehetőség, hogy előadói nézet használata, az ki van pipálva, de így sem tudok közben mást csinálni a gépen, úgy, hogy menjen tovább a diavetítés. Ha tud valaki segíteni, várom a válaszát! Köszönettel: Kovacsics Klaudia

minigigant Creative Commons License 2010.09.27 0 0 50
Sziasztok!

Nekem egy olyan problémám lenne, hogy egy kis fejtörőt szeretnék csinálni pps-ben. Még hozzá olyat, ami néha visszatér egy előzőleg látott diához. Ezt meg is csináltam, de azoknak a diáknak, melyeknek automatikusan hangot kellene adni, a második lejátszáskor (tehát amikor a dokumentum egy bizonyos pontjától visszatér oda) akkor már nem játssza le a hangot.
Tud valaki erre valami megoldást?
csirip46 Creative Commons License 2010.06.12 0 0 48
Remélem, hogy jót mondok, de én így szoktam....
Előzmény: bovics (47)
bovics Creative Commons License 2010.06.12 0 0 47
üdv.

egy kis segítséget kérnék.
egy csak képekből álló prezentáció szeretnék csinálni, ugy hogy az első diától az utolsóig magától mennyen, beállítottam hogy 10mp-es kééssel, de nem tudom beállítani hoigy magától váltson diát, hiába állítom arra hogy az előzővel eggyüt vagy az alőző után nem jó, csak ugy vállt ha kattintok.
andras39 Creative Commons License 2010.03.03 0 0 46

Szerbusz!

 

Nagyon szépen köszönöm , igy már sokkal könnyebb és gyorsabb az egész, most már csak azt kell kitalálnom, vagy valahol meg tudnom hogy hogyan tudnám ezt a diát DVD-re írni, vagy olyan programra volna szükségem amely át konvertálja videó

fáljként és így felírni DVD-re .

Minden esetre még egyszer köszönöm a segitséget.

Üdvözlettel : András!

Előzmény: csirip46 (45)
csirip46 Creative Commons License 2010.03.02 0 0 45
Ezen a honlapon sok-sok tanácsot kapsz. Én is innen tanultam mindent ! Szuper !

http://pps.fabianpal.com/
Előzmény: andras39 (41)
Sánta Kutya (SK) Creative Commons License 2010.03.01 0 0 44
A Movie Maker ebben is jó, elég magától értetődő a használata, és a file menüben lehet belőle exportálni valamilyen filmes formátumba, amit könnyebb DVD-ről nézegetni.
Előzmény: andras39 (43)
andras39 Creative Commons License 2010.03.01 0 0 43
Szevasz!

Nem csak nézni szeretném ,ha nem felírni DVD-re, és pontosan szeretném tudni hogyan kell ezt csinálni hogy legyen ilyen dia vetitésem!
Előre is köszönöm! Üdv: !!!
Előzmény: Sánta Kutya (SK) (42)
Sánta Kutya (SK) Creative Commons License 2010.02.28 0 0 42
Ha csak képeket akarsz vetíteni zenével, próbálkozz a Movie Makerrel, benne van a Windows kellékei között, és könnyebb megtanulni.
Előzmény: andras39 (41)
andras39 Creative Commons License 2010.02.27 0 0 41
Sziasztok!
Tudna nekem valaki abban segiteni, hogy hogyan kell ilyen Power Pointot használni
ugyanis van egy csomó képem és ezzel a programmal szeretném szerkeszteni úgy hogy legyen alatta zenei áláfestés amit én szeretnék úgy a képet és a zenét kiválasztani. Nos ha lehetne kérni akkor részletesen szeretném ha leírná valaki ide , mert nekem sehogy nem akar sikerülni ha van kép mozgás akkor nem megy a zene,vagy ha megy a zene akkor nem megy a diavetités, ebben szeretnék tőletek segitséget kérni , ha lehet akko sorjában kellene hogyan végezem el a feladatot.
Előre is köszönöm! További szép napot mindenkinek!
Üdvözlettel : András!
vino-et-veritas Creative Commons License 2009.07.17 0 0 40

Üdvözlet Mindenkinek!

 

Egy újabb "poweros" kérdés:

 

A PowerPoint testreszabott eszközbeállításait hogyan lehet lementeni?

