Keresés

Részletes keresés

sgg Creative Commons License 2023.06.25 0 0 52

Szia! Privátban válaszolnék! Lent az e-mail címem! 

Előzmény: szuur (46)
hb1979 Creative Commons License 2022.10.31 0 0 51

hunboy252000@yahoo.de

Előzmény: medkat (48)
jansky76 Creative Commons License 2022.09.28 0 0 50

Tiszteltem!Én voltam katonai sorozáson. 



The Arm Creative Commons License 2022.07.16 0 0 49

Kedves Medkat! Szívesen emaileznék veled! Címem: logmen253@gmail.com

medkat Creative Commons License 2022.05.04 0 0 48

hb1979. Adj e-mail címet.

hb1979 Creative Commons License 2022.04.29 0 0 47

E-maileznék veled, mailcímem publikus.

 

Előzmény: medkat (44)
szuur Creative Commons License 2022.04.02 0 0 46

 

sgg. Hány éves vagy? Orvos még nem vizsgálta a nemi szerved, prosztatád?

sgg Creative Commons License 2022.03.23 0 0 45

Kedves Medkat!

ekzameno11@gmail.com

Előzmény: medkat (44)
medkat Creative Commons License 2022.03.08 0 0 44

Egy-két emlékezetes történet megmaradt a sorozással kapcsolatosan.

 

Az albérlő srác.

Volt egy lakásom, amit rendszeren kiadtam albérlőknek. Egyszer egy 20 év körüli srác bérelte Péternek hívták. Beszélgetés közben egyszer megemlítette, hogy sorozásra kapott idézést, tudta, hogy kapcsolatom van a sereggel, de se katona nem akar lenni, se sorozáson megjelenni. Mondtam, hogy az elsőn lehet segíteni az ideiglenes alkalmatlanság megoldható, de sorozáson meg kell jelenni.

Kérdezte, hogy igaz, hogy ott meztelenre kell vetkőzni? Mondtam, hogy az orvosin igen, mert a fejed búbjától a talpadig megvizsgálnak. Jujj ez megalázó, szeméremsértő! Nem szeméremsértő a meztelenség szükséges a vizsgálatokhoz!  Nem lehet megoldani, hogy a gatya maradjon? Nem, Péter nem lehet megoldani ez alól nincsen felmentés, nincsen protekció!! A múlt hónapban a laktanyaparancsnok és a polgármester fia is anyaszült meztelen állt a sorozóbizottság elé, fel sem merült, hogy felmentést kapjanak a pucérság alól.

Hogyan készüljek az orvosira? Reggel zuhanyozz le, és hozd magaddal ez eddigi orvosi dokumentációdat. Amikor szólítanak bejössz az öltözőbe, ott teljesen meztelenre vetkőzöl, majd mintha férfi tusolóba mennél, bejössz vizsgálatra (a bizottságban csak férfiak lesznek.) Szégyelleni takargatni valód nincsen ezen minden fiatal férfinak át kell esnie.

Kb egy hét múlva nyílt a vizsgáló helyiség ajtaja, és Péter lépett be maga elé tartott pár papírt. Mondtuk a papírokat tegye az asztalra, vigyáz állás az első vizsgálati fázis a meztelen test szemrevételezése elölről, hátulról oldalról.

Péter középtermetű volt, világosbarna hullámos haja válláig ért, mellkasa átlagosan fejlett kicsit szőrős, hasa lapos, szeméremszőrzete fazonra igazított, alatta 5-6 cm hosszúságú vaskos vérpénisz, mögötte fejlett feszes herezacskó, combja izmos, lábai férfiasan szőrösek, feneke gömbölyű, telt, vágásában szőrős.

Utána néhány gyakorlatot kellett elvégeznie, magas tartás, rugózás hátra, majd előre nyújtott karral guggolások ilyenkor a pénisz előre hátra harangozik. Utána sétálgatás előre hátra meg kell nézni a járásképet. A gimnasztika után: súly magasság, vérnyomásmérés, látás, hallás, torok, gerinc nyirokcsomók vizsgálata.

