Keresés

Részletes keresés

ovisista2b Creative Commons License 2014.09.08 0 0 87

Sziasztok Gyógyulóka és Infóska!

 

sajnos megint lemaradt egy Kérdés Tisztázása:

 

Értelmesnek Tudgyja-e Magát a Gyógyulóka, vagy legalábbis mindenképp olybá Szeretné-e Tudhatni magát, csak még egyelőre nincs ki is Dolgozva?!?

 

Illetve ha nem eléggé értelmes, hogy akkor mikben akadályotatott, hogy azzá Legyen?!?

 

Pontosabban ha híja van az értelmességének, hogy akkor hogyan Pótóljuk Felőle a fogyatékait?!?

 

Akkor ezt Kérem evidenciában tartani sé minden Jókat és mindég és Gyógy-Puszikák is hozzá!

Előzmény: ovisista2b (86)
ovisista2b Creative Commons License 2014.09.08 0 0 86

Sziasztok Gyógyulóka és Infóska! Üdv és Üdvözülendés az Üdvlészletekkel!

 

Sajnos hibáztam, mert idulatoskodásom elragadott úgy mondd és nem magyaráztam el eléggé, hogy mitől haragszunk annyira Gyógyulandókára és mért kéne őNekije magyarázkodnia, hogy mért is hanyagolt minket oly soká a Gyógyulandást is ekképp szabotálva!

 

Tehát az úgy nevzett "sercintése" mért is háborított fel annyira?!? -- még akkor is ha Rend-Kívül Örülhetünk annak hogy legalább Jelzett!

 

Viszont már Bocsánat, de ez olybá tűnik, mintha kiszúrkálná szemünk potom-álságokkal! Mivel nincs indokok milliárdgyaj lajstromozva, hogy eme "rém-tettét" mért is követte el, hogy legalább enyhítő körülményekképp beszámíthassuk Nála, hogy vajon Tanácslataink mért nem Éríntették olybá, hogy Katharzis érhesse és ettől Változni és Változtatni is akarjon?!?

 

Szóval nézzük akkor mik is maradtak el itten, de nagyon?!?

 

További minden Jókat és hajrá ELŐRE a Gyógyulandokba és Gyógy-Puszika is hozzá!

Előzmény: ovisista2b (85)
ovisista2b Creative Commons License 2014.09.08 0 0 85

Szia Gyógyulóka és Infócskázóska is Köszöntelek! Üdv és Üdvözülendés az Üdvlészletekkel!

 

Vajon mi az oka annak, hogy Gyógyulóka 2014.08.26.-a óta szüneteltette a Gyógyulandgyját?!? Vajon nem Lett fontos egészen 2014.09.08.-áig ez neki?!?

 

Mért, hogy ennyire megváratott Minket?!?

 

És most essünk hanyatt, hogy méltóztat úgy mondd Élet-Jelet adni?!?

 

Illetve hogy sercint ugyan egy okot, hogy őt potenciális „időzített bombának” vélik és ezért megsértődve nem Lényeges neki sajnos, hogy ne hagyjon cserben Minket, akik aggódva Figyelnénk, hogy miképp Gyógyul és mihamarébb?!?

 

És most Köszönés és Köszöntés nélkül idelök Nekünk valamit, hogy voljunk netán „megtisztelve” tőle, hogy leeresztkedik Hozzánk egy Kérdés erejéig?!? – Igaz, Jó Kérdés, de benne van a Válaszok zöme is egyszerre így ekképpen, hogy Mutatja is hogy mért is Gyermek-roncs?!?

 

Mert a Gyermek, a Jó Gyermek! – csakugyan is Kérdez! És hopp! Íme itt is a Gyermek, csak nem Jól és nem Épen, hanem roncsan, azaz felnőttködősdizős seggként nem is Köszön, nem is Köszönt, csak úgy a pofánkba vágja, hogy na tessék akkor gazsulálni, mert akadt némi pillanat, amitől ráér épp némiképp úgy mondd „törődni velünk” a Gyógyulásáért?!?

 

Tényleg! Mi Indítja a Gyermek-roncsot, hogy ilyenténképp nyilvánuljék meg, mintha úr volna és nem volna ráérő ideje a szolgáit egrecíroztatni és azok vegyék tudomásul, hogy nagy kegy, hogy a hatalmaskodóan kiszolgált úrhatnámságú tébolykállatság ekképp sercit ide:

 

Hozzászólások sorrendje:

   1 | 2 | 3 30> <<        db/lap

LonelyMaster4 12 órája Creative Commons License                        84

 

Jelentem itt vagyok, csak nagyon elfoglalt vagyok mostanság (bár mikor nem...?), és nem nagyon van időm fórumozni... Meg ugye minek is, ha itt is időzített bombának tartanak...

 

ovisista2b azért azt elárulhatnád, hogy mit értesz "gyermek-roncs" alatt?

 

 

Na, vajon mik is a bibik ezzel Kedves Infócskázóska és nem annyira Kedves Gyógyulandóka?!?

 

Hát csak Gyermek-roncs akar „árúlásra” rávenni úgy mondd! Egy felnőttködős segg akarna netán korrumpálni és kikémkedni, hogy mennyi is az annyi a júdás-pénzből?!? És netán alkudozna, hogy ha sokra tartja ilyen piti akármiért?!?

 

Kérdezzük meg Gyógyulandókát Infócskázóska, hogy vajon hogyan is Gondolja ezt, ha nem akar Gyermek-roncs maradni és ReGenerálná Igazi Jó Gyermekségét?!?

