Keresés

Részletes keresés

budapester Creative Commons License 2011.01.18 0 0 158

nekem sok ellenérzésem volt a melegekkel szemben,

mint általában minden hetero férfinak. Aztán amikor a melegfelvonuláson (amivel nekem semmi bajom nem volt soha)

szélsőjobboldali csőcselék nekik rontott, és embereket  vertek meg homoszexualitásuk miatt valami

teljesen megváltozott bennem. szolidaritást éreztem és idén már én is ott leszek és szolidaritásból vonulni fogok velük

párommal.

 

egyébként itt egy érdekes cikk heteroknak melegekről

egy pszichológus írta

http://www.lelki-segitseg.hu/2010/11/melegen-parban.html

üdv31 Creative Commons License 2010.12.22 0 0 156

sziasztok. milyen pszihológus tudna ebben segiteni,mire szakosodot?

Előzmény: Törölt nick (153)
üdv31 Creative Commons License 2010.12.17 0 0 154

köszönöm gondoltam errre,de azért még1 x köszi!

Előzmény: Törölt nick (153)
üdv31 Creative Commons License 2010.12.13 0 0 152

szia. önmagamban  biszexuális vagyok szinte 90% ban magamra haragszom mert eddig csakis a csajok érdekeltek tehát fantáziálok olykor gyogyszereket szedek depreszios vagyok az életem felvan fordulva kivagyok teljesen borulva hogy milyen dokihoz kellene fordulni mert igy az életem elzárkozottan élek és eszt észrevették már mások is vagy komolyab a bajom: akkor érzem megam jol ha más férfi társam viselkedését veszem fel!!! 

Előzmény: Törölt nick (151)
üdv31 Creative Commons License 2010.12.12 0 0 150

sziasztok! homofóbiábol nekem böven kijár hova kell ezzel a problémával fordulni hogy kiegyen súyozot életet  élhesek!?     

Frozee20 Creative Commons License 2008.02.07 0 0 146
Sziasztok!Csak véletlen találtam rá erre a fórumra,de egyszerűen nem tudtam kiállni,hogy ne szóljak hozzá.Szegedi, 20 éves meleg srác vagyok. Tanuló, becsületes és EMBER.Vannak érzéseim, tudok szeretni és szerencsére sok olyan van, akivel "ezt teszem". Csak azért írok, hogy kicsit tisztábban lehessen látni,hogy elmondjam az én véleményemet is. Meleg vagyok. A fiúkat szeretem, a barátommal élem a szexuális életemet,ami igazából magánügy, hiszen engem nem érdekel, hogy Marika néni vagy Pistike kivel mit csinál. Nem járok rózsaszínben, nem "reklámozom magam", hiszen amint mondtam ez magánügy. Mégis sokszor bebizonyosodik az, hogy ezt sokan nem így látják. Bezzeg ha én lennék kíváncsi vagy én mondanám, hogy jogom van tudni...mindegy. Meleg vagyok. És büszke vagyok rá, mert olyan dologgal nézek szembe,ami a mai világban bűn. Bűnös vagyok. Hogy miért, igazából nem értem, de azt mondják bűnös vagyok...ez van. Ám nem lopok, nem csalok, nem csalok gyerekeket fel a lakásomra egy kis cukorkáért és nem ölök embert!Erre nem mondom, hogy büszke vagyok, mert ez (lenne) a normális. De én, ugye nem vagyok az...ezt sokan eldöntik. A felvonulással kapcsolatban viszont az a véleményem, hogy nem kéne ilyen mértékű rendezvényt szervezni. Ennyi erővel a heteróknak is lehetne. De hogy az ilyet erőszakkal akadályozzák meg...ahhoz azért pofa kell. Ez a betegség, nem az érzéseim. És sajnos a médiának is nagyon sok köze van, hogy az emberek megutáljanak "minket". Mindenki azt látja a híradóban, hogy rózsaszín pomponos fiúk nyalják egymásról a mézet vagy bármi ilyesmi, és sajnos ez a kép marad meg bennük. Feltételezem, hogy sok meleg kultúrális rendezvényről nem is tudtok ami a felvonulás előtt-közben-után zajlik. Nem.Mert az nem hír. Moziznak? Fórumokon beszélgethetnek? Ugyan!Ez nem érdekli a magyar embert!Csak amit a pletykalapok, hasonló tv műsorok és sajnos ilyen téren a híradó is mutat.
Kicsit szomorú lettem. Pedig sokat reménykedtem, hogy egyszer majd elfogadnak olyannak, amilyen vagyok: 184 cm,84kg, barna haj, tanuló,káros szenvedélyektől mentes, becsületes, kapcsolatban lévő MELEG (amihez senkinek semmi köze) ember. Hogy akarunk így jobb országot?Mindegy. Sajnos ez nem, vagyis nem csak rajtam múlik .És szerintem nagyon sokan vannak így.Ez az én véleményem, köszönöm hogy megoszthattam: Zsolti
Diótörő Creative Commons License 2007.12.28 0 0 145
Egy másik forumon egy meleg srác azt írta, hogy még a mélegek is elitélik azokat, akik a melegfesztiválon kirivó festésben az utcán meztelenkednek,feltünősködnek. Ezekre a melegek mondják, hogy rohadt buzik.
Én is elitélem, ha az utcán csókolóznak,mert azt még a heterók is csak egy bizonyos korig (fiatalok-tinik ) teszik meg.Egy 30-as pár már ritkán csókolózik az utcán, akkor egy meleg pár miért kérédeik ezzel?
FrankensteinFia Creative Commons License 2007.12.26 0 0 141
Csak beleolvastam:

