Keresés

Részletes keresés

Veszpremi Creative Commons License 2023.08.06 0 0 91

Tegnap elődöntőben Fruhvirtova ellen még első játszmában tartotta magát TB-ig, ami aztán simán elment, meg a 2. set is.

Előzmény: Veszpremi (90)
Veszpremi Creative Commons License 2023.08.02 0 0 90

ITF torna jön. Sajnos csak WTA 132. helyen.

Veszpremi Creative Commons License 2023.05.13 0 0 89

Sajnos Zheng kemény dió lett. Fura magaslabdás játék volt, afféle tollaslabda. Volt esély, nem is kevés.

Előzmény: Veszpremi (88)
Veszpremi Creative Commons License 2023.05.11 0 0 88

Szenzációs győzelem Karolina Pliskova WTA 14. ellen Rómában! Valószínűleg a kínai Zheng lesz a következő ellenfél WTA 21.

Veszpremi Creative Commons License 2023.01.18 0 1 87

Sajnos :( Megvolt a lehetőség, sajnos az elment és a vége már papírforma lett. Azért szép küzdés volt, gratula, és hajrá a továbbiakban, ígéretes!

Előzmény: Veszpremi (86)
Veszpremi Creative Commons License 2023.01.18 0 0 86

0:3, innen nehéz visszajönni. Kár a kimaradt lehetőségekért.

Előzmény: Veszpremi (85)
Veszpremi Creative Commons License 2023.01.18 0 0 85

Az ott TB-ben 5:4 és Anna adogatott, hozni kellett volna. A 2. viszont megvan, szép volt nagyon. Meg kell verni ezt a dromedárt, hajrá Anna!!!

Előzmény: Omar Khajjám (84)
Omar Khajjám Creative Commons License 2023.01.18 0 0 84

a TB-ben is kitartott 5-5-ig, aztán...

 

csak kicsit kéne kevesebb hibával játszani és jobban koncentrálni és volna esélye egy ilyen nagy ütő ellen

Veszpremi Creative Commons License 2023.01.18 0 0 83

Így elveszíteni!!! :(

Omar Khajjám Creative Commons License 2023.01.18 0 0 82

semmire veszti el az adogatását

 

háát, pedig voltak ebben a játszmában bőven esélyei, Ostapenko nem valami acélos eddig

Omar Khajjám Creative Commons License 2023.01.18 0 0 81

Anna brékkel vezet az 1. szettben 5*-4, szervál a szettért

 

erre 0-30  :((

Veszpremi Creative Commons License 2023.01.16 0 0 80
Omar Khajjám Creative Commons License 2023.01.06 0 0 79

Következő ellenfél az Adelaide 2-es tornán: Kanepi

 

Veszpremi Creative Commons License 2023.01.02 0 0 78

2 nap 2 vereség. Tegnap egyesben, ma párosban.

vjv1 Creative Commons License 2023.01.01 0 0 77

Buék.

:)

Hepci Creative Commons License 2022.12.28 0 3 76

Az is lehet, hogy ő és Fucsó a politikusaink viselkedéséből szűrték le a rengeteg eszükkel, hogy elmenni bemutatózni Ruszkiországba mostanság nem gáz, sőt, egyenesen faja dolog. A taréjos külügyér például mennyit jár segget nyalni... a bemutató csak finomabb, mint a segg...

Ezzel csak annyi a probléma, hogy az országunk élpolitikusai ritkán foglalkoznak morállal, a ma kormányon lévők különösen ritkán, a drága polgárok (egyúttal szurkolóik) között ellenben akadnak (még), akiknek fontosak az ilyen szempontok is.

Előzmény: alphst (75)
alphst Creative Commons License 2022.12.28 0 2 75

Hát legalább kap támpontokat a morális morfondírozáshoz, ami a szentpétervári bemutatózás után rá is fér.
Az itteni diskurzus csak ennek a következménye.