 

De azt Tanácsolod ugye Kedves Infókázóska, hogy Tudatsuk előbb, hogy miket is Jelentenek akár szándékolt, akár önkéntelen leadott Jeleink, azaz inkább gesztusaink és tébolykállatkáknál a dezinformatív pávatánc?!?

 

Akármennyire is fájhat, ha igazságtalanka vagyok most épp Veletek egyelőre még javítatlan és nem Helyesbbítve és ezzel a Gyógyulandásokat is odázva, nos mégis arra Kérlek Benneteket, hogy Válasz-Kérdődgessünk Jobban Lévően és Jobban is kiFejtve, hogy miket is Jelenthetnek megnyilvánulásaink Pontosabban is, azaz Esztétikusabban és Etikusabban is --, hogy Köszöntve Lehessünk inkább és Köszöngetve is Egymásnak Harmóniában! Minden Jókat ehhez is és mindég mindenképp!

Előzmény: Törölt nick (84)
ovisista2b Creative Commons License 2014.09.03 0 0 83

Szia Infóska! üdv és Üdvözülendés az üdvlészletekkel!

 

Mi van a Gyógyulandókával?!? Befeküdt a kés alá a Mi Tanácslatunkra is és netán szövődményei volnak?!?

 

Mi az oka, hogy nem Jelentkezik?!? Vagy netán paranoiásan félreÉrtjük és ő dolga végeztével odébb is állt?!?

 

Se puszi, se pá, se nyalom a "pofád"?!?

Előzmény: információs pult (82)
információs pult Creative Commons License 2014.08.28 0 0 82

Kedves LonelyMaster4!

 

Azt gondolom, hogy kb. 6 hónap alatt ki fog alakulni az új napirendje, amihez hozzászokik a szervezete.

Előzmény: Törölt nick (77)
ovisista2b Creative Commons License 2014.08.27 0 0 81

Szia Kedves Gyógyulóka!

 

Üdv és Üdvözülendés az Üdvlészletekkel!

 

Bocs, hogy ez eddig nem Jutott Eszembe, mert Én mintha már túljuthattam volna ama krízisen, hogy a Gyógyszer-Kísérletek annyira megkínoztak volna!

 

Ismerni vélhetem a Gyógyszer-adagolás és Kombinációkák, illetve a mellékhatások zöm-doszt-dömpingjét is és hát ugye ezek Lehet, hogy nem olyan kiVáló Élményletek, hogy csak úgy ripsz-rposz felÖtlődgyjenek!

 

Pedig nekem is volt többször is sajnos nem kívánatoska Észlelésem az ilyetén Gondoknak!

 

De Óriási Szerencsém, hogy egy nácicska csicska és homofób ex-Barátocskám Által elévülhetetlen Érdemeképp megIsmerhettem a Humor Gyógyító hatásait, amik ha közvetlen nem is azonnal Tettek Jobban Lévővé, de kozvetettetn és áttételesen mégiscsak mindenképp!

 

Csodállom, hogy elfeledtem!

 

De Vigyázzunk mégis, mert nem Mindenkinek hathat egyformán és egyaránt! Ezért nagy Óvatossággal Ismerjük meg!

 

Én a Blues Beat- és Jazz-Fejleményeit és egyéb Progresszív Gyöngyikék Kutatásával és halmozásaikkal Nőhettem eléggé Fejletté ahhoz, hogy Tudhassam regenerálni a Humor-Érzékem, amit a betegességem elrontgált és mintha megfosztott volna Tőle! De nem! Mikor már kissé Jobban Lehettem regenrálódhatott és Tudatos Művelkedésekkel is Újra Élezstődhetődött, illetve ÚjjáSzülöm pillanatról-pillanatra!

 

Nos, Szerencsémre absztrachálódhatott Nekem a  Jazz egy Fejleménye Blues-ötvöződésben olyképpen, hogy nem elriasztott a Gyógyulandásoktól, hanem a Humor révén Segíthetett, hogy a megelőzéseket kultiváljam inkább és kevésbé azt, mikor Helyesbbítőleg és Javítólag meg protkókkal és makókkal is ugyan de rokkantan is Gyógyulni kelljen!

 

http://www.youtube.com/watch?v=XR9jm9HgXyQ

 

Tehát sajnos muszáj Fejlődnöd és Izlés-neveléssel ráfogni Magadat, hogy nehogy paranoiásan félreÉrtsd a Művészet Jelzését, és netán dafke netán visszamaradgyj a betegségeidben azzal, hogy Rajtad már az isten se segít úgy mondd!

 

Ezért Kérlek, hogy írj pár Dolgot arról egy kis hevenyészet röp-dolcsikával Bőven és Plasztikusan kiFejezve és ki is Fejtve, hogy mint hat Rád ama Mű, amit Hawkins itten megFormált, de nem tartalomul szarnak!

 

Igen, ugyenis a renszertelenség – majdnem tíz évig kétnaponként aludtam, hogy utolérjem kultúrálisan Magam! Csak így Tudhattam annyi időzetet kapni, némiképp csalva, mert Szervezetem is lesarcoltam ekképp! --, szóval a napi ritmusok és ciklusok felborogatásával Juthattam csak oda, hogy némi „erőszak árán” mégiscsak rendezhettem azt, hogy a Gyógyszert időben bevegyem, jobban étkezzem annál semmint a szabadosság és nyomor kínálna, illetve hogy alvásomat is rákényszerítettem hogy ne csaljak vele, azaz Igazítsam a biológiám a nélkülözhetetlenekhez! Így már nem éjszakázom és viszonylag sokat mozgom is! És csakugyan évek óta nem küzdök azzal, amit a Hawkins prezentál megelőzni!