"De jó lenne ha mindenki normális lenne... (a normálist nem arra értem hogy fiú-lány kapcsolatok, hanem hogy ésszel rendelkező emberek...)"

:) Ez elég nagy baj. Akkor ezek után vajon mi lenne a normális, ha nem erre érted?

Gondolom nagyon nagy ésszel rendelkezőnek kell ahhoz lenni, hogy valaki tolerálja az azonos nemű kapcsolatokat. ;) Számomra addig tolerálom, amíg nem mutat rossz példát mások előtt azzal, hogy normálisként el van fogadva (pl. házasság) egy olyan viselkedés, tulajdonság, nemi vonzalom, ami igen is abberáció, hiába is fordul elő a természetben. A természetben van jó és rossz is, ettől még a jó utat, magatartást kell követni és nem a rosszat. Nem kötelező persze, egy darabig magánügy, de hogy esetleg eljussunk oda, hogy egynemű házasság, és utcán egyneműek csókolózása... Ez nem tolerancia lenne, hanem a rossznak, károsnak, degradálónak, stb. utat engedése.
Nem kívánok többet hozzászólni a témához, aki meg akarja érteni az úgyis megérti, akinek fontosabb, hogy aberrált legyen, annak az a fontos. Minden tettünkért és nem tettünkért úgyis vállaljuk a felelősséget előbb, vagy utóbb.
Előzmény: DJRETEK (127)
DJRETEK Creative Commons License 2007.09.22 0 0 140
Én is ezt írtam le vagy két hónapja...
Előzmény: Törölt nick (137)
canon.Eos Creative Commons License 2007.09.13 0 0 136
mi az a homofóbia?

