Keresés

Részletes keresés

_cvisoma_ Creative Commons License 2023.10.20 0 0 8

Most bukkantam erre a méltatlanul kifulladt topicra. Pedig a Machinae Supremacy bizony nagyon igényes, minőségi zenét játszik még ma is!

Előzmény: Törölt nick (7)
Törölt nick Creative Commons License 2006.04.29 0 0 7
igen. :-)

bővebben: emberek találtak a neten egy tök jó, de nem túl ismert (legalábbis itthon) zenekart, és szeretnék megosztani másokkal is. ha kíváncsi vagy, rántsd le a site-jukról az mp3-akat, és hallgasd +
Előzmény: jack pepsi (6)
jack pepsi Creative Commons License 2006.04.28 0 0 6
Ezt abszolút nem értem ezt a topikot. Elolvassam?
Törölt nick Creative Commons License 2006.04.28 0 0 5
Így van, nagyon jó kis banda ez, és baromi sok számot le lehet tölteni tőlük, szerintem a következő ösztöndíjból fognak kapni valamennyit, és akkor CD-m is lesz. :-D

Hogy miről is van szó: alternatív svéd rock, de nem ez a lényeg, hanem hogy elég sok dalban (többnyire ugyanis instrumentális számot játszanak, ahol meg szöveg van, az ütős, kidolgozott és nagyon jó), sőt a legtöbben gyönyörű futamokkal operálnak, és a szinti is alaposan képviselteti magát a zenéjükben, persze nem olyan tolakodóan és erőszakosan, mint pl. a Rammsetin vagy a Children of Bodom esetében. Ebbe a zenébe remekül belefér, nélküle nem lenne teljes, már csak azért sem, mert ez a banda leginkább számítógépes játékok köré orientálódik (a Player One ködösen erre utalhat, de pl. a Sidstyler című feldolgozás a címében már nyíltan ki is mondja a frankót), de nem is akárhogyan! Több játék-betétdalt tudhat magáénak a banda, ugyanakkor majdnem minden számuk más játékzenéken alapul: Commodore 64. Aki figyelt, már előre látta ezt: a SIDStyler (eredetileg Bumfunk MC: Freestyler) című dal a Commodore 64 hangchipjére, a SID-re utal. Különösen azok a rockerek fogják ezt a zenét nagyon élvezni, akik számára ismerősek a C64-en, Amigán és a régi, old-school gépeken futó játékok és demók, neadjisten a demoscene világában is jártos, és természetesen mindenki, aki szereti a dallamos, fülbemászó, kemény, tempós notákat, vagy a lágy, mértékkel adagolt lassú gitártémákat. Mindehhez kiváló hangzás és egyediség dukál, nincs két egyforma szám. A banda honlapját egy korábbi postban látjátok, én egy lemezismertetőt linkelek be, íme.

Mindenkinek ajánlom, nem csak kockáknak!
Előzmény: alexejevics (4)
alexejevics Creative Commons License 2006.04.07 0 0 4

"Mellesleg svédek, és egész jól nyomják. :)"

 

Ez így van, a svédség eleve komoly pozitívum egy zenekarnál.

 

Kedvenc számaim:

 

Sidology I-II-III

Rise, Soundtrack to Rebellion, Ghost (beneath the surface), Loot burn rape kill repeat, Anthem apocalyptica.

 

Tessék ide többet írni, mert megérdemlik a fiúk!

Előzmény: CoBB (3)
CoBB Creative Commons License 2003.09.19 0 0 3
Ők alternatív rocknak hívják, amit csinálnak. Mellesleg svédek, és egész jól nyomják. :)
Előzmény: Nogan (2)
Nogan Creative Commons License 2003.09.19 0 0 2
Nem gondoltam, hogy kirántom a rekord alól a sámlit, de azért jól esett kilenc hónap után világra segíteni egy magzatot... Majd jön a topicgazda, s ahelyett hogy kezet rázna a szülészorvossal, elmeséli, hogy ő már látott bálna, meg elefánt köldökzsinór-elszaggatását is, ahelyett, hogy adna egy törülközőt, amibe beletörölhetem véres kezem. :)

Legalább annyit írj ide, hova sorolod zeneileg a bandát, nehogy feleslegesen kelljen sokaknak odaklikkelni, meg én már csak egy ilyen baromi lusta ember vagyok, talán nem egyedül az indexen... :)

CoBB Creative Commons License 2003.09.18 0 0 1
Én már láttam két-három éves nullázásokat is, úgyhogy nem kell túlságosan büszkének lenned. :)
Előzmény: Nogan (0)
Nogan Creative Commons License 2003.09.18 0 0 0
9 hónap után lenullázni egy topikot... ennek a valószínűsége tizedekre kerekítve is 0 kell, hogy legyen!
CoBB Creative Commons License 2002.12.15 0 0 topiknyitó
Bár nem új csapatról van szó, de mivel errefelé még nincs topicjuk... Hátha érdekel itt is valakit a zenéjük. A számok letölthetők a hivatalos oldalról:

machinae supremacy

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!