Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2016.04.24 0 0 4562

Szia, én nem szedek vitamint, sok zöldséget és gyümölcsöt eszem.

Előzmény: Irogy (4559)
Törölt nick Creative Commons License 2016.04.24 0 0 4561

Szia Marcell! Az első hónapban én se tudtam a bal oldalamon aludni, meg hajolni se nagyon, mert fura érzés, mintha húzódott volna a port. De már ez nyom nélkül elmúlt!Ne csüggedj, elmúlik.

Előzmény: OMarcell (4560)
OMarcell Creative Commons License 2016.04.20 0 0 4560

Sziasztok nekem ma egy hete hogy berakattam a gyűrűt , eddig semmi panaszom rá , 5nap alatt 7Kg fogytam ! Viszont annyi hogy ahol van a PORT , az nekem mozog , nem tudok a bal oldalamra feküdni,mmeg olyan fura érzés . Ez másnak is így volt vagy van ? Ez be áll ? Vagy mar mindig így fog mozogni bennem ? Az oldalra fekvest nem gondolom hogy ez miatt van , hisz meg egy hetes vágás van rajtam , de ez eleg Fura érzés. Remelem kapok választ es köszönöm előre is ! 

Irogy Creative Commons License 2016.04.13 0 0 4559

Szia!

Nekem is szeptember 30-ig végzik el a műtétet. Majd hívnak, hogy mikor. Igen Pécsett fognak műteni. Időpontot nem tudtak mondani. Akik már gyűrűvel élnek leírhatnák, hogy milyen vitaminokat szednek, mikor kezdték szedni? ( már a műtét előtt vagy csak jóval utána )

Nagyon sok fajta van a piacon, az érdekelne kinek mi vált be.

Előzmény: noi24 (4555)
Mariann1960 Creative Commons License 2016.04.11 0 0 4558

Sziasztok!

Új vagyok itt, eddig csak olvasgattalak Benneteket. Nem igazán tudom hogyan illik bemutatkozni: 55 éves túlsúlyos nő vagyok aki nagyon reméli, hogy idén sikerül gyűrűt kapnia. Pécset indul utjára a dolog és a kiviizsgálások nagy részén túl vagyok. Sajnos a légzésfunkcióm nem lett jó, be vannak szűkűlve a hörgőim, most ezt próbálom rendbehozni gyógyszerrel meg lufi fujással stb. másnak is volt ilyen gondja? A tüdőgyógyász azt mondta, hogy amig ez nem javul biztos nem műtenek meg.  A cukrom is kicsit magas, de remélem, hogy ez nem gond.

 

Én is voltam CS.M:-nál és nagyon sajnálom hogy akkor lebeszélt a gyomorgyűrűről, mert valószínűleg akkor már elégedett normál testalkatú lennék :(.......természetesen engem is jól lehúzott és nem  sikerült segiteni nekem....lehet, hogy nem is igazán akart.

 

 

Anda007 Creative Commons License 2016.04.11 0 0 4557

Szia Szupernagyi!

 

Örülök, hogy reagáltál, ez a fórum pöröghetne jobban is, nem tudom miért nem talál ránk az a sok gyomorgyűrűs "sorstárs" :)

Biztos mindenkinek lennének érdekes tanácsai, tapasztalatai amiből még a "régiek" is tanulhatnának.

Cs.M.-el én személyesen is találkoztam... rég találkoztam olyan arrogáns dokival mint amilyen ő volt kb 7 éve... Rám beszélt étrend kiegészítőket 120ezer értékben, megpróbált lebeszélni a gyűrűről, pszichológushoz akart küldeni, mert szerinte "párkapcsolati problémák" miatt volt túlsúlyom..........

:o :o :o 

Sajnos most is csak azt tudom mondani, hogy teljes az elutasítás minden olyan orvostól aki nem téged műtött... nem hajlandóak foglalkozni veled...

 

Csak halkan kérdezem, ha nem úgy távozik dr.B. az egészségügyből, ahogy, hanem neadjIsten meghal, akkor sincs utókezelés???? 

