Keresés

Részletes keresés

sorah Creative Commons License 2000.03.30 0 0 7
Ez mindenesetre jo hir, igy lehet hogy lesz trafo... de ingyen biztosan nem.... mert ezek (az allegro) nem a D-Data-tol vettek hanem mas uton, es most kaptam a nemet adi-tol levelet, hogy direkt olcsobb aron vettek - garancia nelkul, igy nekik kellene sajat penzbol alkatreszt rendelni, csak persze ezt nem teszik :-( hogy szakadna rájuk....

Szoval egyelore meg mindig ott tartunk hogy aki allegronal vette az imadkozzon nehogy elromoljon a monitorja... Ha valaki meg tudja cafolni, oromel veszem ;-)

Előzmény: Egyorru (6)
Egyorru Creative Commons License 2000.03.30 0 0 6
Hello !

Nekem most javították meg az ADI monitoromat a Profi 2000 szervízben. Sorkimenő trafót cseréltek benne. A monitor 2 éves ADI MicroScan 4P és még garanciális. Egyébként úgy tudom, hogy csak a D-DATA-n keresztül forgalmazták, tehát garanciális náluk.

Előzmény: sorah (5)
sorah Creative Commons License 2000.03.30 0 0 5
ScanDernel meg nem probaltam, de nemhiszem hogy a forgalmazason kivul mast is tudnanak tenni vele.
Gondolom nem ok hozzak az orszagba, es akitol veszik az valszeg a D-Data...
Előzmény: Badbone (4)
Badbone Creative Commons License 2000.03.30 0 0 4
Hali!

Uhhh, akkor csak reménykedhetem, hogy az enyém nem dobja fel a talpát. Egyébként 4P. A ScanSer weboldalán fent vannak az Adi monitorok, forgalmazzák, őket kérdezted?

Előzmény: sorah (3)
sorah Creative Commons License 2000.03.29 0 0 3
Van meg valami, mert a mostani mukodo (de meddig..) adi magyarorszagi kepviseletenek (D-DATA) a hivatalos szervize a Profi 2000. Itt is probalkoztam termeszetesen (persze itt mar remenyt sem latva arra, hogy netan ingyen javitodna meg a monitor valami csoda folytan) de allitolag nagyjabol 20 adi monitor var hasonlo hibaval alkatreszre (ez pl. engem nem izgat) es nem is tudjak vallalni az enyimet, es foggalma sincs mikor probalkozzam ujra, es arrol se hogy mikor lesz alkatresz... oh yeah.....
Előzmény: sorah (2)
sorah Creative Commons License 2000.03.29 0 0 2
Ez bizony az Allegro-tol van, es jogutodja nincsen, legalabbis amikor en kerdeztem ezt a valaszt kaptam (nyilvan). Utodja van persze allitasuk szerint (mint ahogy az a HP-n www.adi.hu -n is olvashato), de hogy ez jogutod lenne, azt en nemtudom.

Sajnos nem is ez a legfobb gond hogy van-e kit perelni, hanem hogy most addig a ki tudja hany evig a monitor megsem allhat itt, mig valami tortenne.

Allitasuk szerint az ADI nem szallitott nekik alkatreszeket es igy nem foglalkoznak semmilyen adi-val kapcsolatos dologgal. Ez az allitas tolik szarmazik... ennel es egy Cseh adi cim-nel tobbet nem tudtam kicsikarni toluk.

Remelem a te monitorod ha meg garancialis nem romlik el, mert akkor szivas...

Apropo neked milyen monitorod van ? Enyim 6P.

Előzmény: Badbone (1)
Badbone Creative Commons License 2000.03.29 0 0 1
Hali!

Melyik cégtől vetted a monitort? Én az Allegro Bt-től, a hozzá tartozó hangszórókat viszont a ScanDer Kft-től. Az Allegro-nak van jogutódja, a ScanDer pedig működik. Nem tud valamelyik segíteni?

Előzmény: sorah (-)
Gini Creative Commons License 2000.03.29 0 0 0

0 ötletem van bocs...:-)
Előzmény: sorah (-)
sorah Creative Commons License 2000.03.29 0 0 topiknyitó
Itt Magyarországon talán nemcsak én jártam úgy, hogy egy olyan "cég"-gel kerül sajnos kapcsolatba, aki nemhogy a vállalt garanciát nem teljesíti, hanem az azthiszem 8 évig előírt alkatrészellátást sem tudja biztosítani. Itt állok tehát egy ADI monitorral, amihez noha tudom már milyen alaktrész kell (nagyfesz trafó), de nem valószínű hogy találok itthon ilyen alkatrészt.

Persze szerezni lehet külföldről... dejó... addig nézem itt mert olyan szép a szoba közepén... kitudja meddig.

Ez van... úgyis tudom hogy jogi úton ez belátható időn belül nem tudna rendeződni... ha egyáltalán rendeződni tudna, mert ez a Bt. már - állításuk szerint - csak papíron létezik, éshát kitudja meddig létezik még...

Ha valaki tud, vagy netán ismer valakit olyan helyen ahol gyorsan lehet szerezni ilyen alkatrészt a még elvileg több mint egy évig garanciális monitoromhoz, ugye szól ?

Addig várok hogy majd egyszercsak válaszolnak nemetországból...

Sorah

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!