Keresés

Részletes keresés

pizo Creative Commons License 2019.04.11 0 0 9

Lehet itt is kapni.

 

Zoli 

Előzmény: fidelio-Pyrandus (7)
pizo Creative Commons License 2019.04.11 0 1 8

"egyszercsak azt látom, hogy én nem látom a barátnő insta oldalát. Felhívom, kérdezem, mi ez már megint?"

 

Ebből (és a többi részből is) én arra következtetek, hogy nem éltetek együtt. Több éves stabil kapcsolat két független, gyermektelen fiatal ember között úgy, hogy külön élnek? Nem akarom védeni a nőt, de nem csodálom ha azt látva, hogy semmi előrelépés sem lesz köztetek, elkezdett másfelé nézelődni. Aztán túl jól sikerült neki.

 

Zoli  

Előzmény: InstaFun (0)
fidelio-Pyrandus Creative Commons License 2019.04.11 0 0 7

Üdv. Nem a fórumokon kell okos, emberi tanácsra várni. Üdv.

Előzmény: InstaFun (0)
forgione1 Creative Commons License 2019.04.11 -1 0 5

Olvasd csak:

 

többéves kapcsolat. A tinikorból már rég kinőttünk, huszas évek második fele. Sokáig jól megvoltunk, jó munkahelyek, jó kilátások, jó anyagiak.

 

Hamár önmagát sem tartja tininek és minden hepaj volt akkor vajon mire is várt? A csaj megunta és elkezdett mások felé nyitni :-) Ez borítékolható volt!

 

Topiknyitó agyonra elkényelmesedett, hogy mi az, hogy jön egy csóró gyári munkás és pár üzivel  nagyobb sikert ér el mint ő a pénzével :-)

 

A pasi nyilván még vagy másik tucatnyi csajnak írogat, de nem is ez a lényeg, hanem az, hogy csaj rájött, hogy az uncsi barátján kívül is van élet :-)

Előzmény: Pomber Béla (2)
Albert Einstand Creative Commons License 2019.04.11 0 1 4

Szerintem vége a kapcsolatodnak, mert mindegy, hogy ez a fickó talizik vele vagy sem, a lényeg, hogy te nem kellesz neki, és ha akar talál mást, aki megadja neki az illúziót amire vágyik. 

Előzmény: InstaFun (0)
Albert Einstand Creative Commons License 2019.04.11 0 1 3

Egy ilyennek megkérni a kezét? Ez most vicc volt?

Előzmény: forgione1 (1)
Pomber Béla Creative Commons License 2019.04.11 0 0 2

Neked ez már veszett fejsze nyele, rúgd ki a picsába.

 

Amúgy meg ha pszichopata az illető, akkor a csaj úgyis egy kút fenekén fog kikötni akkor is, ha te a fejed tetejére állsz.

Előzmény: InstaFun (0)
forgione1 Creative Commons License 2019.04.11 -1 1 1

Az gyorsan lejött, hogy te egy unalmas, piperkőc hapsi masi vagy.

 

Kezdjük azzal, hogyha nem tartod magatokat tininek, akkor mire vársz, hogy megkérd a kezét? Nem tegnap óta ismeritek egymást. Nyilván nem vagy  magadban biztos, ahogyan a barátnődben se, különben már léptél volna és nem hátradőlve sasolnád az instáját, mint szerzett tulajdonod tulajdonlapját.

 

Ez a barátnődnek is eszébe juthatott, hogy minek vagy vele és joggal keress új kalandot, még ha az illető nincs is tele pénzzel, de nincs is olyan uncsin sértődött sivár élete mint neked. 

 

Barátnődnek roppant imponált, hogy az igazi férfi az "lemondta" a randit. Így az elérhetetlen egyből megmozgatta a fantáziáját :-) Olcsó trükk, de hatásos :-)

Most úgy ragad rá mint légy a légypapírra.

 

Neked meg nincs más tarsolyban csak a szakítással való fenyegetés, amitől valójában te félsz a legjobban :-)

Előzmény: InstaFun (0)
InstaFun Creative Commons License 2019.04.11 0 0 0

 

Na akkor így másodikra jön a sztori maga.

