Keresés

Részletes keresés

LStadium Creative Commons License 2023.08.29 0 0 4259

Olvastam én nem csak a Vasassal kapcsolatban, összefonódásokat,  pl.a fradival és más főleg( vidéki) más csapatokkal is, hát azok is elég primitivek voltak...

Előzmény: nikU (4253)
nikU Creative Commons License 2022.03.24 0 0 4258

.... ocsmába,  hogy a csuda vigye e! 

Előzmény: nikU (4257)
nikU Creative Commons License 2022.03.24 0 0 4257

Ezt nem ide szeretem volna írni, hanem a drukkerkocsmában. 

Előzmény: nikU (4256)
nikU Creative Commons License 2022.03.24 0 0 4256

A gerillák taktikai visszavonulót fújtak, de vannak még elszigetelt sejtek, akikhez nem ért el a parancs. 

Előzmény: spati (4255)
spati Creative Commons License 2022.03.02 0 0 4255

Ó

Előzmény: nikU (4253)
taka63 Creative Commons License 2022.02.06 -3 0 4254

 

Na pl ezért...

nikU Creative Commons License 2021.11.29 0 1 4253

Old!

Igazad van. A Vasas, és a komcsi a primitív közgondolkodásban össze van fűzve. 

action_9 Creative Commons License 2021.09.18 -3 2 4252

Kíváncsi valaki a véleményemre, h mennyire komolyan vehető ez a személy?

:)))

Persze minden követőnek jó követést!

 

action_9 Creative Commons License 2021.09.18 0 0 4251

Biztos, h nem alaptalan a gondolatmeneted. Sokan szeretik ha közlik nekik mikor mit kell csinálniuk önszántukból. Színezettől függetlenül. Néhányan el is várják!

De talán vannak felnőttek is.

Annyira ismersz, h nem engedem megmondani miről mit gondoljak. Meghallgatok mindenkit és én döntök.

Ez bevált.

A sporboltban sem volt soha opció, h az eladó rábeszéljen egy maki színű melegítőre. Talán így érthető, h miért marad csupán csak hangzatos a megállapításod előttem. Azt nem tudom, csak gondolom, h saját tapasztalat is vezérelhette a soraid.

Előzmény: studyfy (4249)
action_9 Creative Commons License 2021.09.18 0 0 4250

Volt közeli ismerősöm aki az örökbefogadás "közelében" dolgozott. Pár éve már nem, de a "számaimat" tőle hallottam. Ez mára mennyiben változott, passz.

 

Nem!

A feketék ellen elkövetett rendőri erőszak miatt térdelt! Ma már hova vitték a témát, engem nem érdekel. Sőt, hiteltelenné vált az egész. Mert a katalánokért, a baszkokért, az írekért uram bocsá a magyarokért nem térdelt le. Pedig a bőrükön is áthatol a rasszizmus velük szemben!

Nemhogy a magyar politikai vezetésünk, de még a velük szembenállók sem nyilatkoztak amikor már kifejtettem a véleményemet. Hol a tévémnek, monitoromnak, hol a társaságomnak.

 

Az okos más kárán tanul, szokták volt mondani. Amiről nem tudok, amit nem tapasztalok az nem jelenti azt, h nincs és nem is létezik!

(ha jól emlékszem) A budaörsi igazgató azóta sem cáfolt és valamelyik III. kerületi iskolaigazgató sem nyilatkozott a szülői bejelntés kapcsán, h náluk volt ilyen esemény vagy nem volt. Ha nem volt kiáll, rágalom, tessék megnézni a kamera felvételeket. Szinte minden iskolában van ( a szóban forgókban biztosan) biztonságikamera. Visszakellett volna csak nézni, a szülöknek megmutatni, h mi rögzült általuk. Nem történt meg. Én meg egy klasszikust idézzek most jöttem le a falvédőről persze.

Sztem örüljünk, h egyikünk gyereke sem abba a III kerültei vagy a budaörsi suliba jár.