Előzmény: roboter (74)
roboter Creative Commons License 2022.12.26 0 1 74

Dzsís, mi megy itt. Szegény Anna, ha megnézné, mit beszél róla meg a karrierjéről a nép :D :D :D

Hepci Creative Commons License 2022.12.25 0 2 73

Szeretettel ajánlom figyelmedbe, hogy a nyurga pápai idióta őszödi beszédéről beszámolt a kortárs közmédia.

Ma a közmédiában ifj. Lomnici Zoltán beszélget Deák Dániellel, esetleg gazdaságilag befigyel még Palóc André és Tóth Máté "energiajogász". A Dont nem a seggében lakó magyar médiaszereplő nem interjúvolhatta meg 10+ éve, kérdést is csak évente egyszer tehet fel neki.

Ha ez neked rendben van, kár volt rendszert váltani, ennél pl. a közmédia színesebb volt már 1987-ben is.

Ja, tudom... tessék magánpénzből csinálni színes médiát, a "köz" (haza) = fidesz... ja nem, azok a külföldi ügynökök... a dollárbaloldal szekértolói... még pár kétharmad, és jó lesz betiltani őket...

Szerencsére a közvetlen környezetemben se gyurcsányista, se fidernyák szektatag nem volt soha, így csak médiafelületeken kell néha "beszélgetésbe" elegyedni ilyenekkel. Természetesen a gondolkodásra hajlamosak és a szektatagok nem szokták megérteni egymást. :)

Előzmény: MahatmaC (70)
alphst Creative Commons License 2022.12.24 0 1 72

Paks2 akkor lenne diverzifikáció, ha nem az oroszok felé vinnénk el (a franciák is tudnak atomerőműveket építeni, ha nem akarjuk az usa-elköteleződést). Gáztározók létesítésének éppen a 2010 előtti években feküdtünk neki komolyabban (már akkor is az oroszok Ukrajna elleni zsarolgatásai miatt). A szélről lemondtunk (állítólag miniszterelnökünk csúnyának találja őket), illetve a napenergiára is későn, és - mostanra kiderült - átgondolatlanul mozdultunk rá.
Megvannak a korlátaink, hiszen hagyományos energiahordozókban szegény ország vagyunk, de épp azt lehetett előre látni, hogy az energiapiac előbb-utóbb meg fog borulni. Ha nincs covid, meg nincs háború, akkor is bekövetkezett volna ez még ebben az évtizedben.
Környezetvédelmi szempontokkal szerintem éppen nem ellentétes a diverzifikáció, hiszen a fenntartható szerepét kell fokozatosan növelni (alaperőmű az atom, ebben nincs más út jelenleg). A hatékonyság mellett pedig az energiabiztonság is ugyanolyan fontos szempont, és hogy a gáz-kőolaj kombóra zsarolási potenciálként, gazdasági fegyverként tekint Putyin, nem együttmőködésre kész partnerként, azt is régóta lehet tudni.

Előzmény: MahatmaC (71)
MahatmaC Creative Commons License 2022.12.23 -1 0 71

A fröcsögés nem neked szólt. Abban igazad van, hogy az energia hatékonyságot illeti abban van adósság. Ami viszont az energia mix diverzifikációját jelenti bőven voltak lépések mint pl gáz és áram hállozatok szomszéd országokkal való, gáztározók visszavásárlása, a Paksi két blokk. De két dolgot ezen a téren tudomásul kell venni. Ezek a beruházások 20-30-40 évre készülnek és az alatt az időszak alatt hozzák vissza az árukat és határozzák meg a döntéseket. Tehét az energia mix lehetőségeit az akkori döntéssek határozzák meg. Másrészt a diverzifikáció ellentétben áll a hatékonysági és környezetvédelmi szempontokkal. Lehet beszerezni máshonnét de jóval drágábban. Legolcsóbb a szükséges nyersanyagokat Oroszországból beszerezni.

Előzmény: alphst (68)
MahatmaC Creative Commons License 2022.12.23 -1 1 70

Jó anyagot szehetsz ha az Apró Antal familia demokrata. A hét vicce🤣🤣🤣🤣 Na persze ha az a demokrácia ahol egy vélemény lehet akkor valóban.