A Péterfyben volt egy "betanított" doki aki még rá tudott nézni a gyűrűs betegekre, dr. Vaida, de április 1-től távozott a kórházból.

Csak és kizárólag Ursu doktort lehet keresni probléma esetén.... Elég nagy terhet raktak így egyetlen orvosra azt gondolom....

 

Nekem a port gyulladása múlóban, sajnos azonban a 6 évvel ezelőtti heget teljesen szétnyomta-szétfeszítette most egy piros Menthos-cukorkám van ott, ami bikiniben elég gáz lesz... ha meggyógyul végleg - márpedig megfog - valószínűleg a plasztika lesz az okos megoldás, kérdés h meg tudják e majd csinálni.....

Előzmény: Szupernagyi10101 (4556)
Szupernagyi10101 Creative Commons License 2016.04.09 0 0 4556

Kedves Anda007!

Véletlenül sem szeretnék általánosítani, sem alaptalanul irogatni.

Csak régebben olvastam ezt

http://hvg.hu/itthon/20130705_1600_embert_hagytak_magara

 

 

a cikket, ami remélem nem jellemző annyira, a másik dolog pedig az, hogy amikor én először gondoltam arra, hogy talán gyomorgyűrű segítségével sikerülhetne megoldani a túlsúly okozta problémáimat, akkor Budapestben gondolkodtam, mert igencsak messze élek Pécstől (300 km)

A Naturwell KFT-től azt az érdekes információt kaptam, Dr. Cs.M.-tól emailben, hogy a "rengeteg szövődmény" miatt már nem csinálják sehol Magyarországon a gyomorgyűrű beültetést.

Akkor én annyira elkeseredtem, hogy még sírtam is.

Ennek a fórumnak köszönhetően jöttem rá, hogy hamis az információ és nem csak Pécsett, de még Debrecenben is végeznek gyűrű beültetést.

Nagyon jó ez a fórum ha nincs benne riogatás, ha csak szigorúan tényekre és tapasztalatokra alapozva osszuk meg egymás között az információkat.

Nekem Medzsy segített nagyon sokat, akit itt ismertem meg ezen a fórumon és neki köszönhetem azt, hogy ma már egy kedves segítőkész "testékszerem" a gyűrű.

Ha nem lenne gyűrűm, ma már olyan kövér lennék, hogy talán járni sem tudnék. 

Örülök, hogy te is barátságban élsz a gyűrűddel és nálad is minden rendben van.

 

A leendő gyűrűsöket pedig szeretném biztatni, mert a műtét elviselhető, a hegek egy év alatt nálam láthatatlanok, a kilók pedig szép lassan leapadnak.

Előzmény: Anda007 (4548)
noi24 Creative Commons License 2016.04.04 0 0 4555

Szia! Nekem is megjött a határozat, pedig április 23-ig kellett volna válaszolniuk, de Húsvét előtt megjött. Nekem is felét támogatják.Beszéltem  prof aszisztensével,és azt mondta hogy ők fognak jelentkezni a műtét előtt 2 héttel.  A Műtétet szeptember 30-ig kell elvégezni úgyhogy addig várakozó üzemmód. A legrosszabb ebben hogy nem tudom mikor fognak műteni, igazából bármikor hívhatnak. Téged is Pécsett fognak műteni? Neked is ezt mondták? Én nagyon várom már de félek is a műtéttől, de az biztos hogy megteszek mindent hogy sikerüljön fogyni. Mert már nagyon rossz ez az állapot, de így is szinte hihetetlen hogy sikerült idáig eljutnom. Köszönöm a segítséget. Várom válaszod.