 

Még nem volt büntetés. Gondolom az lesz, mármint büntetés, mert a mérce a magyarok megróvásából kitalálható. De az is lehet, h nem lesz bünti, csak megtapsolják őket. Hogy köszönjük, h megrendeztétek a 4-es döntőt és nem kellett a magyaroknak adni. A ciki lett volna. Különösen érzékenyen érintette volna a belgák fővárosában dolgozókat.

Előzmény: Hawkmoon269 (4248)
studyfy Creative Commons License 2021.09.05 0 1 4249

Ezen témák kiemelésének és napirenden tartásának egy célja van: a tábort megszólítani és egyben tartani; jelezni feléjük, hogy számítunk rátok majd...

Előzmény: Hawkmoon269 (4248)
Hawkmoon269 Creative Commons License 2021.09.05 0 1 4248

A sógoroméknak nem lehet gxereke, így örökbe fogadtak és a sógorom mindig is jobbikos volt, de amikor nem csak szavakról van szó, akkor ő is belátta, ha azt tölti ki formulán, hogy roma gyereket nem fogad örökbe, akkor a sor végére kerülnek... egészen megváltozott a hozzáállása a dolgokhoz...

 

A térdelésben egy eszköz a gyűlöletkeltés ellen, én nem látok ebben semmi többet... a többet a mi politikai vezetésün teszi bele...

 

Nekem a gyerekeink állami általános iskolába járnak, még soha nem tapasztaltam, hogy jöttek volna meleg térítők, amiről sokan beszélnek...

 

Az angol meccsre visszatérve... arról nem hallottam, higy az EB-döntő után az angolok ellen volt-e bármilyen szankció vagy amikor a németeknél berohant a srác...

 

Az boztos, hogy a magyar pályákon ma már inkább van cigányozás, mint bármi más...

Előzmény: action_9 (4247)
action_9 Creative Commons License 2021.09.04 -1 1 4247

Nincs komoly probléma köztünk. Sztem:)

 

 

1. Sztem is hülyeség mindkettő.

A térdelésben az zavar, h egy beképzelt sportoló (tök mindegy milyen szintet ért el a szakmájában, mert nem a szakmáját érintő kérdésben nyilvánult meg!) indította el, úgy ahogy... De a legnagyobb baj, h itt nem állt meg! A Ringen (is) bemutatta a felsőbbrendűségét. Ki ő, h egy nemzetet bíráljon? (Vettel és hasonlókkal egyetemben)

 

De a lényeg, sztem egy rettenetesen rossz módon, rosszul kommunikálva indított cselekedetet hájpol(tat). ...és tenné kötelezővé mindenki számára a követését. Szeretném én eldönteni, h a rasszizmus ellen h küzdök, vagy nem küzdök. Ne mutasson példát nekem, mert ő a rasszizmus egy kis szeletéből indult csak ki. Konkrétan abban ami őt zavarta vagy amit ő lát. A rasszizmus elleni küzdelem nem csak abból áll, h a feketéket bánccsák, márpedig ő csak(!) ez ellen hívta fel a világ figyelmét. Most már a követői -talán ő is - próbálják "totális" rasszizmus elleni küzdelemnek beállítani, de ezt utólag nem lehet szépíteni, mert nem annak indult.

Az sem tetszett, h rohangált a nem térdelő pilóták után, h az a sporttársa h mert állva maradni... (Kimi, Kvjat, Vettel...)

 

Az tényleg zárójeles, és itt egy pici (vagy nem is kicsi) kitérőt is tennék a pontoknál, h végül is kik oktatják a magyarokat?!

Vettel Hamilton kezdeményezésére nem térdelt le, de az természetes Vettelnél, h a "szivárvány-törvény" miatt térdeltetné a magyarokat. Ő mondhat nemet, más nem.

Ami a magyar pedo-törvény miatt történne ugye. Azt nem tudni kitől értesült róla, h olvasta-e azt a Közlönyt (a magyarok 1 ezreléke sem sztem) de van véleménye. Nem is halk! Hát mé'nem megy már a...

Mindkettő!

 

Lújíz még nagyobb magasságokba ért, mert nem csak a térdelésben villantotta meg a képességeit, hanem a gyereknevelésben is. Persze nem apaként.