Aztán oda kellett mennie egy széken ülő orvoshoz, az hátrahúzta a fitymáját megvizsgálta a makkot húgycsőnyílást, majd herét tapintott erre Péter „aahh, aahh” „nyugi fiam nyugi” mondta az orvos minden rendben. Az orvos utasította forduljon meg kisterpesz „mélyen hajoljon előre farpofát húzza szét”! Előbukkant Péter feszes egészséges ánusza telt herezecskója combok közé liffent, a golyók állását így is szemrevételezni kell.

Majd megnézte, hogy van e lúdtalpa. Készen vagyunk mondta, majd    barátságosan Péter meztelen fenekére ütött fiam mehet öltözni!

Ideiglenes alkalmatlan kategóriát megkapta.

Amikor következő alkalommal találkoztunk vigyorgott nagyon féltem vizsgálat előtt, de semmi megalázó nem volt benne örülök, hogy túlvagyok rajta és semmi komoly bajom.

 

A pincérfiú

Régebben rendszeresen bejártam egy kisvendéglőbe ebédelni, meg munka után meginni egy pohár sört. Volt ott egy udvarias pincérfiú, aki rendszeresen kiszolgált, többször beszélgettünk is Ákosnak hívták. Tudta, hogy kapcsolatom van a katonasággal, egyszer megkérdezte, hogy odaülhet-e az asztalomhoz kérdezne valamit. Persze.

Mondta, hogy sorozásra idézést kapott nem fél a katonaságtól van arra esély, hogy ott kantinos legyen? Lehet ez megoldható. Kérdezte, hogy igaz, hogy a sorozáson meztelenre kell vetkőzni, na nem azért, mert szégyenlős  volt már nudista strandon is, csak megkérdezi? Az orvosin átvizsgálnak igen. Nem voltam még orvos előtt meztelen, de fiatal férfiként szerintem nem lesz bajom belőle, ha tetőtől-talpig átnéznek. Ez így van válaszoltam. Én ott leszek? Szeretnéd, hogy ott legyek? Inkább én vizsgáljam, mint egy idegen férfi! Megoldható válaszoltam.

Egyik reggel a Hadkieg vizsgálati helyiségében Ákos anyaszült meztelen állt előttünk. Kb 180 cm magas volt fekete hajú, borosta szakállal széles váll, izmos mell, feszes has, szeméremszőrzete pénisz felett csíkban volt meghagyva, pénisze lógó állapotban banán nagyságú, herezacskója pénisz feléig ért. Combja lába izmos szőrős, feneke domború fekete szőrős.

Az előzőekben leírt vizsgálatokon esett át, széken ülve az intim vizsgálatot én végeztem. Amikor nemi szervét tapintottam halkan felsóhajtott, hallom szakítottál a barátnőddel? Igen ez így van. Hiányzik? Nagyon! Az ilyen hosszú pénisszel  a kutyapóz könnyen szokott menni sokat csináltuk úgy….

A főorvos odaszólt, hogy csináljunk egy prosztata vizitet is. Mondtam Ákosnak, hogy kisterpeszbe hajoljon be, és fogja meg a bokáját! A vazelines ujj könnyen tövig becsúszott, amikor megnyomtam a prosztatát halkan nyögött és farka félig felállt, rendben volt.

Készen vagy mehetsz öltözni. „A” kiváló minősítést kapott.

Amikor legközelebb találkoztunk odasúgta, amikor megnyomtam a prosztatáját azt hitte elélvez. Mondtam volt már ilyen, ez nem probléma.

jansky76 Creative Commons License 2021.09.12 0 0 43

gusszto@gmail.hu

 

Előzmény: medkat (42)
medkat Creative Commons License 2021.09.12 0 0 42

Add meg az email címed.

jansky76 Creative Commons License 2021.09.12 0 0 41

irj g mailt privatban leirom

 

Előzmény: medkat (40)
medkat Creative Commons License 2021.09.12 0 0 40

Megoszthatod a történeted. Ott hogyan történt?

jansky76 Creative Commons License 2021.09.12 0 2 39

Tiszteletem.Olvastam Medkat torteneteit eleg erdekes dolgokat irt. ha valakit erdekel megosztom az en esetemet.

