Keresés

Részletes keresés

kittiniki Creative Commons License 2010.11.04 0 0 640

Sziasztok,

A hétvégén, szombaton ismét megrendezésre kerül a MENŐ MANÓ Baba-és Gyermekruha börze Kőbánya Újhegyen. 

Széles áruválaszték őszi-téli ruhák, 0-146-os méretig, bútorok, babakocsik, fehérneműk, törlőkendők, ágyneműk, takarók, kiegészítőtermékek, játékok ..

9.30 tól Galagonya Bohóc, ingyenes játszósarok kézművesfoglalkozással, ugrálóvár labdatengerrel, 10 órától Óriásbáb várja a gyerekeket. 

A rendezvény ideje alatt  baba-és gyermekfotós (DÉVAI FOTÓ), reflexológus, numerológus, grafológus és még sok ajándék vár mindenkit!

Időpont: 2010.november 06.    9-14 óra

Helyszín: 1108 Budapest Újhegyi Stny 1-3. Széchenyi István Általános Iskola (aula)

Bővebb info: www.kismamaujhegy.hu

Ribbentropp Creative Commons License 2008.04.27 0 0 638

talán már más is tudja, hogy a projekt újra beindult.. sok sikert a First Fund-nak!

másfél év múlva beköltözhető, amit nekünk 2007. elejére igértek :)

MoveArt Creative Commons License 2008.03.10 0 0 637
Nos, azt hiszem én elbúcsúzom. Mivel már csak 1 darab lakás van ebben a másik projektben, ami megfelelő nekünk, lefoglaltuk. Nagyon gyorsan elkapkodták mindet. Nem tudok tovább várni a bizonytalan sorsú Hattyúra. Inkább ezt a biztosat választottam. Igaz ez kb 1.5-2 km-el kijjebb van, de a környéken ez az egyetlen normális beruházás, ami épül. Nektek további kitartást és szersncsét kívánok. Én elbuktam ezen a megmérettetésen :)
MoveArt Creative Commons License 2008.03.04 0 0 636
Ez a zsíros haszon dolog nagyon csúnya húzás lenne. Inkább valami kis engesztelés kéne a türelmes leendő vásárlóknak. Mondjuk ajándék garázs. Találtunk a környéken egy nagyon szimpatikus beruházást. Meglepően olcsó és ajándék a garázs. Még egy darabig kitartok a Hattyú mellett, de lehet, hogy lecsapok arra. Nagyon fogynak azok a lakások, félek elkel az, amit kinéztem. Borzasztó ez a helyzet. Szinte már látom, ahogy leszerződök oda, Szakari kartárs rögtön bejelenti, hogy akkor lehet jönni a Hattyúba. Ettől félek.
Előzmény: dittt (633)
szakari Creative Commons License 2008.02.14 0 0 635
Valóban jelentkezem, amint többet is közölhetek róla. Addig rövid türelmet kérek még.
Előzmény: mendika (632)
MoveArt Creative Commons License 2008.02.14 0 0 634

Szakari fórumtárs eltűnt. Gondolom, ha lesz valami fejlemény, jelentkezik. Legyünk türelmesek. Csak olyan nehéz kivárni. :)  Tényleg jó lenne tudni valamit. Érdemes-e várni, vagy ilyesmi.

Minden nap ott megyek el a Hattyú mellett és olyan szívszorító látvány, hogy nem történik semmi.

dittt Creative Commons License 2008.02.11 0 0 633

Kedves türelmes sorstársak!

Minket a mai nap megkeresett Dr Dányi Roland ügyvéd, állítólag a bankot képviseli. Közölte, hogy a Hattyú társaságnak nincs pénze, tehát az előszerződésben lévő megállapodást (dupla foglaló, stb.) nem fogjuk tudni érvényesíteni se most, se később, de a bank ajánl egy megállapodást (eddig befizetett összeg+20%), ha elállunk a szerződéstől. Az érdekes, hogy mi egyáltalán nem kerestük egyik társaságot sem elállási szándékkal, ők jelentkeztek Mást is megkerestek így vagy mi vagyunk az elsők?

