Keresés

Részletes keresés

kinek. Creative Commons License 2021.07.04 -1 2 23

Egyébként, ha valakit érdekel, mi is az a térbuborék:

 

A TÉRBUBORÉK

A forgalmi dugóban ülve sokszor gondoljuk, hogy milyen jó lenne onnét lassan felemelkedni és továbbrepülni...
A publikus fejlesztések során, már ismert technikai eszközökkel, különféle légcsavarokkal és rakéta hajtóművekkel próbáltak erre a lehetőségre megoldást találni, de mindig is hiányzott belőle egy a fantasztikus filmekből megismert, "antigravitációs hajtóműnek" nevezett szerkezet...
Ugyanígy, főleg a sci-fi filmekben találkozhattunk az ellenséges támadás ellen speciális védelmet nyújtó pajzs mezőkkel, amikor az eszközök és a szereplők ezzel a védelemmel rendelkeztek.
A szerzők ilyenkor rendszerint egy erős mágneses, vagy plazma teret próbáltak bemutatni...
A lebegéshez és a pajzshoz olyan megoldás kell, ami elválaszt a külső környezettől, mint a gravitációtól és az egyéb fizikai hatásoktól. Álmodozás lenne, vagy csupán vágyakozás?
Pedig van ilyen, mégpedig úgy hívják, hogy térbuborék. Elválik a körülötte lévő tértől, így kiküszöböli annak hatásait...
Korábban írtam már a térbuborékokról, de aki előtt teljesen idegen ez a fogalom, most ebben a fejezetben egy kicsit bővebben kifejtem...

A földünk szinte minden pontján dokumentáltak már olyan különös eseteket, amikor emberek lebegtek a térben. Ezek közül a legismertebbek talán a tibeti szerzetesek vonatkozásában születtek.
A lebegés, vagy más néven levitáció, a kereszténységben sem ismeretlen fogalom, hiszen számtalan alkalommal megörökítették az utókor számára.
Giuseppe Desa, azaz József, először 1638-ban Nápolyban, az örmény Szent Gergely-templomban emelkedett a levegőben imádkozás közben, aminek akkor több szemtanúja is volt.
Az eset után Rómába hívott szerzetes, a megdöbbent VIII. Orbán pápa előtt is a levegőbe emelkedett és a különleges képességének még számos szemtanúja akadt.
A katolikus szentek közül legalább 200 esetet jegyeztek fel. Avilai Szent Teréz például imádkozás közben, akár félórán keresztül lebegett a föld felett.
Vékony köteleket használtak volna, vagy antigravitációs szerkezetet rejtettek el maguknál? Nem hinném... Ennél "természetesebb" dolgok állnak mögötte...
Már bizonyára közvetlen érintés nélkül is megérezték sokan, amikor a látóterükön kívülről valaki a közelükbe került. Persze itt most nem az erős hagymaszagra, vagy a testi kipárolgásra gondolok, hanem egy másik ember fizikai "közelségére".
A "közelség", vagy jelenlét érzés alatt tulajdonképpen a másik fél auráját "érezzük meg", amikor az a sajátunkkal kapcsolatba kerül.
Az aura, egy nagyon gyenge térbuborék körülöttünk, ami teljesen körbevesz minket és a főbb jellemzői egyénenként változhatnak.

 

 

terbuborek
 
                                   A térbuborék (illusztráció)

 

Az iskolai tanulmányaink során megállapíthattuk, hogy a fizikai hatásokban és kölcsönhatásokban fokozatok vannak, amik a főbb tulajdonságaikat is meghatározzák. Ugyanez vonatkozik egy gyenge térbuborékra is, amiben az erősebb külső tér környezeti hatásai érvényesülnek. Ezt érezzük mindennap, a megszokott életünk során...
Amikor viszont a térbuborék erősödni kezd, már egyre gyengébben érvényesülnek benne a külső tér fizikai jellemzői és a folyamatosan csökkenő gravitációs hatás miatt, egy bizonyos pont után, akár egy minimális erőkifejtéssel is képes lehet a terünkben lebegésre.
A bent lévő számára pedig, egy ideális pajzsként is használható az erősebb külső fizikai hatások ellen.
A külső szemlélő számára a térbuborék bizonyos feltételek esetén a belül tartózkodóval együtt fokozatosan elhalványulva eltűnhet, el is szakadhat a körülötte lévő környezettől. Ekkor saját belső fizikai tulajdonságai alakulnak ki...
Annak ellenére, hogy jelentősen megkönnyítené a közlekedést és még az eső ellen is védhet, valószínűleg holnaptól nem fognak csődbe menni a légitársaságok és az esernyőgyárak, mert az emberek tömegesen erősítenék az aurájukat...
Elfelejtettük ezt is, mint a telepátiát, vagy a testenkívüliséget?
Mindössze ennyit szerettem volna a témával kapcsolatban megosztani...

kinek. Creative Commons License 2021.07.03 0 0 22

Debrecenben az órát szokták úgy mondani, hogy aura. "Hány aura van?"