Előzmény: medkat (34)
jansky76 Creative Commons License 2021.09.10 0 1 38

Tiszteletem!En voltam sorozason,ahol meztelenre kellett vetkozni.

CsikiDokiMasszőr Creative Commons License 2021.09.07 0 2 37

A profilomban helyes cím van megadva az Email-nél. Ráböksz, és a levelezőkliensed automatikus erre a címre címzi az új emailt.

Előzmény: medkat (36)
medkat Creative Commons License 2021.08.29 0 1 36

Csikidoki masszőr adj helyes e-mail címet. 

CsikiDokiMasszőr Creative Commons License 2021.08.20 0 1 35

Kedves "medkat"!

 

Örömmel olvastam iménti beszámolóidat, egyperceseidet.

Puszta személyes kíváncsiságból kérdezem, milyen tisztségben (megnevezés) voltál egészségügyi alkalmazott, és mi volt a feladatköröd?

Előzmény: medkat (34)
medkat Creative Commons License 2021.08.18 0 2 34

 

Hogyan történt annak idején a sorozás, ugyanis dolgoztam sorozó bizottság mellett egészségügyi alkalmazottként.

 

Az orvosi vizsgálatot 3 férfi végezte két orvos és egy segédszemélyzet abból néha több is. A srácok egy öltöző helyiségben gatyára vetkőztek, majd szólításra egyesével jöttek be. Mielőtt valaki belépet le kellett vetnie a gatyát, és teljesen meztelenül bejönnie.

Végeztünk látás, hallás vizsgálatot súly magasság, vérnyomás mérést, Teljes testi vizsgálat keretén belül a nyak, törzs gerinc, végtagok, megnéztük a járásképet oda-vissza kellett sétálgatni.

A nemi szervek vizsgálata sem maradhatott el, a fiúnak hátra kellett húznia a fitymáját, hogy az egész makkja, és húgycsőnyílása látható legyen, a péniszét fel kellett emelnie, hogy látható legyen a herezacskó, ujjával a golyókat meg kellett emelnie. Majd „hátraarc kisterpesz előrehajolni farpofákat széthúzni” mindig elhangzott, amit csoportos sorozás estén a fiúk egymás mellett állva végezték. Ilyenkor a gát, végbélnyílás, és a herék állása került szemrevételezésre.

 

Nagy létszám esetén csoportos sorozásra is sor kerülhetett, Ebben az esetben a fiúk hármasával, ötösével meztelen járultak az orvosi bizottság elé.

 

Látszott, hogy sokan zavarba vannak, van, aki takargatni próbálta az intimet, de nem lehetett arra rászóltak, meg úgy is meg kellett vizsgálni.  A szorongás a sétálgatáskor már oldódott akkor ráébredtek arra, hogy a meztelen test természetes dolog. Sorozás végeztével a srácok gyakran beültek környékbeli presszókba akkor már jót nevettek rajta mondták, „lányokat is megnézi az orvos, mi miért maradnánk ki.”

 

Van néhány emlékezetes eset, ami még megmaradt.

 

A félénk magas vékony fiú.

Egyszer egy ismerős anya keresett fel a fiával, hogy tudok-e abban segíteni, hogy a fiának nem kelljen sorozáson megjelennie, mondtam, hogy ebben nem tudok segíteni, csak abban, hogy ideiglenesen alkalmatlan minősítést kapjon, hogy most ne hívják be. A fiú szemérmesen megkérdezte, hogy az orvosin azért a gatya, maradhat? Mondtam, hogy előírás a teljes testi vizsgálat ez alól nem adható felmentés, erre kicsit elszomorodott.

