Keresés

Részletes keresés

vjv1 Creative Commons License 2020.01.01 0 0 22

Buék:

:))

:))

:))))))

:))

Előzmény: vjv1 (21)
vjv1 Creative Commons License 2011.02.15 0 0 21

Jubileumok:

 

    0 - Y3K

 

 

1 - Y3K

Előzmény: Y3K (0)
Törölt nick Creative Commons License 2011.02.09 0 0 20

GYertek tippelni!

 

Nba --Nba és Wnba tippversenye

 

Drukerkocsma-- Női focikupák tippversenye

 

Egyéni-- Ausztrál Open tippversenye

              Roland Garros tippversenye

              Wimbledon tippversenye

              Us Open tippverseny

              FedCupa

              Wta VB tippversenye

CSak gyertek mindig.:))

Tightend Creative Commons License 2009.06.10 0 0 19
Éljen
Bosco Creative Commons License 2005.11.05 0 0 18
és erre egy év múlva jöttél rá? :)
Előzmény: buffa (16)
snowboarder12 Creative Commons License 2005.10.14 0 0 17
jaja
buffa Creative Commons License 2005.06.21 0 0 16
Így Van!!!
Előzmény: Bosco (15)
Bosco Creative Commons License 2004.08.17 0 0 15
Az a vicc, hogy ez még reális is lehet... :-O
Előzmény: Törölt nick (14)
Törölt nick Creative Commons License 2004.08.04 0 0 14
agusztus 21-én este lesz a nagy final countdown. Leszámolás az USA kosárlabdával és móresre tanítás! tippem: Litvánia-USA 101-77
Törölt nick Creative Commons License 2004.04.16 0 0 13
Sziasztok!
Az olimpia 2.hetére utazom ki Athénba, nem tudja valaki, hogyan lehetne jegyet venni kosár meccsekre?
Azt már sejtem, hogy a Görög-USA csoportmeccsre már nincs jegy, de valamelyik meccsre a 4 közé vagy elődöntőre, ahol elkaphatja valaki a Dream Teamet vennék jegyet!
Előre is köszi:-)))
Köt-Köt-Kötöde Creative Commons License 2003.04.08 0 0 12
Tudja valaki, mi az oka, hogy a litvanok (lakossag 3.7 millio) ilyen kivaloan kosarlabdaznak? Ma neztem egy internetes oldalt,mely szerint az amerikai profi ligaban legalabb harminc litván kosaras van, Europaban profikent meg majdnem 90.

Erdekes hogy David Kornel meg a Zalgiris Kaunasban jatszik. (amikor a Washington Wizardnal probalkozott minden nap egy nagyinterju az Indexben. Amiota a Kaunasban egyetlen egy sem)

satyesz00 Creative Commons License 2001.01.30 0 0 11
Az, hogy szopatták, az valóban nem állja meg a helyét, de abban azért egyet lehet érteni, hogy az USA szerencsével (is) nyert. Ha ugye az addig a tornán büntet?t sem hibázó Siskauskas 3 büntet?b?l nem csak 1-et értékesít, akkor akármi lehet...
Én nagyon nagy litván szurkoló vagyok, ezért hadd jegyezzem meg, hogy amellett, hogy az USA csapataból sokan hianyoltak O'Nealt és Bryant-et, addig a legnagyobb litván sztárok nem vettek részt a tornán. A legmagasabban jegyzett Sabonis, Ilgauskas, Karnishovas és Praskevicius nem volt ott, így ez "csak" egy második volnalbeli litván alakulat volt. Litvánia csapatát szerintem sokan nem ismerik el eléggé. Minden olimpia és világverseny el?tt nem tartják ?ket dobogós esélyesként, pedig az utolsó három olimpián bronzérmesek voltak.

A Dream Team pedig már régen nem az igazi. a világ lassan utoléri ?ket és id? kérdése, hogy mikor veszítik el veretlenségüket...