Előzmény: Hepci (69)
Hepci Creative Commons License 2022.12.22 -1 1 69

Barátsággal felhívom a figyelmed, hogy ez nem jobboldali kormány. Egy konzervatív/jobboldali kormány nem lenne moszkovita, feketeöves szoponcai aligha neveznék demens vén fasznak a pápát, és nem egy olyan miniszterelnök beszélne éppen a hitoktatás fontosságáról, aki korábban a "Térdre, csuhások, imához!" szöveggel gúnyolta a hitbe révedetteket.

Ez egy szavazatmaximálásra szerveződött, populista, vezérelvű (tetszés szerint félfasisztának is nevezhető) csürhe/szekta, aminek a vezére sikeresen felfedezte magának, hogy Kovács XII. László bivalybasznádi közmunkás vagy Lakatos Winnetou dömsöd-alsói lakos szavazata pont annyit ér, mint egy magasan kvalifikált konzervatív faszié, mint pl. Hepci. Így aztán megszerezte magának a lakótelepek és zsákfalvak korábban Gyurcsótányba szerelmes népét, míg nagyjából elvesztette az elit budai kerületeket, pedig itt a politikájának (a felső középosztály és a saját oligarchák tolása, a lejjebb lévők hülyítése) elvileg nagy számban élnek a haszonélvezői.

Természetesen semmi jót nem várok az ellenzéktől, legfeljebb azt, hogy valamit visszafelé mozdul a demokrácia és választási esélyegyenlőség (leválthatóság) felé, tehát valamelyest mérsékli a göbbelszi árokásó-antieuropéer-moszkovita propagandát, aminek a "narratíváit" te olyan szépen felmondod. Orbánhoz képest eddig minden miniszterelnök példás demokrata volt a rendszerváltás óta, még a pufajkás rém és Gyurcsótány is...

Előzmény: MahatmaC (67)
alphst Creative Commons License 2022.12.22 -1 1 68

Tőlem egy olyan állítást sem olvashattál, hogy az ellenzéki pólus különb lenne. Hepci pedig kifejezetten arról írt, hogy mind a rendszerváltás előtti, mind az utána következő bármelyik hatalmat megkapó politikai tényező valójában egy nagy nulla volt a közjó felől nézve. Ezzel pedig én csak egyetérteni tudok.
Ettől még az nem csupán fröcsögés, hanem számos ténnyel alátámasztható valóság, hogy a jelenlegi kormány a nullánál is nullább. Furcsa tőled, hogy hiányolod az érveket, mert pont te vagy, aki egyetlen érvet sem tudsz visszaírni az általunk felvetett dolgokra. Valószínűleg arra sem, hogy az energiadiverzitást, a rezsicsökkentés populista értelmetlenségével szemben az energiakorszerűsítést és szigetelési programok szükségességét nem utólag veti a hatalom szemére senki sem, hanem ennek a széles szakmának bármely képviselője folyamatosan felhívta rá a hígagyú némethszilárdjaink figyelmét a kezdetektől fogva. Értem, hogy az origo meg az összes szar nem írta meg, ahonnan te az infóidat beszerzed, de ettől ez még így volt.

Előzmény: MahatmaC (67)
MahatmaC Creative Commons License 2022.12.22 -1 1 67

Az elmúlt pár napban nem sok értelmes érvet lehetett hallani a szokásos fröcsögésen kívül. Biztosan lehet mindent jobban csinálni, de ezt utólag könnyű mondani. De kellemetlen meglepetés lesz nektek amikor nem jobb oldali kormány lesz és kiderül, hogy ennél csak rosszabb lesz a helyzet. Kellemes ébredést!