Kb. egy hónap eltettével az öltözőből 3 fiú lép a vizsgálóba közöttük ez a srác is, kezét maga elé tartva. Magasságmérésnél mondom vigyáz állás, láttam, hogy kicsi vérpénisze van, de egészséges, mögötte két szem szilva, feneke lapos farpofák között vékony csík, amikor előrehajolt látszódott az ánusza, szét sem kellett húznia. A járáskép vizsgálatnál már szorongása oldódott, az intim vizsgálatnál már természetes viselkedett.

Egyszer később buszmegállóban találkoztam vele kicsit beszélgettünk mondta, hogy jó, hogy túlesett a sorozáson azóta a konditerembe le mer zuhanyozni.

 

A makacs fiú

A sorozás helyszínén egy félhosszú sötétbarnahajú, zakót irattáskát karláncot viselő srác szólít meg, egyetemista srác volt. Igazolást hoztam. Mondtam, hogy adja ide és beviszem. „Nem magával akarok beszélni, a bizottság elnökével!!” Hozzákísérem mondtam. A bizottság elnöke csóválta a fejét nem adhatok felmentést, le fogjuk sorozni, erre a fiú, de értse meg uram……….ezt nem teheti! Sajnálom fiatalember, intett nekem, a fiatalembert kísérje az öltözőbe. Négy másik fiúval együtt behívtam az öltözőbe, mondtam, hogy vetkőzzenek le egészen és jöjjenek be vizsgálatra.

Bejött négy meztelen srác ő meg gatyába. A vezető orvos erre a gatyát vesse le, nem szűzlányok vannak itt. Ez megalázó sérti, az emberi méltóságot!! Ha nem működök együtt megbírságolom, erre a fiú levetette. Nem tudom mit problémázott, széles válla kocka hasa, izmos combok, görög fallosza volt, (rövid vaskos pénisz, nagy fejlett herezacskó) gömbölyű telt sima feneke.Járáskép vizsgálatnál már kicsit mosolygott.Tömzsi makkja volt fitymáját hátrahúzva tartotta az orvos rá is kérdezett erre, hogy mióta, mondta hogy az egyetemi koliba szokott rá többen így csinálják, és meztelen alszanak az orvos hozzátette, nincsen ellenjavallat.

Csak azt nem értem, ha ott más előtt meztelenkedik, akkor itt mit parádézott?

 

A sors később megint összehozott a sráccal kórházba került sérvműtét miatt. A műtéti előkészítést én végeztem. Megismert „elnézést kérek, hogy tiszteletlenül viselkedtem, zavarba voltam.” Mondtam el van nézve. Utasítottam, hogy vegye fel a fürdőköpenyt és jöjjön a WC-be beöntést fog kapni. Minden ellenvetés nélkül jött, felhajtotta a fürdőköpenytbetoltam a csövet a víz bezúdult, ült a WC-re és megvolt a nagytakarítás. Utána mondtam, hogy menjen zuhanyozni. Amikor visszajött a kórterembe a kezembe injekcióval vártam mondtam ez a műtéti előkészítés  része. Tegyem a dolgom válaszolta, vesse le a köpenyt és hasaljon az ágyra, kicsit lehet, hogy feszíteni  fog, lazuljon el.   Majd kibírom aztán arcát kezeivel eltakarta amikor mondtam, hogy bökök pucér feneke megremegett, a tű mélyen izomba ment,halk sóhajtás amikor nyomtam be a fecskendő tartalmát halk nyögés. Aztán hamarosan vitték a műtöbe.

 

A nyitott srác

Többször bejártam az egyetemi könyvtárba sokat beszélgettem a könyvtáros fiúval, aki szintén egyetemista volt. Érdekelték a katonai, egészségügyi dolgok a sorozás is. Mondta, hogy a meztelen sorozás biztosan a diktatúrákban volt, ez jogállamban már ezt nem szabadna engedélyezni.  Válaszoltam, hogy a nyugati országokban is tudtommal így megy, mert ez nem demokrácia kérdése, hanem egészségügyi szakkérdés a férfiak egymás előtti meztelenségével sincsen probléma, mert nyugaton is vannak, közös öltözök zuhanyzók, és ezen sem problémázik senki.

