Keresés

Részletes keresés

csavarboltos Creative Commons License 2020.03.05 0 0 6

Szeretném kérdezni ,hogy most mi van ezzel a házzal , lehet e benne megbízhatóan venni lakást ?

qqck Creative Commons License 2020.02.05 0 0 5
qqck Creative Commons License 2020.02.05 0 0 4

Ide is bemásolom a Google értékelésem:

Ebben a társasházban vásároltunk lakást 2 évvel ezelőtt. Fél év csúszás után tavasszal az építtető (Prorehist) bejelentette, hogy nem készül el a lakás. A befizetett több tíz-milliós tételt 5 hónap után utalta vissza, behajtani nem lehetett rajtuk, mert az ingatlant átjátszották egy másik cégre.
Az index írt cikket a társasházról.

Közben látom, hogy az új tulajdonos értékesítője válaszolt némi pontatlanságokkal. A ProRehist oldaláról azt jelentette a szerződési kötelezettséghez való helytállás, hogy kijelentette, amennyiben nem mondunk le a kötbérről és a befizetett előleg kétszereséről (nem írunk alá egy erre vonatkozó nyilatkozatot), nem fizet, és perben tudjuk csak rendezni a tartozást. Tudok olyan vasárlóról, aki ebbe nem egyezett bele, és jelenleg is perben van a ProRehist-tel. Eddig egy forintot se látott a pénzéből.

Jutka2010 Creative Commons License 2020.01.26 0 0 3

Kérem senki ne dőljön be Dudás Lajos állításának. Minket a mai napig nem fizettek ki. A 33,5 millió forintért szerződött lakásunkért most 40 milliót kérnek. Mivel ebbe nem egyeztünk bele, a lakásunkat (L305) újra meghirdették eladásra, holott az előszerződésünk alapján mi az ár kétharmadát már kifizettük. Bírósági eljárás van folyamatban több lakó részéről. Az átadásnak már másfél éve meg kellett volna történnie. 

Előzmény: Amphora ház értékesítés (2)
Amphora ház értékesítés Creative Commons License 2020.01.15 0 0 2

Dudás László vagyok az Amphora Ház értékesítője, sajnálattal olvassuk korábbi ügyfeleink kommentjeit. A tulajdonos GoldenBro Zrt. nevében kijelenthetem, hogy valóban tulajdonos váltás történt a projekten. Mindent megtettünk, hogy sikerüljön megegyeznünk a korábbi (ProRehist Kft.) tulajdonos által eladott lakások vevőivel, azonban sajnálatos módon, annak ellenére, hogy jókora kedvezményt ajánlottunk fel számukra a jelenlegi piaci árakhoz képest, nem mindenkivel tudtunk megállapodni. Akikkel nem sikerült eredményesen lezárnunk a tárgyalásokat biztosítottuk őket, hogy a ProRehist helytáll szerződéses kötelezettségeinek. A kötelezettségek mértéke az átvétel utáni első időszakban olyan méreteket öltött, amelyet azonnal nem tudtunk fedezni, azonban mára kijelenthetjük, hogy minden jogos követelés kifizetésre került. Az épület 95 %-os készültségi fokon van, több lakást már műszakilag átadtunk és a következő hetekben továbbiak kerülnek átadásra. Bízunk benne, hogy munkánk eredményeképp régi és új ügyfeleink is érzik, hogy biztos kezekben van a projekt és minden a kölcsönös megállapodásoknak megfelelően történik.

Enraged Creative Commons License 2019.09.21 0 0 1

Kedves Érdekeltek, szeretnek infokat kapni és megosztani kinek mit mondanak az eladók, ki milyn szerződést irt / nem írt alá. Mit tett eddig érdekei védelmében?

kerem keressetek a macikave11@gmail.com címen , hogy fel tudjuk venni a kapcsolatot. 

 

behinal Creative Commons License 2019.06.28 0 0 0

Helló!

 

A sógornőm egy levélben kapott tájékoztatást arról, hogy az építtető semmisnek tekinti a megkötött előszerződést a Ptk.6:179§ alapján "érdekbeli lehetetlenülés" jogcímen. Valaki más járt még így?!

Aeonium Creative Commons License 2018.10.15 0 0 topiknyitó

Sziasztok! Keresem azoknak a vevőknek a körét, akik a 9. kerület Vendel utcai Amphora házban lakást vettek és az elmúlt hetekben tájékoztató levelet kaptak, hogy a várható átadás időpont kitolódik, módosul. Amennyiben azt elfogadjuk, úgy a cég mentesül a kötbér fizetése alól. Kérlek Titeket itt vagy az aeonium69@gmail.com email cimen jelentkezzetek. 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!