Hát legyen nekik természetes angoloknak, svédeknek, belgáknak, h 12 éves kortól nemváltó műtétet hajthassanak végre gyerekeken. Szülői belegyezés nélkül! A skótok voltak a legbátrabbak, a fekete nagyhangú autóversenyző Ringen tett kijelentései után - azt nem tudjuk, h annak hatására - a világ legbátrabb honanyái, honatyái lettek, ők a nemváltó műtétnél 4 évre vitték le a korhatárt. Tehát ha az elmeroggyant szülők úgy gondolják, h nem okés valami, mert pöcörős csemetéjük született, akkor fiúk lányos maskarákban, lányok fiús ruhákban felkészíthetik a 4 éves gyereket, h az a jó neki ha 4 felé vágják a micsodáját és visszagyűrik.

Ennek a Lújíz gyereknek az is természetes, h született angol vagy Angliában élő férfiak egyre hangosabb felháborodásukat fejezik ki, mert nem kapnak méhnyakrák szűrésre beutalót. Ezekkel bombázzák Borist. Mert neki, mint autóversenyzőnek az tök természetes lenne, h férfiak született nők előtt menjenek erre a vizsgálatra. Tök mindegy van-e náluk várólista vagy sem.

Na és az is természetes nekik, h ne sétáljanak a Forma I-ben - a nagyon nagy többség szemében - gyönyörű csajok a felvezető kör előtt az aszfalton. Küzdjön ezért! Csak annyit kellene mondania az övéi felé, h akinek nem tetszik nézze a meleg vagy transz Forma I-et. Vagy mindegyik pilóta dönthesse el, h ki tartsa azt az ernyőt. Lány, fiú vagy agyhalott.

Az ellen sincs kifogásom, h fiúk párban vagy lányok párban gyerekeket neveljenek. Próbálkozzanak mindennap, a nap minden percében, ami összejön, neveljék föl. Ha valami problémájuk van pereljék be a jó Istent, vagy a majmokat vagy az ebihalakat attól függően, h honnan eredeztetik az emberiséget. De van egy nagyon nagy bája ennek a gyereket szeretnék nevelni történetnek! Itthon 99%-ban nem szeretnének színesbőrű (helyezzük a hazánkba ezt jelzőt) gyereket örökbe fogadni. Szetem a 99%-kal keveset mondtam, de még 99-90-70-50-45%-ban sincs velem hasonlóan gondolkodó ember az országunkban. Nincs képzavar a témában ha szélesebbre húzzuk a halmazt? Meglennék lepve, ha ez a briteknél lemenne 0,1%-ra, mint toleráns nemzet. Vagy bárhol. Szal itt lövik lábon magukat!

Na ezek oktatnak.

 

De visszatérve, abban tényleg lehet valami, h a feketéket rabszolgasorban tartó nemzeteknek van bűntudatuk. Vezekeljenek. Nekem ne kelljen és előttem ne is mutassák, mert a belügyük. Ha rám is tartozik, akkor innen egy tyúklépés csak, és tapsolnom kell az igazi majmoknak, mert valszeg idén is bajnokságot nyernek, és jövőre is a BL-be jutásukért kell kötelezően szorítanUNK!:)

 

2. Igen

3. Igen.

4. Igen.

5. Mi köze politikai vonulatoknak a sporthoz? Nincs olyan, h ezt engedem, azt nem. Mert valakit ez háborít fel, valakit meg az.

Előzmény: venyigeszú de lucerna (4245)
oldvasas Creative Commons License 2021.09.04 0 1 4246

Erre csak egy válasz van, Who the Fucking is Schmidt Mária?

Előzmény: venyigeszú de lucerna (4244)
venyigeszú de lucerna Creative Commons License 2021.09.04 0 0 4245

Action9-nek ,,odaátról"

Véleményem a négy idézett részről:

1. A gesztus valóban fölösleges pótcselekvés, de nem nőtt túl az elfogadhatóság határain. Maga a térdelés és a fütyülés is szamárság. Szerintem.

