Keresés

Részletes keresés

Agnes0829 Creative Commons License 2018.10.26 0 0 16

Akupunktúra helyett próbáljatok ki inkább olyat, ami valóban működik, én egy nagyon szuper weboldalon találtam meg a legjobb megoldásokat, ajánlom nektek is, itt megtalálhatjátok őket: fogyás, fogyókúra.

Warcraft4beta Creative Commons License 2016.08.31 0 0 15

Próbáljátok ki a szűzteát: http://szuzteakapszula.blogspot.com

Nekem bevált teljesen :) Csak óvatosan vele, nem szabad túlzásba vinni :>

Alács kata Creative Commons License 2013.07.24 0 0 14

Én az izzadás és a lassú eredmény helyett a gépeket választottam!!! A fantasztikus, ügyes gépek elvégezték a testemen az alakváltozást, karcsúsodtam, feszesedtem!!! A lakásunkhoz közel találtam az AlakVáltó Szalont (http://www.alakvalto.hu ), nagyon kedves hölgyek közreműködésével megszépültem.

Két és fél hónap alatt majdnem 7 kilót fogytam!

cimbóka Creative Commons License 2010.01.12 0 0 12
Persze nem 6566, hanem 65-66 kg.:DD
Előzmény: cimbóka (11)
cimbóka Creative Commons License 2010.01.12 0 0 11
Na egyik sem szeretnék lenni!:)

Életemben nem voltam szoláriumban, napozni utálok és mániákus fényvédő használó vagyok télen-nyáron.
Csontsoványan meg az én koromban úgy néznék ki, mint egy madárijesztő. Jajj!

Amúgy eldöntöttem, hogy kipróbálom, de majd csak februártól, mert akkor tudom úgy elkezdeni, hogy elmegyek 3 szúrásra egy héten, ugyanis akkor leszek Pesten hosszasabban, aztán tartós tűt fogok kapni, amit 10 naponta kell cserélni. Nem tervezem sokáig, csak kb 2 hónapig, ha úgy látom, hogy tényleg segít betartani valamiféle diétát. És ha sikerül lefogynom 5 kilót, akkor nagyon fogok örülni, de a 65 66kg-mal még akkor is nagyon messze lennék a csontsoványtól.:D Szerencsére.
Előzmény: Törölt nick (10)
cimbóka Creative Commons License 2010.01.11 0 0 9
Tudja valaki, hogy a fogyókúra támogatása esetében van-e értelme a testakupunktúrának, vagy elég a fülakupunktúra is?
Előzmény: cimbóka (8)
cimbóka Creative Commons License 2010.01.11 0 0 8
Köszönöm a választ. Ha még lenne egy kis időd, akkor azért fűznél hozzá néhány magyarázó szót,
Az első pontban , ha jól értem, akkor a tartós tűről írsz? Mármint hogy az nem hatékony? A gondom az, hogy vidéki vagyok, és bár Pestre rendszeresen járok, de azért a heti2-3 alkalmat nem tudnám bevállalni.:(

A 3. az elektrolipolízis volt, ha jól értettem. Az az igazság, hogy azt én is próbáltam, de azért olyan hű de látványos eredményt nem értem el vele. Persze lehet, hogy ha többször mentem volna vagy gyakrabban , akkor eredményesebb lett volna. Tudnál erről esetleg még néhány mondatot írni? Hogy az ismerőseid miről számoltak be, vagy mit láttál rajtuk?

Mennyi ideig kellett járnod, és mennyit fogytál tőle? Tényleg úgy gondolod, hogy igazából nem is segített az akupunktúra? Vagyis lényegesen nem csökkentette az étvágyadat?

Azért azt még nagyon megköszönném, ha megírnád, hogy kinél voltál, és mennyibe került.

Esetleg privátban, ha itt nem lehet, vagy nem szeretnéd.
Előzmény: Chimney (7)
Chimney Creative Commons License 2010.01.11 0 0 7

Szia!

én csináltam pár éve.

1. tűket tettek a fülembe, benne hagyták és időnként vissza kellett menni ellenőrzésre. Lószart sem ért, ráadásul nem tudtam aludni, mert nyomta a fülem.

2. hetente 2* mentem egy doktornőhöz. Nem csak a fogyásra szúrt, hanem az allergiámra is, 45 percet ültem ott, aztán mehettem. Jó volt, fogytam tőle, DE komoly diétát tartottam mellette, írni kellet, hogy mit eszem-iszom stb és komolyam lecseszett, ha egy capuccinoval több volt a listán. Szóval lehet, hogy a tűk nélkül is lement volna,bár igaz, hogy talán kevésbé voltam éhes.

