Keresés

Részletes keresés

vjv1 Creative Commons License 2022.01.01 0 0 4

Buék.

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

:))))))))))))))))))))

Törölt nick Creative Commons License 2013.12.20 0 0 3

Kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kivánok nektek Katalin.

 

Babát vár, de még nem búcsúzik

 

Kisbabát vár háromszoros olimpiai bajnok kajakosunk, Kovács Katalin, ám a kiválóság nem beszél még a búcsú pillanatáról. Minden idők legsikeresebb kajakosáról tudtuk, hogy az augusztus végi duisburgi világbajnokság után visszavett a tempóból, töltődni szeretett volna fizikailag, lelkileg, érzelmileg, mert az elmúlt évek sokat adtak, de sokat ki is vettek belőle, és az újabb szezon előtt szeretett volna hosszabb pihenőt tartani.

 

„Nyomós oka volt annak, hogy egy kis időt kértem. Új szakasz kezdődött az életemben. Kisbabát várok”– mosolyodott el Kovács Katalin, aki néhány héttel ezelőtti megkeresésünkre visszakozott, és decemberben ismételt megkeresést kért. Ezúttal érkezett is az interjúra, méghozzá kipihenten, kisimulva. Egy cukrászdában leült a süteménye mellé, mosolya pedig nagyon beszédes volt. Mert párjával tervezte már ezt a pillanatot, és mintha az élet egy csodás forgatókönyvet írt volna, a duisburgi világbajnokság után négy héttel ki is derült számára: áldott állapotban van.

 

„Az első három hónap nehéz volt. Nemcsak a terhességi tünetek miatt, hanem azért is, mert tudtam, még nem beszélhetek róla. Hordoztam magamban, mint egy kis titkot, és olykor utáltam is ezt az állapotot, mert vannak olyan emberek az életemben, akiket szívesen beavattam volna… De tudtam, még nem jött el az ideje.”

 

Most azonban itt van.

Törölt nick Creative Commons License 2009.07.08 0 0 2

Egy olyan ember hogy VILÁG KLASZIS .

Meg nyerte :olimpi,europa és világbajnok is.

Nagyon szurkoltam hogy meg nyerje.

Koxy hogy meg nyitotad eszt a topikot .

Előzmény: Benetton78 (-)
Benetton78 Creative Commons License 2005.01.24 0 0 1
jadwiga Creative Commons License 2004.10.24 0 0 0
Képem nincs, de örülök, hogy Katalin Fábiánnénál maradt. Kár lenne a párost megbontani, egyéniben pedig van mód arra, hogy nemes versenyt vívjanak Natasával, s győzzön a jobbik. Sajnálom, hogy a négyes többi tagja dobbantott, az az ezüst (főleg Fischer mögött) azért nem olyan egetrengető kudarc, hogy a jövő aranyait feláldozzák miatta.
Benetton78 Creative Commons License 2004.10.24 0 0 topiknyitó

 

Hello mindenkinek!

 

Küldjetek sok képet a legaranyosabb és legcsinosabb sportolónkról!!

Hajrá Katica!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!