Keresés

Részletes keresés

pünktchen Creative Commons License 2010.08.27 0 0 33
Sziasztok! Idő hiányában eladnám 3 törpenyuszimat jelképes összegért. A nyuszik Szentkirályon vannak, de Kecskemétig el tudom őket vinni.
További infók és képek itt : tavilily@freemail.hu
BaBaGombóc Creative Commons License 2010.03.29 0 0 32
köszi szépen meg is kaptam! :)
Előzmény: Dingis Vangos (31)
Dingis Vangos Creative Commons License 2010.03.28 0 0 31
Küldtem választ emailben.
Előzmény: BaBaGombóc (27)
BaBaGombóc Creative Commons License 2010.03.23 0 0 30
tényleg...:) nem is arra figyeltem, hanem a nyuszikat csodáltam...:) bocs
Előzmény: nddori (29)
nddori Creative Commons License 2010.03.22 0 0 29
Biztos nincsenek, mert ha megnézed a dátumot, akkor 6 éve rakta fel....
Előzmény: BaBaGombóc (28)
BaBaGombóc Creative Commons License 2010.03.22 0 0 28

nagyon aranyosak...:) megvannak még? esetleg eladók? milyen fajtájúak? :)

köszi.

Előzmény: macskaclub (0)
BaBaGombóc Creative Commons License 2010.03.22 0 0 27

Helló!

tudnál küldeni az email címemre pár képet a holland törpenyulakról? cím: schmutzig@freemail.hu.

hol vagy megtalálható helyileg? mennyibe kerülnek a nyuszik?

köszi.

Előzmény: Dingis Vangos (26)
Dingis Vangos Creative Commons License 2010.03.20 0 0 26
Üdvözletem!
Szabadban nevelt, kifejlett holland törpenyulak eladók vagy Húsvétra "kölcsönözhetőek".
E-mail publikus.
netrend1 Creative Commons License 2008.08.13 0 0 25

sziasztok!

azt szeretném megkérdezni hogy a házinyulat rá lehet e szoktatni

apórázra?

előre is köszi a választ

beks Creative Commons License 2008.08.01 0 0 24
Sziasztok.

Egy ismerősöm kért meg , hogy tegyem fel ezt a hirdetést:

Törpenyuszit cserélnék!
Kifejlett nyusziért adnék választási törpét.
06-20-437-8537
Vegetable Creative Commons License 2007.12.17 0 0 23

Magyarul. Értelmes gyerekkel értelmesen lehet beszélni: A nyuszi nem szereti a macskát, és te se szeretnél olyannal lakni, akit utálsz. Mi lenne, ha a macsek csak néha jönne be?

 

Egyébként mi lenne, ha figyelembe vennéd, amit irtam: Az index nyulasai akkor is a Törpenyulat akar a gyerek topikban vannak, ha minden nyulas topikot körbespammolsz...  Szóval ott válaszolok további kérdésekre is.

Előzmény: Lakatos Imola (22)
Lakatos Imola Creative Commons License 2007.12.17 0 0 22

Köszönöm a választ, de most meg az a gondom, hogy a gyereknek hogyan magyarázzam meg, hogy csak az egyik lehet az ő szobájában?

Kissé problémás vagyok igaz?

Előzmény: Vegetable (21)
Vegetable Creative Commons License 2007.12.14 0 0 21

Ne legyen a nyuszi ugyanabban a szobában, mint a macska. Nem éppen jól jönnek ki egymással...

Egyébként a nyulas topik: Törpenyulat akar a gyerek. A többi - ez is - döglött

Előzmény: Lakatos Imola (20)
Lakatos Imola Creative Commons License 2007.12.14 0 0 20

Sziasztok!

 

A SEGÍTSÉGETEKET szeretném kérni. Van egy holland törpenyuszink több mint fél éve, még nincs egy éves. Nem tul kezesbárány, elég öntörvényű, de nagyon cuki. sajnos kb. 2 hónapig nem is nagyon volt kiengedve (nagy a ketrece) mert képtelen volt megtanulni a szobatisztaságot - állandóan csak is kizárólag a lányom ágyára volt hajlandó piszkitani ha nem volt a ketrecében(akkor már egy ideje nálunk volt), most már szobatiszta de nincs állandóan kiengedve. Tegnap kaptunk egy 3,5 hónapos kiscicát ajándékba és Bohóc (a nyuszi) meg van zakkanva. Kirugja a ketrece oldalát, megtámad minket, határozottan meg van bolondulva. gondolom féltékeny! A lányom (4 éves, ővé a nyuszi) a maga módján elmagyarázta neki, hogy azért még őt is szereti, de a cicának meg kell szoknia nálunk. Mivel ő a gazdája, és a nyuszi is nagyon szereti, és az ő szobájában van a nyúl is és a macska is rettenetesen féltékeny lehet. Nem szeretném, ha mégjobban elvadulna, de jogosnak érzem, hogy védi a területét. A macskát nem bántja, nem is megy oda hozzá, a macskát pedig egyáltatán nem érdekli a nyúl. Azonkívül, hogy szeretgetem a nyuszit, hogy tudnám a lelkét helyrerakni? Kérlek segítsetek, minél hamarabb. Köszi

Pecaisti Creative Commons License 2007.06.11 0 0 19
bocsi 8 HETESEK
Pecaisti Creative Commons License 2007.06.11 0 0 18
ELnézést 8 HETESEK
Pecaisti Creative Commons License 2007.06.11 0 0 17
Hello!Ha jár erre valaki.Volna 2db oroszlánfejű törpenyúlam eledó 8hónaposak,érd:06703407494
SlavaU Creative Commons License 2005.11.08 0 0 16
Sziasztok!
Segítség!!!