 Utána olvasott és mondta, hogy ez így igaz nyugaton voltak petíciók kormányokhoz Alkotmánybíróságokhoz, hogy a meztelen sorozás sérti a személyiségi jogokat, de ezeket mind elutasították azzal, hogy az egészségügyi érdek magasabb, mint az egyes személyek érzékenysége.

Egyszer mondta, hogy idézést kapott sorozásra. Kérdezte, hogy itt egészen le kell vetkőzni az orvosi vizsgálaton? Igen itt alapos vizsgálat van. Mondta, hogy egy kicsit parázik, minek egy 20 éves fiatal férfinek semmi baja nem lesz, ha alaposan megvizsgálják.

A sorozás napján az öltözőből két másik sráccal együtt bejött a könyvtáros fiú , amikor meglátott kissé meglepődött maga elé kapta a kezét, nem az első  meztelen srácot látom mondtam nincsen takargatnivalód. Jó testfelépítésű srác volt magas fekete hajú, hosszúkás arcú izmos válla mellkasa feszes hasizom, erős fanszőrzet hosszú egyenes pénisz, a pénisz feléig lógó herezacskó, izmos szőrős combok lábak, Járáskép vizsgálatnál fekete szőrős férfias feneke alatt zacsija harangozott, bátran lépkedett minden szégyenérzet nélkül. Az orvos előtt lazán hátrahúzta fitymáját felemelte péniszét, jól behajolt.

Az orvos látta, hogy az iratai között van utalás húgyúti fertőzésre, a doki urológiai gyakorlattal rendelkezett mondta, hogy gyorsan megvizsgálja, herét tapintott, aztán a fenekébe nyúlt megnézte a prosztatáját, rendben volt.

Nem sokkal később a sráccal találkoztam a könyvárba mosolygott mondta, jó túllenni rajta, egyáltalán nem bánta, hogy meztelenül vizsgálták meg, teljesen természetes dolog, hogy a sorozás meztelenül történik. Az urológia vizsgálattal sincsen semmi baja legalább nem kell szakrendelés előtt sokáig várakoznia

Rich800 Creative Commons License 2017.07.23 0 0 31

Valami történet, élmény orvosnál, a katonaságnál?

szegedi diákok Creative Commons License 2017.06.14 -1 0 29

 

 

Ez a múlt héten történt velem. Haverokkal egy kisvárosban vettünk ki szállást, bulizni, és pihenni akartunk. Egyik este nagyon sokat ettem és ittam, másnapra csalánkiütéses lettem. Nagyon viszketett te voltam hólyagokkal. A vendéglős mondta, hogy ismer egy orvost, az megnézhetne. Mondtam rendben van.

 

 Az orvos hamarosan megérkezett, szobatársaimat kiküldte, és kérdezte, hogy mi a panaszom. Mondtam, hogy csalánkiütés felhúztam a pólóm.  

 

Mondta, hogy az egész testem át kell néznie vetkőzzek le. Gatyára vetkőztem, ő rám nézett, és mondta, hogy azt is le! Ott nincsen baj mondtam védekezve. Levetni és álljon elém mondta...!!! Egy pillanat múlva anyaszült meztelen álltam előtte, és végignézte az egész testem, még a farkam is fel kellett emelnem, hogy a herezacskóm lássa. 

 

Csalánkiütés összegezte a vizsgálatot követően. Adok egy injekciót. A fenekembe kérdeztem ijedten? Mondta, hogy oda. Kérem neeeeeeee kérleltem, inkább valami kenőcs! Az nem elég! Tabletta kérdezem? Holnapra el fog múlni. Elővette a tűt, és a fecskendőt.

