Keresés

Részletes keresés

Zak Mc Kracken Creative Commons License 2000.02.08 0 0 18
Hi!

Koszi szepen Elizabeth es kiran (holgyeket elore... :))), okosabb lettem!
Azt tudtam, hogy hosszu elojatek kell, azt hiszem meglesz, mert mar most is olyanok vannak, a hosszas petting utan, hogy O jobban kivan engem, mint En Ot, de mivel megkert ra, hogy barmit mond kozben, meg ne legyen meg az elso, mert meg varni akar vele, es ez teljesen ertheto. Az meg szamomra teljesen termeszetes, hogy Ot elegitem ki, en olyankor nem szamitok, csak O. Szamomra. Neki meg forditva. El sem tudom kepzelni mashogy.

Nagyon egyentol fugg, hogy meg utana hany alkalommal faj?
Ja meg 1. O mar eleve ugy keszul ra, hogy fajni fog, es biztos nem lesz jo. Szerintetek ez jo igy, vagy errol beszeljem le, mert most irtatok, hogy az kell, hogy belulrol kivanja, hat kivanja, de ha ezt mellegondolja, az nem tudom jo-e.
Zak

buta Elizabeth Creative Commons License 2000.02.08 0 0 16
Képzeld el úgy a szűzhártyát, mintha valami bele lenne csomagolva egy nylonzacskóba, de a szája nem lenne összekötve, csak rátennénk simán egy befőttesgumit(( nem gumiznánk be!)Nos, ezen az erős gyűrűn kell áthatolnod, közben a bőr több helyen, mint a gyerekrajzokon a napocska, bereped. Ez fáj a lányoknak, innen a vér is, de mind a fájdalomérzés, mind a vérzés mennyisége egyénenként változó; lehet O is.
Ha az előjáték jó volt és a lány is akarja, menni fog. Szerintem az a fő, hogy ő is elszánja magát, mert a belső indíttatásból fakadó szexben a nő küönnyebben elengedi magát.
Rendes fiúk is vannak itt, akik arra okítják a többieket, hogy ezúttal mondjanak le a saját örömükről.( Köszi a lányok nevében.)
Üdv,
Elizabeth
Előzmény: Zak Mc Kracken (14)
Zak Mc Kracken Creative Commons License 2000.02.07 0 0 14
Hi!

Mar bocs, tudatlan vagyok, de csak a szuzhartyanal fajhat?
Mashol nem lehet szuk egy szuz lany?
Zak

Előzmény: kinai kakas (13)


kinai kakas Creative Commons License 2000.02.01 0 0 13
Az rendben van, hogy elvileg lehet érezni a szűzhártya meglétét, de _ebből_a_szempontbol_ semmi különbséget nem tapasztaltam eddig a partnereimnél, pedig volt köztük még szűz is.
Az elképzelhető, hogy már az ujjazástól átszakad? Vagy lehet az, hogy a default rajta levő kis rés akkora, hogy befér rajta minden?
Azért aggódom emiatt, mert a partneremmel most kerültünk abba a helyzetbe, hogy elvesztheti a szűzességét, de fél a fájdalomtól. Egy ujjal már belehatoltam (tövig! :) , de kettővel nem tudok, mert kicsit fáj neki. Létezik az, hogy átfér azon résen egy ujjam de kettő már nem? Vagy lehet, hogy Ő azon kevesek közé tartozik, akinek orvossal kell "átvágatni" a szűzhártyáját?
Lányok, hölgyek! Nektek okozott ez fájdalmat?
Kiváncsi lennék a tapasztalataitokra!
eLEk Creative Commons License 2000.01.28 0 0 12
Kapcsolódó topic cimek:
Milyen LEGYEN az elso?
Megújjazni egy szüzet?
Mit csinaljak, hogy az elso ne fajjon.

Milyen volt az elso?
eLEk
Ui: bocs ha nem sikerül a link, és bocs, hogy van közte egy ugyanide mutató.