Sajnos, de a kislányom allergiája miatt sürgősen meg kell válnunk szeretett állatunktól. :( :( :(. Van egy felnőtt fiú degu, egy három éves fehér-szürke oroszlánfejű törpenyuszi lány és két éves tengerimalac lány. Teljesen ingyen odaadjuk, kellékkel, ketrecekkel együtt. Az állatkák külön-külön is elvihetők.

Érdeklődni a (70) 202-22-36 telefonszámon, vagy a slavau@citromail.hu címen lehet.
Üdvözlettel, Szlava.

zsemle-pamacs Creative Commons License 2005.10.12 0 0 15
Sziasztok! Ezer éve nem jártam erre de hátha emlékeztek ránk itt van pár kép a kis nyuszrol.Bővült a család egy nápolyi masztiff kölyökkel aminek a nyuszi nem nagyon örül és a kondija is egyre nagyobb formában kezd lenni mert a lelkes kölyöknek mindene a kisnyul és állandoan játszana vele és mindent letarolva mászik szegényke után.Szegény PAmacs megtalálta magának az egyetlen buvohelyét a kertben ahol kutya szag még nincs de már azt is felfedezték és nem győzőm kimenteni.Ugy sajnálom mert mig kicsi a kutya bent alszik és a nyuszi csak napal tud szabadon lenni mert este átvette a helyét a szobában a kutya,persze nem marad ez igy csak átmeneti de mit csináljak a nyuszival hogy este is szabadon lehessen velünk??Dolgozom a problémán de nehéz ügy.Mindjárt olvasgatok az oldalakon mert előbb irtam.Megnézem kinek milyen nyuszija lett vgay biztos sok érdekes kép vár.Addig is üdvözlök mindenkit!!
gruntow Creative Commons License 2004.09.01 0 0 14
Ha kellene valakinek egy fekete-feher szinu hazinyul akkor irjon. Vagy azt tudja valaki hogy az allatkertben le lehet e adni??
Vegetable Creative Commons License 2004.08.31 0 0 13
Sprinter :-)
Előzmény: macskaclub (12)
macskaclub Creative Commons License 2004.08.31 0 0 12
Szia Vegetable !

Örülök, hogy benéztél !:-)
Egyébként ezt a topicot nem azért hoztam létre, hogy egy másik nyulas "csapat" legyen, ide főleg nyulas képeket, meg történeteket várok, meg persze azért jöhet mindent ami nyuszis !:-)))
Egyébként gyakran olvasgatom a törpenyuszis topicot, sok hasznos dolog van !
Ha tudsz, majd tegyél fel légyszi képet Sprinterről !:-)
Előzmény: Vegetable (10)
Vegetable Creative Commons License 2004.08.31 0 0 11

2-3 napra megfelelő mennyiségü vizzel és a normálnál nagyobb mennyiségü kajával simán otthon hagyhatók. Ha valaki átjön naponta beszórni egy marék magot, szénát és vizet, akkor egy hétre - 10 napra alomcsere nélkül otthon hagyható, és még büdös se lesz, ha hazaértek.

Minimum 100×60as ketiben nyugodtan bezárva tarthatod, ha nem tudsz rá figyelni, vagy nem vagy otthon. Ha akció van a fressnapf-ban, akkor 9900 szokott lenni ekkora keti.

Lehetőleg ne boltban vegyed, hanem tenyésztőtől. Rögtön tudok javasolni is hármat: a törpenyulas honlap Börze menüpontjában Vétek Tímeának kororru nyuszijai vannak, Mershe Attilának oroszlánfejü és rókanyul, és a www.nlc.hu fórumában Andicootnak holland nyuszi tenyészete. Róluk még selejtes nyuszit, betegen eladottat, vagy ilyesmit még nem hallottam.

Előzmény: mirelitmalacorr (5)
Vegetable Creative Commons License 2004.08.31 0 0 10

Ugyan a topiknyitó azt mondta, hogy ismeri a futó nyulas topikot, azért idemásolom a cimét, hátha valaki nem ismeri. Cimével ellentétben nem kifejezetten törpenyulas, csak rengeteg infot tudunk adni benne kezdő nyulas gazdiknak, elérhetőséget nyulas ujsátnak, nyulas klubnak, nyulas kiállitásoknak.