 

A kajákat is átszervezőben vagyok és ugyan még vannak falánksági rohamaim és nem tudhattam teljesen elhagyni a cukros Pepsit sem, de már nagy haladásban vagyok abban, hogy egyre kíméletesebben legyek a Szerveztetemmel!

 

Vannak ugyanis olyan Gyógyszer-kombinációk is, amelyek Segítik a ritmusos alvást is! Amikor depressziós vagyok mégis többet kéne szunyáljak, de nem hagyon hogy ez kóróssá váljon, mintha heroin volna! Ehelyett Heroikusan ráfogom Magam arra, hogy akkor is Működgyjem ha nem megy könnyen, ha spontán valami túl nehéznek tűnik és ha szinte Élni sincs Kedvem!

 

No akkor talán Közöld Te is a Felőledieket, JÓ?!?

 

Minden Jókat hozzá és mindig is a legjavát Mindennek mértékkel!

Előzmény: ovisista2b (80)
ovisista2b Creative Commons License 2014.08.27 0 0 80

Szia Kedves Gyógyulászandóka! Üdv és Üdvözülendés az Üdvlészletekkel!

 

Bocs, de nem engedtem el a fülem mellett, hogy "időzített bombának" véllek-e így elsőkre és felszinesen netán előítélkezve is!

 

Attól függ!

 

Ha Intellektus Lehetsz, akkor nem azt mondom hogy semmiképp, mert sajnos vannak "csodák" negációkképp is, azaz nincs tök fix úgy nevzett élet-biztostás vagy garancia arra, hogy nem hibbanunk meg véletlen se semmiképp!

 

Ám ha netán Gyermek-roncsozatosság vagy és úgy mondd hibásan a "javából", azaz fokozottan és nagyon elfuserálódva is, akkor szinte biztos, hogy egyszercsak durranhatsz ön- és köz-veszélyesen!

 

Ám ha Gyermek-roncs vagy már, akkor sem kell "örökre" úgy maradgyj vissza!

 

Hanem?!?

 

Hát Alkotóab Újra-Tanulhatod Magadat és ha protkókkal és makókkal is Élhetsz Príma Teljes Létet némi korlátodzkodásokkal!

 

Csak ezt valahogyan ki kéne silabizálni, hogy miképp Alkotható Nálad az Élve és Memorizálgatóan az Újból és Újjá is Szülődgetés az Örökkében?!?

 

Van Kedved ennyiből is Kezdeni a Gyógyulászást?!?

 

Vagy előbb Kedvet kell Csináljunk hozzá?!?

 

Hogy az Erényes Víg Kedély is Segítsen minden hupplikból is kimászhatni és kikászálódtan a szarosgödörből megTisztultan Újra VisszaKapasztkodhassunk veled is a Boldogságok-Csúcsozatos Harmóniákba?!?

 

Én ez utóbbi Javallom! Minden Jókat ehhez és továbbra is ELŐRE a Gyógyulandokba-hoz és mindég!

Előzmény: Törölt nick (76)
ovisista2b Creative Commons License 2014.08.27 0 0 79

Sziasztok! Bocs, hogy belekotyogok! Üdv és Üdvözülendés az üdvlészletekkel!

 

ne haragudgyjatok de a munka-terápia még odébb van! Ennyire betegen semmiképp se Szabad eröltetni, még ha netán beledögleni is!

 

Előbb Testi és Mentális Jobban_Létek soka kell, hogy legyen miből adni a "munka-adónak" cserébe a pénzért kizsigerelődést! nem annyira fontos a munka-adók harács-kapzsi önzését és érdekeit kiszolgálni, hogy aztán kifacsartan a tepsibe taszítsanak!

 

Ezt is csak mértékkel Szabad, ha már mindenképp msuzáj!

 

A munka-terápia már csak Jó mentális és Testi Kondiban reszkírozható, ha nem akar senki még több és több kárt!

 

Köszi, ha megÉrtitek és használjátok a Tudásokat, amik Óvnának a bajoktól!

 

Minden Jókat és mindég! Előre a Gyógyulandokba-hoz!

Előzmény: Törölt nick (77)
ovisista2b Creative Commons License 2014.08.27 0 0 78

Szia Magányoska! Üdv és Üdvözülendés az Üdvlészletekkel!

 

Bocs, hogy Rád fogtam ezt a "magányoskát" de pillenetnyilag ez van, de nem kell ennek "örökké" így maradnia vissza! Tudod, hogy amik spontán nem Jól vannak Teljesen se, vagy egyáltalában se, nos azoknak nem kell úgy maradniuk vissza, mert ha "lázadsz" velük szemben, akkor van Esély, hogy Művesen, de nem mekk-mesterkedve mindenképp Jobb lehet, persze, ha sajátosan szakszerűen és prímán Alkotod meg őket különbeknél Különbbhedettekké, Igaz?!?

 

Nos most úgy Látom, hogy a testi (meteriális) bajaid egycsapásra szinte megOldódtak azzal, hogy az epekövesekhez bekéredzkedtél és Ők nagyon Intelligensen csakugyan fel is Világosítottak és persze ki is palléroztak egy uttal, hogy mindenképp Műtetsd meg Magad, aztán változtats az étkezési szokásaidon egyuttal, illetve amennyit csak Tudhatsz -- és ha spontán nem is megy, akkor Alkotóan Tanulászva mindenképp Körülményezd! --, hogy sokat mozogja, sétálj minima naponta egy fél órát!

