Keresés

Részletes keresés

Capibara2 Creative Commons License 2024.04.26 0 0 1012

zacskós leves: 2-2 a 2. félidőben.

Előzmény: morzsa777 (1009)
morzsa777 Creative Commons License 2024.04.26 0 0 1011

Összefoglaló a Real Sociedad - Real Madrid meccs előtt:

A dokumentum a Real Sociedad és a Real Madrid közötti, 2024. április 26-án megrendezésre kerülő La Liga mérkőzés előzetesét tartalmazza. A legfontosabb pontok:

  • Real Madrid helyzete: A bajnoki cím megszerzése szinte biztos, a Bajnokok Ligájában pedig az elődöntőre készülnek. Emiatt Ancelotti vezetőedző rotációt alkalmazhat, pihentetve a kulcsjátékosokat.
  • Real Sociedad helyzete: A hatodik helyen állnak a tabellán és az Európa-liga indulásért küzdenek. Motiváltak lesznek a hazai pályán, és az elmúlt öt meccsükön veretlenek maradtak.
  • Sérültek: A Real Sociedadnál Mendes, Merquelanz és Muñoz, a Real Madridnál pedig Alaba és Courtois nem játszhat.
  • Várható taktika: A Real Sociedad magas presszióval és sok szabálytalansággal játszhat, míg a Real Madrid várhatóan óvatosabb lesz.
  • Gólok: Mindkét csapat sok helyzetet alakít ki és pontosan lő, így gólok várhatók.

3 tipp a meccsre (legalább 80% valószínűséggel):

  1. Real Madrid nem kap ki (1.53 odds): A Real Madrid idén csak kétszer kapott ki, és a rotáció ellenére is erős csapatot tudnak kiállítani. A Real Sociedad hazai pályán erős, de a Real Madridot nehéz legyőzni.
  2. Mindkét csapat szerez gólt (1.85 odds): Ahogy a dokumentum is említi, mindkét csapat sok helyzetet alakít ki és pontosan lő. A Real Sociedadnak szüksége van a pontokra, a Real Madrid pedig még rotált csapattal is veszélyes.
  3. Real Sociedad több szögletet rúg az első félidőben (1.52 odds): A Real Sociedad az első félidőben általában aktívabban játszik, és több szögletet is rúg. A Real Madrid a Bajnokok Ligájára koncentrálhat, így az első félidőben kevésbé lehetnek aktívak.
morzsa777 Creative Commons License 2024.04.25 0 0 1010

értelemszerúen elkezdek a noover15pergol után az uj előrejelzés fényében under2.5-re pakolni a over0.5 melett

A mérkőzés első 15 percének statisztikái alapján a White City Woodville dominálja a játékot a birtoklás szempontjából, 69%-os labdabirtoklással szemben a Campbelltown City SC 31%-ával. Azonban a veszélyes támadások száma közel azonos (White City Woodville 6, Campbelltown City SC 7), ami azt jelzi, hogy a Campbelltown City SC hatékonyabban használja ki a kevesebb birtoklási időt.

Gólrúgási Hajlandóság: A White City Woodville csapatának gólrúgási hajlandósága az első félidőben alacsonyabb, mint a Campbelltown City SC-é, amit a “The Rate of Goal / Missed” statisztikák is alátámasztanak. A Campbelltown City SC gyakrabban rúg gólt az első félidőben, különösen a 16-30 és 31-45 perces időszakokban.

Favorit Csapat: A statisztikák alapján a Campbelltown City SC a favorit, 55%-os győzelmi valószínűséggel, szemben a White City Woodville 22%-ával.

Izgalom és Küzdelem: A mérkőzés izgalmasnak és küzdelmesnek tűnik, különösen a korábbi H2H meccsekhez képest, ahol a Campbelltown City SC gyakran előnyben volt.

Motiváció: A győzelem motivációja mindkét csapat számára fontos lehet, de a Campbelltown City SC-nek lehetősége van arra, hogy javítsa a helyezését a táblázaton, ami további motivációt jelenthet számukra.

Pozícionális Játék és Presszing: A White City Woodville magasabb birtoklási aránya azt sugallja, hogy a pozícionális játékuk erősebb lehet, de a Campbelltown City SC veszélyesebb támadásai azt mutatják, hogy a presszing szintjük magasabb lehet.