 

 Majd utasított, hogy hasaljak az ágyra! Amikor a vattát a fenekemhez érintette összerezzentem, tudtam hogy a bökés következik. Nem is maradt el: szúrás majd éreztem, hogy a tű mélyen a farpofámba hatol, erős feszülés felszisszentem nyugi....... mondta mindjárt kész, a vattát még tartsa oda.  Közben elpakolt majd elköszönt. 

Másnapra elmúlt a kiütés, és viszketés.

 

 

Te hogyan viselkedtél volna?

 

Pucérra vetkőztél volna?

Elfogadtad volna a szurit?

 

 

A képen én vagyok szobatársam készítette. Az injekciót is itt kaptam hason fekve meztelenül.  

 

 

 

 

 

 

Lőkez Creative Commons License 2017.02.14 0 0 28

Valakinek valami jó dokis története!!!

a némedi Creative Commons License 2016.02.04 0 0 27

Annak idején én is és még rajtam kívül sokan mások, pucéran vonultunk végig az orvosi bizottság előtt! Kicsit zavart, de megalázás úgy gondolom nem volt benne. 

Az viszont rendkívül kellemetlen volt, hogy vizeletmintát úgy kellett adni, hogy közben a szemrevaló laboros nővér folyamatosan nézett! 

Csak később, mikor sport miatt dopping vizsgálat céljából kellett vizeletmintát adnom, derült ki, hogy ez a rutin!

Előzmény: mssszír (26)
mssszír Creative Commons License 2016.02.04 -2 1 26

 

Újra lesz sorozás? azt nem tudni, azonban a közeltmúltban próbasorozást tartottak. Úgy ahogyan a régi időben a delikvenst tetőtől talpig megvizsgálták. 

 

 Te egyetértenél azzal, hogy a fiatal férfiak sorozás, vagy egyébb kötelező orvosi vizsgálat keretén belül pucéran orvos elé álljanak? 

 

1. Igen, mert az alapos vizsgálat fontos, és az csak ruha nélkül képzelhető el. 

 

2. Ne, mert személyiségi jog sértő. 

 

Egy kép a próbasorozásról.

Rich80 Creative Commons License 2015.12.06 0 0 25

A sorozás tőlünk nyugatabbra tényleg alaposabban zajlott, amíg volt sorkatonaság. Pl. Németországban 2011-ig meztelenül vizsgálták a bevonulókat. A legtöbb esetben női orvos és egy fiatal asszisztens előtt kellett meztelenre vetkőzni. Az általános vizsgálatok (vérnyomás, súly, látás) után a nemi szerveket és az ánuszt is megvizsgálták. A lágyék és a herék orvos által történt kitapintása után, a fitymát teljesen hátra kellett húzni, vagy az orvosnő tette meg. Ezt követően előre kellett hajolni és a farpofákat széthúzni. Nem nyúltak bele, csak megtekintették. Ez után húzhatta vissza az alsógatyáját az illető és mehetett ki.

A német sorozásról egy elég bőséges fórum nyílt, amibe a fiúk mellett a sorozásokon részt vevő asszisztensek beszámolói is olvashatók. Érdekes és tanulságos, hogy természetesen mind a vizsgáló orvosnőknek, mind az asszisztenseknek ezek a vizsgálatok szexuálisan izgatóak voltak. Különösen, amikor a fitymájukat kellett hátrahúzniuk a fiatalembereknek. A fórum 2. és 132. oldalán vannak igencsak őszinte asszisztensi "vallomások" a sorozásokról. A fórum itt található, aki tud németül: http://forum.meinungsschreiber.net/?page=Postings;id=18;thread=4552;post=20

Egyébként valóban - ahogy írják a beszámolókban - megalázóak lehettek ezek a vizsgálatok, hiszen éppen felnőttként, gyakran még szexuális tapasztalat nélkül két, vagy több nő előtt kellett teljesen meztelenül megmutatkozniuk a fiúknak. ÉS 18 éves korban még sokszor saját neme előtt sem meztelenkednek, mert még szégyellősek, nehezen kezelik ezek a szitukat. Sokszor egy életre szóló élményt, negatív élményt jelentett ez számukra. A sorozást lebonyolító női egészségügyi személyzet pedig tényleg kihasználta a fiúk kiszolgáltatott helyzetét, mert az intim vizsgálatokat paraván mögött is végezhetnék, de ha nő volt a doki, akkor az asszisztens előtt történt ez. Az is érdekes, hogy a férfi dokik ritkán ellenőrizték a fityma hátrahúzhatóságát, a női dokik pedig szinte mindig! Ennyit a neutralitásról....