 

Ebből következően, hogy erőteljes redszert hozol az Életedbe -- ami nagyon nehéz, ha nem Szabadon Csinálhatod, azaz ha netán korlátozna és frusztrálna munka-kényszer és annak sok-sok rossz mellékhatása! --, szóval a rendszeresség mindenképp előnyhöz juttatja a Szervezted, mert a biológia is ciklikus így az arritmiák szétzillálják és rossz tempók meg összezavarva is netán túlzó stresszel járnak!

 

Ezért ez a rész meg is Oldódott, csak ki kell Dolgozni! És persze "ügyikén" és Prímán, lehetőképp selejt-mentesen!

 

Hanem hát nem csak testből vagyunk! Van mentál Higiénés Tisztázgatós Tisztálkodandásunk is!

 

Ebben inkább Tudhatok Segíteni! De ehhez fokozott Értelmi Tevékenység kell és Biztatsz, hogy ha ugyan nem kérkedsz kevlykedő gőggel, hogy Te igenis Értelmes Lény is vagy és nempusztán csuopán csak ostobán-butácska okoskodó!

 

ím ígyen azért megKérdem megint, hogy Fejlesszük-e ezt az Értelmi Vonalat, amely a Mentális Dolgokat is rendbe hozza és ráSegít a testieket is minél előbb rendezhetni -- szóval, hogy Szorgalmazzuk-e nagyon is az Intellektuális Tevékenységeket -- vagy mivel nincs róla fogalmad, nincs netán Példa-Kép-Mintádzkodtod azaz nincs a környezetedben Intellektus, így nem is Tudhatod hogy eme jelenség-Rendszer mikre is Jók és mért is?!? -- akkor Pótóljuk és ezzel a Gyógyulhattabbságoskat is Szorgalmazzuk?!?

 

Kérlek ha muszáj is netán, akkor próbáld megeröltetni úgy mondd Magad és határozottan Légy Közösségben az Értelmesebbjével! Látod a epések is mennyit Segíthettek!

 

Nálam viszont sajnos van egy iszonyú korlát-rendszer, ami frusztrálhat egyelőre még míg meg nem szokod, hogy használd is az Agyad Működhette Elméd, nos, hogy rendkivül bonyolult és szerteágazó minden és csak Bőséges és Plasztikus kiFejtésekkel Működhetnek a kiFejezendőek is, így netán szószátyárkodom és mintha csak dumálnék süketelően soderolva! -- ha ez riaszt végletesen, akkor előbb ezt Beszélkedgyjük meg, hogy mért is, JÓ?!?

 

Köszi ELŐRE!-is a Bizalmadat és hajrá ELŐRE a Gyógyulandokba-hoz! És minden Jókat és mindég! Gyógy-Puszikák hozzá!

Előzmény: Törölt nick (76)
információs pult Creative Commons License 2014.08.24 0 0 75

Kedves LonelyMaster4!

 

Nem biztos, hogy csak a gyógyszer mellékhatása miatt alszik annyit.

Az alvás, alvást kíván, ha nem szab neki gátat, csak többet fog aludni, mert többet kíván. Vágjon bele valamibe, akár "kényszerből" is, meglátja az alvást lehet szabályozni.

Minden embernek van emésztése és minden ember székel. Az alvásciklust és a székelést is lehet rendszeres napi ritmussal befolyásolni.

Keljen fel reggel, mintha dolgozni menne, igyon egy teát (de legalább fél liter testmeleg folyadékot, mozogjon (sétáljon egy fél órát, mintha kutyát sétáltatna), reggelizzen, egyen egy almát naponta, csinálja ezt kitartóan és az eredménye jelentkezni fog és a munka sem fog akkora problémát jelenteni.

Előzmény: Törölt nick (72)
információs pult Creative Commons License 2014.08.24 0 0 74

Üdv.

Előzmény: ovisista2b (70)
ovisista2b Creative Commons License 2014.08.22 0 0 73

Kedves magyány-mester4! Üdv és Üdvözülendés az Üdvlészletekkel!

 

Nem Tudom, hogy szándékosan kerülte-e el a Figyelmed, amit itten az Infókázócskázóssal Tanakodtunk és Ő sajnos kivonta Magát a Tanácslásából, hogy egy Gyermek vajon Kommunikálhat-e Gyermek-ronccsal?!?

 

Illetve azon ment korábban a Meditációka, hogy vajon Mediálható-e, hogy inkább kiBékülhess kissé Magaddal?!?

 

Ha nem túl nagy strapa, akkor visszanézheted azt is, hogy azon Filóztunk az Infókással, hogy vajon Intellektus vagy-e, aki Kész megÉrteni Magát (Tudod az Ó-görögöktől ered, hogy keresd  TennenÖnSajátMagadat, pontosabban Ismerd meg és a netáni "szörny-részedre" ne nagyon erősíts rá, hanem inkább Hősiesen cáfolj mindig rá?!?

 

Nos ugyan Te külön nem tagadtad, hogy Intellektus Lennél, de mintha félrenéztél volna, hogy ne Válasz-Kérdődhess, hogy na akkor mi van, ha mégis?!?