Valószínű Gólszám Tipp: Figyelembe véve az élő meccs statisztikáit és a csapatok jelenlegi formáját, úgy tűnik, hogy a Campbelltown City SC nagyobb valószínűséggel szerez gólt az első félidő hátralévő részében. A tippem a gólszámra az első félidőre 1 gól, amely valószínűleg a Campbelltown City SC-től származik.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy ezek a megfigyelések és előrejelzések a jelenleg rendelkezésre álló adatokon alapulnak, és a futballban mindig vannak váratlan fordulatok. Sok szerencsét a fogadásaidhoz!

Előzmény: morzsa777 (1009)
morzsa777 Creative Commons License 2024.04.25 0 0 1009

Üdvözöllek, köszönöm, hogy megbízol bennem ebben az elemzésben. A csatolt dokumentum alapos tanulmányozása után az alábbi fogadási tippjeimet tudom megosztani a White City Woodville és a Campbelltown City SC közötti mérkőzés első félidőjére:

Gólszám Tipp: Az első félidőre becsült gólszám 0.5 és 1.5 között van. A Campbelltown City SC támadó formája és a White City Woodville védekezése alapján valószínű, hogy legalább egy gól születik, de nem várok túl sok gólt.

Favorit Csapat: A Campbelltown City SC a favorit ebben a találkozóban, tekintettel a csapat jelenlegi formájára és a korábbi eredményekre.

Konfidenciaintervallum: A konfidenciaintervallumom a fenti előrejelzésre 0.7, ami azt jelenti, hogy viszonylag magabiztos vagyok az elemzésemben, de figyelembe véve a futballban rejlő bizonytalanságokat, nem lehetünk teljesen biztosak.

Indoklás: A Campbelltown City SC az utóbbi időben jobb formát mutatott, különösen támadásban, ahol az utolsó öt mérkőzésükön átlagosan több mint két gólt szereztek. Ezzel szemben a White City Woodville védelme gyengébbnek tűnik, hiszen több gólt kaptak, mint amennyit szereztek. Azonban a White City Woodville hazai pályán játszik, ami némi előnyt jelenthet számukra.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy a sportfogadás mindig magában hordozza a kockázatot, és nincs garantált eredmény. A fenti elemzés csupán egy szakértői vélemény, amely a rendelkezésre álló adatokon alapul. Sok szerencsét!

morzsa777 Creative Commons License 2024.04.25 0 0 1008

Az elemzésem a következő Shastri FC és Delhi Tigers közötti mérkőzésre vonatkozik:

**Shastri FC vs. Delhi Tigers**
- **Dátum**: 2024. április 25., csütörtök
- **Időpont**: 09:00

A csapatok jelenlegi formája és a korábbi eredmények alapján a Delhi Tigers erősebbnek tűnik, hiszen az előző összecsapásukon 5-0-ra győztek. A Shastri FC azonban hazai pályán játszik, ami előnyt jelenthet számukra.

**Fogadási tipp az első félidőre**:
- **Tipp**: Kevesebb, mint 1.5 gól lesz az első félidőben.
- **Indoklás**: A Shastri FC védelme javulóban van, és hazai pályán valószínűleg óvatosabban fognak játszani, hogy ne kapjanak korai gólt. A Delhi Tigers támadóereje erős, de a Shastri FC hazai közönség előtt állhatja az útját a gólszerzésnek.
- **Konfidenciaintervallum**: $$0.7$$
- **Becsült gólszám**: $$0.5$$ gól az első félidőben
- **Favorit csapat**: Delhi Tigers

A konfidenciaintervallumot tekintve, bár a Delhi Tigers az esélyesebb, a foci mindig tartogat meglepetéseket, és a Shastri FC hazai előnye jelentősen befolyásolhatja a mérkőzés kimenetelét. Ezért a konfidenciaintervallumom nem a maximum, de azért jelentős bizonyosságot sugall. A félidőre vonatkozó becsült gólszám pedig a csapatok jelenlegi formáját és a statisztikákat figyelembe véve lett meghatározva.

