Keresés

Részletes keresés

Középmagyar Creative Commons License 2017.08.25 -1 0 3

Penny Market mint állás egy igen rossz és átverős cég, ígérnek mindent rángatják az embert a Alsónémedi központjukba interjúra feleslegesen megvárakoztatnak és másnap nem hívnak hanem küldik a sablon emailjüket,hogy hiába vagy több diplomás több nyelven beszélsz több mint 15 éves kereskedelmi gyakorlattal rendelkezel nem vagy nekik elég jó, területi vezetőjük aki interjúztatott ígéri hogy hívni fognak, közben hazugság az egész, most akkor ha egy területi vezető hazudik akkor minden amit előtte mondott minden egyes szava hazugság volt? Szlogenjük okos megoldás, az lenne a legokosabb hogy szépen fognák a sátorfájukat és elhúznának vissza Németországba az egész Rewe csoport úgy ahogy van..

 

Természetesen a területi vezető hres vezető neve megvan csak személyiség jogok miatt nincs leirva.

dejo Creative Commons License 2004.05.11 0 0 2
A Pennyben rendszeresen vásárolnak kiskereskedők nagyon nagy tételben is.
Előzmény: wamzer (1)
wamzer Creative Commons License 2004.05.11 0 0 1
monnyuk a pénztárosnő is hülye, egyszerűen meg lehetett volna csinálni, külön blokkban számolja el a kartonokat, és akokr a rencer úgy látja, hogy külön vásárló vagy. Gondolom a penny arra hivatkozik majd, hogy csakháztartásban szolásos mennyiséget szolgálnak ki, azonmeg persze el lehet vitatkozni, hoyg mi minősül annak.
Előzmény: Papci (0)
Papci Creative Commons License 2004.05.10 0 0 0
Jogos a ket pont. En a helyedben fogyasztovedelemhez fordulnek. Ha van kedved irj egy folytatsos cikket az Index-Keletbe. En orulnek neki!
Előzmény: dejo (-)
dejo Creative Commons License 2004.05.10 0 0 topiknyitó
Nagy tejfogyasztó család vagyunk. Havonta közelítünk a 40 literhez. Hogy mindig legyen otthon tej és ne kelljen naponta a boltba menni, ezért a tartós tejre rendezkedtünk be. Az több hónapig is eltartható.
Sőt még árban is olcsóbb, mert nem 2-3literenként veszem meg a garázsboltban 180-190 Ft-ért, hanem nagytételben 150-160-ért.
Egyszerre 2-3 gyűjtőkartonnal (12 l/karon) szoktunk vásárolni.
Ma elmentem a Penny Market nevű boltba, ami viszonylag közel van hozzánk, hogy vegyek 3 karton (36 liret) tejet. Berakom a bevásárlókocsiba, majd felpillantok az ártáblára: 99 Ft-ba kerül egy dobozzal. No, ha akció van akkor megtetéztem még 2 kartonnal és a bevásárlókocsimban 5 karton (60 liter) tejjel ami kb. 6 hétre elég elindultam a pénztárhoz.
Elég hosszú volt a sor. Amikor a pénztároshoz érek közölte velem, hogy egy vevő egyszerre csak egy kartonnal vehet.
- Bevezették a jegyrendszert? Mi jogon szabják meg, hogy mennyit vehetek? - kérdem.
- Én megértem önt, javaslom, hogy írjon be a panaszkönvbe, de engem erre utasítottak, többet nem adhatok. -válaszolja- Ki is van írva a tej mellett!
- Én nem láttam. Mivan ha nem tudok olvasni? -próbálkoztam, de nem hatotta meg.- Jó, akkor számítsa meg az akció előtti áron, de nekem akkor is kell a tej.
- Nem adhatom más áron, a számítógépben van az ár, vonalkód alapján számol a pénztárgép. Ha mindenképpen ennyi tejet akkar venni, akkor többször kell bejönnie érte, azt nem kell figyelnünk.
- 20 percet álltam sorban a pénztár előtt, nekem ennyi időm nincs! Akkor most mi legyen, hagyjam itt a többit?
- Nem, mert itt nem fér, vissza kell vinnie a helyére. Akkor beütök egy kartonnal és még a többi dolgot amit vett, aztán a többit vigye vissza.
- No ne! Nekem erre nincs időm.
- Akkor szólok a biztonsági őrnek!
- Miért ő visszaviszi?
- Nem, de vele megbeszélheti. Ha nem tetszik írjon a panszkönyvbe. -ajánlotta ismét.
- Renben akkor fiztek annyit amennyit lehet.
Kifizettem egy karton tejet, és még a 2 fonottkalácsot és egy doboz Ráma margarint.
A kocsit adotoltam a vásárlótér bejátarához, az apróságokat rátettem az egyik karton tetejére, azt az egyet leemeltem és eljöttem.
Végül is csak annyit hoztam el amennyit kifizettem aki visszaviszi megtarthatja a kicsiban lévő 20 Ft-ost.

De ez akkor is felháborító!
Igaz alapból csak 36 liter tejet akartam venni és az akciós ár hatására emeltem ezt fel 60 literre.
De milyen jogon szabbják meg, hogy mennyit vehetek?
Nekem nincs időm és főleg kedvem folyton boltba járni, sorbaállni. Miért jó, az ha hetnte veszek egy karton tejet? A tartós tejnek pont az az előnye, hogy meg lehet venni egyben előre.

Nem tudom a fogyasztóvédelemnek mi lehet erről a véleménye?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!