Érdekelne engem is az állítólagos változás. Lehet, hogy potom pénzzért el akarnak állni a szerződéstől és később zsíros hasznot bezsebelni az újbóli értékesítésből?

mendika Creative Commons License 2008.02.10 0 0 632

Tisztelt Címzett!

Nagyon érdekelne, hogy milyen jövőbeni változásokról ill. fejleményekről tud a két évvel ezelőtt leállt építkezéssel kapcsolatban. Amennyiben módjában áll bármilyen információval szolgálni az üggyel kapcsolatban, szívesen venném, ha elérhetőségét megadná. Én egy kitartó- a Hattyúpark kft.-vel jelenleg is szerződésben álló -vevő vagyok, akit már több ízben, több helyről is értesítettek az éppen aktuális helyzetről...de szeretnék még tisztábban látni! Köszönettel

Előzmény: szakari (629)
eszterella Creative Commons License 2008.02.03 -1 0 631
Üdv!

Új vagyok ezen a fórumon.Nagyon kihalt itt minden. Mégis érdekelne történt-e biztató változás az ügyben. Tetszik a környék.
MoveArt Creative Commons License 2008.01.23 0 0 630
Írtam emailt, érdekelne milyen változások lesznek.
Előzmény: szakari (629)
szakari Creative Commons License 2008.01.23 0 0 629

Nem sokára változás várható az ügyben. És reményeim szerint lesz hozzá némi közöm. Ha lakást kerestek, gyertek be hozzánk, mert ezt a körzetet visszük legerősebben. Itt nem szeretném magunkat reklámozni, ha segítségre van szükség, vagy információra, akkor adok email címet.

Előzmény: MoveArt (628)
MoveArt Creative Commons License 2008.01.22 0 0 628

Sziasztok!

 

Nagyon meghalt itt minden. Én még új vagyok, bár régóta olvasgatom ezt a fótumot és eléggé elkeserítő ez a helyzet, mert mi is a párommal nagyon szemeztünk a Hattyú parkkal. Többet is nézegettünk, de ez volt a favorit. A Havannáról mennénk már nagyon elfele, de nem akarunk túlságosan messze menni, mert itt van a család, haverok, stb. Ha nem bánjátok, egy kis kőrkép a környékbeli lehetőségekről:

 

A Hattyú mellett a másik lehetőség a Reviczky liget lenne a Hattyúhoz elég közel lévő Hengersor utcában. Ismerem a környéket, nem túl jó. Egy utcányira vonat zakatol, kicsit odébb, az utca elején pedig a hengermű üzem csattogását lehet hallgatni néha éjszakánként is. Még ide a Havannára is elhallatszik. Mindehhez képest drága. Egy 47 nm-es lakás 16 milla körül van.

 

Megnéztük az Üllőin az Aranyszarvast is. Az már kezdett nagyon tetszeni, de az is igen drága és a legtöbb lakás ilyen kis 2-3 nm-es erkéllyel bír. Nagyrészének nincs is erkélye. Pedig az fontos!! :)

 

Ott van még a Magnólia és a Királyhágó4 a Királyhágó úton. Azok is egészen jók lennének még csak nekünk az már nagyon kinn van. Párom a belvárosban, én óbudán dolgozom, így jó 1,5-2 óra lenne az utazás. A Magnóliánál a CIB bank is elég nagy hátráltató tényező volt. Borzasztó rosszak a feltételeik, nem ismernek semmilyen lakáskasszát, rengeteg járulékos költséggel akarnak lehúzni és a törlesztőrészletek is igen magasak. Nem ajánlom senkinek!