 

Tudod, hogy mondtam az Infókázóskának, hogy talán Találtam valamiket, amik SEgíthetnének némiképp Rajtad, de Infókázóska azonnal Rám förmedt, hogy Ki is Ő, hogy nagyobb mellékhatásokat lőcsöljön Rád az Én Kísérleteimmel, amik Prognosztizálhatóan ha nem ártanának, de nem könnyítenék meg túlzón a Dolgod!

 

Na, most az a Kérdés, hogy voljék-e Veled mindenki úgy mondd "elnéző" és hagyjanak haldoklani tovább, mintegy "hoszpizselve" kísérve el a végsőkig, vagy van Intellektusod és nem nagyon kell Kímélni, amennyire csak Lehet és Ész-szerű?!?

 

Így Adódik egy Válasz-Kérdődés, hogy mivel Te elérhetsz Engem, mert van publikus Aspektusom is, így ha némiképp kizárnád a rosszindulatúakat, a trollkodóakat és lincselni lihegő gyilkos közönséget, akkor talán a nyilvánosság azon részét, amely árthat némiképp csökkentve-csillapítva netáni attrocitásainak zömét megelőzőn, hát Figyelemmel Lehetnénk arra is, hogy Infócskázóska mért engedte el a füle mellett, hogy mik is rekedtek meg Bennem?!?

 

Így ha Intellektus akarsz Lenni, ha még egyelőre nem is vagy az Készen-Épen éppen, nos Válasz-Kérdődhetnéd, hogy mi akadályoz Téged abban, hogy kevésbé volj Gyermek-roncs és mik kellenek ahhoz, hogy Újra és ÚjjáÉpítsd Gyermekiséged, azaz ÚjraTanuld, de immár Helyesebben Élve és Memóriákkal Újjá is Szülögetve Magad az Örökkébe?!?

 

Tehát ha nem tartasz ennyiből sem tolakodó baromnak, akkor nyilván nyugtázhatod, hogy Szerettel várom mielőbb, hogy Jelezd: Igen Intellektus vagy és ha nehéz is, sőt szinte viselhetetlen azért nem akarsz igazságtalankodni semmiképp, mégha Téged ér is sajnos nem is kevés, de pont azért nem tetézed azzal, hogy Te is sokasítod!

 

Akkor minden Jókat és mindég és hajrá ELŐRE a Gyógyulandokba!

Előzmény: Törölt nick (72)
ovisista2b Creative Commons License 2014.08.20 0 0 70

Szia Infócskázóska! Üdv és Üdvözülendés az Üdvlészletekkel!

 

Csak Jelzek, hogy sajnos bennem-rekedt egy csomó Gondolat és talán Tanács is Segítőleg amiatt, hogy itt szinte mindenki elérhetettetlen kevésbé nyilvánosan, vagyis priviben, mivel nem publikus a bejelentkezők zöme és így csak a különféle elhárítások és hackerek meg adat-halászok figyelme közepette lenne csak Szabad intimebb Közléseket is adományozgatni, mivel a nyilvánosban ott vannak a rosszindulatúak és trollkodók meg gyilkos hajlamú lincselős tömeg, s ekképp sajnos mivel kizárják maguk ezzel a népségek a Gyógyulásból is egyuttal, így csak nagyon szormorka volok!

 

De ettől független minden Jókat és mindég MIndőnknek!

Előzmény: információs pult (69)
információs pult Creative Commons License 2014.08.17 0 0 69

Nyitva.

Dr Systole Creative Commons License 2014.08.16 0 0 68

Még az is lehet, hogy van a világon olyan hely, ahol ez nem problémás orientáció. Lehet, hogy ott kéne élned?

Előzmény: Törölt nick (63)
információs pult Creative Commons License 2014.08.13 0 0 67

Kedves LonelyMaster4!

 

Sajnálom, hogy azt írja: nem érdekli különösebben semmi.

 

Jó ismerősökre és barátokra leginkább a közös érdeklődési kör alapján tehetne szert. Így azt javaslom, válasszon egy olyan hobbit, amiről azt gondolja, hogy hosszú távon akár még érdekelheti is. Ha a futás, akkor azt, ha keresztrejtvényfejtés, akkor azt, ha a társasjátékok vagy a kártyajátékok vagy a sakk, akkor azt, és kezdjen bele, keressen hozzá társakat is. Ha nincs ilyen, akkor válasszon érdeklődés nélkül, két dolog a lényeg: olyat válasszon, amit csinálni kell (tehát nem olvasás vagy nézés, hanem aktív részvételt kíván) és csinálja rendszeresen és kitartóan.

 

Az emberi kapcsolatok (ismeretségek, barátságok) legtöbbször a közös munka/ közös hobby okán alakulnak ki és maradnak meg, márcsak azért is, mert a szexuális vágy idővel csillapodni szokott, a hobby pedig megmarad.

 

Menni fog.

 

Előzmény: Törölt nick (66)
információs pult Creative Commons License 2014.08.12 0 0 65

Kedves LonelyMaster4!

 

Örülök, hogy vannak személyes kapcsolatai.

Ha nem lennének problémái mivel foglalkozna szívesen?

Munka, sport, tanulás, utazás?

Kezdje kis lépésekkel és vágjon bele.

Üdv.

Előzmény: Törölt nick (63)
információs pult Creative Commons License 2014.08.12 0 0 64

Sajnálom, de ki vagyok én hogy megmondhatnám ki beszélgethet egymással és ki nem?

Ha akar valaki beszélgetni, akkor beszélgessen.

Üdv.

Előzmény: ovisista2b (62)
ovisista2b Creative Commons License 2014.08.12 0 0 62

Kár! DE Üdv és Üdvözülendés az üdvlészletekkel Kedves Infókázóska!

