Keresés

Részletes keresés

gyingyi Creative Commons License 2002.11.02 0 0 14
Elírtad!

Azt a bogarat úgy hívják, hogy Dongó! :-DDDDDDDDDD

Gyingyi ®

Előzmény: káoszkutató (13)
káoszkutató Creative Commons License 2002.11.02 0 0 13

Hajrá Pongó!
fd Creative Commons License 2002.11.02 0 0 12
Tudod, az az érdekes, hogy én elég sokfelé, elég sokféle topicot olvasok :)
Eddig az alábbi teljesen komoly vádakat olvastam (a teljesség igénye nélkül).
Bunda volt, mert:
Hajninak kellett volna nyernie, Györgyi számai kamuk
Györgyinek kellett nyernie, de szorosan kellett tartani a versenyt, ezért Hajni számai kamuk
Az RTL Hajnit akarta
Az RTL Györgyit akarta
Buci elfogult volt Hajni javára
Buci elfogult volt Györgyi javára
A párbaj filmjei elfogultak voltak Hajni javára
A párbaj filmjei elfogultak voltak Györgyi javára

És a legszebb, kicsit komolytalan: nem is valósak a szereplők, hanem színészek...

:))

Előzmény: exlexman (11)
exlexman Creative Commons License 2002.11.02 0 0 11
A dolgok állása az, hogy én, jómagam előre leirtam, ez az eredmény és nem más! 5 percel a szavazás lezárása előtt még jó 6 ezerrel vezetett a Hajni, majd huzzuk még az időt, és lám, a Györgyi néhány százzal legyőzte!

A dolog viszont nem ilyen egyszerű! Sokan vásolták meg Sthol Bucit, hogy a Hajni felé részrehajló, viszont azzal senki nem vágott még vissza, hogy a Györgyit folyamatosan "lekirálynőzte". A dolog szépség hibája, mint néhányan irták, a fogyasztóvédelem, meg egyéb szervek nevét, hát ez igy nem egészen igy történik. A telefonálás és SMS adatokat számlálni, rögziteni, és feldolgozni, nem kis munka. Sokan panaszkodnak pl. hogy nem elérhető, foglalt az adott játékos vonala. Arról nem beszélve, hogy tesztből szavaztam az egyik játékosra miközben a mobil szolgáltató 4 SMS-t küldött vissza, hogy köszöni a jelentkezésemet. A gáz csak az, Prepaid kártyás telefonnál, meg sem tudják mondani, mikor mire telefonáltál el pénzt, mert az nincsen benne elmondásuk szerint a szolgáltatás árában. Aztán, a vezetékes számokat figyelembe véve, megtekinthetjük, az 1 óra alatt több mint 400ezerrel növekedett a beérkezett adat mennyisége! Az is érdekes, hogy ez átlag 110 adat/mp mennyiséget feltételez! Na már most! Lezárták a sorsolást, még utánna is éltek a vonalak kipróbáltuk, még jó 10 perc múlva is, nem beszélve az SMS-ről, ami a mai napig fogadja a jelentkezéseket:)) Amennyiben ezt figyelembe vesszük, 5 perc leforgása alatt, szerény 33 ezer szavazat érkezett be! Na de...!
Ennek a feldolgozása az utolsó beérkezett hivástól számitva, még ha folyamatosan érkeztek is az adatok, akkor is feltételezve az SMS kb.30-40% a az eredménynek, és a relay 2mp alatt nyomott át 1 SMS-t...
...most ezt figyelembe véve, mondja már meg nekem valaki, hogy hogyan is tudták ilyen "okosan" megcsavarni az adatokat, hogy nem elég hogy 5 perc alatt 90ezerrel nött az adat, de még meg is fordult?hmmm.

Az adatok ismeretében ezt feldolgozni jó 20 perc lett volna!:( Erre a fiúk ellentmondva matematikának, adatátvitelnek, minden technikai maximumnak, megoldották 5 perc alatt! Zseniális!