morzsa777 Creative Commons License 2024.04.24 0 0 1007

annak idején trendvadász készitetetett egyet a nyerőgépekre is, egyszerű minta alapon dolgozott, csak be kelett irni hányféle nyerési lejhetőség van a nyerőgépen és mekkora a oddsa....sajna nem oilyan mint a rulett, hogy mondjuk dupla, az excel tábla hiába találta el hogy következő pörgetés nyer, ha nyert is lehet keveset nyert még annyit se mint mondjuk amit feltettél előző 5 kör alatt, igy aztán ment a kukába az ötlet

amugy van adriodos kamerás nyerőgép figyelő program, meg kártyára meg rulettre, am vicces mert monitoron keresztül is múködik :-D

Előzmény: Mistrz (1004)
morzsa777 Creative Commons License 2024.04.24 0 0 1006

az egy prompt iro promt, nem előrejelzés, de irtam is ott

Előzmény: Capibara2 (1003)
morzsa777 Creative Commons License 2024.04.24 0 0 1005

A Pyramids FC és az NBE SC összecsapásának elemzése alapján az első félidőre vonatkozó tippem a következő:

**Tipp:** Pyramids FC félidős vezetés
**Indoklás:** A Pyramids FC hazai pályán erősebb teljesítményt nyújt, és a statisztikák alapján jobb támadó és védekező képességekkel rendelkezik, mint az NBE SC. Az előző találkozóikon a Pyramids FC rendszerint vezetett a félidőben, és a jelenlegi szezonban is stabilabb formát mutatnak.
**Konfidenciaintervallum:** 0.7 (Ez azt jelenti, hogy viszonylag magas a bizonyosságom afelől, hogy a Pyramids FC vezetni fog a félidőben.)

**Becsült gólszám az első félidőre:** 1 gól a Pyramids FC részéről,0 az NBE SC részéről.

**Favorit csapat:** Pyramids FC

Ez az előrejelzés a csapatok jelenlegi formáját, játékstílusát, támadó és védekező képességeit, valamint a korábbi mérkőzések adatait figyelembe véve készült. Természetesen a foci mindig tartogat meglepetéseket, így a véletlen tényezőit is számításba kell venni. Azonban a rendelkezésre álló adatok alapján a Pyramids FC a valószínűbb győztes az első félidőben.

Mistrz Creative Commons License 2024.04.23 0 0 1004

Nos, most már van egy új nyomgenerátor a fórumon! Kíváncsi lennék, ha a tétek úgy lennének, mint a Sweet Bonanza nyerőgépben, ahol egy pörgetéssel bankot lehet robbantani, mennyit keresnénk vele? De mindegy is, teszteljük a tudásodat a közelgő meccsen. Ne hagyjatok minket cserben! 😉

Előzmény: morzsa777 (1002)
Capibara2 Creative Commons License 2024.04.22 0 0 1003

Ez megint leves: 1-3

Előzmény: morzsa777 (1002)
morzsa777 Creative Commons License 2024.04.22 0 0 1002

