Keresés

Részletes keresés

Szebáld Creative Commons License 2019.04.06 0 0 9

Hello,

 

Én már túl vagyok egy hasonló helyzeten. Nagyon nehéz időszak volt... A feleségem tudta nélkül szakember segítségét kértem. Átsegített ezen a sz@r időszakon, csak hálás tudok neki lenni. Megmentette a házasságomat, nekem kellett sokat változni. 

Ma már büszke vagyok magamra, hogy képes voltam rá. a gyerekeim szemébe büszkén nézek. 

Ajánlani tudom https://szivtoltes.hu/

 

Előzmény: Heisenberg28 (6)
Jrüger Creative Commons License 2019.04.04 0 0 8

Üdv ,,, 

 

Fordított helyzetben vagyok , anyát talalta be z szerelem...

Egy gyerek van de minden más ugyan az.

Szal lelépett a pasival fél evre , majd vissza akart jönni vissza is engedtem , ez 2 honapja történt mostanra totál kifordult magából,  és menni akar again ... nem tálalja a helyét és mostanra megbeszélni sem akar semmit , megtudtam hogy ujra talalkozgat a nagy "szerelemmel" így kiadtam az útját. Költözés folyamatban ...

Darabig próbáltam menteni , de veszett fejsze nyele.

 

Egy biztos , en nem adok a segge alá ezután semmit se autot se pénzt se semmit , gyerek tartás minimum aztán ennyi.

Levegőt sem érdemli meg ... 

 

Te is elgonolkozhatnál az élet dolgain, "belépett egy lany " mert hagytad, most edd meg levest amit főztél. 

El ne hidd már hogy a lánynak köszönheted magadnak köszönj mindent,  lánynak annyit hogy felébresztett , többit te csináltad. 

Aztán hálás inkább gyermekeid anyjának legyél ,hogy ezt végig csinalta azért hogy család legyetek.

 

 

 

Előzmény: Heisenberg28 (6)
Lorna85 Creative Commons License 2019.04.04 0 0 7

Szia. Nem lenne járható út, hogy első körben megbeszéljétek a problémáitokat a feleségeddel? 

Előzmény: Heisenberg28 (6)
Heisenberg28 Creative Commons License 2019.04.03 0 0 6

Sziasztok. 33 éves , 2 gyermek büszke édesapja vagyok. A fiú 11 a lány 8 éves. belépett az életembe egy lány. Kiderült itthon januárba a dolog. A feleségem vissza fogadott de én már nem találok önmagamra. Hatalmas depresszióból építettem fel magam azzá, aki most vagyok és ezt a lánynak köszönhetem. El szeretnék költözni egy albérletbe de félek itt hagyni a családot. Gyenge vagyok hozzá. Mit tegyek szerintetek?senki nincs a környezetembe akivel ezt meg tudnám beszélni sajnos. Pár jó tanácsot szívesen vennék. Nincsenek itthon veszekedések, se kiabálások már. Régen volt de önfejlesztésbe kezdtem és kezdek erősödni lelkileg. valaki ha hasonló helyzeten van túl azzal szívesen beszélgetnék. Köszönöm a válaszokat.

islamorada Creative Commons License 2015.08.10 0 0 5

Mert nem vagyunk egyformak. Ami nekem nem jonne be az lehet hogy masnak, foleg hogy nagyon maganyos a csalad nelkul bejonne.

Előzmény: B.GY (4)
B.GY Creative Commons License 2015.08.09 0 0 4

Te nem kezdenél,de másnak javasolod.Rosszat akarsz neki? :) 

Előzmény: islamorada (3)
islamorada Creative Commons License 2015.08.09 0 0 3

De,....hehehe...

Csak vicc volt.Nem lenne az a penz amiert ujra kezdenek egy befulladt kapcsolatot bar van hogy mukodik. Sajat hazassagomban nem voltak parkapcsolati problemak de kornyezetemben szeles skalaban igen, ezert sokmindent lattam, sok panaszt hallottam de  tudtam nezni abszolut partatlan szemmel ami nem nehez ha az ember kivulallo.

 

Előzmény: B.GY (2)
B.GY Creative Commons License 2015.08.09 0 0 2

Remélem nem te vagy a volt neje:)

Előzmény: islamorada (1)
islamorada Creative Commons License 2015.08.08 0 0 1

Ha az ivast is abbahagytad nem akarod rendbehozni a kapcsolatot a nejeddel? Hidd el nem konnyu uj es jo hazassagot kotni, talan a regi nem is lett volna rossz.

Mi volt a problema? Errol irjal oszinten.

 

Előzmény: Panel Proli (0)
Panel Proli Creative Commons License 2015.08.07 0 0 0

Nos, hogyan történt a dolog, és mi lett az eredménye?

 

Már vagy 20 éve voltunk házasok, amikor már kezdtek nagyon rosszul menni a dolgok. Addig se volt éppen minden rendben, de azért a kötelezőket hoztuk (2 gyerek, 2 szintes családi ház, autó asszonynak is, nekem is, nyaranta tengerparti nyaralás, stb. stb.). Aztán nagyon kifáradt a dolog, nemhogy napos, hanem órás rendszerességgel jöttek a veszekedések.

 

Nagyon komolyan piálni is kezdtem, úgyhogy válás lett a dologból. A ház természetesen maradt az exnek, a gyerekek is ott maradtak. Az egyik autó az enyém lett, de azon kívül minden a nejem tulajdonában maradt, ráadásul még havi 100 eFt gyerektartást is kellett fizetnem :-(

 

Zűrös időszak volt, de szerencsére volt egy kis pénzem, és volt fix jövedelmem, úgyhogy elég komoly hitelt felvéve sikerült egy lakást vennem.

 

Egyik problémából a másikba dülöngélve egyszercsak azt vettem észre, hogy már hónapok óta egy korty piát sem ittam, sikerült úgy letenni a poharat, hogy észre se vettem :-)) Ez nagyon komoly tanulság volt nekem, arra jöttem rá, hogy a házasság miatti problémákból való menekülés miatt ittam, amint azok a problémák megszűntek, a késztetés is megszünt a piálásra! Azóta sem iszom, egyszerűen nincs ok piába fojtani a gondokat :-)))

 

A gyerekkel is nagyon jó a kapcsolatom, szerencsére anyagilag is tudom őket támogatni, annak ellenére, hogy a kötelező "gyerektartásos" időszak már megszűnt.

the end forever? Creative Commons License 2015.08.07 0 0 topiknyitó

Elsősorban férfiak véleményére lennék kíváncsi,de a hölgyek is nyugodtan leírhatják ebbéli tapasztalataikat.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!