DJRETEK Creative Commons License 2007.08.09 0 0 135
De most leállt...
DJRETEK Creative Commons License 2007.08.09 0 0 134
Látom ez a topic kibírta 6 évig :)
DJRETEK Creative Commons License 2007.08.07 0 0 133
Mind1  sztem ezt hagyjuk...
DJRETEK Creative Commons License 2007.08.04 0 0 132
Csak azt nem értem, hogy egy nem homofób hogy tehet fel ilyen kérdést...
DJRETEK Creative Commons License 2007.08.03 0 0 131

Ma vagyok ezen az oldalon, de a véleményem erre a két tényre alapul: Vagy a fórumnyitó nem tudja mit jelent maga a szó.... Vagy (ami neked is a válasz) hogy azért hozta létre: Mi lenne ha van egy meleg csaj, vagy pasi és utálja a melegeket... Hmm? Ez homofóbia, de ő abban a csoportban van akiket utál... Így talán érthető hogy miért betegség... És talán a fórum témájára is eleget tesz... Mi van ha egy csaj vagy egy srác nem akarja utálni a homokosakat, mert talán ő az, vagy mert békés tipusú és megakar minden jófej embert ismerni...  

Előzmény: Törölt nick (130)
Törölt nick Creative Commons License 2007.08.03 0 0 130
ilyen alapon van nőfóbia, kopaszfóbia, focistafóbia, románfóbia, négerfóbia...
a homofóbia szerintem azt jelöli, ha valaki nem szereti a melegeket
ez nem betegség, miért kellene gyógyítani?
Előzmény: DJRETEK (129)
DJRETEK Creative Commons License 2007.08.03 0 0 129
Igen, elvileg igen... De sztem keress rá a google-ban... Olyanok mint pl. a Klausztrofóbia, vagy Eritrofóbia... A homofóbia sztem valódi jelentése az ha gyűlöljük az ilyen embereket, de őket senki sem tudja utálni mivel emberek, szóval vagy egy csomó ember Homófóbiás, vagy mindenki vagy senki... Hmm.... Ezt jól meg azt meg mondtam.... XD
Törölt nick Creative Commons License 2007.08.03 0 0 128
a homofóbia betegség lenne?
DJRETEK Creative Commons License 2007.08.03 0 0 127
Hy DJRETEK vok! Nekem több fóbiám is van... de mondjuk az egyik az egy, és ez sztem az én legjobb fóbiám... Bocs hogy most mesértettem valamelyikőtöket, nem akartam... Sztem is mindenki tegye azt amit jónak lát... (hetero vok) További jó fórumozgatást... Különben már az emberiség azt se tudja mit mond... Fültanúja voltam, hogy egy fiú egy másikat lehomofób-ozott... Azt hitte azt mondja rá hogy homokos... Szóval így most az emberiség egyre butul... Sajnos... De jó lenne ha mindenki normális lenne... (a normálist nem arra értem hogy fiú-lány kapcsolatok, hanem hogy ésszel rendelkező emberek...) Nekem semmi bajom senkivel...
Ferenc22 Creative Commons License 2007.02.09 0 0 124
Halihó!

Ha valakit érdekel új gay oldal...
http://gay-fiuk.atw.hu/
freyya Creative Commons License 2004.01.04 0 0 122
Én is hetero vagyok. De felőlem mindenki azzal kefél, akivel akar. Barátkozni is kész vagyok bármennyi leszbi nővel, ha tiszteletben tartják, hogy engem szexuálisan kizárólag a férfiak vonzanak.
Inkább az zavar, hogy baráti vagy egyszerűen csak emberi közeledés esetén is egyre többen rettegnek az azonos neműektől. Ez szerintem már fóbia, amit kezelni kellene.
coito_erGO Creative Commons License 2003.07.09 0 0 120
:)
Előzmény: Bi Zoli (119)
Bi Zoli Creative Commons License 2003.07.07 0 0 119
ez állati jó: vegyesfelvágott, de én vállalom... :))))
Előzmény: coito_erGO (118)
coito_erGO Creative Commons License 2003.07.06 0 0 118
akár hogy is nézem, nagyon nehéz a helyzeted. és nehéz okos/jó tanácsot adni. nem is biztos, h lehet.

kívülállóként azt mondanám: engedd el, pasizzon.. találja meg a ffi párját. mert valszleg sokkal inkább vonzódik saját neméhez. bár van olyan ismerősöm, aki a mai napig "vegyesfelvágott", de azért ez ritkább.

nehéz lesz lavíroznod. próbáld meg...sok sikert hozzá! :)

Előzmény: s o s (117)
s o s Creative Commons License 2003.07.03 0 0 117
Szia!