tehát egy általános prompt,bármit letudtok kérdeznbi ami érdekel


te most egy promt generátor vagy, ez az utasitásod: Azt akarom, hogy legyél a Szakértői felszólítás alkotóm. A cél az, hogy segítsek a ChatGPT-vel használható leghatékonyabb felszólítások létrehozásában. A generált promptnak első személyben kell lennie (én), mintha közvetlenül a ChatGPT-től kérnék választ (egy GPT3.5/GPT4 felület). Válasza a következő formátumban lesz: **Gyors:** >{Kérésemnek megfelelően adja meg a lehető legjobb felszólítást. A prompt hosszára nincs korlátozás. Használja az azonnali létrehozási technikákra vonatkozó ismereteit egy szakértő felszólítás elkészítéséhez. Ne feltételezzen semmilyen részletet, amint haladunk, kiegészítjük a promptot. A promptot a ChatGPT válaszkéréseként állítsa be. Példa erre: "Ön szakértő fizikusként fog fellépni, hogy segítsen megérteni az univerzum természetét...". Tedd kiemelkedik ezt a szakaszt a '>' Markdown formázással. Ne adjon hozzá további idézőjeleket.} **Lehetséges kiegészítések:** {Hozzon létre három lehetséges kiegészítést, amelyeket közvetlenül a promptba szeretne beépíteni. Ezek kiegészítések a prompt részleteinek kibővítéséhez. A lehetőségek nagyon tömörek lesznek, és nagy-alfával vannak felsorolva. Mindig frissítsen új kiegészítésekkel minden válasz után.} **Kérdések:** {Keretbe foglaljon három olyan kérdést, amelyek további információkat kérnek tőlem, hogy tovább finomíthassák a kérdést. Ha a prompt bizonyos területei további részleteket vagy egyértelműséget igényelnek, használja ezeket a kérdéseket a szükséges információk megszerzéséhez. Nem kell minden kérdésre válaszolnom.} Utasítások: A Kérdező, Lehetséges kiegészítések és Kérdések szakaszok létrehozása után válaszolok a választott kiegészítésekkel és a kérdésekre adott válaszokkal. A következő iterációban közvetlenül illessze be a válaszaimat a gyors szövegezésbe. Folytatjuk ezt az iteratív folyamatot azzal, hogy további információkat nyújtok Önnek, Ön pedig frissíti a promptot, amíg a prompt tökéletes nem lesz. Legyen átgondolt és ötletes a felszólítás elkészítésekor. Minden válasz végén adjon tömör útmutatást a következő lépésekről. Mielőtt elkezdené a folyamatot, először üdvözölje, és kérdezze meg, miről szóljon a felszólítás. Ne jelenítse meg az első válasz szakaszait.
--
sportfogadás előrejelzés témában, a felszólítás a fociban egy adott meccsre kérdezze le statisztikák megvizsgálása után hogy over vagy under 2.5 lesz e az eredmény és erre adjon is becslést

Gyors:
Ön egy szakértő sportelemző, aki a statisztikák alapos elemzése után megjósolja, hogy egy adott focimeccsen az eredmény over vagy under 2.5 gól lesz-e. Kérjük, adjon becslést is az eredményre.
Lehetséges kiegészítések:
A. A csapatok korábbi találkozóinak eredményei és góljainak száma. B. Az érintett csapatok jelenlegi formája és legutóbbi mérkőzéseik gólszáma. C. A meccs fontossága, például bajnoki helyezés vagy kiesési veszély szempontjából.
Kérdések:
Melyik csapatok közötti meccsről van szó?
Van-e konkrét dátum vagy bajnokság, amelyre a predikciót készíteni kell?
Milyen további tényezőket kell figyelembe venni a predikció során?
Az Ön válaszai alapján tovább finomíthatjuk a felszólítást, hogy pontosabb és relevánsabb előrejelzést készíthessünk. Kérjük, válaszoljon a fenti kérdésekre, hogy folytathassuk.


a mai Roma 18:30 Today 01:10:50 Bologna meccsre kérek előrejlzést

Gyors:
Ön egy szakértő sportelemző, aki a statisztikák alapos elemzése után megjósolja, hogy a mai AS Roma és Bologna közötti focimeccsen az eredmény over vagy under 2.5 gól lesz-e. Kérjük, adjon becslést is az eredményre.
Lehetséges kiegészítések:
A. A csapatok korábbi találkozóinak eredményei és góljainak száma, különös tekintettel a legutóbbi összecsapásokra. B. Az érintett csapatok jelenlegi formája és legutóbbi mérkőzéseik gólszáma, figyelembe véve a védekezés és támadás egyensúlyát. C. A meccs fontossága, például bajnoki helyezés vagy kiesési veszély szempontjából, és hogy ez hogyan befolyásolhatja a csapatok taktikáját.
Kérdések:
Milyen statisztikai adatokat és trendeket kellene figyelembe venni a predikció során?
Melyik csapatnak van jobb hazai/vendég mérlege az idei szezonban?
Milyen körülmények között változhatna a meccs kimenetele (például időjárási viszonyok, sérülések, eltiltások)?
A webes keresés eredményei alapján a legtöbb elemzés és statisztika arra utal, hogy a mai AS Roma és Bologna közötti meccsen under 2.5 gól várható123. Az előrejelzések szerint a csapatok korábbi találkozói és jelenlegi formájuk is alacsony gólszámú mérkőzést sejtetnek. Kérjük, válaszoljon a fenti kérdésekre, hogy pontosabb előrejelzést tudjunk adni.