 

Kicsit odébb Erzsébeten megnéztük a Mediterránt is. Nagyon tetszett az is, Duna part, jópofa házak, kellemes környezet...Viszont káosz a parkolás, sok a betörés, autófeltörés és majd kétszer annyi lakást akarnak ott építeni, mint azt a terület elbírná. Gettó lesz belőle.

 

Van még egy-két hasonló lakópark, amiket megnéztünk, pl. a Zaragoza, de ott úgy el vannak szállva az árak, hogy említésre sem méltatom. Egy garázs 2.5 milla. Nevetséges.

 

Ezek voltak a környékbeli lehetőségek, amiket érdekesnek találtunk és megnéztük, de mindnek van baja. A Hattyú szinte tökéletes lett volna, de hát sajnos a 19. kerületi beruházások valami miatt rendre becsődölnek sajnos, gondolok itt a Kossuth téri (régi Mcdonalds melletti) gödörre, vagy az Europark 2 néven futó évek óta elkerített részre.

 

A legjobb elosztású és legkedvezőbb árú lakásokat Kőbányán láttam, 54 nm, kb 14 millió, de oda semmiképp nem akarunk menni. Az az egyik legnyomasztóbb környéke városunknak.

BaluBéla Creative Commons License 2008.01.07 0 0 627

Te lobbista, azt írtad 2006.-ban, mikuláskor, hogy januárra meglesz a kivitelező is. Melyik év januárjára gondoltál? Most épp 2008 van.

Előzmény: Suntoo (507)
szepkri Creative Commons License 2007.09.29 0 0 626

Szia(sztok)  !

 

Bár ki tudja hányan maradtunk meg eddig. Mi még kitartunk de már nagyon véges a türelmünk. Az ügyvezető úr, bár a telefonban normális, a mondanivalója kiakasztó.

"Sajnos semmi jót nem tudok mondani".

Ahhoz képest, hogy már egy csomó megigért dátum volt a folytatásra egyre rosszabb a helyzet.

Nem értem, hogy K. T. G-t miért nem érdekli sokkal jobban az egész ügy kimenetele mint kellene. Talán az illetékes "papirokon csücsülő" emberkéket kellene jobban noszogatnia a döntéshozatallal. De úgy tünik nem érdekli őt sem, hogy vajon miért, ez jó kérdés ?

Az A épület majdnem teljesen kész, kevés ráfordítással újból elkezdhetnék értékesíteni és tőkéhez jutnának. Kiváncsi lennék, hogy hány lakó nem bontotta fel a szerződését. Elmondása szerint nagyon kevesen vagyunk akik kitartóak.

B és C épület kb 70-75%-os készültségű, ezeknek a befejezéséhez sem kellene nagyon sok pénz. De vajon akkor miért nem csinálják????? Senkinek nem éri meg ???

Vagy esetleg valami gáz van az épületekkel ???????

Sok-sok kérdőjel, amelyekre válasz senkitől sem érkezik.

Üdv.

 

Kriszti

SzabóZsu Creative Commons License 2007.09.24 0 0 625

Sziasztok,

 

Még mindig semmi hir? Senki nem tud semmit? Ez soha nem fog felépülni?

 

Zsu

BaluBéla Creative Commons License 2007.08.22 0 0 624
Esetleg próbálkozz a Balusztrád Ingatlanfejlesztőnél. BIF-es a lakás?
Ja meg van olyan ex-Balus vezér, aki most garanciális problémák megoldásával foglalkozik. Jó pénzért biztos a Tietekét is megoldják. Támogassátok ti is az egyházat.
Előzmény: kiadoviki (623)
kiadoviki Creative Commons License 2007.08.22 0 0 623

Hello!

 

Tudtok valamit arról, hogy hová lehet fordulni a Balusztrád-hoz tartozó garanciális problémákkal? A felszámoló Duna Libra foglalkozik vele érdemben? vagy marad a pereskedés? csak addigra széthullik a ház! Felháborító, hogy az ember azért vesz újépítésűt, hogy jobb minőséget és garanciát kapjon...... erre mit kap?!