Előzmény: Irogy (4550)
almonte Creative Commons License 2016.04.02 0 0 4554

tzs72 koszi ,igyekszem

Előzmény: tzs72 (4553)
tzs72 Creative Commons License 2016.04.02 0 0 4553

almonte   Szia 105kg az nem is olyan sok .Én 236kg voltam amikor Pécsre mentem.AProffeszor nagyon beteg barát nincs félnivalod ,de sok kitartásra lesz szükséged meg nagy akarat erőre.Minden kérdésedre kapsz választ,nem kell tartani semmitől. Sok szerencsét és kitartást.  Űdv.Zsolt

almonte Creative Commons License 2016.04.01 0 0 4552

SZiasztok, most szanom magam ra az operaciora , 105 kg vagyok most.Pecs mellett dontottem, juliusba megyek beszelni a dokival es ugy oktoberre szeretnem  mutetet.Jo lenne egy kis biztatas mert senkitol nem kapok a csaladban. koszi 

index27 Creative Commons License 2016.03.28 0 0 4551

Kedves Szupernagyi10101!

 

Lehet, hogy nem úgy sikerült a gyomorgyűrűs létem, mint ahogy annak lennie kellett volna, én azért újra belevágnék.

Az hogy a Budapesti műtétek után sok negatív tapasztalat van, az azért van mert ott mégis csak 1500 embert műtöttek,

míg az általad említett doktornál szerintem a töredékét. De ennek a fórumról az árnyoldalról is szólnia kell ezért objektív.

További sok sikert a fogyáshoz, és az egészséges élethez ;)

Előzmény: Szupernagyi10101 (4546)
Irogy Creative Commons License 2016.03.27 0 1 4550

Szia! Január 26-án adtam be a kérelmemet az oep felé. Tőlem is kértek hiánypótlást, amit be is küldtem. A hiánypótlásnál megjelölték, hogy legkésőbb 03.25-ig döntenek az ügyben. Ezt betartották, most pénteken 25-én az utolsó napon kaptam kézhez a határozatot. 50%-ot támogatnak, ahogy visszaolvastam általában ennyit szokott adni az oep. Úgyhogy egy kis türelem majd jön a határozat.

Előzmény: noi24 (4536)
GyöngyiE60 Creative Commons License 2016.03.23 0 0 4549

Sziasztok Kedves fórumozók!

Ma voltam Pécsett Vereczkei András doktor Úrnál és kaptam egy listát, a műtét előtti vizsgálatokról. Felhívtam a kaposvári kórházat, hogy elkezdjek  időpontokat kérni ezekre a vizsgálatokra.Háááááát katasztrófa a legkorábbi időpontom másfél hónap és a többinek a végét nem is látom. Tudnátok segíteni, hogy ki hogyan oldotta meg a műtét előtti vizsgálatokat ? Esetleg létezik olyan hely ahol komplexen meglehetne ezeket a csináltatni. Kicsit elkeseredtem, a emiatt. :-(

Köszönöm a válaszokat

Anda007 Creative Commons License 2016.03.22 0 0 4548

Szia Szupernagyi!

 

Kérlek ne általánosíts, hogy "nem sikerültek jól a Bende doktor úr műtétei"....

Egy műtét sikeressége rengeteg mindentől függ, értem ezalatt a páciens paramétereit, hogy mennyire tud együtt élni a gyűrűvel, hogy hogyan reagál a teste, a szervezete, stb.

 

Én 6 évig maximálisan elégedett voltam, abszolúte panaszmentesen éltem, és mint lentebb kifejtettem, a mostani probléma sem kifejezetten a gyűrű miatt alakult ki. (ami hálIstennek múlóban!!!)

úgy tudom 6-7 éve még Budapest volt a gyomorgyűrű specialista, a ma magyarországon élő kb 1600 gyűrűsből kb 1000-et Budapesten műtöttek, és ennek szerintem legalább a 80%-át Bende. (nem én találtam ki, a Péterffyben mondták januárban)

 

Abban egyetértek, hogy index27 esete szerintem is extrém, a gyűrűvel teljesen normálisan lehet élni, nekem a környezetemben 3 ember tudja hogy gyűrűm van és soha senki nem vett észre semmit az étkezésemmel kapcsolatban. Mivel vitamint szedek rendszeresen, nem sínylette meg a furcsa étkezést sem a hajam sem a bőröm sem a fogaim. Szerencsére a gyomorsavval sincs problémám, és nyelőcsövem is rendben - mindez azért, mert egyszerűen szerintem nagyon észnél kell lenni étkezéseknél, odafigyelni MAGADRA, minél kevesebbet hányni, nem terhelni a gyűrűt és a nyelőcsövet.

