Keresés

Részletes keresés

Oliolio Creative Commons License 2021.01.11 0 0 3714

Oliolio Creative Commons License 2021.01.10 0 0 3713

Egyébként nektek hogy kezdődött ez? Nekem  10 éves koromban "kellett" először ruhástól medencéznem az akkori haverokkal és egy lánnyal aki nagyon tetszett. Hát nagyon nagy élmény volt de akkor még nem tudtam az okát. 

Oliolio Creative Commons License 2021.01.10 0 0 3712

Mindenki úgy kezdi akár férfi akár nő, hogy valakitől látja ezt a cselekvést és akkor jön rá, hogy neki ez tetszik. Ő azt mondta, hogy a srác felkérte ilyen fotózásra és neki nagyon tetszett az ötlet mert szivesen kipróbálná és tetszett neki az érzés. Nemtudom mennyi pénzért szerepel ilyen videókban de azt mondta nem a pénz miatt. Mostmár az jön, hogy erőt veszek magamon és rákérdezek mennyi pénzért lenne benne egy olyanban, hogy én, ő, egy nagy jacuzzi, és persze ruhában. 



szeredőci maxval bircaman Creative Commons License 2021.01.08 0 0 3711

Nagy ritkaság.

 

Egy időben kutattam a szexuális fétisek témát, s egyeseknél határozott profil tapasztalható.

 

A wetlook pl. olyan 99 %-ban férfi dolog, s azon belül olyan 90+ %-ban heteroszex, de vannak homokos wetlook-kedvelők, viszont csak férfiak.

 

Szóval a nő wetlook-os az fehér holló kategória. A wetlook nők mögött mindig (szinte) ott van egy férfi, aki rávette a nőt. Nyilván itt nem a pénzért modellekre gondolok, hanem az amatőrökre.

Előzmény: Oliolio (3710)
Oliolio Creative Commons License 2021.01.07 0 0 3710

Sziasztok! Elmesélek egy történetet. Böngésztem egyik nap ilyen témájú videókat a neten. Rábukkantam egyre ahol volt egy igen szimpatikus lány. Aztán észrevettem egy magyar faliratot. Addig addig nyomozgattam ameddig rábukkantam a lányra. Írtam is neki. Beszélgettünk egy rövidet. Persze magyarok és a hétköznapokban teljesen normális lányok... Aztán kiderült, hogy ő élvezetből és nem a pénzért csinálja. Szoval létezik ilyen is. Ritka nagyon de van. 

Oliolio Creative Commons License 2020.12.28 0 0 3709

Sajnos ő nem a barátnőm. Viszont exemmel is csináltunk ilyet. Na ott volt érzés is és látvány is. :D Arról sajnos nem adhatok ki képeket.

szeredőci maxval bircaman Creative Commons License 2020.12.27 0 0 3708

Személyes tapasztalatom nincs ugyan (nem járok soha szórakozóhelyekre), de úgy tudom, hogy ilyen legközelebb Prágában van, ezeket - https://www.youtube.com/channel/UCbKNOS_lIZEfIoVGLaK6GVQ - pl. mind ott forgatják. Viszont ez is inkább amolyan szexklub, ahol a wetlook csak kiegészítő elem időnként.

Előzmény: GeneralShark (3706)
wArgapEga Creative Commons License 2020.12.25 0 0 3707

Szia Oliolio!

 

Örülök, hogy sikerült neked is képet feltölteni! :D Engem nagyon izgat a látvány, de nem csak a látvány izgat(na), hanem az érzés is! :P Ugye a barátnőd van a képen? :D A kép szélén, mintha egy sötétzöld pulóver széle is megjelenik, remélem az elázott teljesen, nem csak belelógott a széle a kádba.

A "kettős személyiséget" megértettem! :)

Előzmény: Oliolio (3704)
GeneralShark Creative Commons License 2020.12.23 0 0 3706

Sziasztok! Van ma Magyarországon olyan hely, ahol direkt erre a célra fürdetnek ruhás lányokat, mint pl koktélbárban rúdtáncosokat? Ha nem is itt, Ismertek ilyet Európában?

