Keresés

Részletes keresés

Elinda Creative Commons License 2019.03.10 0 0 5

Lehet tudok segiteni.. A gyogyszert nem szabad elkezdeni hasznalni, mert idovel mindig erosebb es erosebb gyógyszerek kellenek,! Es a vegen nem marad csak az operacio. Nekem is idegzsabam van es hál istennek talaltam mas alternativ gyogyitasi modokat. De mar arra is rajottem, hogy lett ez nekem. Eloszor is irom a gyogyitasi lehetosegeket: akupunktúra! Nekem a 16 kezeles utan kezdett hasznalni. A mellette nagy dozisu C, A, Mg, Hal kapszula, granatkaoszula, ideg nyugtato teat ittam/hasznaltam. A masik megoldas a Szauna. Nekem ez is bevalt. Akkor kenocsok arra a helyre ahol faj. Bar arcra nagyon nem jo, mert nagy Eros. Viszont homlokra, es hatul a fejre nagyon is jo! A krem neve NATURLAND inno Rheuma krem forte. A masik, ha nincs baj a foggal, mert nekem sincs el kell gondolkodni, hogy egy fog faj, vagy tobb. En nekem a jobb hatso utolso fogam fajt. Es egeszseges, a röntgen is ezt mutatta. Igen de rajottem, hogy az utolso also  fogammal almomban nyomom a felso utolso fogam. Es a neurologusom azt mondta, persze ez okozhat neurologiai probkemakat. Ja es az utolso a BEMER. utanna kell nezni a neten mert igy hosszu. Remelem tudtam segiteni. :) 

Előzmény: meaculpa (-)
Elinda Creative Commons License 2019.03.10 0 0 4

Lehet tudok segiteni.. Mar olyan nagy fajdalmaim voltak, hogy azt mondtam igy mar nem lehet élni.. A gyogyszert nem szabad elkezdeni hasznalni, mert idovel mindig erosebb es erosebb gyógyszerek kellenek,! Es a vegen nem marad csak az operacio. Nekem is idegzsabam van es hál istennek talaltam mas alternativ gyogyitasi modokat. De mar arra is rajottem, hogy lett ez nekem. Eloszor is irom a gyogyitasi lehetosegeket: akupunktúra! Nekem a 16 kezeles utan kezdett hasznalni. A mellette nagy dozisu C, A, Mg, Hal kapszula, granatkaoszula, ideg nyugtato teat ittam/hasznaltam. A masik megoldas a Szauna. Nekem ez is bevalt. Akkor kenocsok arra a helyre ahol faj. Bar arcra nagyon nem jo, mert nagy Eros. Viszont homlokra, es hatul a fejre nagyon is jo! A krem neve NATURLAND inno Rheuma krem forte. A masik, ha nincs baj a foggal, mert nekem sincs el kell gondolkodni, hogy egy fog faj, vagy tobb. En nekem a jobb hatso utolso fogam fajt. Es egeszseges, a röntgen is ezt mutatta. Igen de rajottem, hogy az utolso also  fogammal almomban nyomom a felso utolso fogam. Es a neurologusom azt mondta, persze ez okozhat neurologiai probkemakat. Ja es az utolso a BEMER. utanna kell nezni a neten mert igy hosszu. Remelem tudtam segiteni. :) 

Előzmény: meaculpa (-)
reka.smile90gmail Creative Commons License 2010.03.08 0 0 3

Sziasztok!

2-od éves pszichológus hallgató vagyok. Ebben a félévben van egy gyakorlatunk, ahol különböző fájdalmakról tanulunk. Ennek keretén belül mindenkinek csinálnia kell egy minikutatást egy általa választott témában. Én az arcidegzsábát szeretném vizsgálni, elsősorban azt, hogy a fiziológiai háttér mellett nincs-e véletlenül valami pszichés, vagy személyiségbeli tényező, ami befolyásolja. Ehhez szeretném a segítségeteket kérni! 1 vagy 2 vállalkozó szellemű egyénre lenne szükségem, aki ilyen fájdalomtól szenved. A vizsgálat kb. 2 órát venne igénybe, ezen belül lenne egy személyes beszélgtés és egy teszt az adott témában. Természetesen semmire nem lenne kötelező válaszolni, a kapott információkat pedig bizalmasan, név nélkül kezelném. Ez még nem egy komoly kutatás, de ha találnék valami érdemlegeset, akkor tovább lehetne kutatni a témát átfogóbban. Pest mellett lakom, így teljes mértékben alkalmazkodni tudok hozzátok, ha vállalnátok! Az email címem: reka.smile90@gmail.com. Ha tudnátok segíteni, akkor kérlek írjatok ide. Ha felmerül még valami kérdés, akkor megírom a telefonszámom is emailben, hogy meg tudjuk beszélni! Nagyon nagy segítség lenne!

Előre is köszönöm!

Szép estét!

Ács Réka

Tombolda Creative Commons License 2009.10.09 0 0 2
Elég sok gyógyszer mellékhatása...
Előzmény: Nemozoli (1)
Nemozoli Creative Commons License 2009.10.09 0 0 1
Ez a mellékhatásokat felsoroló lista tényleg eléggé elborzasztó! Ennél csak egy rosszabbat láttam eddig, ott a ritka tünetek között előfordult a hirtelen halál is :-O
Előzmény: meaculpa (-)
Nemozoli Creative Commons License 2009.10.09 0 0 0
0 arcidegzsábám volt eddig... szerencsére.
Előzmény: meaculpa (-)
meaculpa Creative Commons License 2009.10.08 0 1 topiknyitó
Szeretnék véleményt cserélni hasonló bajjal küzdő társaimmal.

Kinek milyen gyógyszer vált be, vagy milyen más esetleg alternatív gyógymód segithet?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!