1315 Creative Commons License 2007.08.20 0 0 622

 

Sziasztok!

 

Nem éreztem értelmét a további várakozásnak, ezért én is kiszálltam!

 

Két héten belül megkaptam a pénzt!

 

Üdv és sok sikert nektek!

1315

Snowdreams Creative Commons License 2007.08.13 0 0 621
  Csaknem az egykori Balusztrad "barátunkról" van szó?
Előzmény: keddóta (620)
keddóta Creative Commons License 2007.08.11 0 0 620

Hát meg vagyok lepve teljesen, hogy így alakulnak a dolgok.Hogy mik vannak ebben az országban... Beszopatnak egy rakat embert 4-5-6 milliárddal, aztán lelépnek, minden következmény nélkül. Fölháborító...Gusztustalan...Példa nélküli...

 

 

Vagy talán mégsem ?

Ha most azt mondanám, hogy a volt tulajdonosok és a legnagyobb szarkavarók  egy eddig a piac sarkában ganajt takarító nóném cégben vannak, amelyik most néhány hónapja hirtelen elkezdett 200 lakásos társasházakat felhúzni, arról kinek mi jutna eszébe? Nekem speciel az , hogy tök véletlen egybeesés, de lehet, hogy van, akinek más jut eszébe az ilyesmiről. Én a T. szolgáltató helyében mindenesetre beütemeznék egy szerverbővítést, mert  van azért esélye, hogy néhány újabb lakópark idetolul fórumozni.Lehet nem a parkettamintákról fognak társalogni.

-K-

gapx Creative Commons License 2007.06.20 0 0 619

Hahó!

 

Ma kaptuk meg a válaszlevelüket. Sajnos nem áll módjukban kifizetni a dupla foglalót, a kötbért...stb., mert a MKB Bank tehet az egészről. Elmondtam az ügyvédemnek, aki felkacagott.

 

Lisáktól még ez is "nagy húzás" volt. Mi nem adjuk fel!!!!!! 

Előzmény: BaluBéla (618)
BaluBéla Creative Commons License 2007.06.20 0 0 618

Ez a Lisáktól tipikus reakció, időhúzás, fárasztás. Ne hagyjátok magatokat.

Az egyetlen kellemetlenség, hogy ugyan a pénzt visszakapjátok, de attól még az ilyen héják - és konkrétan ő is - a piacon maradnak.

Előzmény: gapx (615)
BaluBéla Creative Commons License 2007.06.20 0 0 617
Sorry, most látom hogy már kitiltották. Így már rendben van.
Előzmény: BaluBéla (616)
BaluBéla Creative Commons License 2007.06.20 0 0 616

Nahát, nézz oda, hát nem kitörölték a hozzászólást, hogy a Balu menedzsment mivel foglalkozik? Biztos égő nekik, vagy még nem futott fel az üzlet. És itt nem is offtopic, mivel egyszer hátha a Hattyút is átadják.

Pedig ide is be vannak regisztrálva, mint lakasatadas.hu.

 

De ez nem probléma a drága moderátoroknak, pedig ott van a moderációs alapelvek között, hogy reklámot tartalmazó nickkel nem lehet írogatni.

 

Nem baj, én örülök neki, hogy drága barátaink mennyire a szívükön viselik még most is a Hattyú park sorsát, figyelnek erre a fórumra.

gapx Creative Commons License 2007.06.20 0 0 615

Sziasztok!