Az aura egyébként egy gyenge térbuborék körülöttünk...

Törölt nick Creative Commons License 2021.07.02 0 0 21

 

Az aura tervrajzait a jósok spekulációs felhajtóereje teheti láthatóvá a melósoknak.

 

pk1 Creative Commons License 2021.07.02 0 0 20

Az ember életének szerintem kb harmada cég által megtervezett.

polária Creative Commons License 2021.05.26 0 0 19

Az ember életének szerintem kb harmada ég általi megtervezett de ettől még VAN ESÉLY ÉS VESZÉLY aktivan munkálkodjunk !

Ami az aurát illeti ott nincsen leirva a jövő tervrajza vagy ha talán igen az nem véletlenül TUDATTALAN vagyis titkos !

A Biblia azt mondja JÓST NE HAGYJ ÉLETBEN :))) ami nem arra bátorit hogy öld meg ez embert hanem a JÓSLÁST "öld meg" nem vedd igénybe pláne nem pénzlehuzó emeltdijas telefon által

polária Creative Commons License 2021.05.26 0 0 18

A jövőt nem meglátni előre haneminkább helyes  MEGDOLGOZNI érte szabadságod kereteiben : Melózzál tanuljál és imádkozzál !

Előzmény: Ildi974 (16)
and0626 Creative Commons License 2021.05.24 0 0 17

Dehogyis lesz törölve. Sőt!! Örök emlékműve lesz a végtelen emberi ostobaságnak:D

 

A gyengeségedet én is megmondom pusztán ebből a 2,5 sorodból:)

Előzmény: Ildi974 (16)
pk1 Creative Commons License 2021.02.17 0 0 15

Hát nála megbukott a jóga. De ennek ellenére ezer jógi összességében fegyelmezettebb, mint ezer másik.

Előzmény: polária (14)
polária Creative Commons License 2021.02.09 0 0 14

A yóga leginkább az ember rejett szintjeivel dolgozik azt célozza mégha testi/hatha yóga is.

Dehát ugye miféle hasznossága van ha az OKTATÓJA dührohamot kap egy lényegtelen ügy miatt ? :)))

https://index.hu/belfold/2021/02/08/haragra-gerjedt-egy-jogoni-meditalni-akart-de-lefagyott-a-gepe/

ghepard Creative Commons License 2013.12.17 0 0 13

De valami hasonlót láthatsz, ha egy kicsit gyakorolsz - perceken belül megtanulhatod. Mindenki láthat. Ez azon alapszik, hogy a szemben  3 féle színérzékelő van. A pirosra, a kékre és a zöldre. A fény ugyebár elektromágneses hullám. Vegyünk egy alapesetet, mikor nézünk egy zöd tárgyat. ekkor a zöldre érzékeny receptorok adják a legerősebb impulzust. Ilyenkor el kell valahogy nyomni, hogy a kék és a piros receptor generálta impulzus ne kerüljön előtérbe az agyban – mert akkor csak kb szürke árnyalatokat látnánk. Na most, ha sikerül egy helyre néznünk nem pislogva (a tárgy közepére pár mp) és aztán az agyi fókuszt (nem el menni a szemmel) mintha el akarnánk tenni pár milimétert, vagy még annyit se minden irányban – akkor a széleken megjelennek a másik két receptor által generált kép szélei  (az ún. negatív kép). Ha nyugodt az ember, akkor a szemek mikromozgásokat végeznek és így pár mp után kialakul a említett zöld tárgy körül egy lila aura. Minden színnek más és más a negatívja. A zöldnek lila, mert a piros és kék keveréke lila ugyebár. A kéknek sárga, mert pirosból és zöldből sárga lesz stb stb.... Ha mondjuk olyan 10 mp erejéig nézünk egy zöld kör közepébe fehér alapon és aztán a kör mellé nézünk szintén fehér alapra – akkor a teljes negatív képet fogjuk látni lilában. Akkor is fogjuk látni ezt a negatív képet lilában, ha becsukjuk a szemünket – akkor is szépen kirajzolódik a lila kör. Egy kis gyakorlás után még olvasni is lehet a nyitott szemekkel kialakított negatív szöveget csukott szemekkel........

