Keresés

Részletes keresés

ComingSun Creative Commons License 2022.06.23 0 0 12

Sziasztok!

Eredetileg csak egy rövid videót akartam készíteni a legmagasabb emberekről, aztán azon kaptam, magam, hogy már 4 percnyi anyagom van, és mindez csupán a valaha élt legmagasabb emberről. Nem volt szívem szelektálni, és túl sok ötletem is akadt, így végül ezt a videót teljes egészében Robert Pershing Wadlow-nak szentelem.

Egy pillanatig sem ált szándékomba kigúnyolni őt! Néhány róla olvasott szituáció annyira jópofa volt, hogy meg kellett próbálnom humoros megközelítéssel átadnom azt felétek. Remélem sikerült.

Lessétek meg, és ha tetszik a videó, akkor IRATKOZZATOK FEL, és mutassátok meg mindenkinek, hogy ilyen is van.

Előre is köszönöm.

https://www.youtube.com/watch?v=3qaErAydOp4

ComingSun Creative Commons License 2022.05.09 0 0 11

Sziasztok!

Ezúttal OLASZORSZÁGBA invitállak titeket, és együtt megvizsgáljuk a PISAI FERDE TORNYOT.

Lessétek meg, és ha tetszik, akkor IRATKOZZATOK FEL a csatornámra, LÁJKOLJátok a videót, és mutassátok meg mindenkinek, hogy ilyen is van.

https://youtu.be/MajccmbDpx8

ComingSun Creative Commons License 2022.03.19 0 0 10

Sziasztok!

A legújabb videóm témája a testünk egyik legértékesebb, és legsokoldalúbb szerve, a fülünk. Ez az apró testrész rendkívül fontos számunkra, ugyanis nem csak a hallásunkért, de az egyensúlyérzékünkért is nagy részben ő felelős.

Remélem elnyeri a tetszéseteket. Fogadjátok szeretettel.

Szívesen fogadok építő jellegű tanácsokat a továbbiakban is, és külön köszönöm mindenkinek, aki valamilyen formában támogatja a csatornám további fejlődését.

https://youtu.be/MTLhOScKiaQ

KitűzőShop Creative Commons License 2021.11.25 0 0 9

Nagyon jó a sorozat! Mindenkinek csak ajánlani tudom!

ComingSun Creative Commons License 2021.11.14 0 0 8

Sziasztok!

Kellemes meglepetés, de az agytorna videóm immár elérte a 1200 megtekintést.

Ez egy ilyen kis csatornának, mint az enyém óriási dolog. Nagyon köszönöm mindenkinek, aki megnézte, és azoknak is, akik ezután nézik majd meg.

Továbbra is szívesen fogadok építő jellegű tanácsokat, és külön köszönöm mindenkinek, aki valamilyen úton segíti a csatornám további fejlődését.

Még egyszer nagyon köszönöm.

ComingSun Creative Commons License 2021.11.02 0 0 7

Így van. Ez egy "abnormális" néző igényt elégit ki. Azon viszont lehetne vitázni, hogy ez a nem túl veretes színvonal mennyire tudatosan lett évről-évre összehozva a kereskedelmi tévék által. Sajnos most ez van.

Én kicsikét más felé indultam el. Lehet erre már rajtam kívül nem nagyon van igénye másnak, de amennyiben egy-két ember mégis akad, akkor van értelme csinálnom.

Előzmény: pk1 (5)
ComingSun Creative Commons License 2021.11.02 0 0 6

Az ilyen műsorok miatt nem nézek már tévét.

Én csak úgy éreztem, hogy kezd beszűkülni az érdeklődési köröm, és igyekszem tágítani. A videó is emiatt készült.

Szomorú, hogy mire van igény, de ezen én már sajnos nem tudok meglepődni, nevetni meg végképp nem.

Előzmény: dave_dömper (1)
pk1 Creative Commons License 2021.10.26 0 0 5

Ne bánd! Hiszen ennek a rejtélynek a megoldása is az ontopik együttokulást szolgálná. A műsor bizonyára nézői igényt elégít ki. Lehet, valami baj van a népek önbecsülésével, ha ilyen kvízekkel akarják orvosolni ("nem vok hülye, hiszen ezekhez képest mindent tudok")? Hopp, ez már a második kérdés.