 

utólag azt gondolom, a gyűrűvel egy élő lelkiismeret lett belém építve, egy nagyon erős önkontroll. Ami ha nem úgy eszel ahogy a szabály előírja, akkor tarkón csap :)

Előzmény: Szupernagyi10101 (4546)
ZséPé2016 Creative Commons License 2016.03.21 0 0 4547

Sziasztok!

 

Napi kötelező olvasmányom egyike e fórum :)

Jó látni, hogy így segítitek egymást, szerintem ez nagyon szép!

 

Sok infót sikerült megtudnom a gyűrűről, a műtétről pro és kontra. Pécsre jelentkeztem be és úgy látom ez a legjobb amit tehettem...

Kérdésem a következők lennének:

1. Nem sok infóm van a műtétet követő időszakról, éhségérzet tekintetében. Mennyire kínzó az éhség?

2. Hegek: az olvastam, hogy nincsenek jelentős és nagy sebek, de a kérdés, hogy ezek mennyire maradnak meg? Elhalványulnak valaha a műtéti hegek?

3. Melyik a jobb megoldás a bypass vagy a gyűrű és szerintetek miért?!

 

Köszönöm előre is megtisztelő válaszotokat :)

További szép estét!

Sziasztok

Szupernagyi10101 Creative Commons License 2016.03.21 0 0 4546

Kedves index27!

 

Egy icipicit visszaolvastam és nem tévedtem, amikor azt gondoltam, hogy téged Dr. Bende műtött.

Sajnálom, hogy így jártál! Sajnálom, hogy begyulladt a portod!

Nagyon nem jól sikerültek Bende doktor műtétei.

Én és még sokan mások jól jártunk, hogy Pécsre mentünk és Vereczkei Professzor Úr aranykezei alá feküdtünk.

 

Tudod még a műtétem előtt én mérlegre tettem a néhány negatív, és  az igencsak sok  pozitív beszámolót a gyűrűről, majd a saját életemet. A magas vérnyomásomat, a reflux betegséget..... azt, hogy már a séta is nehezemre esett..... hogy már kirándulni sem mentem, mert fulladva szedtem a kövérségtől a levegőt.

Az nem igazán élet, ha nem tudod csinálni a dolgaidat, ha már egy zokni felvétele is problémát jelent.

 

Életem legjobb döntése volt a gyomorgyűrű beültetése.

Ahogyan mentek le a kilók, úgy változott az életminőségem pozitív irányba.

Érdekes módon Vereczkei Professzor Úr betegeitől nem hallok panaszokat, csak dicséreteket.

 

Sajnálom, hogy te így jártál és azért, mert neked Budapesten nem úgy jöttek össze a dolgok, azért biztosan nem fogsz általánosítani és műtétre várókat riogatni.

Jó dolog, ha mindenki elmondja a saját pozitív, vagy negatív élményét, hiszen minden műtétben gondolkodó olvassa ezt a fórumot, és szeretne innen információkat halászni.

Mindenkiben műtét előtt ott a félsz és akarja tudni, hogy mi vár rá.

 

Sajnos Budapesten sok volt a műtét utáni szövődmény. Valamit ott nem csináltak jól.

Örülök, hogy ott megszüntették, csak azokat sajnálom nagyon, akiknek ott ültették be a gyűrűt.

És még annak is szívből örülök, hogy neked 60 kg-mal könnyebb lett az életed!

Előzmény: index27 (4545)
index27 Creative Commons License 2016.03.18 0 0 4545

Kedves Szupernagyi10101!

 

Keress vissza ;) 3 évig volt gyűrűm, azután egy életmentő műtét keretében kiszedték belőlem Finnországba.