 

Ezt a negatív képet meglátni mozgó emberen tehát nem igen lehet, de ha mozdulatlan és az ember egy pontra koncentrál és jók a fényviszonyok, a háttér egész más – akkor az ember körül is látható lehet ez a jelenség......

 

Ezeket az ismeretek fel tudtam használni a gyorsolvasás elérésére mindenféle gyakorlás nélkül, mégpedig úgy, hogy olyan progit sikerült összedobdom, mely olvasásos animációt készít az olvasandó szövegből és nem engedi, hogy kialakuljon a zavaró negatív kép.......

Előzmény: Törölt nick (6)
joy Creative Commons License 2013.12.16 0 0 12

Mint már írták, minden élőlénynek, és minden tárgynak van "aurája", azaz hő és bioelektromos, elektromágnesen kisugárzása, csak épp az emberi szem számára nem látható.

Nem elképzelhetetlen, hogy különösen érzékeny emberek -főként nagyon fiatal gyerekek ebből látnak valamicskét, ahogyan a hallásuk is sokkal jobb, mint a felnőtteké, öregeké.

/Valaha én is meghallottam a denevérek csipogását, ma a csengőt se mindenkor -az asszony dumáját meg simán nem értem... :o)

Az is igaz, hogy ez az "aura" sok mindenről ad információt, ami az élőlényekkel, tárgyakkal kapcsolatos -a szakembereknek, akik csúcstechnikai eszközökkel láthatják, és gyakorlatuk révén fölismerik a különböző árnyalatoxinek jelentését.

Aki azt állítja, látja, érzi mások auráját, az nem mond igazat.

 

Na, jó.

Azt érzem én is, ha valaki nájlongöncökben van, én meg leföldelve, hogy jól megcsípi ujjamat, ha kezet fog velem -a statikus elektromossága rajtam át sül ki.

Ez ugyebár nem nevezhető auralátásnak?

:o)

joy Creative Commons License 2013.12.16 0 0 11

Aha!

:o)

Előzmény: sz33 (9)
Törölt nick Creative Commons License 2013.12.13 0 0 10

ez kb. olyan vagy hasonló ha valaki érzed h téged néz, (de fizikailag még a szemed sarkából sem láthatnád)  és ránézel, tényleg téged néz, de nem tudod miért..

vagy megérzel előre dolgokat, személyeket..

Előzmény: sz33 (8)
sz33 Creative Commons License 2013.12.13 0 0 9

Mea culpa, javítottam!

Előzmény: tyukodi pajtás (5)
sz33 Creative Commons License 2013.12.13 0 0 8

Na ez a legújabb variáció!!

Eddig mindig egyesek részére látható fényről volt szó. Még fényképeket is lehetett készíteni róla.

Most az a kérdés melyik érzékszervvel és hogyan lehet "érezni"???

Avagy pálinka-, bor-, izzadság-, kölni-, vagy egyéb-, szagokról van szó????

Előzmény: Törölt nick (6)
Törölt nick Creative Commons License 2013.12.13 0 0 7

nagyon kár, hogy ezt az érzést még senkinek sem sikerült reprodukálnia, csak utólag mondták, hogy "hát, én éreztem" ;-)

Előzmény: Törölt nick (6)
Törölt nick Creative Commons License 2013.12.13 0 0 6

én nem láttam aurát, nem is láttam és nem is fogok látni. mert nem is lehet. azt érezni kell, ahogy érzed egy ember jelenlétét kisugárzását stb. teljesen természetes dolog.

Előzmény: sz33 (4)
tyukodi pajtás Creative Commons License 2013.12.11 0 0 5

A belinkelt "szakértő elemzés" hitelességét nálam kicsit rontja, hogy következetesen "ultravörös" sugarakról ír... És még ő beszél "félművelt emberekről"...

Mellesleg: azt mondják, a kisgyerekek még látják az aurát. Nem tudom, ígz van-e, de fiam néhány éves korában minket, szülőket és nagyobb testvéreit szinesnek látott. Mondogatta, hogy milyen színűek vagyunk. Pedig auráról még nem hallott... 