Előzmény: dave_dömper (4)
dave_dömper Creative Commons License 2021.10.26 0 0 4

Off.

Elnézést, most már bánom, hogy ezzel az előbbivel ide-hozakodtam, mert valóban idegen a topiknyitó szándékától, de ezt úgy érzem ki kellett írnom magamból. Ugyanis tegnap is belenéztem a műsorba és legnagyobb megdöbbenésemre két, magát egyetemistaként bemutató fiatalember volt az egyik oldal

résztvevője, míg a másik kettő (a lányok / nők) játékos, mindkettő már dolgozóként, egyikük pénzügyi státuszban dolgozóként azonosította magát. Az eredményről (a két srác szerepléséről) most csak annyi,

hogy ha és amennyiben nálunk ilyen szellemi és önkifejező képességekkel vannak megáldva az mostani egyetemisták, úgy - vénséges nyugdíjasként úgy vélem, hogy éppen itt lenne az ideje mielőbb elhúzni a

föld alá, vagy határainkon - kívüli, ennél boldogabb helyre távozni, mert elrémít az a tudat, hogy ilyenek

lesznek egynéhány év múltán a diplomás ember(szabásúa)ek. A két nő közül egyik, aki  pénzügyi szak-emberként mutatkozott be, arra a kérdésre, hogy a 4/8-ad tört-számnak 1/2-ed, 2, vagy 4 a számlálója, annyira jutott, hogy 1/2 a jó eredmény.  4/8-ad tört számlálója azért 1/2 - ed, mert ennyi az eredménye.

Na, itt kezdtem el azon filózni, hogy annál a cégnél, ahol ő egy pénzügyi szakember, vajon milyen lehet a gazdálkodási-pénzügyi munka színvonala, egyáltalában hiteles-e a kimutatott gazdálkodási eredmény.

Erről csak ennyit és még egyszer bocsánat az off - olásért. De valóban, az is esélyes, hogy szándékosan mutatják magukat ily - ennyire eszméletlenül tudatlannak és ostobának, mert a műsorszóró ezért fizet.

On.

Előzmény: pk1 (3)
pk1 Creative Commons License 2021.10.26 0 0 3

Észbontók.

Úgy gondolom, ennyire tudatlan emberek nincsenek, a szereplők csak játsszák, hogy ennyire zoknik.

Ha mégis önmagukat adják, akkor az a kérdés, hogyan történik a casting (tudom: jelentkezzek, majd megtudom). Mert ha véletlenül bekerül egy olyan, aki majdnem annyit tud, mint egy ötödikes, az agyonvágja a show-t.

Előzmény: dave_dömper (1)
dave_dömper Creative Commons License 2021.10.25 0 0 1

Nagyon kellemes játék, csak aki a mai, magyar valóságból szeretné ki-okosítani magát (másként szólva

okulni), annak emellett jó szívvel ajánlanám a Viasat 3 TV-csatornán hétköznap délutánonként látható "Észbontók" c., egészen speciális magyar "szomorú-játékot, vagy talán, valamivel jobban adja vissza a

játék képét - hangulatát a "Kis Magyar Tragikomédia - 2021" fantázianév. Egy alkalomra (mert sorozat-játékról van szó) akár még szórakozás gyanánt is megfelel. Másodjára már kezd kínossá váni a kifejlet.

Mindenesetre nagyon tanulságos - akárcsak ez az itteni - ámde nem kis mértékben másként. Elnézést

kérek. Semmiképpen nem szerettem volna valamiféle ellen-reklámot csinálni, Köszönöm a megértést.

MasterMC Creative Commons License 2021.10.25 -1 0 0

0kuljunk együtt!

 

a hülyékkel együtt

ComingSun Creative Commons License 2021.10.25 0 0 topiknyitó

Sziasztok!

Belevágtam egy vadonatúj edukációs, szórakoztató videó sorozatba, és magamra öltöttem egy kvíz mester szerepét. Most örömmel nyújtom át az OKULJUNK EGYÜTT! – első igazi epizódját. Remélem tetszeni fog ez az online kvíz. Fogadjátok szeretettel. Szívesen fogadok építő jellegű tanácsokat is, és külön köszönöm mindenkinek, aki valamilyen úton segíti a csatornám fejlődését.

https://youtu.be/pmSxxJzpOTU

 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!