Zak Mc Kracken Creative Commons License 2000.01.27 0 0 11
Hi!

Na ez most érdekes dolog...
Arról szó sem volt, hogy én ne kívánnám őt. Csak -mindkettőnk érdekében- nem akarom elkapkodni a dolgot. Ő mindeddig azt mondta, hogy még várjunk, és én megértettem, és értettem, és mondtam, hogy jó.
Aztán nemrég épp a kádban ültünk egy petting után (éljen anyukám, hogy ennyire szeret a barátjával lenni... :))), és elkezdtünk fantáziálgatni, hogy akkor most milyen lenne, hogyha amikor kimásznánk, és visszamennénk a szobába, akkor szeretkeznénk...
Aztán tegnap meg a fülembe súgja, hogy őrülten kíván, és szeretkezni akar velem. Természetesen nem azonnal gondolta, hanem jelezte, hogy ő úgy érzi, hogy felkészült rá, hiába állította eddig mereven, hogy egy jó darabig még nem... Tudom, mert megbeszéltük a dolgot. Talán azért jött rá, mert eléggé megismertük egymást hozzá testileg-lelkileg... (abba az egy évbe nem volt beleszámolva, hogy egy suliba járunk, tehát délelőtt is látom, és majdnem minden délután Vele vagyok.
Szóval úgy néz ki, most már bármikor meglehet, de én továbbra is úgy érzem, hogy ráérek még. Nagyon vágyom rá, hogyne, de nem létszükséglet.
Csak az hely lesz zűrös, mert ha délután történik meg, az kicsit talán illúzióromboló, de mivel legtöbbször délután vagyunk egymással, és semmiképpen sem akarjuk előre megtervezni az időpontot, nem tudom mi lesz. Ugyanis neki van családja (nekem elváltak a szüleim, anyukámnál lakom, egy héten átlag 3 napban csak az enyém a lakás, mert anyukám a barátjánál alszik), és féltik, amit tökéletesen megértek...
ne lelövöm magam... :)
Zak

Nyomkereső Creative Commons License 2000.01.27 0 0 9
Most is tömör leszek, elnézést a zavarosságért.
Szóval:
Az, hogy Zak úgy gondolja, ahogy, ok. Ha nem érzi, hogy kéne, akkor nem kell. Én sem éreztem az első nagy szerelmem esetében. Négy és fél évig jártunk, és másfél év után történt meg a dolog, amikor már elmúltam 18, a lány pedig 16 és fél volt.
A többi lánnyal nem vártam eddig. Ugyanis szükségét éreztem a dolognak, és ők is. Tehát megtettük.

Különben csak arra akartam utalni, hogy amíg nem kezd valaki aktív nemi életet élni, nem fura, hogy tud várni és nem is hiányzik neki. Ha viszont túl van már jónéhány aktuson, nem akar majd megint másfél évet várni. Szerintem. De ha más másképp látja, örülök neki. Ezt mindenkinek magának, illetve a két embernek együtt kell eldöntenie.

Különben pedig mi a tipikus?

Nyomkereső

Előzmény: Törölt nick (8)
Nyomkereső Creative Commons License 2000.01.27 0 0 7
minimum egy évet kellene várni? Jézusom.
Az első nőmmel én másfelet vártam (fiatalok voltunk) aztán viszont másfél hetet sem bírtunk ki a többivel.
Akkor kell, amikor kell.