 

Az Office alkalmazásoknál (Word, Excel) elég sok saját ikont használok a gyorsítás érdekében és azoknál ez viszonylag egyszerű (dot, xlb), de ha a Powert újra kell installálni ez mostánaban nemigen megy...

 

A régebbi verziókban egyszerű volt, mert egy pcb kiterjesztésű file-ba mentette el, de most nem tudok rájönni, hogy hogyan megy. Egy pip-et ugyan létrehoz, de azt átmásolva nem jeleníti meg a régi beállításokat.

 

Előre is köszönöm.

 

Üdv, Vino

Mud Rider Creative Commons License 2009.04.28 0 0 39
Tamás!

Megoldódott az ő betűs szívás?
Nekem egy kapott file csinál ilyesmit.
Előzmény: Tamás (38)
Tamás Creative Commons License 2008.12.14 0 0 38

Igen, szerintem is ott van a gond valahol, a normális CE betűtípusok sem működnek rendesen, számomra jelenleg érthetetlen módon.

 

Lehet, hogy ezt már csak egy Office 2007 felrakása vagy egy Windows újratelepítés fogja megoldani? :-)))

Előzmény: csirip46 (36)
csirip46 Creative Commons License 2008.12.14 0 0 37
beállítás.
Előzmény: csirip46 (36)
csirip46 Creative Commons License 2008.12.14 0 0 36
Szép Napocskát Mindenkinek.
Véletlenül keveredtem ide. Én is a pps rejtelmeit kutatgatom és próbálgatom csinálgatni.
TAMÁS. Szerintem a beálitásoknál lehet valami bibi. Nekem normálisan ír és magyarra van beállítva.
BUVÁRSZIVATTYÚ. Ténylegesen csak tömörített WAV-ot lehet berakni. Felrakok egy képet, hogy én hogyan csinálom. Mindig az első képhez kell menni, mert akkor fog végig szólni.
Ezen az oldalon találtok wav zenét. Jó kis oldal és sokat profitáltam a tanácsaikból.
HANGFÁJLOK
Ezen az oldalon sok link találhatól. Köszönet az oldal készítőjének. Kalandozzatok!
PPS link-gyüjtemény
Reménykedem, hogy jó tanácsokat adtam, mert csak egy nagymama vagyok...
És végül, én igy teszem rá a hangot:
Miután a egyéb hangra rákatt. , feljön a tábla és a gépedből rátöltheted a hangot. De csak wav-ot, mert az mp3-at is visszahallod ha lejátszottad, de akinek küldöd, az nem.


Tamás Creative Commons License 2008.12.14 0 0 35

Kedves mindenki,

 

a kérdésem minden bizonnyal egyszerűen megválaszolható, csak én vagyok már teljesen kész tőle. Ha egy prezentációban csak Arial betűtípust használok, akkor minden jó. Ám, ha bármilyen más betűtípust választok, akkor a hosszú ű és ő betűim megmaradnak Arial típusúnak, ami nyilván nem jó. :-) (ld. a képet)

 

 

Nyilván valami karakterkészlet gondja van, és mindenféle egzotikus karakterkészletek ezeket a karaktereket nem is kell, hogy ismerjék, de a Wordben ugyanazok a készletek gond nélkül megjelenítik ezeket a betűket, ráadásul nem is valami fura készletekkel van ilyen gondom, az Arial-ról még egy Times New Roman sem működik normálisan a PowerPoint-omban, pedig az azért elég alap készlet, azt hiszem. A fenti kép első sora is Times NR, az alsó meg Garamond.

 

Ami különösen izgalmas, hogy ha mástól kapok egy prezentációt, ott ez a probléma nem jelentkezik, sőt, abba beleírva tudok ilyen karaktereket jól használni, csak ha én csinálok egy újat, akkor nem működik.

 

Biztos, hogy valami beállítási probléma, csak nem jövök rá sehogysem, és már kezd idegesíteni.

búvárszivattyú Creative Commons License 2008.11.10 0 0 34

Arra is van lehetőség, hogy a hangot beágyazzák a ppt-be. Időközben átolvasgattam a help fájlt, és kiderült, hogy csak wav formátumú fájlt lehet beágyazni, ezért nem boldogultam én korábban az mp3-al.

Azt, hogy a beágyazott hangfájlt hogyan lehet kibányászni a prezentácóból, nem tudom.

Előzmény: freyya (33)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!