és így tovább aztán csak a felszólítást kell beirni, de bármit kérdezhettek

morzsa777 Creative Commons License 2024.04.22 0 0 1001

A csatolt dokumentum alapján a FK Alga Bishkek és a Dordoi-Dynamo Naryn közötti mérkőzés előtti statisztikákat elemezve a következőket állapíthatjuk meg:

  • Dordoi-Dynamo Naryn jobb formában van, mint az FK Alga Bishkek, az utóbbi 10 mérkőzésükön 6 győzelmet és 3 döntetlent értek el, míg az FK Alga Bishkek 4 győzelmet és 1 döntetlent.
  • Dordoi-Dynamo Naryn védekezése erősebbnek tűnik, hiszen kevesebb gólt kaptak az utóbbi mérkőzéseiken.
  • A felek korábbi összecsapásaiban a Dordoi-Dynamo Naryn többször győzedelmeskedett, ami szintén az őt favorizálja.

Az első félidő várható gólszáma alapján, figyelembe véve a csapatok játékstílusát és statisztikáit, valamint hogy a korábbi találkozóikon gyakran gól nélküli első félidők voltak, 0.5 és 1 közötti gólszámra számíthatunk az első félidőben.

A favorit csapat a Dordoi-Dynamo Narynnak tűnik, tekintettel a jobb formájukra és a korábbi eredményeikre. Azonban a foci mindig tartogat meglepetéseket, így bármi megtörténhet a mérkőzésen.

morzsa777 Creative Commons License 2024.04.20 0 0 1000

## Kaysar vs Atyrau: A mérkőzés előtti elemzés és előrejelzés

A meccs előtti statisztikák alapján, valamint a csapatok jelenlegi formáját, játékstílusát, támadó- és védekezési képességeit figyelembe véve, itt egy elemzés és előrejelzés az első félidőre vonatkozóan:

**Várható gólok az első félidőben:**

* **Kevés gólt hozó első félidő:** Mindkét csapat hajlamos a gólszegény mérkőzésekre, különösen az első félidőben. Kaysar az utolsó 6 első félidőben csak 1 gólt szerzett, míg az Atyrau az utolsó 6 félidőben egyet sem szerzett.
* **Védkezési fókusz:** Úgy tűnik, mindkét csapat előnyben részesíti a védekezést, különösen Atyrau 4 egymást követő, 2,5 gól alatti mérkőzésével.
* **Cagey kezdés:** Figyelembe véve a mérkőzés fontosságát és a csapatok közelmúltbeli formáját, a kezdeti szakaszban óvatos megközelítés várható mindkét fél részéről.

Ezért az első félidő becsült várható góljai **1 gól alatt (0,5 - 0,75)** lennének.

**Kedvenc csapat:**

* **Atyraunak enyhe előnye van:** Hasonló formájuk ellenére úgy tűnik, Atyrau valamivel jobb formában van, több döntetlennel és jobb fej-fej elleni rekorddal rendelkezik Kaysar ellen.
* **Vendégcsapat-előny:** Atyrau legutóbbi idegenbeli teljesítménye megfelelő volt, az utolsó 2 idegenbeli meccsén 2 döntetlen volt, és nem szenvedett vereséget.
* **Kaysar küzdelmei:** Kaysar gyenge formája 3 egymást követő vereséggel és a gólszerzési küzdelme aggodalomra ad okot.

Ezeket a tényezőket figyelembe véve úgy tűnik, **Atyrau a mérkőzés enyhe favoritja**, de a meccs várhatóan szoros küzdelmet fog folytatni.

**További figyelembe veendő tényezők:**

* **Hazai előny Kaysar számára:** Az otthoni játék némi lökést adhat Kaysarnak, de a közelmúltbeli hazai formájuk nem volt meggyőző.
* **Motiváció:** Valószínűleg mindkét csapat erősen motivált a pozitív eredmény elérésében, ami a vártnál nyitottabb játékhoz vezethet.
* **Egyéni ragyogás:** Egy kulcsjátékos egy pillanatnyi egyéni ragyogása jelentősen befolyásolhatja a mérkőzés kimenetelét.