Jon_Dough Creative Commons License 2000.10.22 0 0 10
Egy biztos. Ez a Dream Team zömében beképzelt milliomos ficsúrokból állt, akik oly annyira biztosak voltak magukban, hogy aztán a végén azt kapták amit érdemeltek. Hatalmas csalódást okoztak, és bebizonyosodott, hogy a csapatjáték fogalma sokuknak bizony sokszor valami idegen dolog. Emiatt jártak úgy a litvánokkal ahogy jártak. Mert a litvánok csapatjátékot játszottak. Hiába van ide oda repkedő vince carter, az NBA nézettsége továbbra is csökkenni fog a jövőben. A mostani NBA már nem az ami régen volt, számomra az az időszak 98-ban lezárult. Baromira unom, hogy mostmár mindenféle szarságokat beszedő 18-20 évesekről szól a liga, akikből hiányzik mindaz ami Jordant, Barkley-t, és a többieket naggyá tette. Vannak ok tényleg jó játékosok is, de az egész egy felgyorsult gépezetre kezd hasonlítani, ami előbb-utóbb falnak megy, és akkor.....
Peppers Creative Commons License 2000.10.20 0 0 9
Hadd szóljak én is hozzá!

1. Nem igaz, hogy az amerikaiak nem veszik komolyan az olimpiát. Nagyon komolyan veszik. És ez nem csak a litván meccs után lett így, bár akkortól valóban óriási teher nehezedett rájuk. Elég volt az amerikai arcokra nézni a döntő előtt ill. közben: stresszesebbek voltak bármelyik nemzetközi csapatnál.

2. Az, hogy pár ponttal nyerték meg a komoly meccseiket, reális eredmény. A nemzetközi kosárlabdában ma kb. ennyivel jobb az amerikai válogatott más országoknál. Ez persze nem azt jelenti, hogy az NBA nem sokszorta izgalmasabb és színvonalasabb bajnokság, mint akármelyik ország bajnoksága.

3. Szerintem elképzelhető, hogy pár éven belül megverik az amerikaiakat a nemzetközi porondon. Ez akkor fordulhat elő, ha az amik továbbra sem képesek tanulni és alkalmazkodni a nemzetközi kosárlabdakultúrához, hanem vakon bíznak saját szokásaikban.

4. Szóval egy ilyen vereség elképzelhető, de belátható időn belül nem valószínű. Azt hiszem, az ezdők okosabbak annál, hogy ne tanulnának a mostani esetből. Az amerikai játékosok mostanság seggfejek, de ebben az esetben szerintem az edző a lényeg.

5. Litvánia rulez, de nem csak a mostani eset miatt, hanem azért, amit az utóbbi nyolcvan évben produkáltak kosárlabdában.

Peppers

Előzmény: KNorb (8)
KNorb Creative Commons License 2000.10.20 0 0 8
Lehet, hogy már lerágott csont, de mégis szeretnék hozzászólni. Persze, hogy beképzeltek az amik, de azért egy kicsit van is valamire, nem? A Dream Team elnevezést persze szerintem sem érdemlik meg, abból csak egy volt. De azt is el kell ismerni, hogy nekik ez tényleg csak szórakozás, mert néha az aalapszakaszban nehezebb meccseket játszanak, mint mondjuk az olimpiai döntő. Az pedig szerintem hülyeség, hogy ne játszanak. Miért? Mert úgyis ők nyernek? Ne engedjük futni Marion Jones-t, mert szinte biztos, hogy nyerni fog? És az a véleményem, hogy nagyon sok néző is csak az ő kedvükért ment le a meccsre.
Előzmény: makaii (7)
makaii Creative Commons License 2000.10.06 0 0 7
Az a bajo, hogy ezeknek az amerikai kosarasoknak kozuk sincsen az olimpiahoz! Bekepzeltek, leszarjak az egeszet! Tuti nem engednem oket jatszani, akkor mar inkabb egyetemistak...
Y3K Creative Commons License 2000.10.06 0 0 6
Nem kell felakadni a "Dream Team" elnevezesen. Igazad van en se hivnam annak. Csak hagyomanybol hivjak oket mar annak. Meg marketingnek. Nem kell mindent bevenni.....