Oliolio Creative Commons License 2020.12.19 0 0 3705

Oliolio Creative Commons License 2020.12.19 0 0 3704

Na már nekemis sikerült :) Titeket is izgat ez a látvány? Engem különösen :) 

Oliolio Creative Commons License 2020.12.16 0 0 3703

Igen, bocsánat a két személyiségemért de mikor melyikbe sikerül belépni :)

wArgapEga Creative Commons License 2020.12.15 0 0 3702

Nahát, nekem sikerült! :O
Egyébként az Oliolio és az oli727 felhasználónevek tulajdonosa egy és ugyanaz a személy? :)

Előzmény: Oliolio (3700)
wArgapEga Creative Commons License 2020.12.15 0 0 3701

Szia Oliolio!

Alapvetően PC-ről használom az oldalt, de most kipróbáltam Androidos telefonról, Chrome böngészővel ennek a hozzászólásnak a megírását, amihez képet is megpróbálok csatolni. Így elsőre furcsa, hogy a szöveg formázása kissé nehézkes... Bár az oldal teljesen valós méretben jelenik meg, minden a helyén van, akárcsak a sima számítógépes megjelenítésnél.

Csak egy mezei, ingyenes Wetfoto képet próbálok csatolni.

Előzmény: Oliolio (3700)
Oliolio Creative Commons License 2020.12.12 0 0 3700

Használja ezt az oldalt valaki telefonról? Valamiért nem enged képet feltenni. 

szeredőci maxval bircaman Creative Commons License 2020.11.25 0 0 3699

A legrosszabb kombináció az unatkozó fizetett modell és a hozzá nem értő szervező. Az ilyenek gyorsan elmennek pornó irányba, majd sikeresen megszűnnek.

Mivel többen is ismertek, főleg 10-15 éve, s tudták, hogy készítek képeket is, megesett már, hogy gyártó megkeresett, adjak véleményt. Aztán sose hallgattak rám, elkezdték csinálni a kurvásan viselkedő lányok képeit/videóit, akik vizesek lesznek, majd meztelenre vetkőznek és csinálnak valamit, jellemzően valami leszbikus imitációt. Mondom erre: ez nem wetlook, hanem pornó kis vízzel, s ezt senki se fogja megveni soha az életben.

Mondjuk az én véleményemem nem sokat számít, mert úgyse fizetnék ilyesmiért soha, hiszen egyrészt idős bácsi vagyok már, másrészt a kedves múzsám által produkált wetlook kedvesebb nekem bárki másénál, de valamennyire értek a témához azért.

Aki ilyenbe kezd vállalkozásként, annak tudnia kell, ez egy marginális műfaj, sose lesz belőle gazdag, s ha ő maga nem érzi, hogy ebben mi a jó, akkor ne is próbálkozzon vele.

15-20 éve még jócskán voltak igazi amatőrök, jellemzően partnere kedvéért wetlookozó nők, ma már ritkaság az ilyesmi.

Előzmény: wArgapEga (3696)
szeredőci maxval bircaman Creative Commons License 2020.11.25 0 0 3698

Sokéves tapasztalatom alapján mondom.

 

Az európai kultúrában a wetlook abszolút marginális.

 

Míg Indiában és környékén ugyanez teljesen fősodor.

 

Itt leírtam részletesebben: http://bircahang.org/a-viz-muveszete/

 

A másik: én még nem láttam nőt, akinek ez tetszene. Az összes nő, akit láttam ebben a műfajban vagy fizetett modell vagy férfipartnere kérésére tette.

Előzmény: wArgapEga (3696)
oli727 Creative Commons License 2020.11.25 0 0 3697

Igazán mindegy nekem van-e rajta melltartó. Szerintem van, ahogy emlékszem a sztorira nem direkt került a vízbe ruhástól szoval nem készült rá túlzottan. :) Amúgy a wetlooker.com oldalon kívül mik vannak még hasonlók a témában? 

Előzmény: wArgapEga (3695)
wArgapEga Creative Commons License 2020.11.24 0 0 3696

Sziasztok!

@Wetlook-imádó #3691
Alaposan keresztbe... Rengeteget tartózkodom idehaza, de sosem egyedül. :( Még nyáron és kora ősszel, amikor lett volna lehetőségem ruhában fürdeni, mert mindenki előtt rejtve maradtak volna a ruhaszárítás mozzanatai, akkor sem tudtam, mert valaki mindig itthon volt. Terveztem, hogy elmegyek a környéken valahova természetes víz mellé, de itt is visszatért a probléma, hogy "Oké, élvezed ahogy eláztatod magadon a ruháid, de hol fogod őket észrevétlenül megszárítani?" Kaptam is egy ötletet erre, hogy minek viszem haza az elázott ruhákat akkor, ha ilyen gondot jelent? Nem is tűnt olyan rossz ötletnek elsőre, de aztán nem jutottam vele többre. 