   Megjegyezném, hogy mi pont nem a volt gyarmatosítót, hanem a volt gyarmatosítottat fütyültük ki, és majmoztuk.

   Nem gyarmatosítottunk, mert nem volt rá lehetőségünk, néhány halvány próbálkozástól eltekintve (Ferenc József-föld, és valami kínai érdekeltség, mindkettő a Monarchia keretein belül).

  A kasztrendszer náluk múlóban, nálunk...?

2. Nem tudom, hogy Trianont illetően melyik hatalom volt a számunkra legkártékonyabb, és talán már nincs is igazán jelentősége. Mindenképpen fáj.

3. Az, hogy az angoloknak is vannak hülyéik, nem ment fel bennünket.

  

4. Erre mit lehet mondani? Van, aki komolyan veszi? Ezt egy történész írta. :)

   Boris Johnson amúgy egy fasz.

 

5. A négyből háromnak mi köze a focihoz?

venyigeszú de lucerna Creative Commons License 2021.09.04 0 1 4244
nikU Creative Commons License 2021.08.24 0 0 4243

Rosszul értelmezted. Lehet állva maradni, nem probléma.

De miért kell pökhendien mutatni a karszalagra!? 

Előzmény: oirtewqes (4242)
oirtewqes Creative Commons License 2021.08.24 0 0 4242

Te, milyen az az állva maradós magyarkodás? :))

És akik nem bohóckodnak ezzel a buta térdelős divattal, azok mind magyarkodnak? 

Előzmény: nikU (4239)
angyalföldi pálmafa 1.0 Creative Commons License 2021.07.10 -1 0 4241

+1

Előzmény: nikU (4240)
nikU Creative Commons License 2021.07.02 0 2 4240

Ez az én saját véleményem.

 

Előzmény: nikU (4239)
nikU Creative Commons License 2021.07.02 -1 2 4239

Fel lehet ezt úgy is fogni, hogy a térdelés gesztus, a nemtérdelés érzéketlenség a térdelőkkel szemben.

Állva maradni, és magyarkodni sima bunkóság. 

Előzmény: Torlonia Pyrandus (4238)
Torlonia Pyrandus Creative Commons License 2021.06.11 0 0 4238

Az atyaságos, atyai, atya-hangú bassz-bariton milyen baritonizált atyásakodó mélyhangú tanácsot (vagy parancsot?) ad ez ügyben?

Előzmény: nikU (4237)
nikU Creative Commons License 2021.06.09 -1 0 4237

Térdeljünk, vagy ne térdeljünk? 

Torlonia Pyrandus Creative Commons License 2021.05.17 -1 0 4236

Beszélt butaságokat... De legalább olyan mély, nyugtató, basszbariton, atyai-atyás hangon... Az kell a népnek...

Előzmény: Hobbitok (4235)
Hobbitok Creative Commons License 2021.05.16 -1 1 4235


Orbán Viktor papírról felolvassa a Magyar Nemzeti Himnuszt 2018 Március 15 én - YouTube2018. márc. 16. — Ilyen egy igazi hazafi, Magyarország miniszterelnöke

 

Orbán pontatlanul utalt magyarul a Himnusz egyik sorára -  — Orbán pontatlanul utalt magyarul a Himnusz egyik sorára ... Tegnap már hírt adtunk arról, hogy a többi között disznósajtról beszélt Orbán Viktor az állami rádióban pénteken akkor, amikor arról kérdezték

studyfy Creative Commons License 2021.05.08 0 0 4234

"Azonos jogokkal azonos kotelezettsegek is jarnak."

Igen, ez így lenne fair.  Valóban lehetetlennek tűnik, de  valami megoldást, kompromisszumokkal kell találni. A teljes bezárkózás, a kerítés politika nem vezet sehova, ill. nem szabad úgy tenni, mintha az lenne a megoldás. Egy családban is a problémák megoldására általában a kibeszélés, a nyíltság a kulcs. Makro szinten nagyon nehéz, lásd most: látszólag azonos platformon levő magyar zsidó szövetségek vitáját. Ez is bizonyítja a háborús retorika csak az árkot mélyíti.

