Keresés

Részletes keresés

Gody papa Creative Commons License 2017.01.26 0 0 0

0 kilométeres?

Gerzsonka1992 Creative Commons License 2017.01.25 0 0 topiknyitó

BeamNG.drive egy jármű szimulációs videojáték kidolgozott és közzétett Bremen, Németország-alapú videojáték-fejlesztő BeamNG. A játék egyedülálló puha test fizika, és adták át a Steam Early Access for Microsoft Windows 2015 május 29-ig

 

Fejlődés:

2012 Május 28-án BeamNG kiadott egy YouTube videó "Forradalmi soft-body fizika CryEngine3". Eredetileg BeamNG.drive kellett alapul CryEngine 3, de a végrehajtás a vezetés játék megtöltötte a hibákat, ami a fejlesztés átvihető nyomaték. BeamNG.drive nagymértékben támaszkodik kódolás Lua, és használja a csomagokat a helyi adatokat a Lua hálózati rendszer, miközben a játék működik annak érdekében, hogy teljes a komplex fizikai egyenletek játék közben.

BeamNG honlapján beamng.com, 8-án avatták 2012. május kezdeni gördülő ki hírek a fejlődés a szimulátor. 

A játék került egy nyílt szavazás Steam Greenlight 2014 február 12-én,  és zöld utat nyolc nappal később. 

2015 Május 29-én , a játék megjelent a Steam Early Access. 

 

Gameplay:

BeamNG.drive features three modes: Scenarios, which are checkpoint-to-checkpoint-based races, Campaign Mode, which is a collection of small scenarios which are scored based on different factors such as damage, time, etc, and there is Free Roam Mode, the player can drive and crash several different vehicles on a few provided default environments. The game implements its soft-body physics to both control vehicle dynamics as well as to control the collisions between objects and vehicles.

 

Fizika:

BeamNG.drive használ valós idejű, lágy test dinamika fizika szerkezet szimulálására járműveit. Algoritmusok írtak a fizika egyenletek kell végezni. Járművek a játék áll, puha test, nyirokcsomó-gerenda szerkezet, hasonlóan a jármű szerkezetét Rigs of Rods. A fizikai motor szimulálja a hálózat összekapcsolt csomópontok és gerenda, amelyek együttesen alkotnak egy láthatatlan csontváz egy jármű reális súlyokat és a tömegek. Ami a soft-test fizika, járművek reálisan flex és deformálódnak, mint hangsúlyozza, hogy a csontváz, mint a hatások ütközések alkalmaznak. A játék motorja állandóan kiszámolja fizika egyenletei és a problémák valós időben játék közben.

Recepció:

Jack Stewart BBC megemlíti, hogy BeamNG.drive "kapott kamatot a filmipar modellhordozóban mutatványokat, hogy így lehet prototípusát tesztelték kimerítően -, de olcsón - mielőtt egy kaszkadőr sofőr összetöri fel egy autó a forgatáson

 

 

Játék Letöltése Torrent:

 

http://torrent.eval.hu/torrent/beamng.drive+v0.8.0.1/3-16607490

 

Gépigény:

 

Minimális gépigény:

 

CPU: Desktop Intel i3

RAM: 4 GB RAM

GPU: GTX 550 TI

DX: Version 9.0c

OS: Windows 7 

Tárhely: 4 GB 

 

Ajánlott Gépigény:

 

CPU: High-end Intel i5/i7 or High-end AMD 6 Core or better

RAM: 8 GB RAM

GPU: GTX 780

DX: Version 9.0c

OS: Windows 8 64 Bit

Tárhely: 4 GB available space

 

Hivatalos oldala:

 

http://beamng.com/

 

Jó szórakozást kivánok mindenkinek ehhez a játékhoz

 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!