@oli727 #3692:

Tudom, nem nekem szólt a kérdés, viszont utólagos engedelmeddel szeretnék rá válaszolni. :) Már nagyon szívesen néznék másokat, ahogy eláznak, de már én is nagyon szívesen áztatnám el magam, utcai szerelésben. :) Legyen az fiatal lány, vagy akár idősebb hölgy is, de a fürdőruhán túl legyen ám rajta több ruha is! :) Jó tudom, ott az internet...

@szeredőci maxval bircaman #3694:

Nem feltétlenül az iparág hibája, hiszen erre van kereslet. Látszik, hogy nagyon pörögnek azok a weboldalak, amik a fiatal lányok ruhában fürdésének a fényképezéséből "élnek", bár én azt tapasztalom, hogy az utóbbi időben nagyon rámentek a mennyiségre, a minőség rovására. De egyben tudom az is, hogy ezek az üzleti alapon működő szolgáltatók nem szeretetszolgálatok, ráadásul a modellek sem érintettek a WAM fétisben, legfeljebb annyira, hogy ez egy pénzkereseti lehetőség számukra és közben még lehet, jól is szórakoznak. 

Személy szerint én is jobban kedvelem a fiatalabb korosztályt, mert még én is közéjük tartozom, viszont most nézhettek hülyének, de nagyon szívesen megnézném akár a valóságban, akár virtuálisan is érettebb-idősebb hölgyek ruhában fürdését, sőt, ha lenne rá lehetőségem, nagyon szívesen csatlakoznék is hozzájuk! :)

Elmesélek most minden csoporttagnak ezzel kapcsolatosan valamit, amit még sosem mertem leírni, de szerintem itt a remek alkalom hozzá.

Van több olyan általam is kedvelt hölgy munkatársam, aki túl van már az 50. életévén, de nagyon szívesen fürödnék velük ruhában! De a félre értések elkerülése végett írom, nem a testi adottságaik miatt, hanem a személyiségük miatt. Érdekük nem fűződött hozzá, de mégis kedvesek velem azóta is, sokat dolgoztam velük együtt, egy gépsoron és innen ered a jó kapcsolat velük. Csak pár mondat erejéig egyiküket emelném most ki közülük, akit nevezzünk most csak Mariannának, jelenleg 52 éves és nagyjából ennyi kilogramm súlyú is lehet. Sokkal többnek néz ki, mint amennyi valójában, nem volt valami jó élete, a házassága is tönkrement az agresszív férje miatt, fiai is ritkán látogatják őt. Alacsony, sovány, kicsit görbehátú asszony, nem tökéletes a fogsora sem, jól öltözöttnek se mondanám, de a hajára nagyon ügyel, az szép és hosszú is neki, barnára rendszeresen festi is az őszülése miatt. A munkahelyen a legtöbben teljesen idiótának tartják őt, elég zárkózott és visszafogott viselkedésű és eléggé csendes is mindemellett, alig van akivel beszélgetni szokott. Úgy alakult, hogy gyakran az én gépsoromra osztották be, és munkavégzés közben beszélgetni kezdtünk, de eleinte csak akkor szólt, ha segítségre volt szüksége. Aztán amolyan semmitmondó dolgokról is kezdett beszélgetni, végül megnyílt előttem és elmesélte az élete történetét. Idén márciusban több hétre beteg lettem és Facebook-on keresztül érdeklődött az állapotom felől, sűrű elnézést kérések közepette. Azóta online is szinte minden nap beszélgetünk. Én úgy érzem, hogy nagyon jól megértjük egymást annak ellenére, hogy az anyám is lehetne, rengeteg témában közös véleményen vagyunk és nagyon sok olyan dolgot is megbeszéltünk már, amit az ember csak a szűk baráti körének mondja el, ha egyáltalán elmondja. Ez ugye többeknek fel is tűnt és elindult a pletyka, hogy mi biztosan összejárunk, de szó sincs erről. Az tény, hogy munkahelyen kívül is többször összefutottam már vele, és próbálok segíteni neki amiben csak tudok, mert alapvetően sajnálom őt. :( Bütyköltem meg neki hősugárzót, kávéfőzőt és voltam már fent a lakásán is, de csak csillárt és konnektort cserélni, de semmi olyan nem történt, mint amire gondolnának a legtöbben.