Amit mindenképpen ideirok, az a Nyulklub honlapja, ahol az első napoktól a betegségekig, a javasolt orvosoktól nyulgenetikáig mindenféle infot megtaláltok a kis szuszik kapcsán.

A törpe és házinyulak közt, ha kedvencként tartjuk, a méret, és a megevett kajamennyiség az egyetlen különbség.

macskaclub Creative Commons License 2004.08.31 0 0 9
Megtaláltam a képeket, amiket meg akartam mutatni !:-)
Szerintem valamelyik akár bentre is megcsinálható !

Előzmény: macskaclub (7)
macskaclub Creative Commons License 2004.08.31 0 0 8
bianca
macskaclub Creative Commons License 2004.08.30 0 0 7
Mirelitmalacorr:
Mi kint tartjuk őket az udvaron, el van nekik kerítve egy terület, a törpe nyuszik is kint laknak, szerintem az tévhit, hogy nem lakhatnka kint, évek óta kint vannak télen-nyáron és teljesen jól vannak, sőt sokkal boldogabbak !
Örülök, hogy te is úgy gondolod, a legfontosabb, hogy a nyuszinak jó legyen, kár, hogy ezt nem mindenki gondolja így...-(
Szerintem lakásban is meg lehet csinálni neki egy jó kis helyet, rengeteg jó ötletet láttam valahol az interneten, majd megkeresem neked, mert nagyon hasznosak.
Meg vannak már egész nagy ketrecek is + ha még ki is engeditek esténként, akkor tud eleget mozogni és nem lesz depis, mint akiket bezárnak egy egész kicsi helyre és onnantól kezdve max ölbe veszik ki.
Nekünk a kosorrú törpe nyuszi sokáig bent lakott és pár hét után szobatiszta lett, vettünk neki egy macskaalmot és oda járt.
Nálunk kétszer esznek egy nap, mivel reggel mikor kimegyünk már kétlábon ácsingóznak, meg este. A legjobban a frissen szedett füvet szeretik, abból korlátlan mennyiséget képesek megenni, meg kapnak száraz tápot + almát, répát, karalábét, karfiolt meg minden félét, mikor mi van itthon !:-) Sőt nálunk a szilvát is nagyon imádják, persze abból nem szabad sokat adni.
Mivel kint laknak, elég őket havonta-két havonta takarítani, mikor bent lakott a törpe nyuszkó, őt két naponta takarítottuk.
Nekem apukám volt így vele, hogy mi lesz ha nem leszünk itthon, meg egyébként is... ez valóban gondot okoz, bár mi azért 6 nyuszinál jóval többen vagyunk, mivel még vannak kutyusok, cicák, meg mindenféle állatka, de szerintem egy nyuszkóra még simán meg lehet valakit kérni, hogy vigyázzon rá.
És csak azt tudom mondani, hogy ha egyszer valaki megtapasztalja milyen aranyosak, az rögtön beléjük szeret !:-) Ahogy előbb írtam is, vannak cicáink, tehát van összehasolítási alapom, én a nyuszikat is legalább olyan kedves élőlénynek ismeretm meg mint a macskákat, persze azt el kell ismerni, hogy nem olyan okosak, meg soha nem fognak labdával játszadozni és nem is annyira ragaszkodóak... de a maguk módján nagyon aranyosak !:-)

Egyébként a 3 hetes nyuszkók akikről képeket tettem fel, gazdit keresnek !:-) Ha a barátod megenyhül, tudunk nyuszit adni !:-)))

A legelső képen látható nyuszkó is gazdit keresett, a testvéreit oda is ajándékoztuk, de ő annyira a szívünkhöz nőtt, hogy megtartottuk !:-)


Előzmény: mirelitmalacorr (5)
macskaclub Creative Commons License 2004.08.30 0 0 6
Kezdetnek ez sem rossz !:-)))
Előzmény: Halsaman (4)
mirelitmalacorr Creative Commons License 2004.08.30 0 0 5

Ez a nyusszancs kesz! Marha aranyos.:))

 

Adnal egy-ket extra infot, hogy Te hol tartod oket,

mennyi idonkent zabbantanak, mennyi idonkent veszed ki oket, mit esznek,

 stb?

 

Adva vagyon egy pesti lakotelepi ketszobas

+ utalom az allatokat bezarni hosszutavra - azaz a legfontosabb, hogy

jo legyen a nyusszancsnak.

Raadasul a baratom maximum halat szeretne a "nyug" miatt (nem azert

mert nem szereti az allatokat, hanem pl. "mi lesz ha elutaznank ket napra" alapon).

 

Szoval ha csak nagyjabol osszefoglalnad a tapasztalataid a njuuusziekrol,

amit tobbek kozott a csalad masik tagjanak is tolmacsolhatok,

akkor annak nagyon orulnek. :)

 

Koszonom elore is!

 

 

 

 

Előzmény: macskaclub (-)
Halsaman Creative Commons License 2004.08.30 0 0 4


Nálam csak ilyen és hasonló nyuszik vannak, de jó sokan...:)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!