Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2003.01.30 0 0 531
most, hogy már nincs ott Árpa Attila
szerintem csalás se lesz
exlexman Creative Commons License 2003.01.28 0 0 530
Juteszembe:) Hááááát, hajrá mari néni!:DD Az RTL Klub-ot is csak szórványosan nézem, inkább a kevésbé "produktiv" nemzetközi médiát nézem, azzal legalább információhoz jutok!

Azt gondolom, juteszembe, vizsgálódik a fogyasztóvédelem és az adatvédelmi biztos is a kérdéskörben, mert hát vannak jól értesültek:))
Na, de azért valóban jó srác vagy (néha:)) Fd, mert okosat kérdeztél:)

Előzmény: fd (529)
fd Creative Commons License 2003.01.28 0 0 529
Ugye nem várod tőlem, hogy a markecolóst meg is nevezzem, aki szerint "fizetni kell a felületért"? :)
Mindkét oldalról ismertek a nevek, kis utánjárással :)))

A villa kérdéséhez meg nem akarok többet hozzászólni, elmondtam a véleményem már párszor :)
Juteszembe: tudod már, hogy a BB természetesen még egy lapáttal rátesz, és ők már 14 embert költöztetnek be? :)

Előzmény: exlexman (528)
exlexman Creative Commons License 2003.01.28 0 0 528
Két hozzászólás az ÁRPA féle "napi topicból":

FD irta: az igazi kérdés:)) Ki szerződött az axereloval? TE, a VV stáb, vagy a "nagy" RTL? Mennyiben érzed magad hibásnak abban, hogy nincs megfelelő ingyenes streaming a VV2-ről? Stef

ÁRPA Attila válaszolta: Nem én, nem a VV csapat, hanem marketingesek. Az ingyenes steam hiánya az axelero felelősége, ismét a szokásos téma: bár nagyon kifizetődő, de erkölcsileg megkérdőjelezhető. Ők is megértették a reality lényegét ;)))

Tripletheader:T. Árpa Úr! Nem érzi végtelenül nagy pofátlanságnak, hogy a Való Világ villáját mindenfajta építési engedély nélkül húzták fel, és még csak meg sem próbáltak olyan látszatot kelteni, mintha minimális mértékben érdekelné Önöket ez az állapot. Miért van az, hogy a tv2 legalább utólag megszerezte a fennmaradási engedélyt, míg az rtl részéről erre semmiféle kísérlet nem történt?

ÁRPA Attila válaszolta:Ez, kérem szépen már abszolut nem érdekel, ne haragudjon Rám. ;))

Ugy gondolom, mind két válasz példázza, egy felelőtlenségtől sem mentes, értékes fiatalember ez az Árpa Attila, aki valószinűleg, nem volt elég befolyásos azokhoz a változások kierőszakolásához, ami mint vezető, szükséges lett volna, a TV társaság hiteles működéséhez! Amennyiben viszont ez igaz, - ezt állitja Árpa Attila egyik oldalról - akkor az RTL Klub szennyese, nagyobb kupacot takar, mint ami eddig kilátszott! Lehet, hogy hamarosan, lerántja a valóban meleg levegő a leplet RTL-ékről?

Előzmény: fd (526)
kazi20 Creative Commons License 2003.01.28 0 0 527
Ezek szerint kicsit többe mint 1 milla...:)
Előzmény: jegyzőkönyv (525)
fd Creative Commons License 2003.01.28 0 0 526
Nem dolgozom ott. Még csak sok ismerősöm sincs :)
Viszont értő füllel-szemmel nézem-olvasom-hallgatom azok beszélgetéseit, akik esetleg igen, érdekeltek, vagy azok voltak. Többek között itt az indexen is :)
Nem istenség senki, aki ott dolgozik, igen normálisan el lehet beszélgetni Árpa Attilával éppugy, mint szerkesztőkkel, (volt) játékosokkal, családtagokkal, vagy épp a "villanővérrel", a honlap készitőivel vagy akár a kamera mögött ácsorgó emberkékkel.
Fórumon a fentiekkel mind lehetett már találkozni, néhányukkal személyesen is.
Ma pl Árpa Attilától lehet kérdezni a törzsasztalon :)