Hijjatok a litvanokat is Dream Team-nek. Aszt tokmindegy kit minnek hijjunk. :))

Go USA.

Előzmény: makaii (5)
makaii Creative Commons License 2000.10.05 0 0 5
OK, USA nyert...VISZONT: Szerintem semmi alapjuk nincsen hogy Dream Teamnek, azaz alomcsapatnak hivjak magukat! Alomcsapat a Jordan, Magic fele csapat volt, akik BARKIT alaztak! Mert ha ez alomcsapat, akkor a litvanok is alomcsapat, mivel csak hajszalnyival vesztettek, szopatas szoba se johet, gondolom ez nyilvanvalo! Nos?
Kiraly Creative Commons License 2000.10.05 0 0 4
Ne haragudj de nem ertek Veled egyet. Abban az amerikai csapatban ennyi volt. Ez teny. Egyebkent en a jatekosok nyilatkozatait is vegighallgattam a meccs utan. Es mindenki, meg az NBC riporterei is azt mondtak hogy szerencsevel nyertek, hogy iszonyu nagy szerencsejuk volt. Kosaraztal versenyszeruen? Az amerikaiak javara a vegjatekban a fizikum dontott. Egyebkent meg mezonyben szarabbak voltak mint a litvanok.
Előzmény: gee-em (3)
gee-em Creative Commons License 2000.10.02 0 0 3
Nézd, Kiraly, bármit is mondasz, attól még az USA nyert.
Ha olvasod a többi (1-2) topicot a témáról, akkor tisztában kell, hogy legyél azzal, hogy az USA nem hajtotta végig a mérkőzést, még a szoros helyzetekben is sokszor feltűnően a showtime játékra törekedtek a gyors pont helyett. Nem azt mondom, hogy 30 ponttal is nyerhettek volna, mert nem, de a 8-10 kijött volna belőlük, ha komolyabban veszik a litvánokat.
A topicodnak akkor lenne értelme, ha nem így alakult volna a dolog, de hát te vszínűleg nem nézted végig a meccset, különben nem írnál ilyen répa topic címet.
Előzmény: Kiraly (1)
Y3K Creative Commons License 2000.10.01 0 0 2
"Tehat akkor Gary Payton, Jason Kidd meg az itt mindenki altal lesz...tt sztarok nem egyenloek az NBA-vel?"

Ez igy igaz. Latszik hogy nem surun nezed az NBA-t.

"Az USA csakis szerencsevel nyert, Litvania vegig jobb volt!!!!!!"

A kosarlabdat kosarakra jatszak kedves baratom, nem jegtanc ez.

Az eredmeny meg mindig ugyanaz: USA nyert, Litvanok vesztettek.


Előzmény: Kiraly (1)
Kiraly Creative Commons License 2000.10.01 0 0 1
Tehat akkor Gary Payton, Jason Kidd meg az itt mindenki altal lesz...tt sztarok nem egyenloek az NBA-vel?

Az USA csakis szerencsevel nyert, Litvania vegig jobb volt!!!!!!

Előzmény: Y3K (0)
Y3K Creative Commons License 2000.10.01 0 0 0
Tudom az ilyen ertelmes hozzaszolast nem szokas megvalaszolni, de azert egy kis pontositast:

1. USA valogatott az nem egyenlo az NBA-vel.

2. Litvanok is jatszanak az NBA-ban. Magukat szopattak?

3. USA nyert. Litvania vesztett.

Előzmény: Kiraly (-)
Kiraly Creative Commons License 2000.09.30 0 0 topiknyitó
HAAAAAAAAAAHHHAHAHHAHAHAHA

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!