Ami egyszerűbb: az az erő alklamazása, de ott hatalmasak és lehet hogy végzetesek a veszteségek.

Előzmény: LV- NEV (4233)
LV- NEV Creative Commons License 2021.05.01 0 1 4233

Csak egy megjegyzes:

 

Azonos jogokkal azonos kotelezettsegek is jarnak.

Megoldhatatlan feladat.

 

A vilag tulnepesedett, a mostani szuletettek mindegyike potencialis munkanelkuli.

Kis tulzassal ez igy igaz.

 

A vilagnak sok mindenre szuksege van, meg tobb emberre nincs.

Szomoru, de igy van.

Szerintem.

Előzmény: studyfy (4232)
studyfy Creative Commons License 2021.04.30 0 0 4232

Nagy dilemmát feszegetsz.

Lassan belaktuk a Földet, de folyamatosam szaporodunk, fogy a hely körülöttünk. Életmódunk is egyre inkább természet pusztító. Az állandó klíma változás hatásait, még csak modellezzük, találgatjuk. Egyre többen feszegetik a különböző káros hatások növekedésének problémáit. Ezek előbb-utóbb népesség vándorláshoz vezetnek. Lásd ezer évvel ezelőtt mi is így találtuk meg a Kárpát-medencét. A kérdés az: ez az új terület felosztás háborúhoz vezet vagy a Föld lakói meg tudnak egyezni egymással erőszak nélkül. A tapasztalat szerint  kicsi a hajlandóság az alkudozáshoz, marad a háború. Aminek következményei kiszámíthatatlanok. Egy biztos: a Te általad felsorolt gondoknál, értékrendekkel nagyobb a tét.

Tehát vagy megtanulnak  a kultúrák relatíve békésen egymás mellett megélni vagy egymás életét vesszük – különböző térben, időben, mértékben. Ennek a relatíve békés egymás mellett élésnek kellene keresni az alternatíváit  és nem a feszültséget mesterségesen még tovább szítani. Hatalmas feladat, de enélkül reménytelen a fejlődés.

Nem szándékom mélyebb kibontása a témának, csak még annyi fontos megjegyzés: alapvető feltételezésnek kell lenni, hogy a Föld minden lakója ugyanazon jogokkal rendelkezik.

Előzmény: ba9ll (4231)
ba9ll Creative Commons License 2021.04.11 0 0 4231

Nem.

Gulácsi azt mondta hajrá Vasas és hajrá majmok! Petry azt mondta hajrá Vasas, és fúj-fúj majmok! Azon lehet vitázni, h (kinek) melyik a szimpatikus. A migráns kérdésben sem Petry túlzott.

 

Valóban két különböző kultúra.

A németeknél volt már korábban egy "nagyobb" nyitás, így mára a lakosságuk több mint 25%-a migráns hátterű. Nincs ezzel baj, azzal talán igen, h külön városrészek alakultak ki a nyitás után/miatt!

...és ez már a törökökkel elkezdődött! Vagyis amit a politika elért, azt nem sikerült az echte német felé átvinni. Legutóbb az endékás asszonynak sem. Bármennyire fájó bizonyos multikulti gondolkodásmódnak szembesülnie vele: szavakban, nyilatkozatokban sikerült csak a befogadás.Tehát nem csak a magyar migránsellenes, különösen ha illegális!

 

Bizonyítja ezt az, h kialakultak, h kialakulhattak(!) török (arab...) negyedek. ...és közel sem az van, h szombat délelőtt a német fölteszi a bográcsot, majd szól az első szomszéd (töröknek), majd a 2. arabnak, a 3. kínainak, a 4. lengyelnek, az 5. magyarnak, h srácok jöjjünk össze egy "pörire",  igyunk meg pár palack sört és utána ilyen-olyan zászlókat lengetve menjünk el a Hertha meccsére. De ez nem csak német kudarc, mert biztos vagyok, h te Malmöben, Marseilleben vagy a brüsszeli Molenbeekben sem látsz ilyet, és nem is szeretnél ott élni.

 

Abnormális gondolat és évtizedekre visszamenőleg bizonyítható, h nem működik ez a fajta multikulti.