3.ezt még nem próbáltam és valószínű sosem lesz rá pénzem, amikor célzottan egy területet szúrnak és áramot vezetnek bele. Az eredményt láttam-személyesen több ismerősön-de megfizethetetlenül drága nekem sajna:-(

Előzmény: cimbóka (-)
cimbóka Creative Commons License 2010.01.10 0 0 5
Sok sikert neked is!:)

Én mondjuk nem így látom a dolgot.
Úgy gondolom, hogy ha van segítség, támogatás az akaraterő mellé, akkor azt nem kell feltétlenül elvetni. Illetve nem gondolom, hogy csak az a fogyás ér valamit, amit véres verejtékkel lehet megcsinálni.
Az eredmény a lényeg. Nem?
Előzmény: Törölt nick (4)
cimbóka Creative Commons License 2010.01.10 0 0 3
Ezt én is pont így gondolom. És az akupunktúrától éppen azt várnám, hogy segítsen abban, hogy kevesebbet egyek.
Lehet, hogy neked is érdemes lenne kipróbálnod, ha hasonló problémád van?:)
Előzmény: Törölt nick (1)
cimbóka Creative Commons License 2010.01.10 0 0 2
Köszi.:)

Közel 50 éves nőként őszintén szólva már nem törekszem szálkás izomzatra. Ha el tudok menni hetente háromszor az alakformáló , kondicionáló tornámra, akkor nagyon boldog vagyok. Sajnos ez nem mindig jön össze.
Mindösszesen annyit szeretnék, hogy megfelelő kondícióm legyen.
Az akupunktúrától nem azt várom, hogy a doboz csoki meg a tábla szalonna megevése mellett lefogyasszon, hanem azt, hogy segítsen a diéta betartásában. Bizonyára te is hallottál már arról, hogy ez az ősi kínai módszer, -többek között- arra is alkalmas, hogy az anyagcsere megváltoztatása mellett, az éhségérzetet is blokkolja. Ezzel segít abban, hogy ebben a falánkabb időszakomban ellent tudjak állni a csábításnak.
Amúgy az 5 kg súlyfelesleggel sokan kiegyeznének. Engem viszont nagyon zavar, hogy nem úgy állnak rajtam a ruháim, mint szeretném.
Biztosan járhatnék személyi edzőhöz és életmód tanácsadóhoz hetente ötször is, ha 20 évvel fiatalabb lennék, és nem egy olyan kisvárosban élnék, ahol erre nincs is lehetőség.
Mindenesetre olyanok véleményét várnám, akiknek az akupunktúrával kapcsolatban van valamilyen tapasztalatuk.
Előzmény: viktor- (0)
viktor- Creative Commons License 2010.01.10 0 0 0
Már ne haragudj, de ezt alapvetően hogy gondolod? Majd varázsütésre lemennek a kilók (csoki és nem megfelelő kaják mellett), mert megszúrnak két tűvel? Rendszeres kardiozás, gondosan kiszámolt és betartott kalória bevitel. Máshogy nem nagyon fog menni. Lemondással jár nyilván, de valamit valamiért. (Vagy le lehet szívatni a zsírt.)

Alap, hogy normális étrend nélkül nem fog menni, bármennyi tűt is szúrnak beléd. Inkább erre koncentrálj, ne a "misztikus" dolgoktól várj csodát! (És tényleg ne vedd személyeskedésnek, nem annak szántam, csak ezek a "romantikus képzelgések" őszintén szólva mindig megmosolyogtatnak. Szenvedés nélkül fogyni (leszálkásodni), megerőltetés nélkül sportos külsőt építeni... Ezek mind maszlagok. Persze vannak alaptípusok (egyik könnyebben hízik, másik nehezebben szed fel izmot, a harmadiknak sokkal könnyebben megy minden), de valamilyen szinten minden típusnak meg kell szenvednie a jó kinézetért, semmit nem adnak "ingyen".)
Előzmény: cimbóka (-)
cimbóka Creative Commons License 2010.01.10 0 0 topiknyitó


A tél szokás szerint azzal jár, hogy feljött rám pár felesleges kiló. Járok ugyan tornára is többé-kevésbé rendszeresen, de kevés. Ebben a sötét depis időben az édességeket is jobban kívánom. Tavasszal ugyan valamennyi lemegy, de 1-2 kiló minden évben rajtam marad végleg.

Most arra gondoltam, hogy talán érdemes lenne az akupunktúrás fogyasztást kipróbálni. Olyan 5-6 kilótól szeretnék megszabadulni. A szándék meg van, de lelkierőm megtámogatásához mindenképpen kellene valami segítség.

Talán erre jó lenne az akupunktúra.

Ebben a kérdésben szeretném kérni olyanok véleményét, tanácsát, akik már kipróbálták ezt a módszert.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!