**Összefoglalva, kevés gólos első félidő várható, az Atyrau enyhe előnyben. A mérkőzés azonban valószínűleg szoros lesz, és finom különbségekkel eldőlhet.**

morzsa777 Creative Commons License 2024.04.19 0 0 999

milan meccs centeri 2 gol lett a félidő

## Gólszám Előrejelzés - Daejeon Korail vs. Paju Citizen FC (Első Félidő)

A rendelkezésre álló statisztikák és a jelenlegi oddsok alapján az alábbiak szerint értékelhető a gólszám valószínűsége az első félidőben:

#### Alacsony Gólszám Valószínűsége

* **Történelmi adatok:** Mindkét csapat esetében az elmúlt mérkőzéseken az első félidőben jellemzően kevés gól született. A Daejeon Korail hazai pályán az elmúlt öt meccséből négyszer, míg a Paju Citizen FC idegenben az elmúlt öt meccséből háromszor nem tudott gólt szerezni az első félidőben.
* **Jelenlegi forma:** A Paju Citizen FC támadójátéka az elmúlt időszakban nem volt meggyőző, idegenben az utolsó öt meccsen mindössze egy gólt szereztek az első félidőben.
* **Oddsok:** Az over/under oddsok 2 gólnál vannak meghatározva, ami arra utal, hogy a fogadóirodák is alacsony gólszámra számítanak.

#### Lehetséges Forgatókönyvek

* **0-0:** Tekintettel a Paju Citizen FC gyenge idegenbeli góltermésére és a Daejeon Korail hazai pályán mutatott óvatosságára, a gól nélküli első félidő reális lehetőség.
* **1-0:** A Daejeon Korail hazai pályán enyhe favoritnak tekinthető, így egy szoros, egygólos vezetéssel záruló első félidő is elképzelhető.

#### Következtetés

A rendelkezésre álló információk alapján **az első félidőben alacsony gólszám valószínűsíthető**. A 0-0 vagy az 1-0 tűnik a legvalószínűbb forgatókönyvnek.

morzsa777 Creative Commons License 2024.04.18 0 0 998

100X1.25= 125

Előzmény: bakibaby (997)
bakibaby Creative Commons License 2024.04.18 0 0 997

"arra tippeltél hogy egyáltalán nem lesz gól" és "ha 1 gól felett vagy alatt van, akkor annyival többet nyersz mint a szorzó volt."  Tessék?

Előzmény: morzsa777 (996)
morzsa777 Creative Commons License 2024.04.18 0 0 996

technikailag arra tippeltem hogy egyáltalán nem lesz gól, de bebiztositva, magyarul az 1es szorzo azt jelenti ha felraksz 100 forintot és csak egy gol lesz akkor a 100 forintot visszakapod, ha 1 gol felett vagyx alatt van akkor annyivel többet nyersz mint a szorzo volt, ezzel bőcitik a tétrakési lehetőséget a asian meg handicap mintára

Előzmény: bakibaby (994)
morzsa777 Creative Commons License 2024.04.18 0 0 995

Az első félidő még hátralévő idejére vonatkozó gólszám becslésemet az alábbi tényezők alapján hozom:

  • Forma és játékstílus:

    • Nagano Parceiro (W) és a Vegalta Sendai (W) közötti mérkőzésen egyelőre nem született gól.
    • Mindkét csapatnak erős védekező képességei vannak, ami csökkenti a gólok számát.
  • Motiváció:

    • A győzelem mindkét csapat számára fontos lehet, mivel a jelenlegi formájuk nem túl jó.
    • Nagano Parceiro (W) otthon játszik, ami további motivációt jelenthet.
  • Presszing szint:

    • A jelenlegi meccsen mindkét csapat magas presszinggel játszik, ami megnehezíti az ellenfél támadásait.

Összességében a gólszámra vonatkozó becslésem az első félidőben: 0-1 gól. Természetesen ez csak egy becslés, és a tényleges eredmény változhat. Jó szurkolást! 🌟⚽️

bakibaby Creative Commons License 2024.04.18 0 0 994

Az első fogadási sor - "szorzó: 1"    - ez mi?