Stef

Előzmény: exlexman (524)
jegyzőkönyv Creative Commons License 2003.01.28 0 0 525
És mennyibe kerül, hogy nyerjek is?
Előzmény: kazi20 (521)
exlexman Creative Commons License 2003.01.27 0 0 524
Azt gondolom, az Fd, vagy benfentes, vagy valóban sok ismerőse van az RTL-en belül, mert mindig, "éles" infókkal jön elő :DDD ..de valóban Fd, te honnan tudod ezeket? Talán ott dolgozol? ..na nem lenne baj, csak szólj, hogy tudjuk!

Azt gondolom, ennyire primitiv és alpári TV műsort, ahol leitatott fiatalok, agyament állat módjára töltik idejüket, háááát, gázos! Olyan baromira lagymatag, program mentes lett a játék.

Ez a magyar demonstrációja: Igyunk, hogy aztán férfinek, vagy nőnek érezve magunkat, egymás közt imbolyogva, italgöztől telten, marhaságokat beszélve, elkábultan eldőlhessünk a fekhelyen. ÉLETSZERŰ! A sok bátortalan magyar fiatal most már látja, akár már 12.évesen is, ha azt akarod hogy megdugd a bogyos voroset, vagy azt akarod hogy a barna, kanos megdugjon, igyál egy kis "bátoritót". Életszerű!

Adjunk a fiataloknak, mit számit! Hajrá RTL Klub, hajrá közel sem valóságshow!

fd Creative Commons License 2003.01.27 0 0 523
:))))
És ne tudd meg, hány ilyen "ismerős" volt :)
Párat meg is fogtak az RTL-esek.
Apró szépséghiba: közük nem volt a stábhoz!
Még olyan is volt, aki castingra várt (fiu) és közben gyüjtötte a lányok telefonszámait, hogy majd mint bennfentes visszahivja őket ...
Előzmény: kazi20 (521)
Kvazárszemű Kanász Creative Commons License 2003.01.27 0 0 522
Nem kell az RTL-nek csalni. Ha volt pl. Szabolcsnak egy jó hacker barátja, feltörte a számítógépes rendszert, egy kicsit belepiszkált, és máris Szabolcs nyert mindenki ellen.
Előzmény: exlexman (519)
kazi20 Creative Commons License 2003.01.27 0 0 521
A legnagyobb sztori a kamura a következő: A kollégám barátnője elment a VV2 válogatására. Minő véletlen a válogatók között volt egy ismerőse aki félre is hívta, és a következőt mondta neki: Ha letesz 1 azaz egy millát az asztalra, akkor bekerül a házba, de nem ő fogja nyerni. Mondta a lány, hogy kösz, de nem él vele. :) Pedig ha jól belegondolunk buta volt, hiszen ha valakitől kölcsönkér, mire kijön a házból már csak a médiaszereplésekkel többet kaszálhatott volna. :) Iiigennn. ValóVilág!
James aki BOND Creative Commons License 2003.01.27 0 0 520
Ez a két embert hiv ki, aztán mi meg majd dönthetünk, hogy ki jöjjön ki, na ez is aranyos...

Cseppet sincs lehúzás szaga az egésznek...

exlexman Creative Commons License 2003.01.26 0 0 519
Buci úr megnyugtatta a kedves delikvensdeket, közjegyző hegyekben ott áll és számol!:) Azt gondolom, egy elektronikus rendszerrel szemben, ahol ugyebár, a gép számolja le és nem darabra a közjegyző, ill, azt nem tudja kontrolálni, hányan nem tudtak most sen telefonálni az adott delikvensre, bizony felesleges látszat! Kb.mint 20 éves zsigulira a kamu műszaki vizsga:DDD

..de a látszatot tartani kell!

exlexman Creative Commons License 2003.01.25 0 0 518
A tegnapi MaiNap-ban egy páros oldali alsó cikkben, a Kismocsok kihallgatááról irott cikk végén a szerző irónikusan megjegyezte, hogy a jellegzetes autókkal vissza vitték a Kunigunda utcai "diszlet" falai közé.