 

Nagy így a teher, hogy ennyire passzív vagy és hogy "nem ártod bele magad" úgy mondd "kétes ügyletekbe"!

 

Akkor mit mondgyjunk a delikvensnek?!?

 

Maradgyjunk annál, hogy a körzeti orvos és átvágva az agyát, hogy mért is kérne beutalót az Elme-Gondozóba és azt ott recepteket kiállító hivatalnoktól meg mért kéne fájdalom-csillapító Gyógyszereket az úgy nevezett lelki bajaira?!? És ha firtatnák, hogy mért is ennyire boldogtalan, akkor netán kussoljék, vagy hazudozzon, illetve tévessze meg a vér-profi szakemberzeteket?!?

 

Na, most akkor mit csináljunk?!?

 

Hálásan Köszi azért, hogy Jó Szókkal Próbáltál Lenni a delikvenshöz, de ez mintha nesze semmi fogd meg jól volna!

 

Tényleg nem bántalmazni akarlak Kedves Infókázócska, de kissé muszáj Lenne Szabatosabban a Segítségeket "prezentálni"!

 

Úgyhogy akkor itten a szavatossságom le is járt?!? Ejnye-ne-mán-no!

 

Gyógy-Puszikák azért mindenképp!

Előzmény: információs pult (60)
információs pult Creative Commons License 2014.08.12 0 0 61

Nyitva.

információs pult Creative Commons License 2014.08.12 0 0 60

Üdv.

Sajnálom, nem tudok neked ebben segíteni.

Üdv.

Előzmény: ovisista2b (59)
ovisista2b Creative Commons License 2014.08.12 0 0 59

 

Üdv és Üdvözülendés az Üdvlészletekkel!

 

Kedves Információskázóska!

 

Hálásan Köszönöm, hogy Ismételni kényszeredett Második Folyamodásom  Hozzád ekképpen „Sikerült”, mármint hogy a zavar fokozódhatott!

 

1 | 2 30> <<             db/lap

 

információs pult 2014.08.12 15:23:18 ©                    58

Üdv.

Ebben tudok információt nyújtani:

"Amennyiben tudok, segítek neked abban, hogy hol találsz szaksegítséget lelki bánattal, problémával. A segítség "ingyenes", korlátozott (megmondom hogyan lehet keresni személyes kapcsolatot) és nyilvános. Azért csinálom, mert ez egy civil felajánlás ahhoz, hogy nagyobb legyen a tájékozottság abban, hogy hogyan kell segítséget keresni és mi remélhető tőle. Gyógyszer információkkal nem áll módomban segíteni, ahhoz személyes orvosi vizit szükséges."

Üdv.

Előzmény: ovisista2b (57)

 

 

Tehát akkor a Talány:

 

Vajon Gyógyszernek minősül a Tanakodós Tanács, hogy nem Segíthetsz?!?

 

Illetve Gyógyszer-szerű „Készítményeknek”, hogy ha felsorolom vázlatoskán és az úgy nevezett Teljesség Igénye nélkül, hogy mimindenek is Segíthetnek ideillőn egy Intellektuson?!?

 

Tehát Látatlanban úgy mondd nem Tanácsolhatsz megTanakodhatni, hogy vajon Jók-e az imént bejelentkezett szegény pedofilnek, ha Észleli ÖsszeTEvőkképp a következő listát?!?

 

Gondolva arra, hogy ha már „boy”-os filmeket úgyis nézni kényszerül, hogy akkor Mű-Alkotásokat se hagyjon ki?!?

 

Én sajnos azért vacillálok elsőképp a Visconti Halál Velencéjét Idézni, meg az Elátkozottakját, illetve a Ludwig-ot, mert netán rossz ómen volna!

 

(((((http://hu.wikipedia.org/wiki/Hal%C3%A1l_Velenc%C3%A9ben_%28film%29

 

http://hu.wikipedia.org/wiki/El%C3%A1tkozottak

 

 

http://www.youtube.com/watch?v=m7-CZScJTmM

 

http://www.youtube.com/watch?v=qlkJSTVKQk8  )))))

 

Te viszont Infókázóscska azonnal mondanád, hogy nem, előbb Peter Broock Legyek Urát Emlegessük, hogy nem fix, hogy van Segítség csakugyan, de mivel ezzel Tisztába Lehetünk, ezért ha spontán nincs is még, akkor Alkothatunk Helyette Pótlólag Művesebbet is akár semmint ami magától-spontán volna netán primitív-visszamaradottka, ugye?!?

 

Erre viszont akkor azt kéne replikázzuk, hogy Pasolini TEORÉMA, Igaz?!?

 

És persze az Egész Pasolini Élet-Mű szelektálgatva összeTEvőkért!

 

Ám azonnal jönne a Kísértés Fellini Satiricon-ját is Szemlélni és Katharzisait pedig befogni a Melókba!

 

De itt még meg kéne Jegyezni Szathmári Sándor Kazohináját, C. Clark A Gyermekkor Vége-ét és Asimov-tól az Alapítvány és Föld-öt, Igaz?!?

 

Továbbá azt Tisztázni Tisztálkodva Mentál Higiénésen is, hogy a delikvensnek el kéne határoznia, hogy nem érzelmeinek Él és netán azzal hogy azok félrevezetik és becsapva magát is másikainak kártékonyan ámokfutna?!?