Mert addig oké, amíg a nyugat-európai országokban (is) csak mutatóban van más nemzetiség, pontosabban vallás! Több tízes nagyságrend lesz azon országok száma - ez már világszinten - ahol bebizonyosodott, h nem tudnak egymás mellett élni  különböző - különösen ha az egyik az iszlám - vallású emberek. Mert ahogy az iszlám "teret nyer", ezt 15% körüli lakosság arányra teszik, pl egy városrész szintjén, kialakulnak önálló "társadalmak, akik tagjai fittyet hánynak (vendégként) az ezer éves hagyományokra.

Sőt!

Törvényekre.

 

2015 óta 1,5-2 millió bevándorló érkezett hozzájuk (akikről tudnak!) 6%-uk dolgozik, 0,7% tanulja a nyelvet! Mi a cél nyelvtudás nélkül? Az ami lement itthon is egy tévécsatornán, h 23-an vannak egy háztartásban a családegyesítés után. Az apuka "dolgozik" és 10k€ jön havonta. ...és az a munkája a család elmondása szerint, h elmegy a Job Centerbe, két hetente egyszer! Hát melyik nem normális vágyna vissza a kecskék közé, ha van egy idióta európai szociális háló, ami ezeket az embereket fizeti és eltartja? Majd a német, francia, svéd társadalom nem fogadja be, integrálódni nem tud és ő, vagy az első, másod, harmad generáció bűnözni fog bosszúból. (nem csak német probléma ez, itt egy svéd eset 40:45-től)

 

Nem vagyok keresztényként sem egy hűdenagyon vallású ember, de roppant mód zavarna, ha egy goat... azt mondaná, h vegyék le a Lehel téri templomról a keresztet, vagy az iskolákból tüntessék el, mert őket bántja a látványa. A németet nem bánthatja a bevándorló jelmezes asszonyának a látványa? (osztrákonál már van ahol nem is hordhatja a csaja a "hacukáját")

 

De mi sem bizonyítja jobban, h az "európér" gondolkodás nem megbukott és elesett, hanem mára folyamatosan a földön van a dajcslandiaknál, mint h egy nyolc éve alakult német párt, amelyik 5-6 éve még jószerivel a mérhetetlen szinten mozgott a támogatottságuk) mára már majd 20% köré növekedett, de egyes tartományokba 25%-ig is feltornázta magát, ez a párt a bevándorlásellenes AfD. (egy Baden-Württembergben is 10%!)  Hogy lehet ez egy minta multikulti demokráciában, ha nagy siker a bevándorlás?

Lehet, h nem minta és nem békés multikulti?

Mi a magyarázat erre az óriási növekedésre? Ez a fajta politika azt érte el, h kormányozni tudjanak, olyan szivárványkoalaciókat kell létrehozniuk - talán csak egy párt kivételével - ami felöleli a szivárvány összes színét! Itt nagyon fontos, h 25%-on van a migráns eredetű választók száma, ezzel már majdnem top 1-es tud lenni egy párt.

Ha megkérdeznék egy népszavazáson az agymosott németeket, az urna magányában eldöntve, h akar-e ellenőrzés nélküli migrációt, vagy szerinte a család "az" család, milyen eredményt kapna Angéla? A 25% migránsai ellenére!

 

Hol nincs diktatúra?

Meddig tagadták, meddig tiltották a német belügyminiszternek, a helyi rendőri vezetőknek, h beszéljenek, a közszolgálati és Angéla párti adóknak h tudósítsanak a kölni esetről? Miért mondott le önként (azt hiszem) a vezető nyomozó - de tök mindegy, ha legkisebb rangú nyomozó volt is a kapitányságon? Mert a nagyasszony "kérése" az volt: nem nyilatkozhatnak az esetről. Hónapokig! Nem is az a lényeg, h nem nyilatkozhattak, hanem, h kérdésre is tagadták az esetet! Tényleg ezzel az országgal akarsz példálózni?