Lehet, hogy ez nem "csak" itt nekünk díszlet? :DDD

exlexman Creative Commons License 2003.01.23 0 0 517
Vannak akik véleményüket az alaptémáról, vannak akik a topicba irókról alkotnak véleményt. Vannak, akik korrekt hangnemben ember módjára, vannak akik egymást bántva, fikázva. Ilyenek is vannak. Azok pedig akik a témában irnak, legalább foglalkoznak is azzal amiről a topic szól!
csokibéka Creative Commons License 2003.01.22 0 0 516
Még mindig nem kezeltetted magad, te szegény?
Előzmény: exlexman (514)
Laja73 Creative Commons License 2003.01.22 0 0 515
az anonim számokból

de ezt már elmondtam. visszahívás van.

Előzmény: exlexman (514)
exlexman Creative Commons License 2003.01.22 0 0 514
Az RTL Klub-nál hamarosan számot kell adni néhány dologgal kapcsolatban: Miért történtek a szavazások során folyamatos elirások? Mi történt a több millió jogosulatlan bevétellel az anonim számokból? Hogyan jutottak hozzá a MATAV előfizetők telefon számaihoz? Miért szól nap mint nap alkohol gőzös, dorbézoló, szexuális identitásukat és nemi állapotukat vadul hirdető fiatalokról, este 19-órától ez a műsor? (Azok akik a távkapcsolót javasolják meg menjenek és nézzék a ...) Hogyan segiti a serdülők nemi fejlődését, a meleg kapcsolatok főműsoridőben történő taglalása, kvázi mint szakmai továbbképzés? Hogyan lehet, hogy 13 embert, egészségügyileg, olyan alvási metodikára kényszeritenek, ami ugye a pihenést gátoló helyzet. Ennél különb alvás illeti meg a börtönbe bezárt rabot is. (ott egy fő, egy ágy elvét követve, mert ez jár törvényileg) Aztán a konyha rendjével kapcsolatos higiéniás dolgok, a mosogatókkal kapcsolatos tisztitószeres kezelések. Vagy példaként emliteném a Csöpke főz ételt alkalmat, ahol Csöpke szájába fakanál ételből be, majd ételbe vissza! Hogyan illeszkedik ez a dolgokhoz, a villa lakóknak valóban el kell tűrnie, hogy egymás nyálával tarkitot ételt egyenek? Miért nem mindjárt bele köp az ételbe? A WC-t 13 más életflórából származó ember használja, mely ekkora látszámnál 2 db minimum követelmény. Hogyan lehet higiénikusan használni, ha pl. Kismocsok nedves fenékkel zuhanyból ki, pisi, aztán következő be, kaki, aztán srácok pisi, és igy tovább... Külön férfi és női WC -nek kellene lennie! Bár ha épitenél egy lakást ott kötelező lenne ekkora létszámnál, de hát itt? Itt ugyen a LÉ a TÉT, a szabályokat, meg ÁRPA vezér meg...aszta!
Előzmény: James aki BOND (513)
James aki BOND Creative Commons License 2003.01.22 0 0 513
Remélem...
Előzmény: exlexman (512)
exlexman Creative Commons License 2003.01.22 0 0 512
Valójában, jól mélyen belegajoltak az ORTT "hátuljába", mialatt az a határozatképtelenségtől szenved! Azt a mentségét pedig abszolult érdekesnek nevezném, ahol a személyi felelősségre vonás, kurugással végződő momentumait, mint mentő reakció, egy megzavart kisgyerek, első dadogásaira hasonlit, az "én nem vagyok olyan apuka" felnőttesebb megfogalmazása!

Férfiasabb választ is lehetett volna produkálni, mert ezzel a vak is látja, a dolgok sokkal szigorúbban folytatódnak, és a magyarázkodás, a meghunyászkodás, a félelem jeleit mutatja, tehát ez csak kvázi az előszele a fekete felhőknek! Azt gondolom, a melegekre hivatkozni, meg a meztelenségre, nem a valódi ok. Az idő haladtával, szerintem ki fog derülni a valóban "való világ" is!