60kg-ot fogytam a gyűrűnek köszönhetően, és 12 műtéten estem át a múlt év végéig.

 

 

 

Előzmény: Szupernagyi10101 (4540)
Anda007 Creative Commons License 2016.03.18 0 0 4544

Székesfehérváron dr Mohos Elemér, ha beírod a keresőbe, hogy gyomorgyűrű és székesfehérvár, kidobja.

Konkrétan egyébként magát a gyűrűt nem tudom h berakják e ott, de azt biztos, hogy pld gyomorbypass-t csinálnak - ha újra kezdeném, lehet inkább azt választanám.

gyűrűs beteggel akkor foglalkoznak - nem az utókezeléssel - hanem ha a beteg azt szeretné, hogy vegyék ki a gyűrűt + bypass...

egyrészt szerintem ez egy nagyon nagyon rizikós műtét, másrészt horror az ára.....!!

 

valószínűleg megvan a gondom okozója, egy hónapig aspirint kellett szednem minden nap, és az orvos aki kiírta nem tájékoztatott a mellékhatásokról pedig tudta h gyűrűs vagyok!!!!!!!!!!

Az aspirinben acetilszalicilsav van és azt enzimet is kikapcsolja, amely egy gyomor nyálkahártyáját védő anyag szintézisében működik közre. Ha valaki rendszeresen acetilszalicilsavat vagy származékait tartalmazó gyógyszert szed láz vagy bármilyen fájdalom miatt, akkor megnő az esélye a gyomornyálkahártya károsodásának, akár gyomorvérzés vagy gyomorfekély is kialakulhat.

Ugye milyen cuki, hogy ezt nem vette figyelembe a doki???????????


A sav valószínűleg kikezdte alulról a gyűrűs részt, abbahagytam az aspirint, - ami egyben a fájdalmat is elnyomta - és 2 nap múlva már a Péterfyben voltam, iszonyú gyomorszáj fájdalommal..........

 

most csak folyadék, külsőleg gyulladáscsökkentő krém és egy speciális gyógyszer ami nem árt a gyomornak dolvit max 800.

Persze ez afféle öngyógyítás, mert a kórházban antibiotiumot akartak felírni............az most a szinte üres, csak folyadékot befogadó gyomromnak pont jó lett volna......... :P

Előzmény: Törölt nick (4543)
Törölt nick Creative Commons License 2016.03.17 0 0 4543

Szia, hát fordulj a Péterfyben a betegjogi képviselőhöz. Az nem lehet, hogy magadra hagyjanak.

Egyébként Fehérváron is csinálnak beültetést? Megírnád, hogy hol?

Előzmény: Anda007 (4541)
tzs72 Creative Commons License 2016.03.16 0 0 4542

sziasztok   Én már kb 4éve diétázok két éve van gyűrűm,az első hónapban voltak rossz pillanataim hogy éhezek és most mi lesz velem.2éve csak pépeset eszem mivel jó pár fogam hiányzik.Én is próbálkoztam más állagú étellel,de mindenki ki tapasztalja hogy mi jó.Sikerült fogyni a két év alatt -81kilótde mostanában én is pánikolok hogy 4hónapja nem változik a súlyom.    üdvözlet.

Anda007 Creative Commons License 2016.03.16 0 0 4541

Szia,

 

szerintem semmi baj a hozzáállásoddal, természetes, hogy pánikolsz.

soha nem felejtem el, hogy az utolsó vacsorám a műtét előtt ropogós héjú kenyér, és sült hurka kolbász volt csemegeubival :)

az agy az elején végig vészjelzéseket fog küldeni: éhenhalsz... éhenhalsz....!!!

de hidd el, félelmetes milyen kevés kajával elvagy, élsz, működsz, mozogsz.

Ha gyűrűs leszel rájössz, hogy mennyivel többet "túlfogyasztottál", iszonyú sokat eszünk holott a töredékével is elvagy, sőt egy idő után a minimál kajával sem fogsz.