Előzmény: sz33 (-)
sz33 Creative Commons License 2013.12.11 0 0 4

Az világos, hogy minden ember a testhőmérséklete miatt a láthatatlan infravörös energiatartományban "sugárzik", azonkívül az agyának van egy 40 pikotesla( 4*10-11 T) erősségű (szintén láthatatlan) mágneses tere. E két láthatatlan dolgon kívül (az ezotérikus blablával szemben) semmi más nincsen, ha csak nem nyelt le valaki valamilyen rádióaktív anyagot!
Tehát csak hallucinációról lehet szó, ha valaki "aurát" lát!
A hallucináció magyarul érzéki csalódás olyan érzet, ami külső behatás nélkül az agyban képződik, de az illető valódi, azaz érzékszervvel érzettnek tart. Lát, hall, érez, szagol valamit, ami egyáltalán nincs jelen, de sziklaszilárdan hiszi azt, hogy az valóságos!

Hallucinációt okozhat a központi idegrendszerben fellépő beteges folyamat, vagy kémiai anyag jelenléte (pl. gyógyszer, kábítószer).
A fontosabb hallucinációt okozó tényezők:
1./ Krónikus alváshiány, vagy teljes kimerültség
2./ Környezeti elszigeteltség (hosszabb egyedüllét unalmas, sötét, csendes helyiségben)
3./ Migrén (erős fejfájás)
4./ Tinnitus (zaj a fülben)
5./ Retina leválás (szembetegség)
6./ Magas láz
7./ Erős folyadék hiány/veszteség (exsikkose)
8./ Erős kihülés (hypothermie)
9./ Szélütés (agy)
10./ Halánték-agy-trauma
11./ Alzheimer betegség
12./ Hunlington- betegség (öröklés útján)
13./ Skrizofenia
14./ Depresszió
15./ Alkohol-elvonás erős alkoholistánál
16./ Kábítószerek (hallucigének pl. LSD; doppingoló pl. amphetaminek)
17./ Kábítószer-elvonás erős kábítószerélvezőnél
18./ Mérgezés mérgező növény/gyümölcs fogyasztásakor
19./ Egyes gyógyszerek mellékhatása pl. antiepileptika, antihistaminika

Felhasznált irodalom: http://www.netdoktor.de/symptome/halluzinationen/

Előzmény: Törölt nick (1)
Törölt nick Creative Commons License 2013.12.10 -1 0 1

aura létezik, mindenhol jelen van és mindent áthat.

sz33 Creative Commons License 2013.12.10 0 0 topiknyitó

Az "aura" képzelete nagyon messze, történelemelõtti idõkre nyúlik vissza. Valószínûleg az istenek, a lélek, és a szellemek kitalálásával esik egybe. Az ókori mythológiai isteneket, -  mivel emberi alakkal rendelkeztek - meg kellett különböztetni a halandóktól és ezért vagy sugarakból álló koszorúval a fejük körül, vagy egész testüket körülvevõ világos "fénnyel" ábrázolták õket. Ez a dicsfény/glória/aureola. Kõbevésett képeken a fej körül egy körrel hangsúlyozták, hogy istenrõl van szó. (Erich von Däniken ezt szkafandernek nézte, vagyis szerinte a kép ûrhajóst ábrázol.)
A modern korban az istenek felsõbbrendûségét jelzõ dicsfényt demokratizálták és ma már minden ember, sõt minden élõlény és élettelen tárgy rendelkezik az u.n. aurával. És itt máris kezdõdik a különbözõ felfogások egymástól való eltérése. Egyesek szerint az aura csak a fejre koncentrálódik (az aura-fényképeken csak a fej szerepel!), más vélemény szerint az aura az egész embert ovális formában veszi körül. Vannak akik abból indulnak ki, hogy csak emberek, mások szerint emberek és állatok, ismét mások szerint minden élõlény rendelkezik aurával. Sõt olyanok is vannak, akik minden élettelen tárgyra is vonatkoztatják.
Magát az aurát is különbözõképpen képzelik el: finomanyag, energia mezõ, réteges energiamezõ, az ember energia kisugárzása, elektromágneses tér, burok, stb.

 

A teljes cikk:  http://file1.npage.de/001876/61/html/alf89.html

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!