 

Mi visszakaptuk a pénzünket annak ellenére, hogy bejelentettem, hogy perelni fogjuk a duola részt, illetve még egyebeket is. Nem volt könnyű menet, mert Lisák nem akarta visszaadni a letétben lévő pénzünket, ugyanis egyoldalú letéti szerződést íratott velünk alá, eszerint csak a Hattyú Park juthatott volna a foglalónkhoz. Mondtam neki, hogy bírósági letétbe teheti a pénzt, ebben az esetben megyek az Ügyvédi Kamarához és addig keverek, míg komoly problémát nem okozok neki, ugyanis mind etikailag, mind szakmailag komoly hibákat követett el. Talán a diplomájába is került volna. Az én ügyvédem már fogalmazza nekik a felszólító levelet. Ha nem fizetnek, perelünk, nem érdekel meddig tart, mennyibe kerül. Nem szabad hagyni, hogy ilyen emberek a piacon maradjanak.

 

Az ügyvédem szerint semmi probléma nincs, jogos a követelés. Mondta, hogy hosszú lesz és pénzbe kerül, de jogos.

 

Szerintem ne hagyjátok annyiban, vissza kell adniuk az 1X-es foglalót, nem tarthatják vissza. Ha gond van panaszkodjatok az MKB Banknál.

 

Üdv.:

 

Gapx 

Ribbentropp Creative Commons License 2007.06.14 0 0 613
nincs már nyekergés, nyugi..
Előzmény: keddóta (612)
keddóta Creative Commons License 2007.06.13 0 0 612

Más néven más  vállalkozásba kezdtek:  Kézmosodát nyitottak. Mindenki mossa kezeit.

 

Amúgy Balusztrád Kivitelező F A Zrt.-re változtatták a hivatalos nevüket. (Az F A az kb. annyi, hogy Felszámolás Alatt.)

 

A felszámoló cég a Duna Libra Közgazdász Zrt.

 

Kovács Zoltán, aki illetékes a Balus ügyekben, de kizárt, hogy a közeljövőben  az bepalizott lakók nyekergéseivel foglalkozna .Van neki más egyéb dolga.

 

Budapest, Andrássy u. 91.

1364

Pf. 87

 

K.

Előzmény: Snowdreams (601)
hiperbola Creative Commons License 2007.06.02 0 0 611

Sziasztok,

bocs h belepofázok, de:

én egy éve bontottam szerződést Balusztrádékkal, igaz nem Hattyúpark, hanem Füvészkert utsó, nem épülő üteme, szintén közös megegyezéssel, egyszeres összeg. Először persze én is úgy gondoltam, h ha ők nem teljesítenek, akkor duplán jár a foglaló - elvégre ezért foglaló- de ez sajna ki tudja hány éves jogi huzavona lett volna, amit nem mertem vállalni, kellett a pénzecském. És épp az volt a szerződésfelbontó-szerződésben, hogy vállalom, h nincs további követelésem. Persze lehet h ezután még lehet perelni, de nem tudom, milyen eredménnyel :(

Előzmény: bandi65 (610)
bandi65 Creative Commons License 2007.06.02 0 0 610

Szia Kisági !

 

Pontosan nem tudom de talán egy hónapja lehet és attól, hogy elküldte a papírok másolatát az ügyvédnőnek, attól kb. egy hétre már vissza utalták neki a befizetett öszzeget de nem a dupláját. A szerződést közös megeggyezéssel bontják fel és akkor gyorsan utal a bank ha a dupláját kéred az egy hosszabb út lesz szerintem. Én úgy gondolom, kérd vissza az alap összeget mint mi is és utánna közösen kezdjünk el valamilyen kártérítést kérni vagy perelni tőlük, de legalább az alap pénz nálad van ! Ha tudok valami újat, leírom ide !

Kellemes napot !

kisági Creative Commons License 2007.05.20 0 0 609

Szia!

 

Azt szeretném megkérdezni, hogy mikor bontotta fel a szerződését a kollégád?

Szerződés szerint (legalábbis az enyémben így van) 90 napon túli késedelem miatt ha felmondom a szerződést, akkor 8 napon belül kötelesek a pénzt és a foglaló dupláját visszafizetni.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!