 

És ha Intellektus az Illető, ami legJobb Eset, akkor viszont Válasz-Kérdőd ha nem Kristály-Tiszta semmi sem, ahogyan Anyu is Kér Bennünket a „Legyetek Jóak Gyerekek!”-enjén kívűl is?!?

 

És ha Intellektus az Illető, akkor nem hagyja Magát kiszolgáltatni holmi biológiai ösztökéknek pusztán, hanem megTanul Élni azok árnyékában ugyan, de nem azok alávalójaképp, Igaz?!?

 

Bocsánat Informálóka, ha netán félreÉrtettelek és ezzel elriasztjuk a kis Segítségeket Kérőt a nagy Melóktól, hogy a magánya pechét Mázlijává Alkossa átLényegítve!

 

József Attila-i Értelemben szublimálva ösztönét! És nem engedve az érzelmiségiség szirén énekeinek, amik kathasztrófákhoz és tragédiához juttatnák netán!

 

Előzmény: információs pult (58)
információs pult Creative Commons License 2014.08.12 0 0 58

Üdv.

 

Ebben tudok információt nyújtani:

"Amennyiben tudok, segítek neked abban, hogy hol találsz szaksegítséget lelki bánattal, problémával. A segítség "ingyenes", korlátozott (megmondom hogyan lehet keresni személyes kapcsolatot) és nyilvános. Azért csinálom, mert ez egy civil felajánlás ahhoz, hogy nagyobb legyen a tájékozottság abban, hogy hogyan kell segítséget keresni és mi remélhető tőle. Gyógyszer információkkal nem áll módomban segíteni, ahhoz személyes orvosi vizit szükséges."

 

 

Üdv.

Előzmény: ovisista2b (57)
ovisista2b Creative Commons License 2014.08.12 0 0 57

ovisista2b 2014.08.12 14:08:30 ©
54

Üdv és Üdvözülendés az Üdvlészletekkel!

 

Kedves Infórmálkodást Segítőke!

 

Hálásan Köszönhetem ugye, ha Segíthetsz Tanácsló Ajánlással abban Biztos Lenni, hogy bár rentgeteg Kultúr-szelet van az Ismereteim közt a pedofiliával küszködő egy részt kínjainak relativizálásával azt erősíteni, hogy nehogy átszakadgyjanak Nála a gátak és nehogy bűncselekmények-rozatában torkolljék ámokfutón a Dolog, míg más felől vajon Szabad-e "kioktatsak" olyanokat, akikhöz képest nem vagyok "éríntett", illetve pont szinte az ismeretlenség és tudatlanság-téboly mián is csak viszolyognék, ha mélyebben is Tudhatnám a szenvedése Lényégeiet, s ráadásul csak még fokozhatnám -- bár Segítítőleg és a fájdalmakat csillapítón és enyhítendő a szorogást is, hogy ne mindig csak depike voljék Nála sem! --, szóval más részt vajon "illetéktelenként" (nem vér-profi szakemberképp, aki elvileg felvértezett minden megütközésre és viszolygató eshetőségre inkább, semmint a laikus semmiképp!), tehát ennél az esetnél is vajon Jó Működünk-e, a töb szem többet is Látha-szindrómával Élünk és nem vissza azzal, hogy netán nem a mi asztalunk és akkor csak netán a megvetés marad vissza?!?

 

Erre Albert Camus egyik Műve Inspirál, hogy mindenképp Segíteni próbáljak, amely arról szól, hogy valaki kiMenthetett volna egy vízbe fulldoklót, de nem Tette, sőt röhögcsélve kuncogott, hogy nem is kapják rajta a Segítség-elmulasztáson, illetve itt is érvénylő "cserben hagyásos gázolást" követett el!

 

Ugye, azért nehéz a Dili Emmázat, mert ha eddig még kibírta valahogyan a delikvens immel-ámmal megúszva az Igazán tragikus Dolgokat, hogy most Szabad-e felnyitni a szemét úgy mondd és ő ha kidörzsöli abból a csipát is, hogy akkor vajon Jobb Lesz-e Neki vagy se?!?

 

Ez Intelligencia-függő! És Szabad-e megKérdeni a halmozottan hátrányos helyzetűtől, hogy elég Intelligensnek Képzeli-e Magát és akkor mihez képest is vajon és hogy ez hogyan is Bizonyítódik?!?

 

Tehát Kedves Infócskázócska! Bocsássd meg Kérlek hogy Rád is lőcsölök a teherből, de egyedül nem bírom!

 

Ennek ellenére csak a legjavát mindig mindennek Mindenkinek és Külön Neked is minden Jókat a kis nehogymán örökké depiske voljék delikvenssel!

Előzmény: információs pult (53)

Előzmény: információs pult (56)
információs pult Creative Commons License 2014.08.12 0 0 56

Nyitva.

információs pult Creative Commons License 2014.08.12 0 0 55

Üdv.

Előzmény: ovisista2b (54)
ovisista2b Creative Commons License 2014.08.12 0 0 54

Üdv és Üdvözülendés az Üdvlészletekkel!

 

Kedves Infórmálkodást Segítőke!

