Keresés

Részletes keresés

[fidelio] bellinari Creative Commons License 2009.02.24 0 0 8
Hadd legyen már mindenkinek szíve joga, hogy mit gondol Bayer Zsoltról, OK? 1 Szabad orságban a hírlapok pedig azt írnak amit az általuk alkalmazott munkatársaik kiizadnak, és  ebben a fekvésben Bayer Zsolt  virága miért ne virágozhassék? 
Rendszeres MH olvasó vagyok, nem megyek pl. az ÉS-hez olvasni, legfeljebb tájékozódni, hogy a másik táborban mi a zörgés...
Tedd te is ezt, és ne sugalmazz itten  -hintésekkel-  mindenfélét, ami csak a hagymázos álmaidban van.
Csak nem 1 bérrettegõ édespajtikához van szerencsénk?

Mert akkor pakold a kisbõröndöt,  varrd a kabátba a brilleket, less a függömy mögül,  és fuss ha bántanak!

DE CSAK HA BÁNTANAK!
[fidelio] Judit Creative Commons License 2009.02.23 0 0 7
Az MH melletti tüntetésen több cigány felszólaló is volt, akik elmondták, hogy igen, ezek nem tartoznak közénk, és Bayer Zsolt szín igazat írt. Bayer is nagyon szépen beszélt a cigányság azon részéről, akik hajlandóak velünk békében élni, és Sárközyt emlegette, aki Eger várát védte.

Úgyhogy le lehet róla szállni, minden rasszistázás vele szemben rágalom, és az MH val szemben is. Talán vitatkozz a szavaival. Ja, az nem megy? Eddig még meg sem próbáltad. Csak a sértegetés, meg a titulusok.
[fidelio] Judit Creative Commons License 2009.02.23 0 0 6
6 Elefeljeted, hogy új Magyar Hírlap előfizető vagyok. Éppen ezért tudom, hogy rágalom, amit rájuk szórsz. Ideje volna végre abbahagynod Bayer Zsolt és a Magyar Hírlap rágalmazását. Hasonlót sem tettek, mint amit szórsz rájuk folyton.
[fidelio] zenesz Creative Commons License 2009.02.23 0 0 5
Ott voltam a rendezvényen. nagyon hangulatos, szép, felemelö este volt.Szomorú , hogy korlátok között kellett bemenni, de sajnos , ez van.a Gödör klub felé vezető lépcsőn 1 idősebb ember kezdett höbörögni,mondta, hogy "ezek mind gyilkosok, nem magyarok, nem müvészek, és nem tartoznak a nemzethez. lehet, hogy új Magyar Hirlap elöfizető???????? Páran próbáltunk beszélni vele, dehát nem lehetett. Nem volt vitapartner.
[fidelio] zenesz Creative Commons License 2009.02.23 0 0 4
Ott voltam a rendezvényen. nagyon hangulatos, szép, felemelö este volt.Szomorú , hogy korlátok között kellett bemenni, de sajnos , ez van.a Gödör klub felé vezető lépcsőn 1 idősebb ember kezdett höbörögni,mondta, hogy "ezek mind gyilkosok, nem magyarok, nem müvészek, és nem tartoznak a nemzethez. lehet, hogy új Magyar Hirlap elöfizető???????? Páran próbáltunk beszélni vele, dehát nem lehetett. Nem volt vitapartner.
[fidelio] zenesz Creative Commons License 2009.02.19 0 0 3
Te is kedves vagy nekem:)))))))))))))))))))))De akkor is kérnék véleményt Bangó Margittal kapcsolatban. Legszebb az, hogy MRzoli azt irja a Muzsikással kapcsolatban, akik fellépnek Bangó Margittal, hogy "aki korpa  közé keveredik".Ezeket lehet szerinted nyugodtan olvasni? És lehet ezt minősiteni?
Vegye már Unicornis, és Mrzoli tudomásul, hogy mindennek van 1 határa.Persze, az , aki Kertész Imréről Imre Kertészként ir...... Más országban büszkék világhirü Müvészeikre, és nem gyalázzák őket...
[fidelio] Judit Creative Commons License 2009.02.19 0 0 2
"Bocs, Judit, nem tehetek róla, hogy Bayer Zsolt kirekesztő, antiszemita , cigányellenes irásokat közöltet, a nyilas szellemiségü Magyar Hirlapban!!!"

Nem tehetek róla, hogy fenti mondat egyetlen szava sem igaz, és még egyszer sem voltál hajlandó meghallani az ellenérveket, vagy érvelni szavaid mellett. Szállj le Bayer Zsoltról végre, mert NINCS IGAZAD.

(De ettől még nem vagy nekem kevésbé kedves)

Lenne szavam, de te magad gyalázkodol egyfolytában. Akkor mit kérsz számon unicornison?
[fidelio] zenesz Creative Commons License 2009.02.19 0 0 1
Bocs, Judit, nem tehetek róla, hogy Bayer Zsolt kirekesztő, antiszemita , cigányellenes irásokat közöltet, a nyilas szellemiségü Magyar Hirlapban!!!
És nagyon kérlek, legyen 1 szavad azzal kapcsolatban, amilyen aljas stilusban ir Unicornis bangó Margit Kossuth dijas Müvésznőről, aki az egyik leghiresebb magyar Müvész, hungaricum!!!.Azért a gyalázkodásnak is van határa.Szégyen.
[fidelio] Judit Creative Commons License 2009.02.19 0 0 0
Mi lenne, ha felhagynál Bayer Zsolt folyamatos köpködésével?
[fidelio] zenesz Creative Commons License 2009.02.19 0 0 topiknyitó
Gondolom, az Echo tv-t Bayer Zsolt fogja tudósitani  a rendezvényről.:)) Bár, nem hiszem , hogy szélsőséges rasszistáknak helye lenne 1 ilyen eseményen.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!