én legalábbis.

hát, míg nem lett idén ez a kálviáriám a gyűrűvel, amit nagyon sajnálok és félek, hogy ki kell majd venni..... szóval eddig totál normálisan étkeztem:

egyrészt szerintem este 5 után nem kell enni semmit és akkor tuti van ideje a kajának a gyomorba jutni.

másrészt az első évben - főleg ha fogyni is akarsz, nem kell rántott húsban gondolkozni.

Az éhség kreatívvá tesz - bár leeht, hogy nem is fogsz éhséget érezni inkább csak az agyadat akarod majd lenyugtatni, hogy adsz enni a testednek.

a krémlevesek és főzelékek változata végtelen....!

a szilárdból - ha majd menni fog - hidd el, elég lesz 2 falat... vagy 3...!

Sütiből sem tudsz majd megenni max 1 szeletet, tortából egy felet... nézd meg most mennyi csúszik le ha nem figyelsz.

 

 

én most eléggé elvagyok keresedve, úgy érzem, mint régi gyűrűs beteget magamra hagytak.

Senki nem foglalkozik azokkal akiket a Péterfyben Bende műtött, szó szerint.

Pécs elutasít, Székesfehérvár szintén, Debrecenben Tanyi doktor több keresésemre sem reagált, még egy nagykanizsai praxissal is beszéltem, akik szintén sajnálják de nem foglalkoznak más által műtött beteggel...

 

gyakorlatilag mint a Bende egykori betege nyugodtan purcanjak ki...

 

Előzmény: Szabina Szekeres (4538)
Szupernagyi10101 Creative Commons License 2016.03.14 0 0 4540

Kedves index27!

 

Van neked gyűrűd?

Mert ha van a testedben és ennyi borzalommal élsz, akkor valami nagy baj van veled.

Menj vissza az orvosodhoz!

Nekem több mint egy éve van gyűrűm és 6 hetente találkozom a gyűrűs barátaimmal is Pécsett. Sokat beszélgetünk, megosztjuk a tapasztalatainkat, de mi nem éljük át ezeket a dolgokat, amiket itt - szinte elrettentésül - leírtál.

Abban igazad van, hogy a gyűrű egy mankó. Nem enged sokat enni és a gyűrű még azt is elvárja, hogy alaposan megrágott ételt nyelj le. De nem kell fuldokolni. Rántott húst is lehet enni fájdalom nélkül, igaz nem 5 szeletet, hanem csak egyet és azt is alaposan megrágva.

Mindannyian jól alszunk éjszaka, nem bukik vissza a nyálunk és az étkezés egy kellemes ajándék, amitől nem hogy nem félünk, inkább élvezzük, csak a mennyiséget fogjuk vissza.

A nem kellően megrágott étel valóban okoz kellemetlenséget, de nem kerül a légcső közelébe, nincs fulladás veszély. Én spagettit is szoktam enni, amit alaposan megrágok és az sem akad el.

Jó nagy butaságokat írtál, azért gondolom, hogy neked nincs gyűrűd.

Nem elrettenteni kellene alaptalan riogatásokkal a túlsúllyal küzdőket, hanem gyengéd szeretettel és igazmondással segíteni egy jó döntés meghozatalához. 

Előzmény: index27 (4539)
index27 Creative Commons License 2016.03.10 0 0 4539

Kedves Szabina!

 

Ha már most azon görcsölsz mit eszel, akkor az egész gyűrűs léted megkérdőjelezhető.

A gyűrű nem fog helyetted lefogyni, az csak egy mankó. Amúgy ha vissza olvasol rájössz,

hogy amikor megszorítják még a nyálad is alig megy le, nem hogy kaja, még pépesen se.

A gyűrűnek köszönhetően kevesebbet tudsz enni, mert egy kis gyomrot hoztak létre és hamar megtelik.

