Keresés

Részletes keresés

Deep Press Creative Commons License 1999.10.02 0 0 4
Igen..Kozben rajottem,hogy borzalmasan hulye vagyok,mert a nero is megcsinalja,csak az a lenyeg,hogy a legelso track elott legyen min. 2 mp szunet,a tobbi nem erdekli.Hat sajnos valahogy elkerulte ez a figyelmem..Mindenesetre nagyon koszonom a segitsegeteket,mar meg is csinaltam az elso mix CD-met..:)))Jo sokaig tarott a wav-okat ugy osszevagdalni,hogy viszonylag normalisan kovessek egymast,de megerte.Az osszes kedvenc zenem megvan egy mixben!:))))
Szoval megegyszer koszonom,sziasztok!
Előzmény: dred (3)
dred Creative Commons License 1999.10.02 0 0 3
A Nero-val is lehet a szunet merteket valtoztatni. Erre gondolom rajottel. Amikor azt mondon hogy WRITE akkor kiirja hogy at szertne valtoztatni 2 sec-re. Mond neki azt hogy valtoztassa. Nem fog tortenni semmi, azaz 0 sec szunet lesz minden track kozott. Ez a lenyeg, van logikus magyarazata ennek is de ebbe most nem mennyunk bele.
Sandor Creative Commons License 1999.10.01 0 0 2
Ahol szetvagod (kulon wav file) ott lesz a kovetkezo track kezdete. Halgatod -> vagod. Hogy honnan? Probalkozz a neten, van csak meg kell talalni eppen hol van elerhetoen.
Előzmény: Deep Press (1)
Deep Press Creative Commons License 1999.10.01 0 0 1
Koszonom szepen..:)))
Es mit jelent az,hogy a kivant helyre rakja a track-eket? Idoben meg tudom hatarozni,hogy pl. ennel a percnel es ennel a masodpercnel legyen??????
Es honnan tudnam ezt a software-t megszerezni? Termeszetesen nem ingyen gondolom..Van valami otleted?
Megegyszer koszonom a segitseget!!
Előzmény: Sandor (0)
Sandor Creative Commons License 1999.09.30 0 0 0
Easy CD Pro disk-at-once modban a szetvagott anyagba nem tesz szunetet, igy egybefuggo marad es a PQ kodolas is a kivant lesz, azaz a kinant helyen lesznek a track-ek. Avagy Sound Forge CD Architect plug-in.
Előzmény: Deep Press (-)
Deep Press Creative Commons License 1999.09.30 0 0 topiknyitó
Sziasztok!
Tudom,hogy elvetve itt-ott van mar CD irasrol szo,de kifejezetten errol a temarol nem talaltam focsoportot sehol.
Szoval az lenne a kerdesem,hogy letezik-e olyan CD iro software,ami hajlando wav file-t be track-elni,megha az egybefuggo is. Gondolok itt arra,ha esetleg valami DJ munkajat kellene CD-re irni,miutan wav fileba felvettem a computerre. Az en software-m a Nero sajnos csak vagy egy tracket csinal,vagy ha felbontom,akkor allandoan kovetel 2 mp. szunetet a wav-ok koze. Valahogy ezt kellene kikuszobolni...
Remelem ertelmesen fogalmaztam,minden tolem telhetot megtettem..:)))
Koszonettel..
ft

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!