Keresés

Részletes keresés

[fidelio] unoka hugo Creative Commons License 2003.12.01 0 0 3
kije ez a Casadesus annak a Casadesusnek???? egyébként is az egész család titok a számomra, van a Gaby, meg egy másik zongorista, aki korán meghalt... szóval nem tudom....
Törölt nick Creative Commons License 2003.11.21 0 0 2
Nekem megvan a full Ravel-zg. album Casadesus-vel: az egyik kedvencem! Csodálatos pianista volt, lélek és gondolat minden hang mögött!
[fidelio] unoka hugo Creative Commons License 2003.11.20 0 0 1
jajj, valaki aki nem SZÉLL GYÖRGY rajongó!!! én pont forditva választottam volna, ha a Casadesus összkiadás darabjai között tallóztam VOLNA, nekem elég az a kis dupla koncertfelv, Amszterdamból, azon van minden, Chopin, Schumann, Debussi... kiváncsi vagyok milyen messze esett az alma a fájától...
[fidelio] Leó Creative Commons License 2003.11.20 0 0 0
Na, véleményem szerint épp ez a Robert az, aki miatt a Casadesus nevet érdemes megjegyezni (pl. Schumannok, Beethoven Hegedűszonáták Francescattival, Mozart-zongoraversenyek, különösen ha nem Széll a karmester, bár akkor is, Ravelek).
[fidelio] sphinx Creative Commons License 2003.11.20 0 0 topiknyitó
Érdemes felfigyelni arra, hogy Jean-Claude Casadesus egy igen terjedelmes, katalán származású, francia zenész- és müvészfamilia tagja.Akit érdekel, részleteket megtudhat a www.casadesus.com/english/famille.html honlapról.Addig is csak annyit, hogy a kitünő zongoramüvész Robert Casadesus(1899-1972) is ennek a családnak tagja.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!