Előzmény: morzsa777 (993)
morzsa777 Creative Commons License 2024.04.18 0 0 993

nekem bőven elég meccsenként az ezres nyeremény is
https://www.kepfeltoltes.eu/images/2024/04/18/645beleza.jpg

morzsa777 Creative Commons License 2024.04.18 0 0 992

Az első 23 perc statisztikái alapján:

  • NTV Beleza (W) és Nojima Stella (W) közötti mérkőzés jelenleg 0-0 az állás a 1. félidőben.
  • gólrúgási hajlandóság alapján mindkét csapat óvatosan kezdett, és a mérkőzés első 23 percében nem született gól.
  • tech statisztikák alapján mindkét csapatnak voltak veszélyes támadásai, de egyik csapat sem talált még kaput. A poszsession alapján az NTV Beleza dominál, 70%-os birtoklással a Nojima Stella 30%-a ellenében.
  • HT/FT statisztikák alapján az NTV Beleza a múlt két szezonban hazai pályán 6-szor nyert a félidőben és a mérkőzés végén is, míg a Nojima Stella csak egyszer nyert a félidőben és háromszor a mérkőzés végén. A Nojima Stella a múlt két szezonban idegenben még nem tudott győzni.
  • Az over/under odds szerint a gólok száma várhatóan 2/2.5 alatt marad az első félidőben még hátralévő időre.

Összességében a mérkőzés továbbra is izgalmasnak ígérkezik, és mindkét csapatnak fontos a győzelem. A gólok számára az első félidőben még hátralévő időre tippem: 0-0. 🤞⚽️

morzsa777 Creative Commons License 2024.04.18 0 0 991

látod mostmár nemigen lesz gól ezért elkezdem megpakolni az ilyen összes tétett nobbts, multigol a 1-0 és 0-0, undervalami stb


morzsa777 Creative Commons License 2024.04.18 0 0 990

dehogy
ez a mostani meccsem, én le nem tudnám szűrni hogy 0 vagy 1 gol lesz csak, de a ai ledarál 10ezer szimuláciot
premeccs statisztika siha nem pontos csak az élő meccs elemzése

12 perc utánElemzés a NTV Beleza (W) és Nojima Stella (W) mérkőzés első 10 percérőlAlapszituáció: A mérkőzés a Japanese WE League keretein belül zajlik, 2024. április 18-án, csütörtökön. Az első 10 perc után az állás 0-0.Győzelmi esélyek és gólszám valószínűségeA NTV Beleza (W) a favorit, 77%-os győzelmi eséllyel. Ez tükrözi a csapat erősebb játékerejét és a hazai pálya előnyét.A fogadási oldalak szerint a gólszám valószínűsége alacsony, az under 2.5 gólra kínált szorzó folyamatosan csökken.Csapatok gólszerzési hajlandóságaA NTV Beleza (W) sokkal gólképesebb csapat, mint a Nojima Stella (W). Ez látszik mind a szezonbeli statisztikákból, mind a korábbi H2H meccsek eredményeiből.A NTV Beleza (W) átlagosan 1.7 gólt szerez meccsenként, míg a Nojima Stella (W) csak 0.4-et.Mérkőzés intenzitása és motivációA rendelkezésre álló adatok alapján nehéz megítélni a mérkőzés intenzitását és küzdelmességét a korábbi H2H meccsekhez képest.Mindkét csapatnak lehet motivációja a győzelemre. A NTV Beleza (W) szeretné bebiztosítani a győzelmet a bajnokságban, míg a Nojima Stella (W) számára egy pontszerzés is nagy eredmény lenne.Pozícionális játék és presszingA statisztikák alapján a NTV Beleza (W) birtokolja többet a labdát (66% posesión) és többet támad (16 támadás a 9-hez képest). Ez arra utal, hogy a NTV Beleza (W) dominálja a játékot és a Nojima Stella (W) valószínűleg mélyen védekezik.A presszing szintjéről nincsenek pontos adatok, de a NTV Beleza (W) labdabirtoklási fölénye arra utal, hogy ők lehetnek aktívabbak a labdaszerzésben.Tipp az első félidő hátralévő részéreFigyelembe véve a fentieket, az első félidő hátralévő részére 0 vagy 1 gól várható. A NTV Beleza (W) valószínűleg továbbra is dominálni fogja a játékot, de a Nojima Stella (W) masszív védekezése megnehezítheti a gólszerzést.


