Keresés

Részletes keresés

Sinus Creative Commons License 1999.09.14 0 0 6
Hello
Engem is Hungarnettel vert a sors. Connect, aztan browserbe beirok
egy webcimet. semmi se tortenik. kozbe figyelem a modemem. az sd
neha felvillan. akkor nyomok a webcimre ugy 100-120 entert. legtobbszor
segit, a vegere bevillan az rd, es onnantol muxik. ha nem, disconnect es
ujra. es kozbe vadul karomkodik az ember. tud valaki jobbat? ja, es a
14.4-es szamon soxor gyorsabb a net, mint a masikon. (28.8-as modemem van). varom a valaszokat.
Sinus
valesz Creative Commons License 1999.08.28 0 0 5
Igen, a Hungarnet elsosorban az otthoni modemes szferanak szolna. Ez ugyibar teljesen normalis szolgaltato, de mivel a penzbevetel hianya miatt nem erdeke a fejlesztes (egyatalan van-e erdeke), ezert eleg tragya.
Most hoboroghetnek meg itt orakig, ehelyett csupan arra gondolok, hogy a krem (nekik alakult az egyesulet, elvileg), akikre mindig oly buszkek vagyunk, ilyenkor mit csinal. Malmozzunk, fizessunk Mr M-nek, es remenykedjunk, mert, mint azt mindannyian tudjk, a remeny hal meg utoljara.

udv,
valesz

Dun Ringill Creative Commons License 1999.08.24 0 0 4
E topicban most az egyesület által nyújtott modemes szolgáltatást vesézgetjük. Az egyetemi hálóval nekem sem volt soha bajom.
iLane Creative Commons License 1999.08.23 0 0 3
Nem tudom mit ertetek itt Hungarnet alatt. En az egyetemi halozatban dolgozom, es a rendszer megbizhatosaga eleg jo, illetve jol karban van tartva, tehat a felhasznalok minden esetben ertesulnek a problemakrol, illetve a hibaelharitas is gyors. Nem egyetemi felhasznaloknak azonban, a terminalszerveren keresztul torteno eleres nem hasonlithato ossze a halozat belso szolgaltatasaival, illetve a terminalszerver uzemeltetese egy-egy szakember hataskorebe tartozik, tehat a tapasztalatok nehezen altalanosithatok. Ha hulyeseget beszeltem, akkor ismet megemlitem, hogy nem tiszta szamomra mit ertsek itt Hungarnet alatt!
Dun Ringill Creative Commons License 1999.08.21 0 0 2
Az ötszöri kapcsolási díj a minimum, képtelenség elsőre fent maradni. Persze utána sem könnyű, pár perc üresjárat után bont a rendszer; erre azt találtam ki, hogy IRC-n bejelentkezem a legforgalmasabb chat-ekre, akkor van állandó adatáramlás. Az, hogy a két szám közül csak a 14,4-es használható egyáltalán, ugyan szégyenletes, de már nem lepett meg. Röviden: sz@r, de a remény hal meg utoljára.
moon Creative Commons License 1999.08.20 0 0 1
Valesz, kösz a felvetést. Másoknak is támadtak már problémái a Hungarnettel?
gersu Creative Commons License 1999.08.19 0 0 0
Amennyit én eddig a Hunganettel leveleztem, az egy nagy 00!!
valesz Creative Commons License 1999.08.19 0 0 topiknyitó
Barataim,
sokan kozuletek a Hungarnetnel probaltok netezni. Ez ugyibar az egyetemi halozat kremenek szol, tehat az osszes tanarnak, akademikusnak - egyszoval nepes tabor ez. A szolgaltatas gyakorlatilag potom penzbe kerul, havi par szaz forint, teljes hozzaferessel. Igenam, de hiaba van ket telefonszam is (egy 14.4, meg egy 36.6 savszelessegu), gyakorlatilag nem lehet erre a szolgaltatasra alapozni, mivel megbizhatatlan, szetkapcsol, nem enged fel. Ez utobbi kulonosen azota fajo pont, hogy a kapcsolasert kulon kell fizetni. Amikor kijon a reszletes szamla, akkor latni, hogy atlagosan kb. 5 X kell probalkozni a feljutasert. Ezzel neha felvesszuk a versenzyt egy atlagos kereskedelmi szolgalatato szamlajaval.

Nos, nektek mijen tapasztalaitok vannak? Sikerult-e mar barkinek is vmi hasznosithato informaciora szert tenni? Ez lenne az a kurva jo felzarkoztato allami Informacios Infrastuktura? Tessek valaszolni (illetekesek is)!

udv,

valesz

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!