 

Hálásan Köszönhetem ugye, ha Segíthetsz Tanácsló Ajánlással abban Biztos Lenni, hogy bár rentgeteg Kultúr-szelet van az Ismereteim közt a pedofiliával küszködő egy részt kínjainak relativizálásával azt erősíteni, hogy nehogy átszakadgyjanak Nála a gátak és nehogy bűncselekmények-rozatában torkolljék ámokfutón a Dolog, míg más felől vajon Szabad-e "kioktatsak" olyanokat, akikhöz képest nem vagyok "éríntett", illetve pont szinte az ismeretlenség és tudatlanság-téboly mián is csak viszolyognék, ha mélyebben is Tudhatnám a szenvedése Lényégeiet, s ráadásul csak még fokozhatnám -- bár Segítítőleg és a fájdalmakat csillapítón és enyhítendő a szorogást is, hogy ne mindig csak depike voljék Nála sem! --, szóval más részt vajon "illetéktelenként" (nem vér-profi szakemberképp, aki elvileg felvértezett minden megütközésre és viszolygató eshetőségre inkább, semmint a laikus semmiképp!), tehát ennél az esetnél is vajon Jó Működünk-e, a töb szem többet is Látha-szindrómával Élünk és nem vissza azzal, hogy netán nem a mi asztalunk és akkor csak netán a megvetés marad vissza?!?

 

Erre Albert Camus egyik Műve Inspirál, hogy mindenképp Segíteni próbáljak, amely arról szól, hogy valaki kiMenthetett volna egy vízbe fulldoklót, de nem Tette, sőt röhögcsélve kuncogott, hogy nem is kapják rajta a Segítség-elmulasztáson, illetve itt is érvénylő "cserben hagyásos gázolást" követett el!

 

Ugye, azért nehéz a Dili Emmázat, mert ha eddig még kibírta valahogyan a delikvens immel-ámmal megúszva az Igazán tragikus Dolgokat, hogy most Szabad-e felnyitni a szemét úgy mondd és ő ha kidörzsöli abból a csipát is, hogy akkor vajon Jobb Lesz-e Neki vagy se?!?

 

Ez Intelligencia-függő! És Szabad-e megKérdeni a halmozottan hátrányos helyzetűtől, hogy elég Intelligensnek Képzeli-e Magát és akkor mihez képest is vajon és hogy ez hogyan is Bizonyítódik?!?

 

Tehát Kedves Infócskázócska! Bocsássd meg Kérlek hogy Rád is lőcsölök a teherből, de egyedül nem bírom!

 

Ennek ellenére csak a legjavát mindig mindennek Mindenkinek és Külön Neked is minden Jókat a kis nehogymán örökké depiske voljék delikvenssel!

Előzmény: információs pult (53)
információs pult Creative Commons License 2014.08.11 0 0 53

Kedves LonelyMaster4!

 

Részválaszokat tudok mondani:

 

A homoszexualitás nem betegség.

 

A nemi kapcsolat létrehozásának minimális életkorát mindenkire vonatkozóan szabályozzák akár heteroszexuális valaki, akár nem. Ezt a szabályt nem tanácsos átlépnie senkinek, akár heteroszexuális valaki akár nem. Ha jól értem, ön olyasmitől szorong, amit nem csinált.

 

 

Sajnos az életben nincs arra garancia, hogy bárki megtalálja a párját, én is azt látom, hogy sokan élnek egyedül.

 

Hogy ez kihatással lenne a munkabírására, az attól függ. Ismerek olyan embert, aki egyedül él, és a munkájában sikeres és ismerek olyat is, aki családos és sikertelen a munkában.

 

A gyűlölet létező jelenség és irracionális, a magyar társadalom egy felmérés szerint elutasítja a "pirézeket" pedig pirézek nincsenek is.

 

 

Ha ön erősen szorong, akkor talán érdemes megfontolnia, hogy a szorongás kezelésére segítséget kér, akár úgy is, hogy elmondja a háziorvosának, hogy szorong és szívesen beszélne erről a szorongásról szakemberrel. A háziorvos elvileg tud önnek szakembert ajánlani a közelében. Mást nem kell a háziorvosának mondani.

 

 

Előzmény: Törölt nick (52)
ovisista2b Creative Commons License 2014.08.11 0 0 51

Szia Vasutas Bácsi! Minden Jókat ELŐRE!-is és Tudósítalak, hogy már be is Kéredzkedtem az Illlusztris helyre, de még nem Érkezett Fogadtatás!

 

Minden Jókat addig is, míg az Engedélyezései Procedúra is zajlik!

Előzmény: Railroadman (50)
Railroadman Creative Commons License 2014.08.08 0 0 50

Szervusz.

 

 

Rettentő késő van már, és előző válaszom - ahogy kell - el is szállt a Fórum bugyraiba.

Ezért most már abszolút nincs időm reagálni, csupán jelezni, hogy "vettem"

A képeket, videót, az iróniát, felvidított egy röpke pillanatra - köszönöm. Kifinomult intelligenciádat is érzékeltem.

 

Rengeteg dolgot kell elintéznem, 10-e a legkorábbi időpont, amikor ide tudok látogatni.

 

 

Csak annyit, hogy valószínűleg 17 év után, az eredendőn túl sikerült megtalálni, kibogozni a szálakat, a "bingót". Meg lesz egy harmadig dolog érzetre, de az már az orvosok dolga lesz (egyébként eddig mindenki a rövid időtartam miatt gyakorlatilag sötétben tapogatózott, a pillanatnyi diagnózis, s lehet, a gyógyszerek is tévesek).

 

 

 

A folytatást ezúton szeretném kérni, hogy az "Elkerülő személyiségzavar" c. topikban folytassuk (nem ez lesz az, csak hasonlóak a jegyei). Az úgysem pörög, ott jobb helye lesz a párbeszédeknek.

 

 

 

 

De nem csak rólam.

 

Jó éjt.

 

 

Előzmény: ovisista2b (47)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!