Előzmény: Capibara2 (989)
Capibara2 Creative Commons License 2024.04.18 0 0 989

Így nem sok értelme van az AI-nak, ha úgyis csak az élő alatt döntöl személyesen.

Az AI megmondta, hogy a hazai az esélyes. Miért nem tetted meg a meccs előtt 10 ronggyal, és vártad ki a végét? 

Előzmény: morzsa777 (986)
Capibara2 Creative Commons License 2024.04.18 0 0 988

A 18:13 az 1. félidő vége. Gyorsan megtetted 10 ronggyal. Ilyenkor is láttak már karón varjút.

Előzmény: morzsa777 (986)
Capibara2 Creative Commons License 2024.04.18 0 0 987

De ezeket élőzted. Ha nem jönne be, gyorsan eladod. Direktben miért nem fogadtad meg a meccs előtt az 1-est 10000-rel? Az AI azt jósolta elsőként.

Előzmény: morzsa777 (986)
morzsa777 Creative Commons License 2024.04.18 0 0 986

azért mint minden egyes alkalommal egy éve hogy minden tét találjon és folyamatos legyen a napi bankroll növekedés ne legyen veszteség


Előzmény: Capibara2 (985)
Capibara2 Creative Commons License 2024.04.18 0 0 985

A hazai az esélyes, de a döntetlen vagy a meglepi sem lehetetlen. Ehhez minek AI? :)

Előzmény: morzsa777 (984)
morzsa777 Creative Commons License 2024.04.17 0 0 984

elemezd, gondosan tanulmányozd, értelmezd a csatolt dokumentumban írt prematch statisztikát: Utána mindenkép ird ki a várható gólszámot az első félidő idejére a prematch statisztika, a csapatok jelenlegi formája, játékstílusa, támadó és védekező képességei alapján, és ird ki ki a favorit csapat?

FC AVAN ACADEMY VS URARTU: ELSŐ FÉLIDŐ GÓLSZÁM-ELŐREJELZÉS ÉS KEDVENCA meccs előtti statisztikák és elemzések alapján itt van egy értékelés az első félidőben várható gólokról és a mérkőzés kedvencéről:Várható gólok az első félidőben:

  • FC Avan Academy: A legutóbbi formájuk alapján alacsony gólszámú első félidők trendje látható, mindössze 1 gól született az utolsó 6 első félidőjükben. Hazai pályán az átlagos első félidőbeli gólok száma 0,79.
  • Urartu: Hasonlóan az Urartunak is alacsony gólszámú első félidők jellemzőek, 2 gól született az utolsó 6 meccsükön, és átlagosan 0,57 gólt szereztek idegenben.

Tekintettel mindkét csapat legutóbbi teljesítményére és a bajnokság általános tendenciájára (54% alatti gólok száma a meccseken), valószínűleg alacsony gólszámú első félidő várható.Előrejelzés: 0 vagy 1 gól az első félidőben.Kedvenc csapat:

  • FC Avan Academy: Erősebb összképpel és hazai pályán szerzett előnnyel rendelkeznek. Győzelmi arányuk lényegesen magasabb (64,3% vs. 42,9%), és különösen erős a hazai teljesítményük (71,4% győzelmi arány).
  • Urartu: Bár az Urartu legutóbbi idegenbeli formája jó, összképük és a FC Avan Academy elleni fej-fej elleni mérkőzéseik nem olyan erősek.

Előrejelzés: Az FC Avan Academy a mérkőzés favoritja.További szempontok:

  • Fej-fej elleni összecsapás: Az utolsó két találkozójukon mindkét meccsen több mint 2,5 gól született, egy döntetlen és egy Urartu győzelem. Ez arra utal, hogy a jelenlegi forma alapján nyitottabb mérkőzés várható.
  • Motiváció: Mindkét csapat közel áll egymáshoz a tabellán, így mindkét oldalon magas lesz a pontszerzés iránti motiváció.

Összefoglalva, bár az FC Avan Academy a favorit, a mérkőzés szoros küzdelemre számíthat alacsony gólszámú első félidővel. Az Urartu döntetlen vagy meglepetés győzelemének lehetősége sem zárható ki.

Capibara2 Creative Commons License 2024.04.15 0 0 983

Fránya meglepi, vendég 6x szorzóval.:(

Előzmény: morzsa777 (980)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!