Azt pedig, hogy összeesküvés elmélet lenne?
Aligha! Jó előre egy órával előtte megmondtam, ez fog pontosan történni! Sajnos!

fd Creative Commons License 2002.11.02 0 0 10
Erre is volt válasz, aminek igazsága belátható.
1) mivel a számok, és nem százalékok látszanak, igy ellenörizhetö a dolog (nyugi, ellenörzik is!) Azt, hogy ki mennyit van képernyőn, az határozza meg, ki mennyire aktiv a villában. Sem Niki, sem Hajni nem sok vizet zavart, néha órákig nem lehetett tudni, hogy egyáltalán bent vannak-e.
Azt, hogy mikor fantomkép, mikor rendes képek, az határozza meg (mondjuk igy: a müsorhoz közelálló személy elmondása szerint), hogy nagy a különbség, vagy kicsi? Értelemszerüen kicsi különbségnél a képek mutatásának, nagynál a fantomképezésnek van értelme, ez generál több szavazatot.
A mostani esetnél pedig mindkét verzióra született több 'összeesküvés-elmélet' is, igy akármelyik nyert volna, biztos indult volna ilyen topic :))
Az biztos, hogy Buci erösen elfogultan vezette a müsorokat már kedd óta, jópár ezer Hajni szavazat köszönhető neki, egyszer volt egy mondata, ami Györgyi felé húzott, akkor, amikor rászóltak :) A többi alkalommal vagy sikerült semlegesnek maradnia (na ilyen nem nagyon volt) vagy Hajni felé próbálta befolyásolni a nézőket.

Stef

Előzmény: El_Camino (9)
El_Camino Creative Commons License 2002.11.02 0 0 9
Simli az egész!
A mostanit nem láttam de legutóbb Szabolcs? és a csayszi /anak nem tudom már a nevét se/ esetében mutogattak két fantomképet illetve számokat hogy az eggyikre és a másikra hány szavazat érkezett. Na most az eccerű ember nem tudja ellenőrizni -és valszeg nem is akarja- hogy kire érkezik több szavazat. RTL klubbék ugy cserélgethetik a fantomképhez tartozó arcot ahogy kedvük tartja.
A másik hogy télleg igaz aki több "képernyőhöz" jut annak több az esélye. Igy sikerült talán mind a két alkalommal a párbajra hívottat kiejtetni ami egyébként előre látható volt.
csogu Creative Commons License 2002.11.02 0 0 8
Mielött nekem estek hogy "bunda" meg "kamu" stb gyorsan leírnék vmit:

Mivel számokat mutatunk és nem százalékot, ezért nem csak a nézők hanem a telefoncégek, a versenyhivatal és az adóhivatal is látja, azaz ellenőrizheti ahogy ezt a versenyhivatal és a fogyasztóvedelmi banda már egyszer megtette, ugyanis bárki élhet panasszal és már jönnek is. Most is jönnek, abban biztos vagyok ;)))) És akkor lesz hivatalos papírom, hogy minden tiszta volt. Ha hiszitek, ha nem.

Nem megfolytani, csak idéztem!!!:-))))

Kilroy Creative Commons License 2002.11.01 0 0 7
Én ugyan nem néztem, mert annyira nem izgatnak ezek a realityshowk*, de ha ez igaz, az igencsak durva.

A topikba benéztem, mert nem volt sokezer hozzászólás (szar az itthoni gépem...), Györgyi "győzelmét" meg SMS-hírújságból tudtam meg.

Előzmény: LINUX LEWIS (5)
MIKROBY Creative Commons License 2002.11.01 0 0 6
Nagy Testvér manipulálja a Való Világot.
LINUX LEWIS Creative Commons License 2002.11.01 0 0 5
Na akkar ide is:

Szerintem simlis volt ez a dolog.

Végig folyamatosan nőtt a különbség jelezve, hogy a Hajni folyamatosan több szavazatot kap mint a másik csaj.