Hogy ma hogyan zajlanak kint és itt Magyarországon a katonai eü. vizsgálatok nem tudom. Ami biztos: az ezt szabályozó miniszteri rendeletben a nemi szervek is vizsgálandó területek között vannak felsorolva, betegségtípusonként (pl. phimosis) Ehhez ugye nem elég csak gatyában kell megtekinteni a katonajelölteket...

Én 97-ben és 2000-ben voltm sorozáson, mindkét alkalommal alsógatyára kellett vetkőzni, de a nemi szerveket nem vizsgálták.

dani-boy Creative Commons License 2013.09.20 0 0 24

 

 

A sorozást annak idején gyakran tartották művházakban, vagy tornatermekben, ahol sok ember egyidejű vizsgálatát el lehetett végezni. Gyakori volt a csoportos vizsgálat ahol a sorozóorvos felhívására meztelenre kellett vetkőzni akár 5-10 személynek is egyszerre, és a különböző vizsgálatokon, súly magasságmérés stb. részvenni.

Kép az 1980-90 es évekből.

 

medikus30 Creative Commons License 2013.09.03 -2 0 23

 

 

 

Iskolaorvosi vizsgálat meztelen? Sorozás meztelen?

 

Általában ez egy rémisztő dologként jelenik meg. Pedig a sorozáson sok egészségügyi probléma: heresérv, fitymaszűkűlet, aranyér kiderülhetett. A rendszerváltásig töretlen volt a több évtizedes gyakorlat, a sorozás meztelen történt. A rendszerváltástól a sorkatonaság megszüntéig a vizsgálatok lazultak. Sokszor elég volt gatyára, vagy derékig levetkőzni, a vizsgálat pár perc volt. Azonban több helyen továbbra is meztelen történt az egészségügyi gyakorlatnak megfelelően. Ez megfelel a nyugati országok gyakorlatának is, ott is teljesen le kellett vetkőzni.

 

Ma nincsen sorozás. Azonban a 18-25 éves férfiak egészségügyi szűrését általánossá kellene tenni. Egy srácnak sem lesz semmi baja, ha meztelenül orvos elé áll.

 

A kép sorozáson készült az 1990-es években. Egészséges ánusz, és here.

 

Mentolos angolnapikkely Creative Commons License 2012.11.12 0 0 22

én kétszer voltam sorozáson.Elsőnél B-t kaptam,ott puccsítani kellett meg fitymáskandúrt jáccani.

Kértem halasztást,mert mondom nekem ilyen katonásdis hülyeségre nincs nekem 1évem..cowboyosdit is csak hetente egyszer játszunk..visszarendeltek később,ott csak egy rakás pszikologiai tesztet kellett megcsinálnom,meg elbeszélgetni a pszikológussal...ami után aszonták,h nagyon okkkos vagyok,ezért sajnos a katonaságnál nem tudnak alkalmazni,mint sorkatonát...simán megkaptam az E-t.Na jó,nem simán,kicsit szinészkedni kellett...adnom kellett magamat...:D

korovjov_100 Creative Commons License 2012.10.17 0 0 21

Valóban nem vizsgálják, csak fel kellett húzni a fitymát, ránéztek és ennyi.

Előzmény: Törölt nick (20)
Törölt nick Creative Commons License 2012.10.17 0 0 20

Nekem is csak a nemibeteg gondozóban, a katonaságnál nem vizsgálják, ez kamu.

Előzmény: Bojlertestű nő (7)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!