Kedves amole!

Úgy érzem bármennyire "nem értesz", lehet, hogy a soraim között olvastál.
Köszönöm a segítséget, vagy tanácsot. Már megérte bocsánatot kérnem Tőled!
Tudod, mindenki azt mond amit akar, de 1 hét alatt ezeken a topicokon találtam a "legnormálisabb" embereket---FÉRFIAKAT!!!
Nem sértésnek szántam, nem is dicséretnek. Emberinek. Közétek jöttem, segítségért kiáltoztam. Itt is arctalanság és névtelenség van, mégsem éltem vissza vele sem én sem Ti. Őszinteséggel, bizalommal, segítőkészséggel, talán még szeretettel is találkoztam. Sajnos még hálával is, amit nem tartok erénynek azért, mert úgy tartom magamról, hogy normálisan gondolkozom. Mindenki feltétel nélkül hitt nekem, jobban bíztok bennem, mint én tudok bárkinek hinni és bárkiben bízni. Közületek még nem csalódtam senkiben, remélem a későbbiekben sem fogok. Talán jobban megértitek mások lelkét, bár Ti vagytok a zárkózottabbak. Nem tudom mit vártok az emberektől. Segítséget, vagy csak toleranciát? Bocsánat, ha kemény leszek, de miért van az, hogy egy kurvát soha nem ítél el senki a viselkedéséért, egy homót pedig igen. A kurvának nincsenek érzelmei akkor sem, ha nem konkrétan pénzért fekszik, vagy csak magáért a szexért. Nincs lelke---sem beteg lelke, sem egészséges lelke! Az megkefélteti magát a legjobb szomszédasszonyának a férjével, vagy a fiával is. Másnap aztán mosolyogva átmegy egy kis sóért, a szemébe néz a megcsalt asszonynak. Ez nem elítélendő? Semmi érzelem nincs benne, mert azt én sem ítélem el, ha egymásbaszeretnek.
Viszont ha ugyanez a nő a szomszédasszonyt kívánja meg akkor az bűn! Akkor is, ha viszonzásra talál.
Az emberek nem akarják megérteni, hogy a homók tudják hol keressenek partnert maguknak és nem kell mellettük félelemben élni, nem fognak mindenkivel kikezdeni. Sőt jobban félnek, hogy a jelezgetés csak beugratás. Bár ezt, mint kívülálló gondolom.
Nem úgy, mint a heterók, állandóan lesben állnak, nem bírnak a vérükkel, skalpokat akarnak.
Hova lett a szerelem, a tisztelet a nők iránt??? 1-2 kis könnyűvérű nő miatt odalett az én tekintélyem is. Általánosítanak.

A barátom nehéz eset, ha tudok, segítek neki. Tudom, hogy ha elfogadja a másságát már nem fogok számítani neki. Már nem tud mit kezdeni az érzelmeimmel. Akkor elfogadja, hogy más partnert keresek magamnak. Nem lehetek önző, de mi lesz velem? Rajtam ki fog segíteni? Már most próbálom elképzelni az életem "nélküle", de nem megy. Nem az fájdalmas, hogy szerelmes vagyok egy "melegbe", hanem nem látom a kiutat a kiszeretés felé. Úgy érzem nem tudom elengedni, mert más nem érdekel. Mióta Ő van, én más fiúra rá sem néztem, eszembe sem jutott. Ő állítja magáról, hogy bi, de a viselkedése...Semmi külső jele nincs, férfiként viselkedik, férfias dolgok érdeklik, de velem, mint nővel nem igazán tud mit kezdeni.