 

Ahol felbontják egy német polgár lakásbérleti szerződését, mert az állam a piaci ár felett majd 50%-kal többet fizet a lakás kiadójának, persze csak ha bevándorlónak adja ki! Mit tegyen egy családot alapítani akaró német pár? Tud erről a társadalom egésze? (és itthon?)

Mert amilyen kontextusban említed a túlkompenzálást, az már nem néha van. Hanem a világháború óta folyamatosan mossák az agyukat, és a cél a folyamatos megbánás. A bűnös nemzet gondolatától való szabadulás miatt kötelező jópofi.

 

Egy a lényeg: egy multikulturális társadalom felsőbbrendű-e, követendő-e, feljebb való-e egy homogén társadalomnál? Vajon ez a gazdaságilag erősebb társadalom megteheti-e, h mert valakinek más életfelfogása, világnézete van - és ennek hangot is ad - a munkahelyéről kirúgják az illetőt, és ezt szó nélkül hagy(hat)ják?

Most hol vannak azok a nemzetközi szervezetek akik állandóan jelentgetik fel a hazádat jogállamiságra hivatkozva? Arról nem beszélve, h ezeket a szervezetek pl. AI, HB (Gyuri bá nyíltan vállalt kedvenc szervezetei) államilag ellenőrizve támogathatja minden adófizető állampolgár. (ami nagyon sok európai országban így van! még is csak Magyarországon probléma ez az unióban) Nálunk 2019-ben 193 fő gondolta úgy, h érdemesek rá, a közel 5 millió adózóból! Ez a 193 fő támogatottságát bíró szervezet kérésére indítanak 7-es cikkelyeket?!

Bizonyított tény, h igen felrótták az Amnesty vádjait Magyarországgal szemben az unióban! (az ENSZ-ben is!)

...és most hol vannak a Petry ügynél?

 

Jaj, ez a Viktor megmondja duma... De rendben van, tisztelem a véleményed. Döntsd el te magad, h mi a cél(od), bár azt ne akard a többségre kényszeríteni! De neked komolyan az hiányzik, h templom kereszt le, Karácsony a négy fal közt, nejed, lányaid  bokáig érő gúnyában, mert különben tisztátalan és szabad préda? Persze a müezzin vinnyoghat az utcán, mer' azt szabad. Ez mind csak létszám kérdése! Ezek a nomádok 15%-nál már elég komolyan kiállnának a "jogaikért". Értsd, saját törvénykezésbe kezdnek!

A legszomorúbb, h itthon csak mosolyognak a jelenségen.

 

A kocsmából a kapusokkal foglalkozó kollégánk biztos ismeri a volt csapattársam, ő kint dolgozik a németeknél sok-sok éve, nem festőként, tavaly ősszel összeszaladt a nagypályás csapatunk, amit én leírtam, annál 10x durvább a helyzet. Ha nem sikerül a multikulti mi lesz ott?

 

Mert aki bejött ott marad. Az ill.migráns aki nem kapott engedélyt, az nem mondja meg honnan jött, dokumentuma nincs, személyazonossága tisztázatlan. Óriási pénzért kinyomoztatod, óriási pénzért haza lehet(ne) szállítani, és akkor jön az igazi probléma, mert az országa nem veszi át. Vagy azért is fizetsz a törzsfőnöknek még egy valagpénzt. Ha úgy gondoltad itt már nyert az ügy, nem. Talán tavaly tüntettek a német pilóták, mert olyan országokba kellett volna repülniük, amit ők nem tartanak biztonságosnak, pl. Afganisztán. (mennyi afgán is jött, jön?) ...és még mindig ott van, h az egyén a saját országában halálra vagy csak el ítélt lenne, azonnal felkapja a szivárnyos zászlót és ki sem, át sem adhatott adhatod a szülőföldjének! Ott marad a multikulti ország nyakán, a migri élete végig.

Éves szinten 22 ezret tudtak visszavinni, 300 ezren jönnek...

 

Ez ellen formált véleményt Petry!

 

 

 

 

 

Előzmény: eisenics (4228)
nikU Creative Commons License 2021.04.10 0 0 4230

Nem tagadom, így van.

:-) 

Előzmény: ba9ll (4229)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!