Nyomkereső

Előzmény: Zak Mc Kracken (3)
G3kk0 Creative Commons License 2000.01.27 0 0 6
Ehh, ilyenekre nem is gondoltam :)))
En csak ugy altalanosan erdeklodtem, kinek milyen elkepzelesei vannak errol....
G3kk0
Előzmény: BigBlond (5)
BigBlond Creative Commons License 2000.01.27 0 0 5
Látom, ITT még kevés hozzászólás van, így hozzászólásommal megpróbálom én is növelni a hasznos vélemény nyilvánítások sorát... (remélem sikerülni fog)

Hogy milyen legyen az első?
Erren nincs és nem is lehet konkrét tanácsot adni. Ez nagyon személyiségfüggő dolog.
Függ pl. az illető korától, (esetleg nemétől), szexuális tapasztalatától (vagy tapasztalatlanságától), vérmérsékletétől, lelki beállítottságától is, (érzelmek...), stb.
Sőt a metódus mikéntjétől is függ: a) tartós kapcsolat b) alkalmi kapcsolat.

Instrukciókat lehetne adni, de az adott eset ismerete nélkül konkrét tanácsot nem.
Pl. az a) esetben nem biztos, hogy hasznos lenne a "Durr bele Balázs" módszer, persze ez is vérmérséklet függő.
Míg a b) variációban szerintem a dolog általában nem sokat számít. (persze bevallom, ebben nincs sok tapasztalatom)

BigBlond

Zak Mc Kracken Creative Commons License 2000.01.12 0 0 3
Hi!

Meg nem volt meg az elso (18 eves vagyok, baratno 16), es nem is akarjuk elkapkodni.
Meg csak 4 honapja vagyunk egyutt, szerintem a minimum az ugy egy ev korul, amiutan szoba johet, persze ha korabban erezzuk, akkor nosza rajta. Addig petting ezerrel, hogy minel jobban ismerjem a testet addigra.
Nagyon ovatosan, es lassan, mert Neki biztos faj majd.
A lenyeg szerintem az az erzes, hogy annyira kozel vagy hozza, mint meg soha senkihez.
vilagos vagy sotet? hat nemtom. A petting sokkal izgalmasabb napkozben, mikor tudod, hogy a lany szulei ott vannak a masik szobaban es barmikor benyithatnak, de szerintem itt azert nyugodt korulmeny kell, minimum hogy egy ures lakas, es egy egesz ejszaka csak nektek.

ZakMcKracken

Előzmény: G3kk0 (-)
Endorfin Creative Commons License 2000.01.12 0 0 2
Ne egy nagy NULLA legyen.
Na ja, a többi se....:)

Endorfin

R.O.Tico Creative Commons License 2000.01.12 0 0 0
Csakazértse mondom ki azt a bizonyos számot :)))))

Szerintem itt megint nehéz általános jótanácsokat adni, mert annyiféle ember van, annyiféle mentalitással...

Mindenestre szerintem célszerű elôtte már néhány alkalommal pettinggel megismerni a másik reakcióit, mit szeret, mit nem, felfedezni a testét.
És nem kell elkapkodni, ha valamiért úgy tűnik, akkor és ott éppen nem akaródzik sikerülnie, semmi baj, majd kicsit késôbb.

Egyre viszont mindenkit szeretnék emlékeztetni: az én meglátásom szerint, az elsô szeretkezés olyan ajándék, amire vigyázni kell, és emlékezetessé kell tenni, mégpedig pozitívan. Kihatással lehet az egész késôbbi szexualitásra.

Ez fôleg a lányok részérôl ajándék a fiúk felé. Ne becsülje le egyik fél se!

Előzmény: G3kk0 (-)
G3kk0 Creative Commons License 2000.01.12 0 0 topiknyitó
Volt mar topik, hogy milyen VOLT az elso. Itt most azt lehet leirni, hogy milyen LEGYEN.
A tapasztaltabbak, hogy ok mit javasolnak, az erintetlenek, hogy ok milyet kepzelnenek el. Mennyi ismeretseg utan celszeru eloszor agyba bujni /es ezt most nem ugy ertem, hogy egy frissen megismert lannyal, hanem szuzesseg elvesztese urugyen/, eloszor petting egy ideig, vagy durrbele, vilagosban vagy sotetben, effeleket....
G3kk0

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!