Na ő az akivel kapcsolatosan már oly sokszor megfordult a fejemben a ruhában fürdés témaköre, pont a kedvessége és az aranyos személyisége miatt! :) Szívesen látnám, ahogy az egyszerű ruháit magára öltve beülne a teletöltött kádba a szemem láttára, vagy ugyanígy felöltözve zuhanyozna egy jót és esetleg engem is beinvitálna... 

Sokszor elgondolkodtam már azon, vagyok-e már olyan jóban vele, hogy beavassam a titkomba, hogy bolondulok a ruhában fürdésért és őrá is gondoltam már ezen ügyben (jó sokszor), de félek, hogy nagyon rosszat tennék ezzel magamnak és neki is, mert mióta beszélgetünk, azóta a barátjának tart, de soha nem mondott, de még észre sem vettem a szavai mögött az utalást arra, hogy bármit olyat is szeretne tőlem, amit egy nő kérhet egy férfitől. Tudom, hogy senkije sincsen, azt is tudom, hogy már régen nem volt semmiféle kapcsolata. Nem tudom, megértené-e, hogy mi is ez wetlook fétis pontosan nálam, és miért pont őrá gondoltam? Ritkán látom őt mosolyogni, vajon ez a nem hétköznapi módja a tisztálkodásnak okozna valami örömet a számára? Nem szexuális örömre gondolok, hanem csak arra, hogy vajon tetszene-e neki az ilyesmi, mosolyt tudna-e csalni az arcára ez a nem mindennapi helyzet? :/ 

Természetesen a véleményetekre kíváncsi vagyok, írjátok meg bátran!

wArgapEga Creative Commons License 2020.11.22 0 0 3695

Szia oli727!

 

Tényleg nagyon jól áll az elázott ing rajta! :D Ilyen képek láttán szoktam elgondolkodni, hogy vajon visel-e melltartót az ing alatt, vagy sem? Mert mindkét eset megmozgatja a fantáziám! Te hogy vélekedsz, hogy az érdekesebb, izgalmasabb?

Előzmény: oli727 (3689)
szeredőci maxval bircaman Creative Commons License 2020.11.03 0 0 3694

Ez az iparág hibája, azt hiszik, mindenki csak 20-éves lányokat akar. Pedig hát nem.

Előzmény: Wetlook-imádó (3693)
Wetlook-imádó Creative Commons License 2020.11.02 0 0 3693

Amit felsoroltál, mindet imádom, bár a fiatal lányok fiatal részét inkább kicserélném korban hozzám illőre.

 

Remélem érted, hogy mit akarok ezzel közölni, jobban nem megy.

 

Egyébként már nagyon sokszor kifejtettem itt a fórumon, hogy a wetlook milyen fajtáit imádom.

Előzmény: oli727 (3692)
oli727 Creative Commons License 2020.10.29 0 0 3692

Igen sajnos eléggé. Nembaj, bízok a jövőben. Pontosan miben látnád a dolog beteljesülését? Te szeretnél vizes lenni vagy másokat néznél meg? Én a fiatal lányokat szeretem nézni természetes ruházatban. 

Wetlook-imádó Creative Commons License 2020.10.25 0 0 3691

Ez a járvány jól keresztbetett az érdeklődésünknek :( .

Wetlook-imádó Creative Commons License 2020.09.05 0 0 3690

Igen, szerintem is kitünően áll neki a vizes ing.

Előzmény: oli727 (3689)
oli727 Creative Commons License 2020.09.05 0 3 3689

Előzmény: oli727 (3688)
oli727 Creative Commons License 2020.09.05 0 0 3688

Csak szerintem áll irtózatosan jól ennek a lánynak a vizes ing? 

A képet látva kicsit utánna jártam a hölgynek és arra jutottam, hogy egy csomó ilyen képe van. Lehet hogy a vallásából ered a sok ruhában pancsi? (Tenger, medence, stb) 

 

Wetlook Zoozi Creative Commons License 2020.07.24 0 0 3687

Előzmény: Wetlook Zoozi (3686)
Wetlook Zoozi Creative Commons License 2020.07.24 0 0 3686

Előzmény: Wetlook Zoozi (3685)
Wetlook Zoozi Creative Commons License 2020.07.24 0 0 3685

Előzmény: oli727 (3683)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!