Keresés

Részletes keresés

lutria Creative Commons License 2017.04.18 0 0 2

Az IGO-ban van útvonal rögzítés is amivel húz egy nyomvonalat a megtett útról a képernyőn-tehát láthatod ha egyszer már belőtted a távolságot a parttól-hogy mennyire hajókázol párhuzamosan a partvonallal.

Amúgy meg nem arra gondoltam hogy a kikötőtől mérd a távolságot hanem a part legközelebbi pontjától mérve.

Előzmény: idw (1)
idw Creative Commons License 2017.04.18 0 0 1

Köszi az ötletet. Ez adott pont meghatározására jó lehet, pl a kikötőtől egyenesen mennyire mentél be, de menet közben, ha a parttól távolabb mész, nehezen megvalósítható. Ha Zánkáról vitorlázol Badacsonyba ezt nem tudod megtenni.

Előzmény: lutria (0)
lutria Creative Commons License 2017.04.16 0 0 0

Azt bármelyik megmutatja,a GPS-el bemész valameddig,a készüléken kijelölsz a parton egy pontot és útvonalat szerkesztesz oda-és kiírja a távolságot.

Egyébként az IGO-t be lehet úgy is állítani a hogy légvonalban szerkessze az útvonalat és akkor még utat sem kell választani a parton.

idw Creative Commons License 2017.04.15 0 1 topiknyitó

A Balatonon csónakkal (vitorlás, horgász, kajak stb) közlekedők részére viharjlezéstől függően korlátozva van, a parttól mennyire lehet eltávolodni.

 

Milyen App vagy kedvtelési szintű GPS megoldás van arra, hogy lehessen tudni a parttól való távolságot is a pontos pozíció mellett (500/1500m)?

 

300.000Ft fölötti direkt hajós GPS-eknél van ilyen funkció (Distance to Shoreline), de ez a legtöbbünknek nem racionális.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!