És amikor nem megy le az étel és már-már átbukik a légcsövedbe egyfajta fulladást okozva, akkor megtanulsz 

félni az evéstől. Na ez a gyűrű lényege, amit eddig még nem írtak le. Amikor éjjel arra kelsz, hogy nem kapsz levegőt,

mert a nyáladtól feltelítődött a nyelőcsöved, és visszabukik. Vagy egy kis darab rántott hús olyan

fájdalmak árán megy le mintha smirglit nyeltél volna. A tészta mindig elakad és óhatatlanul vissza kel öklendezned,

miközben azon agyalsz hogy megmondták hányni tilos mert elmozdulhat a gyűrű. 

Sok sikert a gyűrűs léthez ;)

Szabina Szekeres Creative Commons License 2016.03.09 0 0 4538

Kedves Anda!

 

Hozzád is lenne pár kérdésem, hisz 6 éve van gyűrűd.

Ennyi év után mit eszel(konkrétan) és mennyit?

Tágítottak gyűrűn, vagy ugyanakkora, mint a beültetéskor?

Kérlek segíts nekem!

Előzmény: Anda007 (4534)
Szabina Szekeres Creative Commons License 2016.03.09 0 0 4537

Kedves Zsolt!

Ma találkoztam először professzorral, de még mindig ellentmondásokba ütközöm. Mit eszel jelenleg konkrétan? Mennyit?

Oké,h 60 napra van mintaétrend, pép és folyadék, de mi lesz utána?

Másik, h nekem azt mondta, h nem állít többször gyűrűn, pláne nem nagyítani.....

Most már nem tudom mi tegyek!?

Válaszod előre is köszönöm!

Előzmény: tzs72 (4532)
noi24 Creative Commons License 2016.03.08 0 0 4536

Sziasztok! Ha valakinek van tapasztalata az oep támogatással kapcsolatban, légyszi írjon. Tőlem kértek egy csomó mindent hiánypótlásra. Olyan dolgokat amiket eleve beküldtem, nem is értettem az egészet, az orvosom sem aki ajánlotta a gyűrűt. Úgy érzem nem olvasták el a papírokat, nem nézték át csak átfutották. Na mindegy, beküldtem újra plusz az doki is leírta részletesebben na meg aláhúzta amiket hiányoltak. Annyit írtak hogy 04.23-ig kell döntést hozniuk. Szerintetek elhúzzák odáig? Mennyi támogatásra számíthatok kb? Akinek van tapasztalata lécci lécci írjon! Köszönöm

tzs72 Creative Commons License 2016.03.02 0 0 4535
Anda007 Creative Commons License 2016.03.01 0 0 4534

Kedves Zsolt!

 

Nem tudom volt-e hasonló tapasztalatod, nekem 6 éve van gyűrűm és most van először ilyen gondom: nagyon érzékennyé vált a port és környezete, januárban kinyitották (-2ml) antibiotikum, majd 3 hét múlva vissza +1.5 ml, majd újabb két hét múlva megint ennyi. Csakhogy a port újra érzékeny, mintha egy menthos cukorkát ragasztottak volna belülről a bőröm alá, és ugyan nagy fájdalmak nincsenek, de nagyon, nagyon érzékeny.

Voltam nyelés rtg-n, minden rendben. Voltam hasi UH-n, a port környékén semmi elváltozás, ödéma, gyulladás....

Kicsit tanácstalan vagyok merre tovább... és kihez egyáltalán? Tartok tőle h Ursu doktorúr megint csak nyitna rajta és kész, de egy hat éve nem piszkált port most 2 hónap alatt akkor már negyedszer lenne szúrva.... :(

megköszönöm bármilyen jellegű tanácsot is adsz...

 

Sajnálom, hogy így pang ez a fórum, olyan magamra-maradottnak érzem magam most hogy gond adódott...

Üdv

A.

Előzmény: tzs72 (4532)
Szabina Szekeres Creative Commons License 2016.02.26 0 0 4533

Szerbusz! 

Hálásan köszönöm,h türelemmel válaszoltál kérdéseimre!

Kívánok jó egészséget! Sikeres fogyást továbbra is!!

Szép estét!

 

Előzmény: tzs72 (4532)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!