Keresés

Részletes keresés

pokemon21 Creative Commons License 2017.07.09 -3 0 8

én voltam gyógyszer nélkül, és eddig én értem el sikert gyógyszerektől mentesen a problémámban, míg az orovosokéstársaik csak kárt okoztak amit nekem egyedül kellett helyrehozni és még mai napig is sajnos a környezetem erőszakossága miatt szedek gyógyszert

mert ez a feldmárfélemberfélhülye is az intézetét nem tudta megcsinálni pedig a rakásszar könyveiből amiket a szabadságra vágyó problémás betegeknek az elnyomói vásárolnak meg, még csak súlyosbította a problémások helyzetét.. a papírfecnijéből amit ezen nyert semmit nem tett jóvá csak beállt ő is csalni meg szarni mindenkire, bár lehet hogy ő eleve ebbe a sorban volt

így gyógyszermentes életet nehéz kezdeni, mert betuszkolnak és a bírók meg hamisak, mint a miniszterelnök is

 

de várom társaimat

horvath.nikol Creative Commons License 2008.10.02 0 0 6
kovacsg87 egy gyógyszer van a panaszra forróvizet a kopaszra, na jó félre téve a viccet, egy ismrősöm is depresszióban szenved és egy kicsit idős is, az orvosok azt mondják, hogy túl sok gyógyszert szed persze nem csak a depresszióra, és az orvosa tanácsolta, hogy depresszióra homeopátiás készítményeket használjon, mert természetes anyagból készül és nem kábít el. Neked én ezt a terméket tanácsolnám, meg mindenkinek aki gyógyszeren él!
Előzmény: Törölt nick (5)
Törölt nick Creative Commons License 2008.09.10 0 0 5

Én Zyprexát és Zoloftot szedek. Igazság szerint szorongással járó súlyos depresszióban szenvedek, de a papíromra schizotípiás személyiségzavar van írva, mert különben egy fillért nem kapnék, mivel nem tudok dolgozni még ezekkel a gyógyszerekkel sem sajnos nehéz fizikai munkát, és le vagyok százalékolva.

 

De le akarok állni a Zyprexáról, mivel tanulni szeretnék, habár így is tudok, de úgy az igazi, pontosabban a Velaxinra állnék át, mert már egyszer sikerült, és jó volt, csak itt nem írják fel, mert az itteni pszihiátria dolgozói féltenek minden változást, hogy elvesztik a munkahelyüket. Nem írnak fel egyszerüen gyógyszert javaslatra azokkal az átlátszó kifogásokkal, hogy ezt nem lehet felírni fél évre, meg ilyesmi, holott a korábbi pszihiáterem, aki ráadásul főorvos, többször is mondta, hogy márpedig fellehet, na ehhez mit szóltok. Inkább odajáratnak kéthavonta, havonta, csakhogy meglegyen a beteglétszám, és mindegyiküknek legyen munkahelye. Szánalmas talpnyalók.

 

Várom a véleményeket, hozzászólásokat

 

 

Törölt nick Creative Commons License 2007.05.02 0 0 4
Kedves Magdi!

Én voltam, aki ezt a topikot nyitotta.
Igen sikerült!

Most fáradt vagyok, de a közeljövőben leírom a tapasztalataimat!

Előzmény: Magdi60 (3)
Magdi60 Creative Commons License 2007.02.10 0 0 3
Nos? Hogy sikerült?
Előzmény: Force Feedback (-)
kkmd Creative Commons License 2007.01.25 0 0 2

Többet is írhatnál magadról, úgy könnyebben tudunk tanácsot adni.

Kor, tünetek, mikor, hogyan, doki mit mondott stb?

Előzmény: Force Feedback (-)
Force Feedback Creative Commons License 2007.01.25 0 0 1
Köszönöm! :)
Előzmény: 4Hópihe (0)
4Hópihe Creative Commons License 2007.01.25 0 0 0

bátorság,én drukkolok neked,hogy sikerüljön.

:o)

Előzmény: Force Feedback (-)
Force Feedback Creative Commons License 2007.01.25 0 0 topiknyitó
Speciálisan és pánikbeteg vagyok és eltökéltem, hogy leállok a Zoloftról mert érzem, hogy tönkretesz és meggyógyulok gyógyszer nélkül.
Lehetséges?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!