Előzmény: James aki BOND (511)
James aki BOND Creative Commons License 2003.01.22 0 0 511
origo:"Dirk Gerkens, a Magyar RTL Klub Rt. vezérigazgatója - Ladvánszky Györgynek, az ORTT MSZP által delegált tagjának megkeresésére reagálva - levélben fejezte ki sajnálkozását a csatorna által indított valóságshow-ban az utóbbi napokban sugárzott erkölcsileg kifogásolható, a szexualitást naturális módon hangsúlyozó jelenetek miatt. A vezérigazgató elismerte: a műsor szerkesztése során munkatársaik súlyos, az RTL Klub etikai kódexébe is ütköző szakmai és etikai hibát követtek el, ezért a csatorna jó hírének megóvása érdekében szigorított szerkesztői kontroll bevezetéséről határoztak."

Jó gyorsak voltak, mi? :)))

üdv.:JB

fd Creative Commons License 2003.01.22 0 0 510
510

Hol látsz Te itt veszekedést vagy sértődést?
Ahol lenne, oda meg inkább nem járok :)

Stef

Előzmény: Boss Tony (509)
Boss Tony Creative Commons License 2003.01.22 0 0 509
Ejnye fd, te mindenkivel összeveszel, mindenkire megsértődsz? :-)
Előzmény: fd (508)
fd Creative Commons License 2003.01.22 0 0 508
1) nem vagyok a kis haverod.
2) nem téged fikáztalak, Te jöttél ide konkrétum helyett fikázni. Én csak javasoltam a távkapcsoló használatát.
3) a bb-ben x nap reggelén lehetett emeltdijas telefonon arra szavazni, ki egyen meg 10 perc alatt 1 kiló virslit. A stream-en viszont már x-1. napon kiosztották a feladatot Zolee-nak, mint a nézők kivánságát... Utána lehet nézni a bb topicban.
Csodálkoztam is, hogy exlex kolléga nem csapott le rá.
Előzmény: namier (507)
namier Creative Commons License 2003.01.22 0 0 507
na nehogy má még örülnöm is kéne hogy ilyen k**** jó fej vagy!! kis naiv első belépőként belépek ide próbálnék hozzászólni te meg rögtön beszólsz jó nagy arccal de minek? ettől most boldogabb vagy? vagy mi van? ne arra pazarold a szót hogy engem fikázol kis haver.Erről a kis nézeteltérésről ennyit többet én nem írok erről. inkább azt mond meg mi ez a bb sztori?
Előzmény: fd (503)
exlexman Creative Commons License 2003.01.21 0 0 506
Árpa Attila "uj munka után néz" nyilatkozta. Azt gondolom, lesz is rá elég oka, mert a dolgok még csak most kezdenek tornyosulni! Az ARPA féle legenda szertefoszlani látszik, ha csak a lebontásra váró villára, az MTV-nél folyó 125 milliós terület bérbeadás miatt indult vizsgálatra, a "csak" a grafikus által bent maradt rossz telefon számokra, de pontosan az alap problémára is gondolunk. Kit és hány embert kárositott meg a VV1-beszavazáskori GSM-es betelefonálás? Mekkora a kár összege, és hányan fognak károsultként megjelenni az ügyben? Nem beszélve a PannonGSM-ről, aki ugye az ügyfelekkel nem egyeztette, mi több kiadta azok anonim számát, a be/ki-szavazások során! Arról nem beszélve, hogy a BB-s győztes lekurvázását követően, melegekkel, majd agressziv vetkőzéssel folytatva a sort. Az ORTT-nél csak egy szerencséjük van, hogy Körmendi Ékes J. lemondott, mert igy a 4 fő határozat hozatala, kicsit nehézkes. Februárban azonban folytatódik, az azóta kilós nagyságúra dagadt RTLKlub-ÁRPA féle ügyeinek feldolgozása. Azt gondolom, azt a szöveget, hogy a valóságshowkból elege van, igen kár volt kijelentenie. A háttér mögött, össze "ollózta" a VV-t, addig nem volt baja vele, aztán fél év alatt husss. Na de kedves Árpa Attila? Ugye ezt te sem hinnéd el? A VV2-néhány jogásszal álni fog a végéig! Aztán szerintem, elbontják, és jön egy ujabb helyszin, aminek a szervezése során kiderül, mit is tud az RTL Klub, Árpa nélkül! Derék dolog a mások pénzén sikert kovácsolni, de ha annak hozadéka nem pozitiv, hanem negativ, gyorsabban derülnek ki a dolgok! Azt gondolom, ÁRPA jó szervező, de a sok pénz mögül, a bajokat már nem vállalja fel senki! Perek sora, ami hozománya lett, az ÁRPA féle "nekem elegem van a valósagshowkból" hozzá állás eredménye! ...és talán nem csak a vihorászó, de kevésbé hozzáértő emberek kellenének oda a TV társasághoz! Az Árpa 25 évesen kezdte az RTL-nél, amit tud, azt az RTL KLUB-nál eltöltött 6 év alatt, okosan megtanulta, de mint látható, ez kevés volt! A vele készült interjukban pedig kérkedik, hogy nincsen anyagi gondja! Majd lesz! Az okos, nem kérkedik! Ilyet csak a látszat gazdag tesz! Azt mondja volt már csóró? Szerintem ennél még rosszabb vár rá!
Herold Creative Commons License 2003.01.21 0 0 505
MTI hír:

RTL Klub: távozik a ValóVilág producere

Budapest, 2003. január 20. (MTI) - Az RTL Klub azonnali hatállyal szerződést bontott Árpa Attilával, a ValóVilág producerével - erősítette meg az erről napvilágot látott híreket az MTI-nek hétfőn Kolosi Péter, a csatorna programigazgatója.

Közlése szerint erről a nap folyamán született döntés.

Az indokokról csupán annyit kívánt elárulni, hogy "egyet nem értés volt" a producer és a társaság menedzsmentje között a valóságshow-val kapcsolatban.

Kolosi Péter az MTI kérdésére úgy nyilatkozott: a személyi változástól függetlenül folytatódik a produkció, Árpa Attila ugyanis a műsorban tulajdonrésszel nem rendelkező, a csatorna által megbízott producere volt a ValóVilágnak.

vicc Creative Commons License 2003.01.20 0 0 504
> Erről viszont egyértelműen kiderül, hogy csak a pénzre hajtanak. Lenne egy kérdésem: ez már nem bütetőjogi kategóriába tartozik?

az nem büntet?jogi kategória, ha valaki hülye! nem lehetsz ilyen naiv - ha nem a pénzre hajtanának, akkor nem fizetve lehetne szavazni:))) (anno, a fábry show-ban volt (van?) a sz?keandrásnak egy egyszemélyes realityshow paródiája, ott is megadtak poénból egy fizet?s telszámot - több, mint 700-an hívták fel...)

Előzmény: PrintScreen (501)
fd Creative Commons License 2003.01.20 0 0 503
Szerintem Te összekevered magad velem :)
Olvasd el ujra, mire reagáltam: bejöttél, offtopic végigfikáztad az összes müsort érdemi hozzászólás nélkül. Akkor miért nézed? Én speciel egy ideje nem is nézem, viszont nem is fikáztam :( Érveltem, ha volt, elmondtam a fenntartásaimat.

:((

Más országok: nincs más országokban ilyen.
Csalások: ez inkább exlex kolléga asztala, kiváncsi lennék, mit szól pl a BB mai (értsd: valóságban tegnapi) akciójához.

Előzmény: namier (502)
namier Creative Commons License 2003.01.20 0 0 502
Kedves fd !
Kösz szépen epés hozzászólásodat ("elromlott a távkapcsoló?") oh te nagy bölcs! Nem éretem kedvességet okát hiszen pont te vagy az a típikus "nézem és folyamatosan fikázom" kategória.
Egyébként ha már ilyen tájékozott mindentudó vagy azt nem tudod véletlenül higy más országokban is keretek között folyik ez a show? Ott is csalnak?
Előzmény: fd (498)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!