 

Szóval van a barátnöm, többéves kapcsolat. A tinikorból már rég kinőttünk, huszas évek második fele. Sokáig jól megvoltunk, jó munkahelyek, jó kilátások, jó anyagiak. A barátnőm Instagramozgat régóta, nem nagyban nyomja, ritkásan posztolgatott, volt van 180 követője, szóval semmi extra, nem vadászott srácokra, előttem nagyon kapcsolata sem volt amúgy. De most mit tesz Isten, egy pasi elkezdte követni, belájkolni minden képét, majd egy ponton rákommentelt, váltottak pár kommentet ott egy kép alatt a semmiről, majd mint hetek múlva kiderült, ezután a dolog privát chatté vált, és onnantól hetekig napi szinten folyamatosan chateltek, végül már szexchat határig is sokszor eljutva, sőt végül megszerveztek egy első randit is. Számomra ez a dolog végülis úgy derült ki, hogy a nő maga mondta el ezt, később ezt persze megbánta :), mondván, jobb lett volna neked, ha nem mondom el. Én persze onnantól próbáltam folyamatosan lebeszélni nyilván, de hetekig odaköltözött virtuális közénk egy fickó. Az illető szerintem egy pszichopata gyanús figura, legalábbis sok szövege a hétköznapi logikával nehezen dekódolható, barátnőm ugyanis ezeket néha megmutatta. Egy sokéves dologért azért próbál küzdeni az ember, de már ezzel együtt is lassan úgy volt, hogy ebből nincs visszaút, ezek randizni fognak élőben, amit viszont már semmiképp nem akartam megvárni, de ezen a ponton a fickó kirúgta a barátnőmet (barátnőnket :) ) valami béna miért nem írtál a hétvégén cívódáson, így a nő visszaesett jobb híján hozzám. (A fickó sima fizikai munkás, tehát nem valami milliárdos playboy szédítette be)

 

Ekkor elkezdhettünk volna magunkkal foglalkozik, de a furcsább része most indult: a barátnőm (?) egy furcsa gyászreakció tüneteit mutatja már 1 hónapja, és küldözget is neki jeleket ha nem is sűrűn, de instan néha posztol képeket, alá kétértelmű, újrakezdésre utaló feliratokkal. Az egyiket meglátva részemről számonkérés, vita lett, állítottam, hogy az neki szánt üzenet, szerinte nem, meg csak "játék", mondta, végül azért csak elismerte ami van, de akkor hangzott el tőle a vicces mottó is, idézem: "Jó, neki szánt üzenet, de nem azt jelenti amit jelent" :)

 

Folyamatosan mondtam neki, hogy szedjük össze magunkat ebből, de ehhez az kell, hogy ezt teljesen hagyja abba. Tegnap újabb fordulatként megint feltett próbaképpen egy fotót, alá valami újrakezdéses utalgatással. Faszi belájkolta ezt a képet! Ezt látva mondtam a nőnek, hogy átlag felett türelmes voltam, de itt a vége, ha sok közös évet bedob úgy hogy nem is látta (és biztosan nem látta élőben!) tegye, de inkább törölje ki, tiltsa le, delete erre az egész hülyeségre. Ezután, és ezen már nem is bosszankodok, hanem valójában már röhögök, az történt, hogy egyszercsak azt látom, hogy én nem látom a barátnő insta oldalát. Felhívom, kérdezem, mi ez már megint? Hát ez egy kísérlet, hogy hogy néz ki, amikor valakit letiltanak, hogy felkészüljön arra, hogy a fickót letiltja majd! :) Aha, mondom rezignáltan, csudajó kísérlet, na és meddig tart? Hamarosan visszacsinálom, mondta. És érdeklődött technikailag, hogy mit látok belőle letiltva, stb Az előzmények után fáradt szomorúsággal gyorsan csináltam egy második Insta nicket, rájukkerestem, és persze a fickó által aznap betett képet csak belájkolta ő is, lájk oda-vissza akkor, ennyit a kapcsolat megszakításáról, ráadásul bénát hazudott is megint, mert az én kitörlésem nyilván csak arra volt jó, hogy ne lássam, hogy még mindig üzengetnek ilyen indirekt egymásnak, bár állítólag chat már 1 hónapja nincs. Persze ez hiba volt, ismerte el, de csak azért nem törli ki továbbra sem, hogy lássa a fickó, hogy mi milyen jól megvagyunk nélküle is. :)


Nyilván ennek itt a vége, sőt már rég vége volt tulajdonképpen, csak hülye módon reménykedtem. Nagyon furcsa, hogy sok év működő, fizikailag létező kapcsolatot dob úgy, hogy az illetőt valójában sose látta, és ez az egy, ami tényleg biztos a sok kamuzása között, hogy sose találkoztak eddig, egyszer volt módom az egész szövegelésüket végigolvasni.

 

Szóval, és ezért nyitottam a topicot, mások találkoztak hasonló netes megbolondulásokkal? Vesztettek el úgy valakit, hogy az beleszeretett egy nick-be??

Előzmény: InstaFun (-)
InstaFun Creative Commons License 2019.04.11 0 0 topiknyitó

Mottó: "Jó, neki szánt üzenet, de nem azt jelenti amit jelent"

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!