Az utolsó 1-2 percben viszont a Györgyi hirtelen több mint 30%-kal többet kap?

Hahaha.

MIKROBY Creative Commons License 2002.11.01 0 0 4
Közjegyző jelen volt a szavazatok számlálásánál?????
exlexman Creative Commons License 2002.11.01 0 0 3
Amennyiben valaki azt mondaná csaltam, téved! Amennyiben valaki azt mondaná súgtak? Téved! Az életben, annak aki érez a körülötte történő dolgokból valamit, az most megérti: Ebben az országban, annak aki szegényen kezdte, annyi esélye sincs a mai, nagyon szegény-nagyon gazdag réteg közötti űrben, mint afrikai embernek a sivatag közepén, viz nélkül! A szegényeknek nincsen pénze, a gazdagoknak van, manipulálásra is! A szegény, hiába lesz gazdagabb magához képest, a több és gazdagabb, már induláskor nagyobb, mint a szegény! Életesélyek? A példa sajnos ismét engem igazolt! A munkanélküli Hajni példája bebizonyitta, a pénz, többet ér az embernél! Sokkal többet!:(
Kilroy Creative Commons License 2002.11.01 0 0 2
Györgyi nyert...
exlexman Creative Commons License 2002.11.01 0 0 1
Igazad van! Azt ugyan is egyik valóságshow készitői sem vállalják fel, hogy publikálják az adatokat részletesen, mi honnan, kire, mikor! Közjegyző? Tisztesség? Van reklám és gazdasági törvényünk! ...de a médiák gátlástalansága ellen nincsen jogszabály! Átlagos szellemi nivóval rendelkező személyek, egy utcai táska lopást rablásnak, egy vizsgálati szakban lévő ügy gyanúsitottját bűnözőnek nevezik. Ez, ahhoz képest egy VICC! Mi vagyunk a vicc tárgya! Balekul, átverve!
Törölt nick Creative Commons License 2002.11.01 0 0 0
a valovilag es a szavazasok hitelessege ugy ahogy van egy nagy 0.
Előzmény: exlexman (-)
exlexman Creative Commons License 2002.11.01 0 0 topiknyitó
Az RTL KLUB-ot eddig sokra becsültem, úgy gondoltam korrekt média, korrekt műsor. Tévedni látszom? Az elmúlt napokban a csatornán a két párbajozó között a csatorna óriási különbséget mutat. A Györgyi ezidáig több mint 40 percen keresztül szerepelt, taglalta, esélyeit. Hajni lány, mint kihivott ezzel szemben 14 percet kapott, nem többet. Az RTL KLUB munkatársai a mai napon sem átallották 10 percen keresztül Györgyit ajnározni, a madárral való beszélgetés során, a Hajnit ma 30 mp-re mutatták be összesen. Tegnap még Hajni volt a csúcs magasan vezető. Mára, a média célzatos magatartása, Sthol András elszólsai:"Bizom benne hogy a Györgyi az esélyes" - majd gondolom telefonáltak néhányan és elküldték az anyjába őket, erre elszólta magát, a kis Hajni miatt, mert persze Ő a kis kedvence. Vitathatatlan, érdekes, és sumákolás! Alig 10 perce már a Györgyi vezetett! Értsd. elég volt a Györgyit pozitivan beállitani, és sikerült? -dehogy! A Györgyi azt állitja, "vidámságot hozna a villa életébe" - bár alig 6 heti hisztizés után, a jelentősen jobb anyagi helyzetben lévő nő életesélyei itt is jobbak, még ha hazudik, ország-világ szeme láttára? Igen! Éljen az esélyegyenlőség! A szegény Hajni pedig az életben oly sok átlagember életét élve, veszélyesen magán hordozza a réteg esélytelenjeinek átkát, egy irányitott, tisztességtelen, manipulativ piacon!

Az eredményt pedig, előre boritékoltam, az eredmények lezárása előtt 1 órával!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!