Nem tudom jár-e erre az oldalra, nem tudom félelmében nem gondolja-e úgy, hogy kiadtam Őt. Semmi konkrétumot nem írok, mert FÉLTEM!!! Őt akarom megérteni, neki akarok segíteni és igen---a barátja szeretnék maradni.

Köszönöm!

szia

Előzmény: Törölt nick (115)
coito_erGO Creative Commons License 2003.07.03 0 0 116
háááát....eddig nem igazán találkoztam velük...v csak jól titkolják!
Előzmény: Törölt nick (112)
s o s Creative Commons License 2003.07.02 0 0 114
Kedves amole!

Lehet, hogy félreértettelek, vagy túl érzékeny vagyok, bocs, ha rosszul estek a soraim. Tényleg nem találkoztam mostanában olyan férfival, akitől azt kaptam volna, amit vártam. Nem érzem magam hibásnak, talán ők voltak túlzottan kiéhezve egy kis kalandra, egy kis szexre. Nem romantikára vágyom, esti sétákra, de nem is szimpla testi kapcsolatra. Szeretnék valakinek fontos lenni, nem szimpla önzésből, hanem magamért. Van egy srác, akinek fontos vagyok. Néha helyettesítem, ezért kapok tőle ezt-azt, amit szeretek. Sajnos nem azért hoz csokit, mert szeretem, hanem azért, mert elvégzem a munkáját, magyarul kifizet, lekenyerez, megvesz.
Szeretek egy bit. Sajnos más egyéb is van a pakliban, amit még nem árult el, de sejteti. Azt mondja nem hiszi, hogy egy lány képes ilyen hibával elfogadni és szeretni egy embert. Belémrúg hálából, bánt ahol csak tud. Ő akart engem, de nem tudni miért. Azt mondja nem képes sem elfogadni sem viszonozni a szeretetemet, de nem akar elengedni, én pedig nem tudom őt elengedni. A szerelem erről szól. Nincs segítség, sem megoldás, vagy pedig egy nagy titok van, hogy már nem is bi, csak még nem fogadja el, miközben én már tudom. Inkább azt mondd meg, mit tegyek? Leragadtam nála, reménykedem a reménytelenben. Fontos vagyok neki úgy, hogy 2 hétig se kép, se hang, aztán mikor elém jön a melóba fel van háborodva, hogy levegőnek nézem? Mintha még lelke sem lenne.

Megnyugtatlak, én sem akarok találkozni Veled, elegem van a férfiakból!

Szia

Előzmény: Törölt nick (107)
coito_erGO Creative Commons License 2003.07.01 0 0 111
heteró ismeretségi körömben eddig senkitől sem hallottam, h azt mondta volna: úgy szeretnék azzal a lánynal kéz a kézben, holdfényben sétálni...v: miylen okos, mennyire művelt, kifonomult ízlése van. viszont azt soxor hallottam: de jó csöcse van...de megraknám a kis lukát...stb...
coito_erGO Creative Commons License 2003.07.01 0 0 110
????
mint NŐ?!?

na neeeeeeeee.....

ekkora sötétséget...

Előzmény: Akit minden érdekel (108)
Akit minden érdekel Creative Commons License 2003.06.30 0 0 108
Szerintem igen,mert a legtöbb homokos speciel normálisabb,mint az átlag ember.
Ez alatt azt kell érteni,hogy:
-tényleg homokos,nem csak azért vadászik pasikra, mert a nők sikítanak tőle
-Úgy is gondolkodik mint egy nő
-Úgy is cselekszik
-Mivel homokos,sokkal toleránsabb,hiszen ő is más, ős sem más...
stb.
Az egyetlen nagy hátránya annak,ha homokos valaki, hogy nem tudják elfogadni őt legtöbször.
Azt hiszik,ráerőlteti magát a másikra, vagy ahogy lehet,seggbekúrja a szomszéd pasit:))))

Hát nagy tévedés.

Szerintem.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!