Hepci Creative Commons License 2022.12.21 -1 2 66

Az ország népéről is elég jó diagnózist állít ki a miniszterelnökök személye: eddig szabadon szinte kizárólag idiótákat, jellemteleneket, prominens exkommunistákat és különféle nehezen kezelhető pszichés torzulások hordozóit sikerült megválasztani. Egyre inkább úgy tűnik, hogy ebből a rettenetes minőségű mezőnyből is lefelé lóg ki a felcsúti moszkovita díszpinty.

A szektatagokat persze, semmi nem tántoríthatja el - pont tegnap mondta egy teniszpartnerem, hogy ezek az anyjukat megölnék, ha Potroh erre adna utasítást.

Előzmény: alphst (65)
alphst Creative Commons License 2022.12.21 -1 1 65

Miniszterelnökünk mai két órás "rendelkezésre állásából" simán fel lehetne rajzolni a kórtörténeti diagnózisát, hiszen bármiben igyekszik állást foglalni, sehol semmiben sem találkozik a valósággal, az erkölccsel, és az ésszerűséggel.
Feltette-e a putyinlojális kommentelőtársunk magának azt a kérdést vajon, hogy az elmúlt évtizedben próbált-e a magyar kormány az energiamixének diverzebbé tételével szabadulni az oroszfüggőségtől? Vagy a szigetelési és energiakorszerűsítési beruházások felfüggesztése-elmaradása mekkora szerepet játszik abban, ahogy az energiaárak elszabadulása megbillenti az országot? Nem hiszem, pedig az ok-okozati összefüggések nyilvánvalók.

Előzmény: Hepci (64)
Hepci Creative Commons License 2022.12.20 0 1 64

Érik még meglepetések a mi csodálatos miniszterelnökünket, akit Bayer, Bencsik és egyéb jól megfizetett elmeroggyantak Európa vagy akár a világ egyik meghatározó politikusának vizionáltak...

Pár hete Dél-Tirolban beszélgettem egy cégvezetővel. Miután óvatosan érdeklődött, hogy támogatója vagyok-e Potrohnak (magyarán lehet-e velem értelmesen beszélgetni vagy sem), elmondta, hogy a frissen megválasztott Meloninak esze ágában sem lesz csatlakozni Potroh európai szolidaritást megbontani igyekvő, moszkvai fogantatású akcióihoz.

Sajnos OV már eljutott a kádári szellemi restaurációban addig, hogy azt gondolja, a gazdasági folyamatokat is úgy szabályozhatja, mint a szektája tagjai elméjének tartalmát, de pechére a bolsevista voluntarizmus ma sem működik. Jellemző lenyomata e kornak, hogy az egyébként értelmes, de betegesen karrierista gazdaságfejlesztési miniszterünk mekkora marhaságokat írt tegnap is itt az Indexen, ún. "véleménycikkben", még a prezentációnak szánt ábrák közül is elcseszte az egyiket.

Előzmény: alphst (63)
alphst Creative Commons License 2022.12.20 0 1 63

Százhalombatta felé jól indulsz, csak érdemes azt is meglátnod, hogy békeidőben sem tudnak az egész országnak termelni. Importkiegészítésre szorulunk állandó jelleggel, de négynyolcvanos eladásra senki se hozott be nyilván. Ezt eddig lehetett tartani, a nagyrészt kisvállalkozó független benzinkutasok meg járulékos veszteség a mélyen szolidáris és szociális és empatikus, g betűs jelzővel méltán ellátott kormányunknak.
No de feltűnt-e, hogy ez a nyomorult nyugat annak ellenére sem zakkant bele eddig a kőolajpiac szlalomozgatásaiba, hogy nem akart leszedetni egyetlen mocskos putyinista oligarchát meg pátriárkát a szankciós listákról. Meg nem parolázik havi rendszerességgel a háborús bűnös oroszországi vezetéssel... Mondom, nem mindegy, ki mennyire kurva, és kiben van tartás, méltóság, ja meg morál.

Előzmény: MahatmaC (59)
Hepci Creative Commons License 2022.12.19 0 1 62

Mindig minden mögött ő van.

Álló metélt fasszal, pelenkában.

Előzmény: MrMundr. (60)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!